Последователи

вторник, 16 февруари 2016 г.

Защо ВАЛЕНТИН е станал „СВЕТИ“


КОИ СА ТИЯ, ВЪЗДИГНАЛИ ВАЛЕНТИН В СВЕТИЯ?




Или защо хората се хващат на официалните приумици на официалните институции? И защо никой не проверява "истината", фабрикувана от господстваща идеология, обслужваща властта с единствената цел промиване на мозъци и заробване на народа чрез неговото деморализиране и изпростачване…

Но нека първо кожем малко за това кой е прототипът на Свети Валентин. По-точно КОИ са няколкото действителни личности, формирали СЪБИРАТЕЛНОТО понятие "Св. Валентин".

Първо да изчерпим историята, която е отпечатана на картинката горе.

Година и половина след идването на власт на римскияимператор Клавдий Втори (Марк Аврелий Клавдий II Готски), той забелязал, че армията е деморализирана и трудно управляема. След разследване било установено, че в армията масово е разпространен хомосексуализма като място само за мъже. И той издал следната заповед:

"Младежи, които са годни за военна служба, нямат право да сключват брак помежду си, защото това се отразява неблагоприятно на общия боен дух на армията."

Обаче един свещеник на име Валентин не се съобразил със заповедта на императора и продължил сватбените церемонии за влюбените войни-педерасти. Затова бил обезглавен. После посмъртно бил въздигнат от католиците в свети.

Деня на "свети" Валентин активно започват да празнуват хомосексуалистите в САЩ през 70-те години на 20-ти век и именно на този ден започват масово и демонстративно сключване на еднополови бракове. Ционистките идеолози за разложение и заробване на света веднага реагират и тихомълком и постепенно налагат чрез подопечните им медии (т.е. най-влиятелните) 14-ти февруари като ДЕН НА ЛЮБОВТА! НО!!!

ИМАЛО ЛИ Е НУЖДА ОТ ТАКЪВ ПРАЗНИК, след като ХРИСТОС Е ВЪПЛЪЩЕНИЕ НА ЛЮБОВТА? Защо СИМВОЛЪТ НА ЛЮБОВТА – Христос, е заличен от тая си основна характеристика и е ПОДМЕНЕН със "свети" Валентин???

Освен това по медиите се ДЕМОНСТРИРА външната страна НЕ НА ЛЮБОВТА, а на СЕКСА. Т.е. сексът е ИЗВАДЕН от обсега на любовта и се показва като някаква МЕХАНИЧНА ГИМНАСТИКА ЗА УДОВОЛСТВИЕ. И особено на тоя празник никога не се дискутиракакво е любовта. Защото любовта може да ВКЛЮЧВА в себе си секса в ХАРМОНИЧНО ЕДИНСТВО помежду им, което е добре, но в медиите НИКОГА не се дискутира какво е любовта, като УЕДНАКВЯВАТ и ОБЛЕПВАТ секса и любовта с един и същи ЕТИКЕТ (име). Т.е. ЛЪЖАТ ни, че празникът е посветен на любовта, но в действителност той е посветн ЕДИНСТВЕНО на секса.

И щом сексъст е ИЗВАДЕН ОТ ЛЮБОВТА, какво представлява той тогава – РАЗВРАТ!

ПОВЕЧЕ ЗА НОРМАЛНИЯ СЕКС!

За целите на ционизма е ясно, но има и още една причина. Ясно е, че колкото народът по-малко работи, толкова по-малко стойност ще произведе, особено във вражески на ционизма държави. Така с тоя празник не само се деморализира местното население с излишни гуляи, но се отслабва и цялата икономика на държавата.

Е, ще кажете, един ден – голяма работа – няма да обеднеем много, но пък ще сме щастливи и ще си говорим сладки приказки. Но де да беше само един ден. Колко още национални празници по 5-6 дни и църковни празници през ден, в които ГУЛЯЯТ е въздигнат в култ и колко още

РАЗВРАТНИ КАНИБАЛСКИ ПРАЗНИЦИ,

които противоречат да християнската идеология за ненасилие, любов, въздържание и чистота има ОФИЦИАЛНАТА църква – аз лично сега се сещам за ЧЕТИРИ основни: ВЕЛИК ДЕН, ГЕРГЬОВ ДЕН, НИКУЛ ДЕН и ТРИФОН ЗАРЕЗАН.

Първите три РЕКЛАМИРАТ МЕСОЯДСТВОТО, въпреки изричната повеля на Библията за вегетарианство, а и ХРИСТОС Е БИЛ ВЕГЕТАРИАНЕЦ и АСКЕТ, а третият рекламира пиянството, въпреки че е казано изрично ДА НЕ СЕ ПИЕ ВИНО:

НЕ УБИВАЙ ! ! ! …
(Божа заповед, Библия, Изход 20:13; Второзаконие 5:17;
Матея 5:21; Марко 10:19; Римляни 13:9;…)
Зарад ястие не разрушавай делото Божие.
…да не ядеш месо, да не пиеш вино.
(Библия, Римляни 14:20, 21)
И рече Бог:
ето, давам ви всякаква трева, що дава семе, …
и всякакво дърво, чийто плод е дървесен и дава семе –
ТОВА ще ви бъде за храна!
(Библия, Битие 1:29)

ВЕЛИК ДЕН какво е? Най-важното, което се случва на него, е ДА СЕЗАКОЛЯТ НЕВИНИНЕ АГЪНЦА и да РАЗВРАТИМ вътрешните си органи с дроб-сърма и яйчица. И ДА БЪДАТ ЗАБРАВЕНИ ПРОБЛЕМИТЕ на хората и обществото, да остане само кефът. В името на Христос – ЗАКОЛЕНИЕ и РАЗВРАТ.

Специално за ТРИФОН ЗАРЕЗАН – смисълът на тоя празник е НАПЪЛНО ИЗВРАТЕН по много направления, но основното е, че не може християнството да РЕКЛАМИРА пиенето на вино. Първо защото ПО ОНОВА ВРЕМЕ виното в страните с начално зараждащо се Християнство никога не е било свещено, и второ, защото тогава за свещено се е смятало НЕ ВИНОТО, а неговата ЗАГОТОВКА – ШЕРАТА. После извратените управляващи с пиянските си и секс (и хомосексиялни) оргии по време на западащия Рим налагат за свещено не шерата, а виното с наглата ГЛУПОСТ: "ВЪВ ВИНОТО Е ИСТИНАТА". Прави са до някъде, защото научната истина е, че виното унищожава КРИТИЧНОТО и ЛОГИЧЕСКОТО мислене, срива имунната система, въпреки привидната червендалест и прилив на сили в първия момент.

Друго, характерно за ТРИФОН ЗАРЕЗАН е, че тоя празник НЯМА НИЩО ОБЩО С ВИНОТО. Защото ДУМАТА "ЗАРЕЗАН" е съставена от две старобългарски думи ЗАРЕ (ЗЕМЯ) и ЗАН (СВЕЩЕНА, ПЛОДОРОДНА, ЖИВИТЕЛНА…).

Спомнете си за КРУМ СТРАШНИ – ЗАЩО ТОЙ Е ЗАБРАНИЛ и ИЗКОРЕНЯВАЛ лозята… Дори това да е не истинска легенда, тя има своя разумен смисъл.

След всички тия ФАКТИ, вървете и пак се кланяйте на поповете и на ОФИЦИАЛНАТА Юдохристиянска църква.

Не само това:

ЦЯЛАТА ИКОНОМИЧЕСКА, ПОЛИТИЧЕСКА и ДЪРЖАВНА СИСТЕМА  Е И ЮРИДИЧЕСКИ НЕЗАКОННА.

Но за всичко това ОФИЦИАЛНАТА църква мълчи и трупа милионите си, а официалните й лица дебелеят и пълнят гуши от пари и ВЛАСТ, развращавайки народа с нагласена идеология за празниците.

Но да продължим със "свети" Валентин.

В списъците на Римо-Католическата църква има огромен списък на църковни деятели със същто име Валентин(ос). Дори в гръцкото православие – също, за мъж и жена – Валентинос и Валентина.

Но най-важното е, че НИТО ЕДИН няма НИКАКВА ВРЪЗКА с ЛЮБОВТА. Защото думата "ВАЛЕНТИН" произлиза от ВАЛЕНТ и означава ДОСТОЕН, СИЛЕН, МОЩЕН – думи, далеч от любовта.

Името Валентин не се среща в най-ранния списък на римските мъченици, съставен от хронографа от 354-а година. Но се съдържа в Martyrologium Hieronymianum, който е съставен от най-раннитеместни източници, между 460-а и 544-а години. Празникът на влюбените за 14 февруари за първи път е създаден през 496 г. от Геласий I:

"… чиито имена са справедливо почитани СРЕД МЪЖЕТЕ, но чиито актове са известни само на Бога." Т.е. истината за почитта към Валентин … НЕ Е ЗА РАЗПРАВЯНЕ… Както подсказва самият Gelasius, нищо не се е знаело (или не трябвало да се знае) за живота му.

В списъците на Ватикана има още 7-8 Валентиновци, но нито един не е починал на 14-ти февруари, освен първият, за когото разказахме. Има и някакво разминаване на датата 14-и в различните източници. Но те съвпадат с времето на Клавдий Втори.

Една от ЛЕГЕНДИТЕ твърди, че когато бил в тъмницата, тъмничарят помолил Валентин да приеме дъшеря му Джулия и да я учи на аритметика и на божие слово. Тя била сляпа. Но молитвите на Валентин и Джулия били толкова силни, че веднъж килията се осветила в ярка светлина и Джулия прогледнала. На другия ден 14-и Валентин бил екзекутиран. Покъртително. Но дали е истина или само легенда? Нищо лошо, ако е истина. Но първото прегрешение, както виждаме, не е било оправдано от чудото, произлязло от Валентин…

Както и да е. Всяко добро, което някой е направил, му е отчетено от Бога. Но и всяко зло също. Само ви моля за едно:

НЕ ПРИЕМАЙТЕ БЕЗКРИТИЧНО ТОВА,
КОЕТО ПРИКАЗВА ОФИЦИАЛНАТА ЦЪРКВА,

търсете обяснения и логически връзки. И бъдете особено внимателни, когато нещо произлиза от ОФИЦИАЛНАТА ЦЪРКВА ИЛИ ВЛАСТ, които са ортаци по развращаване и заробване на народа.

Ето какво написа читател на тя страница дословно:

Клавдий II Готски (Марк Аврелий Клавдий, Marcus Aurelius Valerius Claudius Gothicus) произхожда от Балканската провинция Илирия, ползва се с голям авторитет приживе и по-късно е обожествен.

Той полага началото на възстановяването на Римската империя, сериозно разклатена от действията на инфилтрирани групи от така наречените ”гръцки колонии” по Средиземноморието и Египет (наричани още Данайци, Юдеи, Евреи).

Свещеникът на възникващата римокатолическа църква Валентин, чийто БИЗНЕС бил тайно уреждане на женитби на римски войници в армията, бил екзекуриран, заради нарушаване на забраната на император Клавдий II и разлагане на гражданския морал.

Константин I – Велики (Флавий Валерий Аврелий Константин, Flavius Valerius Aurelius Constantinus Augustus, 2??–337 г.) родом от Балканската провинция Мизия (днешен Ниш, Сърбия), син на римския военачалник Констанций Хлор и Елена (дъщеря на ханджия), слага край на институционализираното преследване на християните в империята.


През 324 година Константин обявява решението си да превърне тракийския Византион в новата столица на Римската империя и на 11 май 330 г. официално провъзгласява града за такъв под името Константинопол (наричан и до днес Цариград).

Сега разбирате ли ПРОТИВ КОЙ НАРОД Е ИЗМИСЛЕН тоя "празник" "Свети Валентин" – това е празник, наложен от ционистите срещу траките, които са съвременните българи.




Окултните корени на Св. Валентин



Разбирането ни за любовта е „студенокръвно“




Няма коментари:

Публикуване на коментар