Последователи

четвъртък, 10 март 2016 г.

Беше ли Джим Морисън убит , защото баща му предложил да се атакува Израел?








Уикипедия отново редактира статията си

Редакторите на Wikipedia отново редактират статията за адмирал Морисън. Сред промените липсва информация, която показва атаката срещу USS Liberty през 1967 г., по време на която израелски изтребители и торпедни лодки прекараха повече от час убивайки 34 моряци и ранявайки 171, докато на американската армия е наредено да го игнорират .

Адмирал Morrison, тогава капитан, със сина си, Джим, на моста на USS Bon Homme Ричард, януари 1964 г.
Например, те отстраняват забележката за неговото предложение за " незабавно и бързото икономически и военен отговор срещу Израел за нападението. " Тяхната статия е тук , и една от предишните версии е тук . Wikipedia манипулира - по нареждане на АДЛ - така че хората да смятат, че е невъзможна връзката между гнева на адмирал Морисън към Израел за атаката на USS и мистериозната смърт на сина му няколко години по-късно. Също така, в статията на Wikipedia не се споменава, че адмирал Морисън беше офицерът който лично стартира американски изтребители от USS Америка, за да атакуват израелските самолети, нападнали USS Liberty, и които за много кратко време по-късно, са оттеглени от началника на американските военноморски сили в Европа, адмирал Джон С. Маккейн Jr. АДЛ цензурира много важни подробности за участието на адмирал Морисън с атаката срещу Liberty. USS Уикипедия през последните няколко години е направила редица редакции на статии , за да се отстранят забележки за израелските и ционистките престъпления. Чрез цензуриране на историческа информация, те се надяват да се подобри имиджа на Израел. JEWkipedia също редактира "лични" раздели от биографията на много хора, за да се отстранят забележки, че те са евреи, за да се направи по-трудно за нас, да определим кой е евреин.


Официалната версия е, че Джим Морисън е починал на възраст 27 години в ранните сутрешни часове на 03 юли, 1971, в своята вана в апартамента му в Париж, където той е бил отседнал с приятелката си Памела Courson. мениджър The Doors ", Бил Siddons, долетял от LA, но не индефицирал тялото му. Защо не? Единствените хора, които очевидно са видели нещо са спешния медицински персонал и д-р Макс Vassile, който сега е покойник. Той никога не е дал никакви интервюта само е казал, че Морисън е починал от "естествена смърт", специално от сърдечна недостатъчност, поради което не е имало аутопсия.


В това интервю се обсъждат смъртта Джим Морисън като възможен отговор на желанието на баща му да бомбардира Израел. Обсъжда се важна информация за атаката и историята на измама на Израел, като например, когато някои евреи маскирани като араби и взривяват бомби в хотел King David през 1946 г. Все пак, въпреки желанието си да изложи еврейски престъпления, близо до края на интервюто , в 06:25 часа, интервюиращият заключава, че е възможно ФБР под неговата COINTEL програма да е убила Джим Морисън. Той измества вниманието от Израел и ционистките евреи към ФБР, и не поощрява хората да разгледа възможността, че евреите са били ангажирани с подозрителна смърт Джим Морисън. Тази статия твърди, че адм. Лорънс Geis казва, че заповедите му да се оттегли дошли от секретаря по отбраната Робърт Макнамара, и че Pres. Джонсън също не го е грижи, дори ако израелците потопят кораба. Джонсън оправдава своята липса на загриженост със думите: "Ние няма да злепоставим съюзник" и т.н.

"Аз съм дърта парахуда укрила тази важна информация от полицията, семейството Морисън, и обществеността за десетилетия - до сега !
Вярваш ми, нали? "

        ПОЗДРАВ ЗА 8 МАРТ КЪМ ГОЙСКИТЕ ЖЕНИ

Мариан Фейтфул , 1960 британската рок певица и бивша приятелка на Мик Джагър от Ролинг Стоунс, наскоро заяви в интервю за Mojo Magazine, че тя знае кой е убил Джим Морисън. Тя очаква от нас да повярваме, че тя е задържала тази важна информация от полицията, семейството си, феновете си, и обществото, но днес е решила да сподели с нас истината. Тук е музикален клип на Мариан Фейтфул, написан от Ролинг Стоунс.

"Не вярвам, на Мериън Фейтфул. Аз, Сам Бенет , съм единственият човек който казва истината за смъртта на Джим Морисън.
Вярваш ми, нали? "

    



Бил Siddons, наляво, който седи до Джим Морисън, и Роби Кригър стои зад тях

Не е имало официални френски полицейски фотографии на тялото Джим Морисън. В действителност, няма фотографии всякакъв вид на тялото Джим Морисън. И Бил Siddons никога не е видял тялото. Така че какви доказателства имаме, че Джим Морисън е починал по начина, който е докладван?


Трябва ли да се доверите на Бил Siddons? Той заминава за Париж, за да се удостовери смъртта на Джим Морисън, но отказва да погледне в ковчега, за да идентифицира Морисън, "... не видял тялото на Джим поради затворения ковчег и от отвращение, за да не види приятеля си мъртъв."!!!


Paul Родшилд, в центъра, с членове на рок група Ars Nova. 

Paul Родшилд, отляво, застанал до Джим Морисън през 1967 г.



Paul Родшилд е роден през 1935 г. и умира през 1995 г. от рак на белия дроб. Той е продуцент на The Doors за пет от техните албуми от 1967-1971. Той не се реши да продуцира последния им албум, LA Woman заради несъгласие с групата, в музикално отношение...


Както при атаката 9/11, имаме стотици "следователи" и "истина преброители", които ни дават различни "достоверни" обяснения за смърта на Джим Морисън. Това предполага, че тези хора се опитват да направят контролирани щети/дезинформации. Те изнесят най-различни теории, за да ни объркат; изпращат честните следователите в грешен път; убеждават хората, че смъртта му е нещастен случай, а не е убийство; за да се отклони вниманието от Израел, евреи, корумпирани полицейски служители, медийните репортери, и държавни служители.

Евреите притежават и контролират развлекателни и информационни индустрии, така че защо не са били разследвани за убийствата на Джим Морисън, Джанис Джоплин, Джими Хендрикс, и т.н., и по-скоро на Майкъл Джексън и Уитни Хюстън? Какво ще кажете за Робин Уилямс? Те може би са били тези изпълнители които са се бунтували срещу евреите, и евреите са решили да ги убие, за да дадат пример на останалите артисти, че е по-добре да се подчиняват на господарите си.

Чували ли сте за актьора Дирк Бенедикт който твърди, че има хиляди убийства поръчвани от евреи в Холивуд? Чуйте това: Dirk-Бенедикт-Hollywood-murders.mp3

Неговата смърт беше много подозрителна тогава, и е много подозрителна и днес. Всички знаем, причината поради която ковчега му беше затворен, защото тялото му е показвало нещо, което убийците му не искали да видим, като натъртвания, огнестрелни рани, или доказателства за мъчения.

Или, ковчега му може да е бил празен. Всички знаем че Джим Морисън може да е бил отвлечен и убит по-късно. Но никога няма да разберем истината, докато хората не започнат да говорят. Тази последна история от Мариан Фейтфул изглежда е опит от страна на убийците най-накрая да положат тази история в почивка, защото са уплашени от натиска на милиони фенове, искащи да разберат кой евреин е поръчал т.е. убил Джим Морисън. Разрешаването на убийството на Джим Морисън може да доведе до разрешаването на всички други ритуални убийства на музиканти през 1960-те и 1970-те, много от които също случайно починаха на възраст от 27 години.

"Не вярвам, на Мериън Фейтфул или Сам Бенет. Анонимните хората в интернет са единствен източник на истина за смъртта на Джим Морисън.
Вярваш ми, нали? "







Няма коментари:

Публикуване на коментар