Последователи

сряда, 13 януари 2016 г.

ПЛЕЯДИТЕ - БОГОВЕ, УЛОВЕНИ В КАПАНА НА ИЛЮЗИЯТА



Тази вечер ще стане дума за боговете, хванати в капана на илюзията. Не само за боговете, които управляват вашата планета. За вас самите, като еволюиращи богове. Напомняме ви, че в тези времена съществува една изумителна галактическа идентичност, която желае да се изяви чрез вашата идентичност. Това галактическо разбиране на човечеството е нещо, което вие сте тренирани да постигнете. Като членове на Семейството на Светлината вие сте нещо повече от хора, вие сте част от междугалактически същности, което резонират с определен тип жизнен ангажимент или заетост. Това ангажиране навлиза в системите на мислене, в системите на съзнание, в установените системи, и ги променя. Където и да отидете, вие внасяте промяна. Вие сте членове на Семейството на Светлината, както често сме ви казвали, светлината се нуждае от информация. Всички вие сте очаровани да събирате данни за неизвестните части на вашия свят и на самите себе си. Вие искате да разкриете тези мистерии. Това е част от вашата природа. Като членове на Семейството на Светлината, вас могат да ви наемат, вие сте на разположение за пътуване, да отидете в различни системи на съществуването и да се престорите на "невинни", вие сте по назначение. Вие идвате не само за да се развивате чрез дадена система и да се учите от нея - вие идвате за да я разбиете, за да я промените. Разбивачи на системи - ето какво сте вие.




Въпрос: Често сте споменавали, че Земята е място, където съществата идват и се обучават да станат богове. Едно от нещата, за които си дадох сметка наскоро е, че когато свържеш това с онова, което боговете-създатели са направили, разбираш, че вие идвате на земята за да научите как да бъдеш бог-създател, как да работиш с творението и че именно това е мястото, където усвояваме нашия интегритет относно това кога и как създаваме живот.


ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: Да. Много добре. И най-простата част от това обучение е да започнете да действате така, сякаш вече сте. Разбирате ли това? Така, сякаш вие наистина създавате своята реалност. Да действате така, сякаш се посвещавате на намерението. Вижте, има толкова много неща, които можем да кажем тук, трудно е. Бихме могли да говорим цяла вечер само по тази тема, защото съществуват тези, които се учат, докато гледат как се учите вие. След това има ги и онези, които биват толкова запленени от определени процеси на учене от хората, че хората отдават своята сила на определени енергии и тогава е налице учене на много, много нива. Отдавна ви казахме, че хората в някои ситуации биват уподобявани на играчките на боговете. Отдавна ви казваме това. Ние подбираме думите си внимателно, защото наистина искаме да разширим вашата картина. Също така искаме и да знаете, че вие сте маскирани като хора. Ако можете да проучите земята знаейки, че сте маскирани като хора, това би ви дало известно отстраняване от болката или емоционалното "засмукване", през които планетата преминава сега, емоционалната болка, процеса на раждането.


ВЪПРОС: Като членове на Семейството на Светлината, не сме ли ние на някакво ниво маскирани богове-създатели, работещи със своя собствен експеримент?


ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: Тази Земя беше експеримент и е била експеримент в биологичното творение, от гледна точка на генетиката. Споменавали сме ви, че Земята беше проектирана да бъде Междугалактически Център за Информация. Това може да звучи сякаш целия свят е бил направен от поредица файлове. Можете ли да си представите металически свят, изпълнен с файлови кутийки и че това е Земята като център за информация? Или можете ли да си представите Земята, покрита с компютри като някой, който идва и сяда в компютърния терминал и бива превърнат в данни от компютър? Това е друг начин да имате Междугалактически Обменен Център. Онези от вас, които са слушали какво споделяме с вас знаят, че сме казвали, че когато този проект е бил изготвен за своите собствени цели, призивът се разнесъл и много форми на разумен живот дарили своето ДНК. Дали ДНК съставлява файловете? Дали ДНК съставлява компютрите? Или ДНК съставлява хората и животните и растенията?


Междугалактическият Обменен Център за информация трябваше да бъде това, което се нарича Жива Библиотека. Всеки можеше да дойде на Земята и да се впусне в преживяванията на тези, които са участвали, отдавайки своята жизнена сила, за да създадат жива жизнена сила тук, която да бъде преживявана. Познанията трябвало да бъдат съхранени генетично във всички неща. Спомняте ли си, ние ви казахме, че вашите богове създатели били майстори на генетиката? Спомняте ли си когато ви казахме за завръщането на Влечугоподобните и казахме, че те също са майстори на генетиката? Вие сте били отклонявани от истината относно това как в действителност се преживява информацията.


Наскоро говорихме за летописите за Адам и Ева и за това как им били дадени познания и как познанията били съхранени "на живо". На живо в плода, който те поглъщали и изяждайки една субстанция постигали познания. Така може би получавате известна представа за това какво представлява това място? Изначалният човек бил кодиран по определен начин да бъде средство за преживяване, средство, да бъде средство, което да може да бъде заемано. В хода на земната история е имало множество битки сред боговете създатели във връзка със собствеността над това място. Както ви казахме, преди около 300,000 години се състояла една от най-скорошните битки и определени енергии предявили претенции за собственост над тази територия. Оттогава тези, които са майстори на генетиката, вече можели посредством своите невероятни познания в областта на тази наука да контролират честотата на еволюцията на тази планета.


Вие, като членове на Семейството на Светлината, сте изпратени тук, за да промените честотата на планетата. Съвсем просто е. Това е вашето основно предназначение. Вие идвате като хора, но все пак не сте хора. Вие идвате от своето бъдеще в миналото на Земята. Почувствайте това за момент. Чували сте ни достатъчно често да казваме, че ние идваме във вашето настояще, което е от наша гледна точка минало, за да направим промени, да повлияем на вероятните промени. Вие правите същото.


Всички вие чувствате, че сте били родени и че сте имали много животи. Искаме да си представите един сценарий, където хората от тази зона на свободна воля са завладяни от чума и където има огромна тирания и честотен контрол, където има страх и хаос, които обхващат цялата вселена. Лесно е да си го представите. Искаме да разберете, че технологията може да отиде толкова далеч, че тези, които съществуват във времевия период които са обсадени, обградени с този вид честота, могат да се върнат стотици хиляди години назад до съответна точка във времето, за да променят наличното настояще. От тези времеви периоди определени енергии могат да променят аналите на своята собствена история.


Вие бяхте изпратени от точка в далечното бъдеще назад през своето минало, за да се подготвите за времето, когато вашите таланти могат да бъдат използвани, когато вашите способности могат да проникнат през системите и да променят системите незабавно, където могат да бъдат проявени, където могат да бъдат задействани. Ето част от това, което правите вие.


Изначалните Плановици, онези, чийто проект Земя беше изначално, решиха да променят онова, което става тук и да въведат Изначалния План в действие. Докато всички системи се развиват и всички форми на съзнанието еволюират, промяната е най-добра, когато става отвътре, вместо отвън. Като членове на Семейството на Светлината, вие се специализирате в инфилтриране на системи маскирани като част от местното население. Вие просто живеете като местните хора и след това, когато дойде подходящия момент, получавате напрежението и преобразувате себе си, продължавайки да изглеждате като местен жител. След това излъчвате нова честота, защото мнозинството от вас улавят преобладаващата честота и вие активирате една мрежа помежду си, докато обитавате системата, разбира се, маскирани, и започвате да променяте цялата система, като променяте собствената си честота. За да разберете системата, вие идвате от бъдещето назад в миналото на системата, развивайки се напред до време, в което ставате готови. Това, което си спомняте, са реалности, където вие съществувате едновременно, където едновременно се занимавате с друга версия на системата. Като разбивачи на системи и като членове на Семейството на Светлината, вие се инкарнирате не само в човешките сфери. Докато се развивате тук на тази Земя, стремейки се да разберете своята идентичност и да присъедините това вътрешно познание към живота под маската на човек, съществуват части на вас самите, които работят в много други реалности и правят същите неща и вашия свят на сънищата е вратата, пред която вие лесно можете да получите достъп до този вид опит.


Онези от вас, които са смели и онези от вас, които снемат острите ръбове от реалността, започват да получават безопасни спомени за другите аспекти на тяхното аз. Когато започнете да си давате сметка колко грандиозен е плана за промяната на измеренията на това място, ще си дадете и сметка за това, че да работите само от позицията на човек би било неефективно. Като обикновен човек не би имало достатъчно разбиране, достатъчно енергия да "откъснете" онова, което може да бъде "откъснато" на тази планета. Затова вие прониквате в много различни реалности по това време, с множество паралелни съзнания. Вие променяте много реалности и започвате да се събуждате в тях.


ВЪПРОС: Мнозина от нас преминават през голяма доза емоцианален подем в момента. Можете ли да ни кажете нещо за стойността на емоциите?


ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: Под въздействието на емоциите, във физическото ви тяло се извършват химически реакции. Когато не използвате емоциите, съществува различен маршрут, до който можете да получите достъп. Емоциите освобождават хормони, ензими, много други неща, а те започват да оказват катализиращо влияние едно върху друго. Когато светлинно кодираните влакна, онези тънки и ефирни като паяжина нишки, които внасят всички данни във вашата история, започнат да се подравняват със съответните емоции, човек може да се придвижи към спомените в други реалности.


Емоциите са много, много необходими. Мнозина от вас правят грешката да не желаят да се занимават с емоциите. Това е един от вашите най-големи страхове, ще се потопите в нещо много емоционално, но след това какъв контрол ще имате? Всички вие ще трябва да се научите, че съществува много, което да можете да откриете, като се откажете от контрола. Много дълбоките чувства към някого или нещо могат да ви катапултират в по-висшите спомени за вашата идентичност. Молим ви, осъзнайте това.


ВЪПРОС: Препоръчахте мнозина от нас да се свържат с тези емоции и да преминат през емоцианално пречистване, през пречистване на емоционалното тяло. Ако наистина можем да влезем във връзка с емоциите от ранното си детство или с тези неща, които са били травмиращи, сурови и болезнени, според мен това е подготовка за среща с нашите многоизмерни Аз, които могат да изпитват болка или травма. Да имаме куража да чувстваме ни подготвя за това, което предстои.


ПЛЕЯДИААНЦИТЕ: Ако има нещо, което всички вие имате нужда по това време да култивирате за себе си, то е куража да чувствате, куража да пристъпите напред в емоционалната си идентичност с други версии на себе си, които може би не напълно разбирате. Ето защо онези от вас, които са правили упражнения тази година, определено са почувствали резултата от тях. Онези от вас, които се чудят какво още да направят за себе си, занимайте се с тялото си, поработете върху него, подравнете го, направете нещо различно. Отворете онова, което държите така здраво вътре в себе си така, че да можете да се чувствате малко по-уязвими. Едно от нещата, които ще се случат на всички вас е, че вашата физиология буквално ще се промени, когато пуснете да си отиде онова, за което сте се държали, за да се предпазите. Това е нещо голямо. Спомнете си, ние казахме на вас като членове на Семейството на Светлината, че вие идвате тук маскирани като хора и криете от себе си, че не сте хора, за да можете да разберете човешката дилема и ефектите на честотния контрол.


Какво означава това, "ефекти на честотния контрол"? Споменахме, че преди 300,000 години, когато някои богове-създатели, които са Влечугоподобни завладяли тази реалност, те променили наличното ДНК на някои хора, които събрали за целите на своите експерименти. Разбира се, вие трябва да знаете, че има много цивилизации, които съществуваха преди настоящата. Това, което се случи беше, че хората бяха пренаредени и оставени с това, което знаете като двойна спирала. След това много подбуждащи енергии бяха внедрени на тази планета за да е сигурно това, че притежаващите двойна спирала с информация, хората, ще успеят да се преборят и оцелеят, както и това, че твърде малко от висшите постижения ще достигат до тях, а дори и да достигнат, то ще е за много кратък период от време.


Като членове на Семейството на Светлината, чрез промяна на ДНК, вие правите невъзможно този сценарий да продължи да съществува.


ВЪПРОС: Казвате "богове, уловени в капана на илюзията" - кои са боговете? Това ние ли сме?


ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: До известна степен те са вие. Макар, че искаме да разберете, че самите ваши Влечугоподобни богове са уловени в капана на илюзиите. Можете ли да проумеете колко огромно е всичко? Можете ли да разберете колко голяма игра се играе? Тези богове създатели, пред които, да, вие сте се прекланяли, и, да, технологично те са много по-напред, отколкото можете да схванете, но какво от това? Те са забравили кои са техните богове. Те са боговете, уловени в капана на илюзиите. По същия начин, по който те са контролирали вашата честота и са направили контролиран свят за вас и са си играли с вашия свят и са създавали сценарий след сценарий и са използвали честотното модулиране за своя собствена изгода, за да създадат определени излъчвания от хората и за да насочват тези излъчвания през порталите към космоса за всевъзможни храни или средства, за които те използват тази енергия. Спомнете си, съзнанието е енергия. Съзнание има във всички неща. Спомнете си, че вашата планета е била контролирана от общество, което ви е ограничавало и е създало хаос и страх и войни и недостиг и противопоставяне на хората помежду им. Това е била историята през последните 300,000 години. Противопоставянето на човек срещу човек, което поражда страх сред местното население. Тогава то започва да излъчва този страх. Колективно, планетата излъчва енергията, която тези богове създатели използват. Като членове на Семейството на Светлината, вие сте навлезли, за да промените преобладаващата честота, която се излъчва от местното население. Вие сте дошли тук, за да бъдете живото вдъхновение и да им покажете как да действат противоположно на това, което са мислели.


ВЪПРОС: Едно от нещата, които съм дошъл да осъзная е, че ние създаваме своята собствена реалност, но ние, същевременно, създаваме и нашите илюзии. Освен това, съществува противоречие между това какво е реалност и какво е илюзия? Аз не съм осъзнал всичко все още, но има нещо в това, което казахте за улавянето в капана на илюзиите.


ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: Уловени в капана на илюзии. Да, защото ако вие можете да разберете, че щом онези, които започват да разширяват своето съзнание си дадат сметка, че самата планета е уловена във капана на фалшивите познания, уловена във фалшивата идентичност на това какво е и видите как хората са контролирани от определени индивиди, вие ще разберете, че боговете- създатели също са уловени в капан. Те са уловили себе си точно както са направили това и хората. На пръв пъглед изглежда, че Влечугоподобните са уловили хората, нали? Спомнете си, хората създават своята събствена реалност. И така, всъщност хората създали това да бъдат уловени в капан и да бъдат подложени на генетични манипулации и да бъде променено и пренаредено тяхното ДНК от Влечугоподобните. Спомнете си, всичко, което създавате е ваше преживяване. И така, те започнали своя собствена версия на това в своя собствен живот и дори не знаели това. Те са боговете, хванати в капана на илюзията.


ВЪПРОС: Говорихте за необходимостта да се поддържа честотата на светлината, но на мен не ми е съвсем ясно.


ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: Вие се съгласихте да навлезете тук и да поддържате определено количество ток, електромагнитна енергия. Когато човешкото тяло бъде потопено в определено количество електромагнитна енергия, разбира се, цялото тяло функционира съвсем различно. Съгласявайки се да приемете и поддържате честотата като притежавате определено количество електромагнитна енергия, която непрекъснато се развива във вас, вие променяте своето собствено напрежение, променяте своето собствено осъзнаване в процеса. Като започвате да задържате тази честота и да я поддържате постоянна, това означава евентуално 100% от времето, независимо каква е ситуацията вие да вярвате, че вие самите създавате своята реалност, без значение как изглеждат нещата на пръв поглед. Това означава да си Пазител на Честотата. Честотата е съзнание. Тя е осъзнатост. Ето как влияете на хората около себе си.


Ние ви предложихме от самото начало да започнете да живеете със и да свиквате с идеята, че вие създавате своите преживявания, че вие ги проектирате, че вие самите сте отговорни за тях. Това е част от онова, което сте били подведени да вярвате на тази планета - че вие нямате нищо общо със събитията. Това е част от ограбването на вашата собствена енергия. Някой ви учи, че не вие сте отговорни, а вие се хващате на това и работите изпитвайки чувство на безсилие. "Аз не съм отговорен за своя живот. Нямам нищо общо с това, което ми се случва. Всичко е извън моите ръце" Това е невероятна тирания. То всъщност е точно обратното на начина, по който планетата функционира.


ВЪПРОС: Емоциите оказват ли влияние върху подъжането на честотата? Например, ако си разтревожен и ядосан, можеш ли въпреки това да поддържаш своята честота?


ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: Зависи. Когато се ядосате и разтревожите, вие чувствате, че някой ви е направил нещо ли, или се ядосвате, защото отново сте създали копие на ситуация, от която да се научите поради това, че предишния път не сте успели?


ВЪПРОС: Ако се погледне на гнева просто като на друго изражение на емоциите - без да ги осъждаш, това оказва ли влияние върху поддържането на честотата?


ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: Абсолютно да, оказва влияние върху поддържането на честотата. Честотата, за която ние казваме, че трябва да внесете на планетата, е често от типа „Аз го създадох, аз го направих, аз съм отговорен, аз мога да го променя, мога да го изцеля и т.н." Разбирате ли? Вие внасяте честотата на потенциалната възможност. Като Пазители на Честотата, вашето назначение е да живеете непрекъснато така, а не да говорите така, а да живеете иначе. Ето кога не сте Пазител на Честотата. Когато се държите като ядосан или разтревожен и когато сте ядосан на себе си поради това, че сте ядосан и разтревожен, вие всъщност се държите като жертва, защото сте направили нещо, което не сте искали да направите и в такъв случай не сте Пазител на Честотата. Абсолютно не. Какво показвате в такъв случай на останалите? Какви свободи показвате на другите? Един Пазител на Честотата живее живота си по такъв начин, че започва да показва на другите как се издига над всяка ситуация, защото е способен да държи на преден план в ума си това, което създава и независимо как изглеждат нещата, е способен да създава с радост, защото открива дори в яда, че това, което е създал го отвежда някъде.


ВЪПРОС: Значи, в пределите на задържането и поддържането на честотата влизат и чувствата, емоциите ако не ги осъждаш.


ПЛЕЯДИАНЦИИТЕ: Без чувството, че си безсилен, или лишен от сила. Обикновено, когато сте ядосани, вие сте ядосани, защото чувствате, че нямате нищо общо с това, което се е случило. Помислете над това. Няма нужда да се ядосвате на себе си. Ако сключите споразумение със себе си, че вашето Аз винаги ще създава възможност след възможност в името на доброто приключение и доброто прекарване, ако живеете живота си по този начин, това значи да вярвате, че всичко, което си създавате, е в съответствие с плана. То следва логично от това, което знаете.


Всеки човек излъчва определена честота. Бихме желали да я наречем вашата песен. Това е вашия тон. В този контролиран свят, е бил установен честотен контрол и непрекъснато ви е било напомняно да се страхувате. Докато сте израствали, вашите родители са ви казвали: "Не се прибирай късно", или нещо подобно. Казвани са ви неща, които да ви настроят на вибрационна честота, при която да се страхувате и безпокоите. Помислете за това. "Закопчай си колана, може да катастрофираш". "Трябва да си вземаш редовно витамините". "Трябва да се ваксинираш против грип". Всички тези неща, всичко е било основано, цялото ваше общество е било основано на един лайтмотив, че това общество не е удобно. Че планетата не е нещо от типа "Хей, всичко е страхотно". Не на това са ви учили.


Когато се научите да модулирате и контролирате честотата, която излъчвате и започнете да оказвате влияние върху цялата планета с това, планетата започва да предявява своето право на собственост. Вие учите, че съществуват поведенчески стереотипи в индивидите, които са доста общи. Щом започнете да разпознаавате тези стереотипи и да ги приемате като глобални, вместо като индивидуални, ще бъдете в състояние да осъществите глобално изцеление за планетата, като едновременно с това си давате сметка относно това защо определени неща от по-висш порядък, от по-висш нюанс, са именно такива, и ще бъдете в състояние да преобразувате много неща на планетата, защото ще разпознаете и нуждите на планетата, а не само на индивида. Ако приемате нещата лично, ще бъдете с наранени чувства. А когато чувствата ви са наранени, вие не сте Пазител на Честотата, защото тогава се държите така, сякаш не всичко е в ред. Ние искаме от вас да видите божествения ред, божественото безгрижие, съвършенството във всички неща. И така, можете да забележите как се чувствате и можете да почувствате това само за секунда или две и да кажете, "Това е интересно. Чувствам се по този начин и при все това моето висше Аз знае за какво става дума", за да можете да преобразувате. Като се чувствате безсилни вие нямате идея как се чувства по това време по-голямата част от планетата. Следвате ли мисълта ни? Всички вие сте толкова готови да правите изявления върху това, което преживявате. Трябва да гледате на събитията като на събития и да видите какво идва от тях. Винаги гледайте на всяко събитие като на възможност.


Ще стане много важно в определен момент за вас да знаете кой е Пазител на Честотата и кой не е, защото ще настъпи време, когато ще можете да предавате познанията съвсем лесно. Някои от вас вече са в състояние да правят това до известна степен. Когато можете да предавате познания, ще искате да знаете, доколко другото лице е последователно в своето поведение и дали неговите емоции не го довеждат до амок. Защото в противен случай, ако е склонно да потъва в емоционални драми, вие няма да бъдете в състояние да се свържете с него. Ще бъде като да си държите ръцете хлабаво. Ще настъпят времена, когато ще искате да разчитате на това кой е Пазител на Честота и кой не е, защото вашия живот и живота на мнозина други ще зависи от устойчивостта и последователността на онези, на които можете да разчитате. Разликата ще е огромна.


ВЪПРОС: Ние създаваме своята собствена реалност и тази планета е изпълненена с информация. Това има ли нещо общо с начина, по който Влечугоподобните са били замесени или хванати в капан тук?


ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: Те са били уловени в капан тук, да. Те са уловени в капана на илюзията. Те всъщност не знаят, че са заседнали. Вие напипвате нещо тук макар, че би трябвало да продължите по-нататък.


ВЪПРОС: Това ме кара да мисля, че трябва човек да бъде наистина отговорен за всичко, което казва и мисли, защото то се превръща в камъни и кости на земята и оказва влияние върху всеки друг.


ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: Земята беше създадена с определена цел, като Междугалактически Център за Информация. Този обменен център не е единствения. Съществува поредица от обменни центрове, които образуват мрежа, свързваща и обединяваща вашата локална вселена в едно. Тази мрежа създава жива връзка от Живите Библиотеки. Като разбивачи на системи, вие работите в паралелни светове по това време, които също са част от тази мрежа. Това, което се е случило в едно от вероятните бъдещета, е огромна тирания, обхванала тази локална вселена и информационните системи са затворени.


Посредством честотното модулиране (контролирането на честотата) е имало енергия, обхванала много от тези Информационни Центрове и жизнената информация, всичко такова, каквото го знаете - във вашето бъдеще спира. Бъдещето, от което идваме е доста обезпокояващо. Ние сме членове на Семейството на Светлината така, както и вие. Ние получихме назначение да дойдем и да работим с вас в нашето минало, във вашето настояще, за да променим далечното бъдеще, като променим събитията, където те за пръв път са започнали и където биха могли да бъдат умишлено променени в миналото от нашето настояще. Във вашето настояще.


ВЪПРОС: Дали нашето настояще ще промени нашето минало?


ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: Да. Чуйте тези думи много внимателно. Вие ще промените миналото като създадете ново минало. Не е непременно необходимо да изтриете старото си минало. Разбирате ли? И така, нов път, нова вероятност ще се осъществи. Всичко, което съществува, си съществува. Ние искаме да създадем нова магистрала за избор. Тъй като сте разбивачи на системи, вие сте експерти във внасянето на избор в системите. Вие навлизате в системи, където изборът е бил ограничен. Вие позволявате избора на различен потенциал. Вие сте тук, за да внесете потенциала на сътрудничеството и хармонията. Това само по себе си е в пълен противовес на бъдещето, това бъдеще, около което ние трябва да създадем алтернативна вероятност.


Разберете, че там, където ви предстои да отидете е изключително интересно. Ние постъпихме много хитро като помогнахме да се развие съзнанието. Ние преднамерено устроихме това, за да можете вие да откриете за себе си своята собствена истина така, че да имате множество преживявания, на които да разчитате за себе си, за да можете да имате семейство, за което да се грижите и да си дадете сметка, че никой от вас няма нужда да е сам. Ние създадохме арена, където имате позволението да живеете своята светлина, за да можете накрая да излезете от най-дълбоката част на своето същество и да засветите като тези, които винаги сте знаели че сте.


Назначението продължава. Вашата задача е значително ускорена. Вашата работа ще проникне още по-навътре в самите вас. Дните на масовите сборища навън отминаха. Енергията, всичко, което търсите идва от прекарване на известно време със самите себе си. Онези от вас, които правят най-големите скокове и които постигат най-големите ускорения са които правят най-дълбоко посвещаване на това тялото им да бъде променено, които съзнателно променят начина си на изразяване, начина си на мислене и които започват да навлизат навътре, в тишината, и започват да чуват какво ви се предава. Всички вие приемате тези данни. Проблемът е, че не се доверявате в достатъчна степен на това, което знаете. В посока именно на това ви тласкаме непрекъснато ние.


Облагите и наградите, които ние получаваме от това са многоизмерни. Това, на което ни учите вие е безценно. Вие ни показвате нещо далеч повече, отколкото изобщо можете да си представите. В своята невинност и доверие вие излъчвате честота, която ние използваме, за да светим в бъдещето и да показваме нещо на онези в нашето бъдеще, което вие във вашето настояще им давате, без дори да си давате сметка за това. Вие сте доста скромни. В много светове вие сте доста известни. Някой ден ще разберете какво означава това.


Емилия Манолова 

Няма коментари:

Публикуване на коментар