Последователи

събота, 20 февруари 2016 г.

ИЗВЪНЗЕМНОТО ЧЕРНО МАСЛО




“ЧЕРНИЯТ НЕФТ” фигурира във филмите “Досиетата Хикс” (X Files) и неотдавна в филма Прометей.

В това пространно интервю Дейвид Грифин казва, че според неговите проучвания за черната субстанция (гу) показват, че Екс-файловете поразително се доближават до истината.
Интервюто е от 4 части по около 1 час и половина и в него много нашироко се разглеждат всички факти, улики, косвени доказателства, слухове и догадки. Разглежда се целия спектър на достоверност, свързан с темата.



Ето основните характеристики на черния нефт (ЧН), които се налагат като извод:
- намира се в дормантно (неактивно) състояние под високо налягане или много ниски температури – т.е на дъното на океана
- изглежда, че е депозиран в няколко различни района на планетата
- реагира на топлина и се катализира от морската вода
- може да се вгради в много разнообразни форми, благодарение на химическата си структура
- предизвиква болест у хората при определени условия
- когато бива активиран, изпраща сигнали
- има магнитни свойства




В допълнение ЧН е проводник и може да приема и излъчва радио вълни. Някои от супер-воините (Джеймс Казболд, Рейчъл и др.) твърдят, че са в състояние да виждат как това вещество бива разпръсквано от кулите на мобилните мрежи.
Дейвид Грифин се придържа към теорията на Алекс Джонс относно ЧН и идеята на филма Прометей.


Shell Oil Cow

А тя е: нашите създатели (които са посяли живота и на безброй други планети) – висока раса със синкав оттенък на кожата (така наречените генетични инженери), оставя на планетите, с които работи, нещо като авариен бутон. Когато експериментът не върви добре и съществата започнат да «цапат гнездото», той бива използван, за да се унищожи всичко, създадено досега и да се посее нов живот.



Идеяте е, че такъв авариен бутон представлява именно ЧН. През цялата история на земния живот той изпраща съответните сигнали и застрашително чака да бъде включен във всеки един момент. В тази неблагоприятна ситуация хората откриват къде е този бутон...



Проблемът е какво възнамеряват да направят с него.
Очевидно необходимо е да се проучи и да се намери начин да се контролира незабелязано, без да бъде активиран. За да избягаме от затвора, не бива да алармираме гардовете.


Gasoline God

Именно такава е била работата на учените, намиращи се на малкия остров Туле, част от Фолклендските острови.



Този нищо и никакъв остров е доста странен, впрочем. Първо, носи същото име като езотеричното Туле общество, с което нацистите и Хитлер са в много тесни връзки и дори се говори, че жените Врил от това общество са били главни съветници на фюрера, както и че те са в основата на най-футуристичните технологични разработки на нацистите, като машината на времето - така наречената Камбана.



Впрочем базата на острова се води за метеорологична станция на Аржентина. Както е известно, нацистите емигрират на тумби именно в Аржентина, а и до днес южните райони на страната са копие на баварските Алпи, народът говори немски, носи баварски носии и яде вурст.
Второ, островът и до днес не може да бъде разглеждан на гугъл мапс – всички останали острови от групата са достъпни, а на Туле очевидно е играл фотошоп – пробвайте.



Трето, мижавият остров с шепа учени бива завзет по следния начин – британците изпращат тюлени, които изсипват върху базата тонове експлозиви, при положение че «базата» представлява един фургон – или поне това е, което се вижда от нея (има кадри в интервюто).



Нещо повече – Фолклендската война едва не се превръща в атомна. По-късно Митеран признава в книга, издадена посмъртно от неговия психолог, че тогава е бил силно притиснат от Тачър да издаде кодовете на ракетите, които е продал на Аржентина, в противен случай тя била готова да използва атомно оръжие, което щяло да тежи на съвестта на Митеран. Той, разбира се, й ги дал. Така Англия спечели на по-ниска цена, но е била решена да спечели на всяка цена.




Друга обширна тема, свързана с черния нефт(ЧН) са софтуерните инженери от фирмата Маркони. За това са написани книги (en.wikipedia.org/wiki/GEC-Marconi_scientist_deaths_conspiracy_theory)
Според статистиката на смъртността на техните инженери, професията на програмиста би трябвало да се обяви за една от най-опасните, след тази на войника.
За кратък период в тази компания се самоубиват при извънредно загадъчни и жестоки обстоятелства десетки програмисти. За да дам представа за абсурда на техните «самоубийства», ще спомена само, че един се обезглавява сам (?!), а друг се удушава, като омотава с въже цялото си тяло и ръце !(как е това физически възможно?).


Starbucks Oil Drink Poster

Счита се, че Маркони като главни контрактори на английското Министерство на отбраната, са продължили изследванията именно на ЧН. «Самоубийствата» се случват именно няколко месеца след войната на Фолклендските острови. Има и други свидетелства за пристигането на ЧН на Острова (Великобритания).



Както се показва в Досиетата Хикс, ЧН има «зомбиращ» ефект върху човешката психика.
Твърди се, че това е черен флуид, вероятно с нано природа, който има съзнание, може да получава и препраща информация, прилепва се към източници на електичество и подстанции и може да се движи по електрически и други проводници.



В този смисъл някои разсъждават, че освен финансовите интереси, може да има и други такива зад ревностното спиране на всякакви нови енергийни технологии, които са извън мрежата.



Електрическата мрежа е като мрежа от неврони за това черно съзнание.
Близостта му с нефта е също факт, който кореспондира с неотстъпчивостта на световния елит относно заместването на нефта с други енергийни източници, безплатна енергия и пр.



Следващата тема е разливът на петрол в Мексиканския залив.
Някои допускат, че е възможно метеоритът, който е причинил образуването на залива долу-горе по времето на изчезването на динозаврите, да е бил фактически «кораб», който се забива в дъното на океана и съдържа именно черен нефт (ЧН).



Нещо повече, черното масло или черния нефт се нарича още АУГИ (AUGEE, BLACK GOO). Това му име съответства на свойството му да метаморфозира в злато, при определени условия.



Разливът в Мексиканския залив през 2010 изглежда не е нито случайно, нито инцидентно събитие. След «инцидента» на ВР при сондажа, ситуацията в залива се превръща в международен военен проблем.


Oil Absorbing Sheets Advert

Присъствието в залива на 10 % от всички подводници в света – 12 американски, 2 френски, 3 британски, 2 руски, 1 канадска, 3 немски, 1 израелска и 2 неизвестни... не съответства по мащаби на такова събитие, представяно единствено за локално екологично бедствие.
Американците изпращат също военни кораби без идентификационни знамена. Изтича военна информация, че една френска подводница взима проба от «петрола». Това става проблем – Америка, Англия и Израел се опитват да предотвратят това и да възпрепятстват опита на французите да се сдобият с такова карго.



Има догадки, че може би зад това безразсъдно сондиране, за което ВР са били многократно предупредени, е стояла целта да «се стартира» черното гу по някакви причини и съображения, изгодни на тези страни – Англия, Америка и Израел. Последните изолират платформата в отбранителен пръстен с ултразвукови аларми, непозволяващи достъпа до нея. Споменава се дори, че израелска подводница е предизвикала умишлено аварията и разлива.




В крайна сметка, въпреки стотиците предложения за почистване на петното, нито едно не беше прието. «Почистването» стана чрез силно токсично вещество, като в резултат нефтът не беше почистен, а само «натиснат» на известна дълбочина от повърхността.


BP Bug

Идеята може би е да се активира реакцията на черното масло с морската вода, за да се стартира процеса на тераформиране, което ще премине през унищожение на живота във водата, промяна в климата и т.н.



1999 г БП (Бритиш Петролиум) излиза с идеята за проект, наречен Ловец на души (soul catcher), който цели да събере целия житейски опит на отделния човек, за да може да се прехвърля съзнание в друго тяло. Създадени са две оперативни мрежи и оператори, които могат да боравят и с двете и на това се базира идеята за шейпшифтинг.



Съществува технология, която може да влезе в тялото чрез сигнал през ухото (мобилен и друг телефон?), да обходи тялото, да разкодира всички файлове/генетични кодове и памет, акашови записи и пр. И да излезе от тялото във вид на гъста черна субстанция, подобна на катран.



Черното масло е замесено с телекомуникациите, откакто съществуват.



Черният катран е жив, работи в системите за комуникация, взаимодейства с нашия мозък, жив е, интелигентен е и комуникира.
----------------


Oil Covered City

В общи линии това са темите, засегнати в това многочасово интервю. Всяка една е предмет на други многочасови дискусии....дали те водят до истината, няма да узнаем, докато историческият развой не доведе до пълно разкритие на фактите.

                   



http://conspiracii.blog.bg/novini/2014/01/18/izvynzemnoto-cherno-maslo-prodyljenie-3.1229312



Цивилизацията на нагите Рокъфеллърс fellows черпи енергия от недрата на Земята- "черно, каменно/rock масло"("petra oil"- petrol)

neonula.blogspot.bg/


> Черното масло: подмяната на видове, психическите способности и тераформирането на планетата


Черно масло и/или черно слънце?




В сериала "Helix" се прави взаимовръзка между черното масло и моторното масло на SHELL - Helix


"Топлата връзка" между Ахве и Яллах - "каменното масло"(петрол) на подземните наги



ЕКСПЕРИМЕНТИ С ТЕЛЕСНАТА МАШИНА на смесените(хибридите) - чрез манипулиране на храна и околна среда с петролни продукти-съдържащи черно масло. Превръщане на хибридите от това смесване в животинско-роботна маса. На даден етапидва Юдейския Цар(старозаветния Яхве, който е, всъщност, дракон-нага-динозавър-рептил от ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ) и унищожава тази специално-манупулирана и деградила маса, която "богоизбраните" рептили са подготвили за идване на месията им.



Няма коментари:

Публикуване на коментар