Последователи

вторник, 16 февруари 2016 г.

РАДИЕСТЕЗИЯ / ТЮРЕН и .... ... и ВОДАТА

 

РАДИЕСТЕЗИЯ - НАУКА ЗА ВЪЛНИТЕ

"ВСИЧКО В ПРИРОДАТА ИЗЛЪЧВА И ПРИЕМА ВЪЛНИ"

 

Ing. Louis Turenne

1872 - 1954

Сегашните времена, очевидно, не са в синхрон с метода ТюренПо принцип хората - от всички слоеве - не са готови да го разберат и приемат...
Но ще дойде време, когато няма да могат да се лишат от него.
  Малцината, които са приели радушно и подкрепят метода и Асоциацията, членовете на Асоциацията -Поддръжници, са безсъмнено един безценен елит и могат да бъдат горди, че са титуляри на това великолепно наследство … единствено в света!


Тюрен разкрива мистерията на минералните води (тежки води) и съобщава за две открития.

ПЪРВОТО ОТКРИТИЕ :

Минералните води, освен техният химически състав, съдържат един "атомен код" , който им придава една "много специална характеристика", поради което те се "различават помежду си". Тюрен идентифицира в природата " 7 атомни кода" абсолютно редки и всяка Минерална вода, ако наистина е такава, трябва да принадлежи към някой от тях. Не забравяйте, че говорим за Минералните води разпространявани в бутилка, но също и за термалните извори, от които произхождат.



ВТОРОТО ОТКРИТИЕ :



Изследвайки структурното и функционално естество на човешкото тяло, Тюрен открива, че съвкупността от всички компоненти, благодарение на които тялото се "формира" и може да продължи да "живее", се ОПИРА на "три атомни кода" и че същите са открити и в Минералните води. Следователно нашето тяло "притежава" в себе си ТРИ от СЕДЕМТЕ ФОРМУЛИ,коитохарактеризират също всяка МИНЕРАЛНА ВОДА, от Извора или бутилирана. Но тогава: В какво се състои важността на тези открития ?Защо всичко това би трябвало да ни занимава ?

Отговорът идва от едно по-късно ОТКРИТИЕ, направено от Тюрен докато е изучавал какви могат да бъдат взаимоотношенията между"атомните свойства" на Минералните води и Здравето на човешкото тяло.

Забелязано е, че всеки път когато се "вкарва" в тялото Минерална вода, чийто "атомен код " НЕ съответства на една от ТРИТЕ "формули"свойствени на човека, се генерира процес на сриване на здравословното състояние до степен да предизвиква дори много сериозни нарушения и болести.

Тюрен твърди дори, че: продължителният прием на

"несвойствена" минерална вода съставлява ПЪРВИЧНАТА ПРИЧИНА ЗА ВСЯКА БОЛЕСТ (за съжаление скрита и следователно мистериозна).

Нека припомним обаче, че тези открития са все още авангардни.

Науката днес не ги познава все още и следователно не може да диагностицира, нито да ни окаже помощ в борбата с този "проблем".



От неговата книга VI° стр. 93:

" Аз първи заявих, че съществуват 7 вида Тежки Води на който установих тяхната физическа формула: H4O - H4O2 - H4O4 - H4O8 -H4O16 - H4O32

Лесно открих мостри от тези видове вода в дълбоките пещери на ледниците в Монтрак, Розег, Рона и т.н. Всички те имат вертикални положителни и отрицателни вълни и НИКАКВИ хоризонтални, но след 24 часа те губят виталността си и… умират.

Открих и една много специфична вода, тъй като нейната формула е сума от другите 6 Тежки води.

Нарекох я "ЗЕЛЕНА ВОДА" (зелена), тъй като улеснява явлението "дезинтеграция". ЗЕЛЕНА ВОДА е един много специален вид вода дотолкова доколкото, за разлика от другите 6, НИКОГА НЕ ГУБИ СВОИТЕ СТРУКТУРНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ(форма и вибрация) и заради това тя е винаги ЖИВА!

Вълните на ЗЕЛЕНАТА ВОДА имат изключително благоприятен за здравето ефект и поради това съм извел и произвел от тях катализатор, за да може всеки един да се възползва от него във всеки един момент. Открих също, че: всяка една Минерална вода, бидейки такава, съдържа една и само ЕДНА Тежка Вода."



И пак отново от неговата Книга VI° стр. 106 :

"Стигнал дотук и разполагайки със всичкия необходим материал, аз можах да съотнеса вълните на 7-те Тежки води към човешките вълни- вземайки предвид също всеки орган, жлеза, тъкан, минералите и металите на човешкото тяло и т.н...

След проведени върху много хора изследвания, наблюдавах как се установява "закон": Закон. – Всеки един човек притежава в своята органична и магнитна структура от момента на раждането си и завинаги 3 Тежки води (само 3). Когато човекът въвежда в организма си една или няколко Тежки води еквивалентни на неговите, вълните на здравето се покачват значително, но ако се приеме вода различна от която и да е от тези 3, тогава неговите вълни на здраве се понижават в още по-значима степен.



Забележка: Ако в човека са били въведени една или няколко Тежки води НЕСЪОТВЕТСТВАЩИ на неговите 3, това може да бъде ‘‘причина и за много тежки заболявания‘‘. Проблемът в този случай е двойно по-сериозен, тъй като този тип ‘‘първопричина‘‘ е скрита, никой не предполага за нея и нито един специалист химик или биохимик, не може да я разграничи. Моята работа следователно се състои в намирането на "лекове" за проблемите, които срещам и следователно, за да елиминирам такива "първопричини за болест" (която се среща при много хора), направих един Катализатор разрешаващ изцяло този проблем. (на разположение при поискване)

Поради важността на това "откритие" трябваше да измисля специални инструменти, чрез които аз самият, моите сътрудници, с един прост преглед, да можем да разпознаем:

1° - Към коя категория "Тежка Вода" принадлежи някоя минерална вода;

2° - Кои са 3-те Тежки води, които по рождение са свойствени на всеки човек.



ДА ОБОБЩИМ:

! Минералните води (които са тежки води) имат свои индивидуални"атомни свойства"

! Всяко живо човешко същество има в себе си САМО ТРИ от тези ‘‘формули‘‘

! Пиейки Минерална вода НЕСЪОТВЕТСТВАЩА на някоя от нашите три персонални, се РАЗБОЛЯВАМЕ.



ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ:

1° Трябва да разберем кои са нашите персонални ТРИ Минерални води: тези, от които се чувстваме добре!

2° Трябва да се знае към коя "КАТЕГОРИЯ" принадлежи Минералната вода, преди да я пием

3° Трябва веднага да въведем в действие ПРАВИЛНАТА вода!



За да разберете кои са Вашите "Три лични води" , обърнете се към Асоциацията.

За да узнаете свойствата на минералните води в търговската мрежа.....



Тук е мястото да отбележим, за изследвани от Нас минерални води в търговската мрежа на Република България.


1) Горна Баняцвят ОРАНЖЕВОформула H4O16
2) Девинцвят ОРАНЖЕВОформула H4O16
3) Белисимацвят ЖЪЛТОформула H4O8
4) Хисарцвят ЗЕЛЕНОформула H4O4
5) Евианцвят ЗЕЛЕНОформула H4O4
6) Сердикацвят ЗЕЛЕНОформула H4O4
7) Банкяцвят ЗЕЛЕНОформула H4O4
8) Балдаранцвят СИНЬОформула H4O2
9) Сан Террацвят СИНЬОформула H4O2
10) Клисурацвят СИНЬОформула H4O2
11) Пределацвят СИНЬОформула H4O2
12) Савинацвят СИНЬОформула H4O2
13) Велинградцвят СИНЬОформула H4O2
14) Дивнацвят ИНДИГОформула H4O
15) Айсбергцвят ИНДИГОформула H4O
16) Бачковоцвят ИНДИГОформула H4O
17) Комцвят ИНДИГОформула H4O
18) Леновоцвят ИНДИГОформула H4O
19) Персенацвят ИНДИГОформула H4O



Следва продължение....

За изследвани от Асоциацията минерални води, продавани в Световната търговска мрежа, влезте....тук



МАЛКО ПРЕПОРЪКИ:



Необходимо е да знаете, че всички води ТРЯБВА да бъдат "обеззаразени и ревитализирани" (използват се специални ТАПИ/Water Shaper/ )

Не се оставяйте да бъдете "спрени или изплашени" от факта, че в семейството трябва да използвате различни води. Изправени сме срещу обичайния проблем: "Ако наистина Здравето е вашият мотив и се доверявате на това, което ние ви учим (ние късметлиите) от откритията на Тюрен, не това неудобство трябва да ви спира! След това, което сте научили, НЕ ПРОЯВЯВАЙТЕ ДОВЕРИЕ къмлечението с минерална вода преди да сте ‘‘сравнили‘‘ съвместимостта между Вас и водата !!!(не е за вярване колцина се връщат от лечение по-болни отпреди! Никога няма да разберат какво се е случило, както и техният лекар!)



А СЕГА НЯКОЛКО ОТ НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ :



D - Помощ! Винаги съм пил "погрешната вода", трябва да поправя това, но как ?

R - В този случай има САМО едно средство: Катализатори EAU VERTE и PARA



D - Предписаха ми (например) вода със съдържание на сяра, какво да направя?

R - Възможно е това "качество" да присъства и в някоя от вашите Три води: търсете я.



D - Аз съм на заведение или на гости, мога ли да пия Минералната вода, която ми предлагат?

R - Ако е отделен случай, никакъв проблем. Водата става "опасна", ако е често консумирана !



D - Не познавам все още моите "3 лични води", какво да правя?

R - Ползвай или от чешмата , или използвай всеки път различни марки вода!



D - Препоръчват ми лечение с минерална вода, но не мога да проведа такова, какви възможности имам ?

R - У дома можете да консумирате "предписаната" ви Вода от Извора (стига да е съвместима с Вас) в бутилка. В този случай обаче ще ви е необходима специфичната ревитализираща Тапа /Water Shaper/ - . Припомняме ви във всеки случай, че "в топлия извор" не само водата сама по себе си е благотворна, но и също защото "на място" се добавят "вибрациите (H4O....)" , които са характерни за водата в подпочвените слоеве. Поради тази причина "лечението" от минералния извор е по-ефективно. Поради същата причина обаче, ако Водата не е "правилната" тя става и "по- вредяща"!!!


http://alt-bg.com/site/

Няма коментари:

Публикуване на коментар