Последователи

неделя, 28 февруари 2016 г.

Бедата никога не идва сама

      


Тукашните, съветските – наричайте ги руските, ако щете – китайските, френските, монголските,полските, английските, румънските, чешките, унгарските, албанските или американските комунисти никога не са представлявали друг интерес за мен, освен като обект на евентуално възмездие. От 26 лазарника изобщо не крия, че искам реванш. С каквато мярка ни мериха, с такава да ги отмерим.

До дъното на душата си съм убеден в своята правота, която е и Божия.

                


Въобще не ме вълнува съдбата на никой комунистически престъпник, на нито една пачавра, без разлика навъображаемия й пол, продала се на другарите милиционери. За мен е важен онзи проклет Запад – както неговият не просто лицемерен, а многоличен елит, но също така и народите, които наблюдаваха как се гърчехме като червеи под комунистическия ботуш. Хаир да не видят!

            


Никога няма да забравя и да простя никому. Чуя ли, че е пукнал комунист или ченге, казвам слава Богу. Всеки, който не споделя това, също е извън сферата на моето внимание. Такива не са потребни на мен и на нищожното малцинство от хора. На човеците, на които държа. Всеки продажник да мре! Колкото по-бързо, толкова по-добре за шепата човеци, които останахме на територията, някога наричана не Чалгария, Номенклатурия или Позитания, аБългария.

           


Искам изкупление – нищо по-малко! От туземните ни убийци и мародери, и от онези на Запад – техните вдъхновители и чорбаджии. От всички – от върховете до низините. До последния осъзнат клошар.

Не бива да има милост! No mercy! Sans pitié! Keine Gnade!

              


Както те клаха предците ни, ограбиха ни до шушка като пладнешки разбойници, каквито са, гавреха се с нас – „децата на врагове на народа“, с „бившите хора“, така следва да се отнасяме с тях. Без милост и състрадание! Но с обич.

              


Да ги наказваме, не както те нас – с омраза и неутолима злоба, водещи до непоносими мъчения и крайни унижения.А с мярка. Та ако им е останала прашинка живец, да проумеят каква е разликата между тях – извергите, и нас –човеците.

            

Най-лесно е да дръпнете спусъка, да стоварите брадвата или търнокопа връз чутурите им.Трудното е да ги върнете в лоното на човеците. Но никога повече – на първа линия. Отзад – в ариегарда на обществото.

            


Във филма „Великолепната седморка“, заснет в Холивуд по „Седемте самураи“ на японския режисьор Акира Куросава, след първия сблъсък между защитниците и бандитите, нападащи селото, имакратка, но забележителна сцена. Главатарят на разбойниците, обезоръжили професионалните стрелци, наети да бранят земеделците, се обръща към пришълците:

„Искате храна? Ще ви дам достатъчно. Искате вода? Ще ви дам достатъчно. Искате си оръжията обратно? Няма да ви дам нито едно.“

              


А Западът стоеше зад съветските болшевики, докато те настаняваха във властта своите покорни слуги, тукашните комунисти – до един садисти, изгарящи от алчност за пари и жадни за кръв. През цялото време на нашето поробване от другарите същите западни сили, които от четвърт хилядолетие задвижват всички войни, революции, бунтове и преврати, подхранваха с кредити – тоест изсмукваха от нас, от народа – огромни средства. Като вменяваха насмахнатите, но покорни местни червени буржоа, че трябва да изграждат лишени от всякакъв икономически смисъл гигантски индустриални проекти.

           


В замяна си затваряха очите пред безчинствата, кражбите, и превръщането на „гробокопачите на капитализма“ в…ерзац капиталисти.

         


Затова няма да престана да се ровя, за да откривам и излагам на показ потресаващите по своята величина варварско безчестие, низост и свинщина на т. нар. елити и на „обикновените хора“ тук и навсякъде. В края на краищата елитите от двете страни на желязната завеса се оказаха от породата псевдо. Но върхът на всичко – едно цяло. А долнопробното мнозинство, съставено от низши организми, ги търпи и често им се възхищава – явно или тайно.

            


Такъв е случаят с дегенератите, които приемат, че всеки престъпник има право да се променя. Вярват, че масовият убиец може да стане кротко агънце, а грабителят, затънал в лукс – благочестив, милостив и благороден. Имат „светлий“ образец в лицето на фарисея Шаул от градчето Тарс, който преследвал и изтребвал християни. Когато неговите началници от синедриона му заповядали, този недодялан сатрап се самопровъзгласил за „Христов апостол“и приел името Павел?!

        


Разправял врели-некипели, на които нямало нито един свидетел. Не ще намерите друга история сред канонизирания т. нар. Нов завет, в разказа за която да не е споменат поне един очевидец. Това е едно от най-големите „чудеса“. Обаче на хората не е дадено да вършат такива неща. Въпреки това, милиард и нещо псевдохристияни вярват в Шаул-Павел и „чудото“ по пътя за Дамаск. Не в Бог, а в човешките измислици. Кой има полза?

             


Както установил Исус Христос, евреите са майстори на лъжата. Особено садукеите и фарисеите – нявгашният им елит.Изкривяват истината, без да им мигне окото. Да припомня един такъв – равин и историк с китапи – дипломи. Името му е Михаил Финкел. Пръкнал се е в СССР, но живее в Израел. И твърди, че е евреин, но не и ционист
  


Като слуша човек, ще се просълзи от умиление към чифутите, от бебешката люлка възпитавани да ненавиждат всички други, освен ближните им евреи.

         
     

„Юдаизмът също учи“ – твърди равинът Михаил Финкел – „на единобожие, добро и милосърдие, на помощ за болните, страдащите, на гостоприемство, на любов.“

           


Със снизхождение прескачам „единобожието“. В Стария завет се мъдрят най-малко четири божества. Друго е по-съществено: Не ви ли прави впечатление, че равините все се позовават на „апостол Павел“? Вие християнски ционисти ли сте?

          
         


Малко повече от три години преди интервюто, откъс от което видяхте, „в своята седмична, съботнавечерна проповед израелският сефарадски лидер, равинът Овадия Йосеф, заяви, че неевреите съществуват, за да слугуват на евреите.
   
            

      
Гоите са родени, за да ни обслужват. Без това те нямат никакво място на света; само да служат на народа на Израел“ – заяви той, по време на публично обсъждане на това, каква работа е допустима да бъде възлагана на неевреите, за да се спазва Шабат.“[27] (Вижте илюстрацията.)

          


Няма лъжа и измама – никаква манипулация. Известието е предадено от Еврейската телеграфна агенция и е поместено в най-многотиражния израелски всекидневник, излизащ на иврит и на английски език – “The Jerusalem Post”. Изданието побърза да изтрие публикацията си в интернет…

   
     

Кой, освен световно и местно известните идиоти – Джон Кери и Б.Б. – е
 чак толкова тъп, за да вярва на подобни измислици, изопачения и дори фантасмагории? Само „православните скотове“, както е определил диванетата, които безкритично следват попските празнословия и нелепости, възвеличаваният от самите тях Христо Ботйов. Редно е да се присъединя към присъдата над този сорт духовни пигмеи, произнесена тъкмо от него:
„Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти. Аз вече нямам мило, драго, а вий… вий сте идиоти!“[28]


            



Същата методика, която използва младият равин Миша Финкел, се прилага вече близо две хилядолетия. Тя включва вменяването, че промяната на закоравелите престъпници в обичливи човешки същества е възможна. Едва ли не – естествена. 

                  


По силата на изкуствени правила, изфабрикувани и насаждани от самите равини. Противно на тях, самите евреи заявяват: „Веднъж евреин, завинаги евреин.“ Аз, пък и не само моя скромност, казвам: „Веднъж комунист и ченге,завинаги комунист и ченге.“     
                   


[27] Sephardi leader Yosef: Non-Jews exist to serve Jews” by Marcy Oste, Jewish Telegraphic Agency, jta.org, New York, NY, October 18, 2010 г., online: http://www.jta.org/2010/10/18/news-opinion/israel-middle-east/sephardi-leader-yosef-non-jews-exist-to-serve-jews Същото, но изтрито, в: “Yosef: Gentiles exist only to serve Jews” by Jonah Mandel, “The Jerusalem Post”, Jerusalem, October 18, 2010 г.



[28] Христо Ботев – „В механата“, вероятно 1972-1973 г.



     http://diagnosa.net/                

Няма коментари:

Публикуване на коментар