Последователи

четвъртък, 10 март 2016 г.

Да разгледаме някои кодировки при църквата


Всичките съществуващи църкви не са построени случайно. Системата на контрол - това е пирамидата, чиито връх се явява църквата. Разположението на църквата не е случайно - върхът (острието на купола) точно съвпада с оста на пирамидата.


Това важи както за православните църкви, така и за католическите катедрали и минарета (джамии). Църквата е двойно действаща помпа. При четене на информация (по празници) стрелката е надолу (одухотворението напуска църквата). При запис на информация стрелката е нагоре - запис с изхвърляне през острието на боклука и стара информация (светещи облаци над църквата при голямо събиране на хора). Хората излизат с нова информация и пристъпват към изпълнението на това, което е написано. Всички празници и всичките дни за снемане на информация са разписани и пуснати в обръщение за подвеждане към божествените и свещени събития. Информацията най-напред получават служителите на църквата, поради което изборът на духовенството не е случаен. Тъй като информацията идва чрез църквата, тя се смята за основата на всичко - и морал, и наука, и всичко, което е предписано от програмата. Формата на купола е луковица, а конусът също не е случаен. Ако под него няма нещо, което да прекъсва връзката, формата на луковицата или конуса улеснява изтеглянето на потенциала от всички присъстващи. Каските, будьоновките изпълняват същата функция - по време на война мозък не е необходим.

(Александър Хатибов)



В действителност християнството, което от гледна точка на юдаизма не е идолопоклонство, признава същите заповеди на Моисей и същите свещени книги – тоест книгите на Стария Завет от Библията. И следва да си зададем въпроса: дали християнството не е еманация на юдаизма, на същия този юдаизъм плюс елементи на държавна религия след IV век, етнически и културни съдържания в условията на вече дошлия Месия (Машиах, когото юдеите все още очакват)?

При изпълнението на изискванията на религиозния култ е необходи­ма и материална форма, каквато функция изпълняват съответно Соло­моновият храм, днес синагогите и съответно храмовете на Апостолските църкви – католически катедрали и източноправославни църкви/храмове. Светая Светих или „хакодеш хакодашим“ е най-важната част от Соло­моновия храм. Пред него има олтар, менора (седмосвещник), свитък с Тората, места за кадене и молитва. В Светая Светих непрекъснато е го­ряла маслена менора, там са се пазели Свещеният Кивот на Завета със скрижалите на Моше, жезълът на Аарон, свитък от Тора. Съществуващите днес юдейски религиозни движения – ортодоксално и консервативно (без реформаторите и противниците на държавата Израел – сектата „Карт/р/а“ – уж хасидизма), желаят възстановяване на Хра­ма в държавата Израел и можем да предположим, че когато преодолеят съпротивата на сектантите и окултистите и построят Храма в свещения за целия религиозен свят град Иерусалим, те ще поставят пред Светая Светих и деветосвещник (ханукия).



Какво значи място на сила? Място на силата - това е точка в пространството и на Земята, излъчваща определен спектър енергия. Това могат да бъдат положителни енергии, с благоприятен ефект върху хората и околностите, както и отрицателни, действащи разрушително към съществуващата среда.

Болка, страх, ужас, ненавист - всички тези негативни емоции и чувства, които разрушават пространството, изпълват го с мерзости, наплодяват астрални същности, които се хранят с тези ниски енергии, а след това, когато eгрегорът нарастне, тези места могат да привлекат и бесовете, за които такава енергия се явява храна.

Едни от най-големите такива места,които са непрекъснати източници на емисии на болка и вледеняващ страх и ужас са кланиците и месопреработвателните предприятия! Трудно е да си представим ужаса от царящия там тормоз и подигравки, където сложното унищожаване на живот е поставено на конвейера, носещ смъртта.

Места на силата на "тъмните"




Нашите предци са знаели много добре и са били наясно с технологията за търсене (определяне) на мястото на силата с махало. А може би, тези места са "места на властта"? Хората, които имат най-малко концепция за геология или радиестезия, разбират, че говорим за така наречената "мрежа на Hartman", т.е. определението на геоаномални и геопатогенните зони на Midgard земя.

"Християните", с идването си в Русия, не се "притесняваха" около "технология за търсене,"на самото място на сила ... Те имаха свои собствени "Технологии", места за търсене за изграждането на храмове (църкви), а именно:

"Ученикът Теодосий Печерски Isaiah Чудотворец, за разпространението на християнството в Ростов и Суздал: Всичко бе разрушено и предадено на пожар" идоли и храмове "; Митрополит Иларион, хвалеше придобилото християнско оцветяване на Киев, отбелязал, че вместо храмове сега се извисявали църкви, а вместо "идоли", икони " "Стартиране на мрака на идолите от нас оставя ... Това вече не са сатанинските олтари/капища/есхари а изграждаме Църквата Христова ... храмове/капищата са унищожени и църквата дойде, идоли са разбити и иконите на светците/войни на ада/ са" (Митрополит Иларион "Слово за закона и благодатта" 1043 гр)
"Идолските храмове - това не са просто някакви съоръженията, това не е просто дом на разврат, това е място на духовен разврат " (От отворено писмо до украинския Interchurch съвет, 2005 г.)





1.Това са повелите и законите, които трябва внимателно да изпълнявате, които даде Йехова, Бог на бащите за да я притежавате/Земята/ през всичките дни, които ще живеете на тази земя.

2. Напълно унищожете всички места, където народите, които ще завладеете, служат на боговете си, по високите планини, по хълмовете, и под всяко зелено дърво.

3. И да унищожи жертвениците им, да строшите стълбовете им, да ги изгорите със огън и да унищожите името на мястото. " И последователите на сивите (както и много от славяните, които юдеизирани с расово смесване са забравили своите корените са предали своите богове и прадеди), следват заповедите на своя Господ Яхве-Yegova ... Така че е време да си спомним кои сме и защо сме се родили в тази земя !!!
(Тора, Дварим, глава 12)



Ето какво са разрушили южняшките наги, нахлувайки в Ханаан(Баалестин) от Египет през Синай а по късно и в Русия !Събитията са описани в "Петокнижито на Моше", като "раздаване на справедливост от дух Йах/Ах")



В съвременна Индия влиянието на Арйанските деви е било голямо и са успели да научат туземното население на Ведическо използване на жертвоприношение с огън.

Поне не виждаме заклани животни или живи хора за приношение около него. С което, обаче, не може да се похвали Близкият изток и Европа-ДНЕС.....?




След като реверсират словото, на мястото на тракийските есхари се издигат църкви на същите енергийни места но при реверсирано слово, всичко това има обратен енергиен потенциал и води до упадане на планетата към адските планети.



Хирургическия стол по еврейски се нарича АЛ-ТАР -ОЛТАР - защото неговата функция е същата както на хиругическата маса, нарязване на животните/гоите, предимно хора, а не животни, защото виждате, че АЛТАРА - той е с формата и размера на операционната маса, т.е. олтара, е заточен/заложен за човек, а не за бик или крава! И това е очевидно!



И в този век на "свобода", този канибализъм ще започне отново да се проявява открито! Свободата е за всички? За всички! Защо не и за канибалите?

Базилиск / Василевс



Синьокръвния клон яде червенокръвните и няма комплекси по този повод. И всички религии са от синьокръвния клон, както структурите на ХАВРИ / синагоги или християнски църкви, които отразяват тези характерните особености на юдео-християнството - този канибализъм и некрофилия.



Синагогите ,апостолските църкви и масонските храмове


Какъв е " духовният ефект"(последица)от извършване на животински и кървави жертвоприношения или консумацията на месо, особено във векът на кали-йуга?...

- Душата не може да се освободи от цикълът на прераждания(самсара) и попада отново и отново в "Утробата на Вишну"("U-Terra", Uterus) безсъсзнателно в "махат-таттва", чакайки съдбата си при Ново Съторение(Проявление в материалният свят). Преди това резидира за известен период от Време в адът и Питра-лока за да изтърпи кармичните си последствия. Следващата и форма на инкарнация е най-много животинска по съзнание. Спирайки кръвпролитието душата спира да се вкарва в Утробата и така преминва ОТВЪД.



> Всекиму според вярата



neonula.blogspot.bg/






Няма коментари:

Публикуване на коментар