Последователи

събота, 5 март 2016 г.

Евреите прикриват своите генетични дири ... 1ч.



1.Израел отне децата на победена Германия като обезщетение/контрибуция ...




2.Чернобилските жени ощастливиха еврейски сперматозоиди ...


Сивите евреи се възползват от подпомаганата от тях бялата деволюция на индо-европейците в епохата на Кали.



3.Равината в Израел трябва да създаде банка за не-еврейска сперма ...





Унищожение

Тук за нас има един очеваден проблем: докато до 20-ти век, което е до момента на написването на "Протоколите" евреите били напълно удовлетворени от паразитирането си върху гоите, от 20-ти век, с появата на ционизма, техният курс се променя на пълно унищожаване на гоите. Това се постига чрез организиране на смесването на расите и засилване на взаимното клане на гои чрез войни. По този начин, ние можем да направим категоричен извод, че тази промяна на курса, е причинена от преобладаващата доминация на ционисти във вътрешноеврейското движение. Това само по себе си предполага съществуването на единен център, и еврейската решимост да се премахнат всички арийците "като клас" - не е просто мъст, или прищявка. Когато светът е достатъчно опасен, присъствието на арийците е било необходимо за евреите, за да се гарантира еврейската безопасност сред масите варвари и номади. Арийците са добри войници, и евреите се чувствали в градовете си в пълна безопасност. Сега, когато арийците направиха света повече или по-малко сигурен, такава нужда от арийци повече няма.



Израел е кибуц за практично обучение на кадри (върху палестинци) за частните армии и охранителни еврейски фирми на бъдещата Световната Еврейска Държава, т.е НСР. Когато пораснат и станат млади мъже и жени, на тези добре обучени бойци ще им се наложи или да се бият със светските израелци, или да поемат обратния път – да се върнат в земите, от които са дошли. Колко от тях – в България? Питайте любимите ви политици.

> Израел отделя особено внимание, на специалното еврейско, нацистко военно възпитание на децата и юношите.
           


Възможно е да се направи такъв паралел: Дълго време в Тексас, са отглеждани основно породата "Тексас Longhorn" бикове (Тексас Longhorns), които от своя страна могат да бъдат защитени от вълци и койоти, но са опасни за самите Каубои. Сега добитъка, е хранен с хранилки и никога не вижда слънце и трева. Говедата вече не са застрашени, и "Тексас Longhorn" се заменя със породата "Black Angus", който е безвредна и добродушна, по-малко проблеми. Заради събитията в Германия през 30-те години които показаха на евреите, че арийците могат да бъдат опасни за тяхната избрана раса, възможно е арийците да излязат извън контрол, така че унищожаването на този вид "като клас" е на дневен ред при евреите.

Генетична "интеграция"

За съжаление, има доказателства, че арсенала от оръжия, които са за унищожаване на арийците, не оставя много шансове за тях. В продължение на много години търсих една книга, все пак успях да я намеря но в занемарено състояние. Тази книга се нарича Dr.Alfred Nossig "Integrales Judentum" Vienna,Berlin. 1922. (Альфред Носсиг "Еврейская интеграция"). През 1922 г. тя е била популярна, но след това стана невъзможно да се намери. Повечето от това, което говори Носсиг са обичайните препоръки към евреите според техните еврейски техники. Но той споменава, едно нещо, което ни оставя с малко надежда. Той се хвали, че генетичната инфилтрация на нашата раса е отишла отвъд нейното възстановяване. В съответствие с Носсиг, всяка примес на еврейска кръв променя мозъчните клетки на арийците, което прави от тези арийци много податливи на еврейската пропаганда, прави ги лесни за дресиране и тяхното подбуждане към една и съща раса. Нещо повече, Носсиг отхвърля еврейската гледна точка, че еврейството, като и хемофилията, се предават само по женска линия. (Това, между другото, обяснява дегенерацията на британската аристокрация, поради тяхната обичайна практика, браковете на техните синове с богати еврейски жени).




В допълнение, и фактът, че през 1945 г., в победена Германия евреите събраха всички новородени германци от мъжки пол и ги изпратиха в детски домове в Израел, т.е. откраднаха децата на германския народ. Мислиш ли, че те не са си представяли какво правят? Те укрепват генофонда на собствената си раса! И така, д-р Nossig твърди, че еврейския ген се предава и по двете линии.



Това означава, че ако един евреин се е докоснал до даден род, то например след двеста години, всички последващи чисто арийски бракове няма да унищожат еврейската кръв, и тези хора все още ще бъдат изложени на еврейската пропаганда и влияние. "Супена лъжица катран разваля каца с мед". И когато се замислите за момент, в колко кукувичи гнезда тези кукувици снасят яйцата си, то след това можем само да потреперим.



Снасянето на кукувичето еврейско яйце в гнездото на Европа


Д-р Носсиг е убеден, може би от непознато за нас доказателство, че гена на евреите не е само доминантен т.е. преобладаващ, но и много по-проникващ, отколкото всеки друг ген. Съвременната генетика, по-скоро, не се осмелява да разглежда въпроса, и аз се съмнявам, че някой ще им позволи да направят това.




Допълнение към темата:

Още по-трудно е с жълтите хора. Техният морал е толкова силен и нечуплив. И освен това азиатците са необичайно много. Повече от три милиарда души не са лесни за расово смесване. С Виетнамската война евреите са се опитали да вкарат клин в Азия, там, за да се възползват от предмостие за по-нататъшното си разпространение на континента, но е било твърде трудно. Най-компетентна защита срещу пълзящата ционистка инвазията прави Япония. Тя е единствената страна в света, където анти-еврейска литература се публикува свободно, широко и открито разказва на света за жидомасонската конспирация. Доколкото в Азия, това не се случи, сега евреите постепенно я разлагат.



Това е познатата борба по всички канали, за "човешки права" (особено в Китай), "с произвола на властите", "с религия", "останките от" и така нататък. Но главната надежда, както винаги, са обичайните хора- обратни и евреите с лице подобно на местното население.





Тъй като много китайци, японци, виетнамци, живеят в чужбина, дългоносия вид евреи масово встъпват с тях в бракове с чипоноси азиатци за да се получат правоноси деца - но с ционистки черва! - След това се завръщат в Азия и постепенно заемат власта в Китай, Япония, Виетнам, Камбоджа, Индонезия, Филипините.




Ние трябва да знаем, че в икономическия върх на Япония днес работят тайно хиляди евреи с чисто японски очи, а в страната съответно се създават десетки масонски ложи в стил еврейска мафия. Но най-голямата доминация на евреи в Азия има в Индия тяхната родина! Вече четири милиона и половина! Имат традиционно индуистко облекло, живеят в строго защитени жилища, дворци, притежава несметни богатства, докато и в този момент по-голямата част от населението живее в ужасна бедност и мизерия. 270 хиляди ционисти в Аржентина - отново бяха евреи, довели една богата страна, до колапс.




След еврейския атентат в Чернобилската атомна електроцентрала и експлозията в Украйна, много мъже са загубили своята репродуктивна способност. Тогава САЩ любезно и безвъзмездно предложиха да ги дарят с spermobanka. Дългоухите украинците, се съгласили с удоволствие: така американските евреи помогнали на хиляди жени за изкуствено зачеване. Но радостта на мъжете скоро се заменила с ярост. Очите им изкочили от орбита, когато от жените им започнали да изскачат изключително ... къдрави малки евреичета-хасидчета с черни сатурнови кепета!



Евреите използват всяка възможност, за да се размножават, за да се преумножи тяхното потомство, за да се приближи часът на тяхната подла победа.

Израелското равинство изисква да се създаде не-еврейска спермо - гой - банка

Равински съдилища изискват да се създаде в Израел не-еврейска банка за сперма, както и да се затегне правилата за еврейски донори проверки, за да се избегне кръвосмешение и да се намали рискът от генетични заболявания, според "Маарив".



Повярвайте в равинство, използването на еврейски донор на сперма за оплождане на жени еврейки води до значителни халакхически проблеми. "За Ин-витро оплождане женените жени трябва да използват само спермата" на гои "(неевреите), в противен случай това увеличава шанса за генетични заболявания", - обясни представителят на равински съд в Петах Тиква Давид Малха.



А дете, родено от еврейска майка от донор не-евреин се счита за еврейски според религиозната законодателство ( "Халакха"). Необходимостта да се създаде израелска нееврейска банка за сперма равинство обяснява, че за внос на сперма от чужбина води до повишаване на цената с 6 пъти поради процедурни бюрократични забавяния. Изискването да се затегнат правилата за проверка на еврейските - донори засяга преди всичко омъжените жени. До сега, проверката се е свеждала до това жената обърнала се към банката за сперматозоиди да заяви: доколкото тя знае, че нито един от нейното семейство не е донор. Въпреки това, в равинство се страхуват, че въз основа на такава декларация не може да се избегне кръвосмешение. В равинство считат, че липсата на проверка на родство между донора и реципиента трябва да се проведе с участието на властите. Като част от това мащабно тестване жената трябва да представи списък на паспортни данни на техните роднини от мъжки пол за две поколения. Представителите на равинство също се позовават на доклад на Държавния контрольор, който отбелязва, организационни недостатъци в работата на израелската банка за сперма и по-специално, липсата на база данни на донорите. Трябва да се отбележи, че липсата на такава база данни може да доведе до раждането на деца с различни инфекциозни заболявания, включително СПИН. Представителят на израелското министерство на здравеопазването заявил, че някои от изявленията на равинство, по-специално потенциалната опасност от СПИН, са неправилни.

Newsru.co.il, 11.01.2008 Източник: HTTP: //zrd.spb.ru/pot/2008/pot_02_39_2008.htm

http://romaniy-74.livejournal.com/




Звездното слънце "Равви" в Кали Юга

В Евангелията към Христос се обръщат с думата "Равви" която погрешно се превежда като "Учител", и в действителност даденото слово означава 'Ра въплащение" Това говори за това че съвременните текстове в Евангелието са синкретични адаптации на древни рамейски текстове за въплъщението на Рa, където към Те_Сий Ра_Огу = Теос_Раоху се обръщаха с "Равви". В допълнение, тъй като Христос, проповядвайки арианството си, е действал в Рим, покланящ се на Рa, много от тези, които слушаха учението му, самите те са Раями = рамейци= римляни, го приемаха за второ въплъщение на Aбог Ra, и затова го наричаха с думата " Раввин "=" Рави "=" Ra въплъщение. " В бъдеще, действителното значение на това именуване беше скрито, и сега е преведено с толерантната дума "учител".

Ще обърнем внимание, че:

Равви = Рави <= Ивар = Евер (2.4.9)

Оказва се, че ако един учител за Раите е "Рави" или "равин", то учителя за арианите трябва да е лингвистичния антагонист, т.е., "Евер". Между другото, под формата на "Ивар" думата е по-известна като прибалтийско име (например, известният съветски актьор Ивар Калминьш). Показателно е, че синкретизъм има не само в християнството, но също и в юдаизма, доколкото евреите наричат духовенството си с думата "равин", т.е. "Ра въплъщение на човек" или "Рa въплътен син", въпреки че самите те като арианите не вярват в Sun Ra. Ние предполагаме, че юдеите са били маскирани в римско време: за да не бъдат унищожени от римляните които почитали Рa, те наричали своите духовни наставници "равини" = "рабини", а след това концепцията "заби" и днес, самите равини не знаят защо са наричат така - слънчеви. Ако Ra_Ab = "раб" е "въплъщение на Ра", то

Ар_Аб = «араб» - означава «Ара воплощение» (2.4.10)

Известно е че словото «араб» може да се произнася и във формата «арав», или «арап» (напр., «Арап Петър Велики»?) Тогава:

Арав(-ия) = Аравия = Арабия – территория, където «следват за въплъщението на Ара »



Концепцията за "нищо"...

...математически показва "нула", лингвистично в идиш, тази думата е "глупак", преведена като "нищо", "нула", "дупка" и т.н. Тогава "Небесния Отец" = "Бог-нищо" = "Майстор на Нищото" може да бъде езиково изразен като El_Loh = Al_Lah = "Аллах" - понятието, е широко представено в Библията и Корана, означава, че християните, исляма и евреите наистина се покланят на " Властелинът на несъществуващото ", т. е Йис. Ето защо, когато ислямистите прокламират "Аллах Акбар", това се представя като: Аллах акбар = Ал_Лах Ак_Ба_Ар и означава "Господ (Aл) на нищото (Лах) командващ (Ak) духа (Ba) на мрака (Ap)." Следва да се отбележи, че тъй като Ба - е духът, и следователно има статут на юридическо лице с нестопанска цел, езиковия еквивалент на термина ще бъде "Йис". Тогава Духът на тъмнината Ба_Ар може да бъде представен с еквивалента Йис_Ар = Изр, което е в основата на концепцията за "Израел", което означава, че юдаизма се покланя на "духа на тъмнината." Същт е случаят в християнството, където Исус е Йис_Ос - ". е чист (Йис) за захранване/сила и величие (Oс)" Както видяхме, че Йис във връзка с това се равнява на концепцията за Ба, то: Йис_Ос = Ба_Ос = «Бес» Наистина, демоните според православното учение са не-сущи (чисти) духове, началникът на които е Йисус/посветен масон/. Ето защо те му се подчиняват и се страхуват от него.



> Война - Окупация - Миграция - Расово смесване - Ликвидация




> Френската полиция хвана на местопрестъплението еврейски провокатор



> Расова омраза: Как британци и мигранти се учиха да живеят рамо до рамо




Старший еврейский полицейский в "лагере смерти" Саласпилс. 1942 г.На повязке надпись Oberster Jüd[ischer]. Lager-Poli[zist] -
"Старший еврейский полицейский лагеря"

> Евреите "изведнъж" разбрали за нацисткото си минало



> Опазване на расова чистота в Израел

Няма коментари:

Публикуване на коментар