Последователи

събота, 19 декември 2015 г.

Предстоящата Трета световна война и пътя към една нова ера на човечеството



Определение на Армагедон: Неосезаема битка с катастрофални размери между доброто и злото в края на една ера.

Резюме: Неизвестно на повечето от нас, светът е в средата на една неосезаема битка на доброто срещу злото, известна също като Армагедон. Тя се води най-вече в неосезаемото измерение във всички региони на Универсума, включително региона Земя (Булок). Част от тази битка, която ще се разиграе на физическо ниво ще има катастрофални последици за нас. Съществува възможност за намаляване на ефекта от този Армагедон на човечеството, ако ние предприемем духовна практика, която е в съответствие с шестте основни принципи на духовната практика.


1. Въведение в битката Армагедон и предвиждания за Трета световна война

Светът преживява нарастваща тенденция на природни бедствия, терористични действия, война и политически катаклизми през близкото минало. Няма облекчение от тази тенденция, или каквито и да било признаци на забавяне. Немалък брой от нас може да изпитваме чувство на безпомощност, докато гледаме как светът подхлъзва неудържимо напред към още по-трудно време. Редица пророци като Нострадамус, Едгар Кейси и т.н. са прогнозирали бурни и тревожни времена на катастрофални размери. Често се споменава и битката между силите на доброто и злото, която ще се разиграва във времето, в което живеем.

Ние проведохме духовно проучване и изследване на събитията в неосезаемото измерение зад тези тревожни тенденции и това, което предстои за нас.

Целта на тази статия е да се предостави информация разкрита чрез духовно изследване за:
Ударните сили от духовния свят, които дирижират световните събития и идните времена.
Мерки, които могат да бъдат предприети от страна на човечеството, за да сведат до минимум въздействието на тези събития.

SSRF определя думата "неосезаем свят" или "духовно измерение", кат свят, които е отвъд разбирането на петте сетива, ума и интелекта. Неосезаемия свят се отнася до невидимия свят на ангелите, духовете, рая и т.н., които могат да се възприемат само чрез нашето шесто чувство.


За някои от нас, поради липсата на разбиране на духовния свят, тази статия може да изглежда като измислена или почти като приказка. Ние се опитахме да бъдем възможно най-обективни в разказването на това, което сме се възприели чрез напреднало шесто чувство. Също така не е наше намерение да алармираме общество, а да предупредим и да повишим вниманието. Това е нашата молба към обществото да отдели време да разбере тази статия и да започне своята духовна практика.

2. Какво е неосезаема битка?

Силите на доброто и злото са съществували от началото на универсума. Тези сили съществуват предимно в фините региони на универсума и повлияват на положителните и негативните сили на Земята почти напълно. От време на време фините сили на злото, успяват да съберат достатъчно духовна енергия, за да се опитат да установят демонично царство във универсума. В настоящите времена, балансът на силите между доброто и злото е 70% и 30% съответно. Въпреки това силите на злото в универсума отново са получили достатъчно духовна енергия, за да се опитат да установят демонично царство. Борбата, която настъпва е известна като неосезаема битка или Армагедон и нейните ефекти се усещат през всички региони на универсума. Тази битка е започнала да изригва в неосезамото през 1999 г. и една малка част от битката ще се разиграва в региона Земя с катастрофални последици за човечеството.

Сериозността на този неосезаема битка и последиците за човечеството ще бъдат с безпрецедентни размери. Именно поради тази причина ние нарекохме тази статия Армагедон, което означава конфликт на катастрофални размери между доброто и злото. Резултатът от битката ще е поражение на силите на злото и създаването на една ера на разпалване на Духовността в човечеството във Универсума и на Земята, известно също като Боженственото Кралство. Ерата на разпалване на Духовността в човечеството на Земята ще продължи за около хиляда години. Обяснили сме характерните черти на епохата на разпалване на Духовността в човечеството още повече надолу в тази статия.
3. Принципът зад неосезаемата битка Армагедон
Повечето от нас не са наясно с факта, че много от събитията на Земята, които ни влияят на индивидуално или колективно ниво, имат своя коренна причина в духовното измерение. Нека вземем за пример неотдавнашното повишение на природните бедствия.

Първоначалния фактор, който допринася за тенденцията на увеличаване на природните бедствия е духовен по природа. Физичните фактори като парникови газове допринасят само 30% за проблема. С други думи, правителствата на света и неправителствени организации (НПО), придържане на международната общност към Протокола от Киото, макар и силно похвално, в най-добрия случай би адресирали само една малка част от проблема. Повечето опити да се оправят проблемите само на физическо и психическо ниво, без да се вземе под внимание духовното измерение ще бъде непохватно и неефективно.

Най-важният духовен фактор за възхода на природни бедствия, тероризъм и политически катаклизми е повишаването на Раджа и Тама неосезаемите основни компоненти. Това увеличение се дължи основно на:
Стъпка напред в дейността на негативните енергии на по-високо ниво в настоящите времена.
Много материалистичното общество с почти никаква духовна практика.

Целият свят е като марионетка в ръцете на положителните и негативни сили от неосезаемото измерение. Добрите хора действат по волята на Бог, докато злите хора са марионетки в ръцете на духовете (демони, дяволи, отрицателни енергии, и т.н.). Добрите хора на Земята няма да могат да живеят в мир, докато негативните енергии не бъдат победени. Хората с по-ниска духовна енергия, които не са непременно добри или лоши са лесно засегнати от духове и контролирани от тях. В резултат на това, те също са под контрола на духовете и допринасят за Раджа-Тамата. Във всеки случай, те са хванати в кръстосан огън между доброто и силите на злото.

Друга основна причина за покачването на Раджа и Taмaта е състоянието на обществото по отношение на Правдата (Дарма). Според един еволюирал Светец Ади Шанкарачаря от Индия (8 – 9-ти век от н.е.), Правдата е това, което изпълнява три задачи:
Поддържането на социалната система в отлично състояние
Постигането на светския напредъка на всяко живо същество
Причиняване на напредък в духовното измерение също

Казва се, че духовния напредък се случва само когато духовната практика се извършва в съответствие с шестте основни принципи на духовната практика. По-често, отколкото не, обществата в света са ссе провалили при изпълнението на тези три условия. Негативните елементи в обществото водят до загиване на тъканите, които съставляват обществото.
4. Предвиждане на тежестта на битката Армагедон и Третата световна война

Неизвестно за повечето хора, Универсума е в разгара на една неосезаема битка с епични пропорции. Повечето от този Армагедон е и ще се води в неосезаемото измерение. Битката във физическия свят, т.е. на Земята е също така най-вече поради неосезаемия свят. Следователно информираността за възникването и се ограничава само до тези, които са високо духовно еволюирали хора на Земята.

Само една малка част от Армагедона ще бъде преживяна на Земята. Но тази част сама по себе си ще бъде катастрофална и причина за масово унищожение. Ние физически ще станем свидетели на тази част от Aрмагедон под формата на разгръщане на силите на природата и Третата световна война, където ще се използват оръжия за масово унищожение. Повишаването на природните бедствия като наводнения, земетресения и вулкани ще се дължи главно на нарастването на Раджа и Taмaта подхранвана от неправдата на Земята. Хората, които ще доведат до Трета световна война ще бъдат под контрола на по-високо ниво на негативни енергии, познати като фини магьосници (мантрици).





Горната графика и диаграма ни дава разбиране на мащаба на битката. За да поставим нещата в перспектива смесените физически и неосезаеми елементи, които са участвали в Първата и Втората световна война в своя връх са имали тежест от 30 и 50 съответно. Всички големи бедствия и терористични дейности през последните няколко години са издайнически знаци, пряко свързани с неосезаемата битка. Негативните енергии като фините магьосници обладават лицата, които имат манталитет да навредат на обществото, и извършват терористични дейности чрез тях на човечеството. Фактът, че интензитетът на битката ще се увеличи до 70 единици през 2017 г. ни дава представа за тежестта на битката. След това бързо ще слезе до нула в 2023. 100 единици, е интензивността на неосезаемата битка по време на разграждането на Универсума.

5. Кои са силите на доброто, които се борят в битката Армагедон?

1993: В последвалата битка Армагедон, силите на доброто са водени от Паратрар Гуру (еволюирал духовен водач на над 90% духовно ниво)който живее в региона Земя. В началото на битката през 1993 г., само Паратрар Гуру и няколко търсачи са се борели в битката.

Тяхното участие е изцяло на неосезаемо ниво. Това означава, че всички участници са действали автоматично според Божието желание, без да са наясно, че техните действия са били в действителност част от тази битка Армагедон. По този начин всички участници не са в съзнание на физическо ниво, за тяхното участие в битката. Различните актове, по време на хода на битката са се случвали през тях, автоматично, според Божието желание най-вече на неосезаемо ниво и до известна степен във физическото измерение, като усилията за разпространение на Духовността.

2003: До 2003 г. броят на лицата, търсачи на Бога, придружаващи духовно еволюиралия пътеводител в борбата нараснал до 35. Тяхната роля е била най-вече в изпълняване на Божието желание в физическото осезаемо измерение. Силите на доброто са нараствали прогресивно по количество и качество, както неосезаемата битката се е засилвала. Битката в неoсезаемото се е водела чисто с духовна сила и е нямало физически елемент в нея.

2004: От 2004 г. тежестта на силите на злото и следователно на Армагедон са се засилили значително. Поради това положителните сили от неосезаемия регион на Рая (Сварга) са се присъединили към битката. Те са помогнали по различни начини, започващи от жълти Божествени Частици и напред към частици от Божественото съзнание (Чайтаня), честоти на светлината и честоти на цвета на божества, за да се противодейства на негативните сили. Тази прогресивна промяна във формата на положителните енергии в общи линии означава, че силите от Рая присъединяващи се към битката стават все повече и по-неосезаеми, а оттам и по-мощни.

2008: От 2008 г., тей като тежестта на Армагедон се е повишила допълнително, силите от Рая са се оказали недостатъчни и затова тяхното участие e престанало.

2009 – 2013: През 2009 г., две духовно еволюирали същества от финия регион на Махарлок (по-висок регион във Универсума) също са се присъединили към битката. До тогава около 400 търсачи на Бог са се борили заедно с Паратрар Гуру. През 2010 г., трети еволюирал от Махарлок се е присъединил към битката. Участието на еволюирали същества е било под формата на Божествени Частици напред към фини честоти, фини лъчи, божествени честоти и брилянтни фини съзвездия през 2013 г. Това означава, че Божествената помощ е ставала все по-неосезаема и мощна.

2014 – 2018: Тъй като интензивността на битката достига 61 единици през 2014 г., търсачите, които се борят в Армагедон на по-фино ниво няма да могат да участват по-вече, тъй като това ще бъде извън техния духовен капацитет. Те няма да могат да получават и толерират огромната духовна енергия, предоставена от Бог, за да се отговори на необходимостта на това ниво на битката.

През 2014 г. още две божествени същества от следващия по-висок регион т.е. Джаналок (по-висок регион в Универсума) ще се присъединят към фината битка. Тяхното участие ще бъде под формата на божествени частици напред към фини честоти, фини пламъци, аурата на светлината до честотите на светлината от 2018.

2019: През следващите няколко години над 25 божествени същества от од региона на Таполок (по-висок регион в Универсума) ще се присъединят към битката срещу силите на злото, от седмия регион на Ада. След това броят постепенно ще се намалява, тъй като на този етап много Светци върху самата Земя ще са еволюирали.

Въпреки намаляването на тежестта на битката от 70 през 2017 на 48 през 2019 г., броят на божествените същества, участващи в битката ще бъде 25 през 2019 г. в сравнение с едва 10 през 2017 г. Това е така, защото през 2019 г. в допълнение към разрушителната работа срещу негативните зли сили, положителна работа за създаването на ерата на разпалване на Духовността в човечеството също ще трябва да бъде предприета.

2021 – 2023: През 2021 г. ще започне изграждането на ерата на разпалване на Духовността в човечеството. През 2023 г. ще има пристигане на частици от Сатялок, най-неосезаеми и най-чисти от 14-те главни фини региони, за подпомагане в положителната работата, която се извършва в посока на установяване на Боженственото Кралство.

2024: От 2024 г. насам участието от фините положителни региони ще спре, тъй като вече няма да бъде необходимо.
6. Главни етапи в битката Армагедон и Третата световна война

Битката Армагедон, която се води, е най-вече в духовното измерение. В допълнение, тя също неблагоприятно въздействие върху света, макар и най-вече на нематериално ниво. Последиците от неосезаемата война са предимно под формата на семена, засети за по-нататъшно бързо и прогресивно влошаване на света на най-различни нива. Това работи по два начина:
Намалява общата чистота сатвикта в света.
Засилва силите на налагането на злото на човечеството.

Главните етапи на Армагедон са описани по-долу:

Година
Събитие
1999 – 2012
Неосезаема битка
  1. Битката на доброто срещу злото в неосезаемия свят с някои инциденти в физическия свят, които показват нейното започване.
  2. Битката на физическо ниво – негативните енергии предотвратяват търсачите от предприемане на духовна практика и създават пречки в нея.
2013 – 2015
Начало на битка в осезаемото
  • Насоката на битката на доброто срещу злото на неосезаемо ниво започва да се променя и силите на доброто започват да печелят.
  • Вътрешни конфликти под формата на малки войни и конфликти, начало на бунтовете вътре между народите, бунт на хората срещу системата на национално ниво; въпреки че всеки инцидент, може да изглежда, да бъде независим, коренната причина са по-високо ниво на негативни енергии от неосезаемия свят.
Природни бедствия
  • Увеличение на природни бедствия
Битката във физическия свят
  • Начало на войната със злодеите и анти-социални елементи на физическо, психическо и духовно ниво.
2016 – 2018
Главна битка в осезаемото
  • Третата световна война ще се случва
  • Огромна загуба човешки животи
Природни бедствия
  • Природни бедствия в голям мащаб
Битка с анти-социални елементи
  • Зли и анти-социални елементи в обществото, ще бъдат напълно отстранени от физическото, психическо и духовно ниво.
2019 – 2022
Подготовка за Боженственото Кралство
  • Насоката на битката на доброто срещу злото, на физическо ниво започва да се променя и силите на доброто започват да печелят.
  • Изучаването на управлението на Боженственото Кралство
2023
Създаване на Сатва преобладаващо (Божествено) Кралство


От 1993 г. насам, неосезаеми магьосници са започнали да сеят семена за деградацията на обществото и ускоряване на неправдата. В повечето случаи, светът вече е в процес на деградация. Това се дължи на покачването на материалистичната природа на човека и липсата на Правда. С помощта на негативните енергии на по-високо ниво, пързалянето се е увеличило по интензитет и скорост. С течение на времето тези семена ще се вкоренят и увеличават гниенето в обществото. Тъй като обществото става все по-несправедливо, те играят право в ръцете на негативните енергии увеличавайки Раджата и Тамата в околната среда. Това увеличение в Раджата и Тамата ще доведе до дестабилизация на света, какъвто го познаваме и ще завърши с природни бедствия и Трета световна война.

По-долу са примери за няколко механизми, които вече са установени в движение от по-високо ниво на негативните енергии. Таблицата също дава други събития, които ще се случат преди установяването на ерата на разпалване на Духовността в човечеството.

Година
Събитие
2000Засето семето на интензивни вътрешни кавги в обществото
2001Семето на нарастване на анти-социални елементи в обществото
2002Семето на нарастване на злоупотреби в места за поклонение, които ускоряват увеличаването на Раджа и Тама. Култовите места допринасят за компонента Сатва в обществото. При злоупотреби, които се случват там се намалява сатвикта и по този начин спомага за повишаване на Раджата и Тамата.
2006Семената на началото на унищожаване на местата за поклонение
2011Семената на стъпки на терористи под контрола на духове, за унищожаване на духовни организации
2014Висока честота на природни бедствия
2015Хаос от наводнения и вулкани
2016Масивно земетресение в Пакистан
2017Държави в Близкия изток сринати до земята при бомбени взривове
2018Америка, Китай и Япония, засегнати от война и безпрецедентна загуба на безброй животи
2019Загуба на върховенството на политиците и прилив на човечеството до Светци за тяхно спасяване
2020Намаление на разрушителния процес и преобладаване на частици Божествено съзнание в околната среда
2021Семена на време, което благоприятства и насръчава създаването на ерата на разпалване на Духовността в човечеството
2022Преживяване на приятност и ентусиазъм в околната среда
2023Успокояване на околната среда
2024Вътрешно и външно успокояване на живота
2025Семето на подобрена духовна практика и духовно пътуване към осъзнаването на Бог от търсачите. Начало на ерата на разпалване на Духовността в човечеството.

Забележка: Според сегашната оценка на състоянието на света:
Вероятността да се избегне тази катастрофа е 1%
Интензитетът може да варира за +/- 10%
Времето на събитията могат да вариратза +/- 10% в срок от 25 години.
6.1 Предвиждане за Трета световна война

Третата световна война ще започне през 2015 г. и ще продължи приблизително 9 години до 2023 г. Войните, които ще се водят в рамките на този период, всички ще бъдат свързани. Въпреки това, може да не бъде лесно видимо за света. Към края на този период, ще се използват оръжия за масово унищожение. Ще има безпрецедентна загуба на животи, където приблизително 1/3 от населението ще загине и 1/3 ще преживее голямо страдание. Някои страни ще бъдат засегнати повече от други. Излишно е да се каже, в един силно взаимосвързан свят всички страни ще бъдат засегнати. Третата световна война ще бъде предизвикана главно поради религиозен фанатизъм. Негативните енергии на по-високо ниво ще използват тази слабост при хората, за да ги закарат до ръба и провокират нациите да започнат война един с друг.

Във всичките три световни войни (т.е., от Първата световна война до Третата световна война) мощни негативни енергии от прогресивните по-високи региони на Ада са били актуалната коренна причина провокираща страни да воюват едни с други. Следните точки посочват кои едва доловими негативните сили от региона на Ада са отговорни за подстрекаване на Световни Войни.
Първа световна война: Неосезаеми магьосници (мантрици) от втория регион на Ада.
Втора световна война: Неосезаеми магьосници, основно от третия регион на Ада са участвали в организацията на Втората световна война. Хитлер например, от началото до края на мандата си е бил обладан от неосезаем магьосник от петия регион на Ада. Това е било и причината му за драматичното му покачване на власт. През неговото управление неосезаемия магьосник е бил напълно манифестиран.
Трета световна война: Неосезаемите магьосници от четвъртия регион на Ада ще бъдат зад Третата световна война, която ще се разиграе във физическия свят. Въпреки това в неосезаемата битка, неосезаемите магьосниците от седмия регион на Ада ще вземат участие.

Последователността във времето и фазите на Третата световна война и установяването на “Боженственото Кралство”
ГодинаЕтапи на Третата световна война
2015Започване
2016 – 2018Повишаване на победите на неправедните хора под силите на злото
2019 – 2021Силите на доброто и злото са равни
2022 – 2023Повишаване на победите на праведните хора под силите на доброто
2023Създаване на „Боженственото Кралство“
„В зависимост от предаността на търсачите към Бога, последователността на събитията във войната между преданите (праведните) и демоничните сили (неправедните) може да се промени.“
– Негово светейшество Д-р. Атавле


6.2 Ролята на Индия в Третата световна война и битката Армагедон

От незапомнени времена, Индия е била духовен център на света. Духовното изследване разкри, че в Армагедона, които се разгръща, Индия ще заземе централното място от духовна гледна точка. В хода на войната, негативните сили ще подстрекават съседните страни да атакуват Индия, за да дестабилизират централната роля, която тя ще играе. Приблизително 50% от населението на Индия ще загине като резултат на това.
7. Може ли да се избегне тази катастрофа?

Катастрофата, която се очаква да се случи, е главно поради увеличаването на основният неосезаемРаджа-Taмa компонент в света до такова безпрецедентно ниво, че е необходима спешна намеса от страна на Бог, така че светът да може да бъде почистен, за да бъде в състояние да продължи в мир. От това следва, че ако човечеството прави върховни усилия да адаптира своята начин на живот към по-Сатва преобладаващ, процесът на почистване ще се случи само частично. Това може да бъде постигнато, само ако по-голямата част от човечеството драстично подобри начина си на живот и намали неговия принос към Раджа Тама. Това ще може да бъде по-добро и по-бързо направено, ако хората се фокусират върху увеличаване на основния неосезаем Сатва компонент. По този начин катастрофата може да се избегне само ако хората започнат усърдно да практикуват Духовност. Задължително е, че за да се направи разлика, тяхната духовна практика трябва да предприеме по-универсална форма, а не сектантска форма.

Духовната практика според шестте основни принципи на духовна практика е най-благоприятно средство за растеж в условията на настоящата епоха. Религиите, които проповядват, че техният начин е единственият път към Бога са изложени на риск от нарушаване на шестте основни принципи на духовната практика.

В зависимост от нашата колективна духовна практика, а също и ако някои високо еволюирали Светци се намесят, годината и тежестта на събитията може да се промени до известна степен. Светците на по-високо ниво са в състояние да променят съдбата на цялото човечество, тъй като те могат да променят хода на събитията или дори да съкратят трудните времена, ако те са доволни от искрените усилия на търсачите в тяхната духовна практика. Търсачите на Бога, които чрез духовната си практика са постигнали духовно ниво от 60% и по-високо, ще бъдат защитени в различна степен.
8. Характерни черти на епохата на разпалване на Духовността в човечеството

Положителното на битката Армагедон е, че човечеството най-накрая ще изпита мир на Земята, който ще издържи в продължение на почти 1000 години и тази епоха ще бъде известна като „Боженствено Кралство“. Битката ще бъде духовно прочистване на света, подготвяйки хората за нов вид сатвик свят, който ще бъде много по-различен от стария. В известна смисъл, това ще бъде въвеждане на миниСатюга в главната ера на Калиюга. Макар че това ще бъде нищо в сравнение с сатвиктата на главната ера Сатюга (в началото на универсума), това ще бъде период на духовно обновление за човечеството.

По-долу са някои от характеристиките на новата ера, които някои от нас ще имат привилегията да преживеят.

Духовно ниво: След намаляването на населението в света с Армагедон, духовното ниво на хората ще се увеличи до 30% в сравнение със сегашните 20%. Рязкото увеличение от 10% ръст на духовното ниво на населението на света ще възникне поради това че хората на по-ниско духовно ниво ще загубят живота си по време на войната на Земята. Моля, прочетете статията ни за духовното ниво, която дава сегашното разпределение на населението на света спрямо духовното ниво.

Значението в живота: Висока степен на важност ще бъде отделено на духовното познание и духовната зрялост при оценката на способността на човек. Целта на живота на хората ще се развива в посоката на духовното израстване, за реализацията на Бог. Повече ще бъде давано значение на духовната, отколко физическата или интелектуалната сила. Съответно напредъка няма да се измерва по отношение на богатството. Отношението към богатството ще се промени. То ще се разглежда като чисто средство, а не самоцел.

Управителната система: Демокрацията ще загуби статута си като предпочитан тип на управляващата система. Например в Индия, доброжелателно лидерство под ръководството на Светец ще формира правителство. Начинът на работа на ръководството ще бъде в съответствие с Правдата. Няма да има нужда от избори. Съзерцаващите водачи на управителния орган ясно ще посочват лидерите. Останалата част от света разочарована със своите неуспешни експерименти на комунизма, диктатурата и демокрацията ще гледа от примера на Индия и ще се опитат да приложат този нов тип на управление, доколкото това е възможно за тях.

Близост:Ще има единство между всички народи. Хората ще почувстват истинска близост с другите култури и националности. Това ще произтича от духовната зрялост на населението в света. Тя ще бъде на базата на вроденото духовно разбиране на единството на цялото човечество.

Образование: Образователните системи ще включат Духовната наука и кодове на Правдата в тяхната учебна програма. Съвременната наука ще разшири своята гледна точка и ще вземеме предвид духовното измерение.

Медицинската наука: Медицинските науки ще бъдат пренаписани. Те ще включват духовното измерение в анализа на коренната причина на проблема. Аюрведата ще стане общоприета в западния свят. Отношението и перспективите на хората, които практикуват медицина ще се промени. Така например, те ще започнат да поставят под въпрос, дали пациентът е духовно заслужил трансплантация на орган или сърдечен байпас. Какво ще направи човек, с отсрочка, предоставена му от една успешна операция? Той ще пропилее допълнителни години в гледане на телевизия, безцелно бърборене, партита и т.н.? Дори и след получаване на отсрочка, хората рядко мислят за използване на живота, за реализиране на Бога (основната цел на живота). С други думи, те ще се считат за увеличаване на тежестта на Земята. Ако някой се нуждае от по-дълъг живот за духовна практика, Бог ще му го даде автоматично.

Съдебните системи: Съдебните системи и процеси ще се променят драстично. Сега имаме съдилища, по-късно ще имаме съдилища на правдата. Няма да има нужда от адвокати, тей като съдиите ще бъдат духовно еволюирали и ще бъдат в състояние интуитивно да възприемат истината във всеки конкретен случай. Тяхното силно активирано шесто чувство (ЕСП), ще им позволи ясно да видят кой лъже и кой казва истината. Накратко справедливостта ще бъде направена веднага и без харчене на пари.

Изкуство: Художниците, няма да предприемат изкуство в името на изкуството, а като духовна практика, за да се доближат и доближат другите по-близо до Бога.

Сигурност: Тей като нацията базирана на Правдата е направена от Бог, само Бог се грижи за нейната сигурност. Това означава, че Сам Бог направлява лидерите за подходящите мерки да бъдат предприети.

Околна среда: Природата се влияе силно от действията на човека. Като човек става постепенно сатвикчрез духовна практика, природата автоматично става благоприятна за човека. Странните метеорологични явления, които преживяваме днес, ще бъдат значително намалени.

Семейно планиране: Правителствата няма да трябва да предприемат политики за семейно планиране. Придържане към семейното планиране в обществото ще бъде автоматично. Светите ведическите писания също са се застъпвали за едно дете, но не поради страх от недостиг на храна и т.н., но за да се подчертае важността на контрола на желанието, така че да се расте духовно.
8.1 Значението на тази ера на разпалване на Духовността в човечеството

Ние живеем в значими моменти, в средата на променяната на една ера. Тази ера също е много благоприятна за духовен растеж, както е описано в статията за добро и зло. Нашата молитва е, че търсачите на Бога в този свят помислят за това знание. Ние трябва да имаме предвид, че с интензивна духовна практика, в съответствие с шестте основни принципи на духовната практика можем да намалим интензивността на Армагедон.

Няма коментари:

Публикуване на коментар