Последователи

сряда, 9 декември 2015 г.

Масонството. Механизмът на социален контрол




"През цялото време, а сега повече от всякога, светът се управлява предимно тайно общество."

" В политиката нищо не се случва случайно. Ако нещо се случи, то е било предназначено . "                                                 

Президентът Рузвелт

ЧАСТ 1.


Масонството е създадено като специален механизъм за социален контрол, с помощта на някои (най-вече тайни) организации.
Основните три цели в Масонството:
 
Първо - да скрие чисто еврейския шовинистичен характер на управление във всички християнски държави;


Второ - за привличане на по-нисък контрол структурата еврейски лакеи на народите;

Трето - да се гарантира, тайната и единното управление.

В действителност, ако всички страни и всички високопоставени шефове бяха евреи, това никоя нация не би понесла. Евреите щяха да бъдат смачкани. Но когато хората видят техен национален лидер, те не проявяват отрицателни емоции. Но факт е, че националният лидер успява само като марионетка в ръцете на жидократите, и това не се вижда. Освен това, често неструктурираното му управление е с толкова потаен характер, че той самият Великия лидер не може да се чувства като марионетка.

Поради прикрития си характер, масонската еврейска окупация над всички народи на християнския свят, явно не е видимо, нито е разбираемо за широката общественост.
 
Независимо от голямото разнообразие на масонски организации и тяхната очевидна независимост, всички масонски организации, са обединени в едно цяло, една-единствена пирамида на управление.
Масонски организации могат да носят най-красивите имена, може да обявяват най-възвишени и хуманни цели, но истинската същност на масонството е винаги една и съща - да завземат властта и да управляват света.

Зидария - винаги е на мафията .
 
Само долните  нива от 1 до ниво 33 са международна мафия , 
нивата от 1-во до 66-ти - еврейска мафия , 
и нива от 1-во до 99-- Levitskaya мафия . 
 
Има и още по-високи - окултни сатанински структури. 
 
Това означава, че не-евреин може да бъде Mason 1-33 °. 
Евреин - Mason - от 1-во до 66-то степен. 
Левит - от 1-во до 99-то степен.

Структура, на съвременното масонство е подобна на тази на древноегипетското свещеничество и в пълен оглед на следната пирамида на управление.
                                     (Всевиждащото око - виж по-долу )
                                  22 ierofita (окултни сили) 
                                 67-99 Golden Pyramid (Левити и равини) 
                                34-66 градуса по иницииране Secret 
33 Генералният Sovereign / Grand Inspector (International Mafia)                                                                                -------------- ----------- расова бариера (над гои за да няма напредък) --------------------------
32 Prince на Кралския Secret
31 Grand Inspector Инквизитор Commander
30 или Knight Кадош Кадош
29 Grand Knight на St. Andrew Scottish
Prince Adept 28 и Sun Knight
Grand Командир на Temple 27
26 Prince Grace
Knight бронзова змия 25
24 Prince на скинията (Скинията)
23 Собственикът на скинията (Скинията)
22 Knight на Royal Axe
21 патриарха Ной
20 Lifetime майстор преподобния
19 Great Pontifaks или голямо Scot
18 Rotsenkreytser
17 Рицар на Изтока и Запада
16 Принцът на Ерусалим, великият княз на Йерусалим
15 Knight на изток от
14-ти Grand Superior и Върховния Elect Mason
13 Степен Royal CFR
12 Велик Магистър архитект
11 се избират Върховния Knight и достоен Chosen
магистър 10 избрани от Nine
9 Serene избран Осемнадесет от
8 служебното сгради
7 и съдия Заклет
6 Secret секретар
5 Отлично магистър
4 Тайни магистър
3 магистър
Apprentice 2
Apprentice 1
0 християни от различни интерпретации и секти, чаши sionizirovannoy йога, спиритизма и окултизма, чаши език есперанто, пацифисти, и т.н.                   ,



                           

Християнството и други групи от 0-ниво сами по себе си не са част от масонството. Те служат като основа за масово набиране на персонал за масонски рамки . Според еврейските зачеването гои-масоните трябва да играят сред непосветените гои или осквернена ролеви невидими идеологическите лидери, които без знанието на другите народи трябва постепенно да формират мнението си и общественото мнение в положителна посока.

Масоните високи степени могат да участват в групи по-ниски класове , но не и обратно. В зависимост от местните условия, има голямо разнообразие от национални форми на масонството. В конкретната форма на името на масонски степени (градуси) могат да варират и структурата на пирамидата може да бъде съкратена.

Масоните могат да участват с различни титли и декларирани принципи на организацията. Често използвани са такива признаци, като например борбата с алкохолизма в общество, както и други най-благородни титли/цели.

Някои от тези организации могат да бъдат отворени, някаква тайна, но истинската работа на зидарите винаги е тайна и скрита, и никога не отговаря на техните декларации.

Цялата масонска пирамида е разделена на пет групи:
 
1 Group. Стъпка 0. Цветът бяло. Всички видове на християнството.
2 Group. Стъпка 1-3. Синият цвят. John масонството.
Група 3. Стъпка 1-7. Цвят червен. Андреево масонството.
Група 4. Стъпка 1-33. Цвят черно и бяло. Шотланско  масонството.
5 Group. Етап 34-99. Златна пирамида. Еврейска пирамида.
 
Процедурата за започване на масоните може да бъде различна. Като основната схема на процедурата е мистичен спектакъл на базата на юдейските "Легенди за Адонирам."

Един от основните принципи на масонството е принципа за невидим шеф, в който се кълне всеки масон за безпрекословно подчинение. Това означава, че всички нива, масони никога не разбират напълно мястото си в масонската йерархия. Те знаят само това, което е непосредствено под тях, но не и най-високо ниво. В първите етапи на масонството нищо наистина се подбират и гои идеалисти с искренни намерения за добри дела, за начинаещите всички истории за престъпленията на масонския сатанизъм изглеждат като приказки. Дарения, помощи за социално слаби, с пари получени на принципа целта оправдава средствата. Например източване на ДДС, помощи, общински бюджети, кражба на неправомерно забогатели гои, дори и обири на банки с цел фалит или за прикриване на печалби естествено с участие и на банкера масон.От цялата конструкция на масонска пирамида отдолу масоните не осъзнават, и изглежда, че те играят собствената си роля като благородна.Добронамерени глупаци търсят по-ниски степени на масонството демокрация, свобода, равенство и братство, и като химери. Но това, което те търсят, несъзнателно работи за жидокрацията и Сатана. Разбира се, ние не трябва да опростяваме ситуацията, тя е по-сложна. Не всичко, което е измислено от масоните е измама. В по-ниските степени на масонството има и нормални нищо неподозиращи хора, които се стремят да реализират своите идеи. Добра е идеята за правата на човека, измислена от масоните, но това не ги прави добри. Такива добрими се опитват да използват, за да се месят във вътрешните работи на други държави. Но, разбира се, идеята за правата на човека в сегашния им вид са достатъчно, половинчати.


Идеята за правата на човека трябва винаги да бъде комбинирана с идеята на задълженията на човека. Не се случва и не трябва да има права без задължения.


Но като вървите по стъпки на масонските организации ще се запознаете или ще участвате във прикриване на престъпления.
Изход от масонството, особено с висока степен, не се предоставя на живите. В масонството има единствено вход.


Мистичните ритуали на масоните зависят от степента на отдаденост и функции от ложите. 


На по-високите нива се използват човешки жертвоприношения и човешка кръв предимно на невинни езичници и бебета. Ако християните само психически пият кръвта и ядат човешкото тяло (само вземаме духовно деградирала), по-високите етапи на масоните го правят физически.

Обикновено масони яростно отричат съществуването на техните ритуали особенно процедурите с кръв. Въпреки това кръвта в масонството съществува. Дори в такива си "невинни" нива, като John масонството, както е видно от германски масон масонска Merzdorf страниците на списание "Vaihite" (1879 г. 5.13). Извиращата от разреза на палеца на новак кръв капе в чаша от вино, от която след това пият всички присъстващи. Пелетите се съхранява в специален контейнер за следващия започване, и по този начин се смесва с кръвта на всички бивши масоните. Тази канибалска процедура -. е чист сатанизъм.

. Някои елементи от масонските ритуала влязоха масово и в светския ритуал Например, при освещаването на Мейсън с примка около врата му като символ на неговата смърт, ако той се осмели да разкрие масонски тайни.

Днешните мъже с вратовръзка това е съща масонски символ, една и съща линия на врата.

Същият символ е на врата на съветските пионери,духовните жертви на Абрахам. Значка на пионерите, разбира се, е масонска петоъгълна звезда. На гърба на пионерите пионер вратовръзка създаването на триъгълник с върха надолу. - символ на Сатана

Един от любимите символите на масонството са череп и кости, като символ на смъртта. Този символи на смъртта, християни извършват на кръста си.

Има много символики на масонството, но най-важните- две.

Общият характер на световното масонство - петоъгълна звезда (пентаграм).

И на Големия печат на Световната масонството - . шестолъчна звезда с номер 6, за всеки лъч от звездата Тези двойни шестици определят числото на звяра 666 (Rev. 13:18). 

Масоните се смятат за елит, както и всички непосветените за скверна тълпа, но самите те винаги осквернят и заблуждават хората. Като се движат нагоре по пирамидата, знаейки, че те са на едно ново ниво, често противоположно на тези, дадени по-долу. И тази сатанинска игра "на заден ход" никога не свършва.


По този начин, масоните са винаги в състояние на фалшиви знания, като глупаци.


Нищо чудно, те казват, че техният върховен господар Луцифер-Сатана - е лъжец и баща на лъжата.
 
За високите нива на масонството, ниските нива масони са деца - профани и публика, но те сами по себе си за още по-високите степени - същото са профаннати и същата тълпа от глупаци. Така се управляват от Сатана - с помощта на безкрайните лъжи, измама и насилие, дори и към техните лакеи.

90% от масоните нямат никаква представа за намеренията на своите топ мениджъри.


Илюминатите са най-високата част на златната пирамида.
 
Леон Троцки в САЩ влезе в чисто еврейска масонска ложа златна пирамида, наречена Мицраим (на иврит означава Египет) е бил масон и много висока степен на посвещение (15, 61, стр. 52).Троцки е основател на "Червената армия". Името не е случайно.Червената армия. - армия от Ротшилд (червен знак) Троцки въвежда символ за тази армия под формата на петоъгълна масонска звезда. . Червената армия, водена от Троцки беше смъртоносното оръжие в международната жидокрация за окупиране на Европа.

Карл Маркс и Фридрих Енгелс са били масони 31степен и сатанисти В поемата си "Цигулар" Маркс пише:

"Адът изпаряваше възхода и изпълни мозъка ми,
докато аз ще отида ума и сърцето ми не е в основата на променливата.
Вижте този меч? Принцът на мрака го продаде на мен. "

Тези редове са особено важни, ако знаете, че в ритуала на посвещение в по-висока сатанински култ на кандидата се продава омагьосан меч , който гарантира успех. Той плаща за него, подписването на кръвта, взета от вените на сто. (. 61, стр 34). Това е договор, в който душата му ще принадлежи на Сатана след смъртта

Бакунин - сътрудник на Маркс в Международната организация на I - също е прочут сатанист. По-специално, той пише: "В тази революция ще трябва да се събуди дявола в хората да се вълнуват от най-ниските страсти. "

Керенски е бил масон от 32-ра степен.

Максим Горки е бил близо до масонството през приетия син Пешков (брат на Yankel Свердлов.) - на видни френски масони

Секретните масонски организации и техните собственици са истинската причина за всички революции и всички световни войни.

В критични ситуации в отбора през масоните всички нива започват една кампания. Например, говорейки по време на митинг в Москва през октомври 1997 г., смелият руски генерал Албърт Makashov призова с/у "управляващият елит от евреи в Русия."Това незабавно стартира срещу него кампания на тормоз.

Един от първите атаки срещу Makashova са направени в Държавната Дума от по-ниско ниво зидарчето режисьора Станислав Govorukhin(от масонския клуб "International Russian Club"). Govoruhin преди всичко и псевдо руски патриот и "защитник" на Русия. Всички образи на "патриоти" в Руската политика са с разрушителен и деморализиращ характер. И някак си този "патриот" винаги е мълчал, когато Русия и руския народ бяха унизявани, ограбвани и тероризирани чрез атентати от ФСБ, тъй като те могат. Но същтият защитник на "бедните евреи" веднага реагира за се противопостави антисемита. Това е, от което евреите се нуждаят от малки зидари тип Govorukhin .

Сред масоните от по-ниските степени в цяла и достойни хора, но всички те са повече или по-малко е работили за жидокрацията. Дори и ако не са направили нищо лошо, те са направили вреди, създаване на положителен образ на масонството.

Има случаи на умишлено влизане в масонските ложи на достойни хора, с цел да използват масонството за информационни и положителни цели или преиграване от рамките на масонството. Най-често тези опити са завършили напразно.

масонската организация се е усъвършенствувала през хилядолетията и да я победиш отвътре е почти невъзможно. Ние трябва да се борим отвън.

Единствените сили, които определят целта на масонството в използването на националните си интереси и да имат шанс за успех. - Японски и китайски масони Те имат голям опит, който не споделят с никого. Като цяло играта на китайските и ориенталски масоните са слабо известни. Тази игра е трудно и опасна. Опасна както за евреите, така и за нас.

За да се научат и да го използвате в масонството се присъедини към руския цар Петър I. Но това му даде нищо. Познава същността на масонството и опасността той не успя. Той бе показан под формата на масонството, че масонството е било полезно, и Петър I формира на масонството като цяло положително становище. Петър I, прие за националното знаме на Русия масонски цветове (както е в САЩ и Франция) - бяло, синьо и червено, с бяло ( Scottish) цвят отгоре.

Когато го променя комунари масонска банер на червено, това не означава, че те са се променили от лошото е добро. Червено знаме - знаме на Ротшилд. Rothschild означава "червен знак". Комунягите само смениха една форма на зло в друга форма на зло.

Крайната цел е унищожаването на масоните на националните държави и създаването на световно правителство жидомасонска супердържава.
Основните принципи на международното масонство (до 33 градуса) - материализъм, атеизъм и космополитизъм.

Над 33-та степен (в еврейската златна пирамида) - първо юдаизма и еврейската шовинизъм , но над 67-ти имаме чист сатанизъм.

Борбата на международното масонство и християнството - това отново е специално създадено и се управлява в интерес на жидокрацията.
Един от най-любимите Масоните девизи е "свобода, равенство и братство". Друг масонски девиз - "Бъдете готови/Винаги готови". С това мото в СССР бяха обучавани Пионерите (Младите комунисти). Те се развили условен рефлекс "Бъдете готови" и винаги отговарят "винаги готов". За какво да са готви - това няма значение. Какво да кажем за това, да бъде готов някакъв BioRobot.

Ръководство на членове на масонската "High Вента" гласи: "Оставете възрастните хора и възрастните, да се включват младите хора също, и, ако е възможно, и деца." Който и да е младежта, има бъдеще.

Методът на Freemasons -. разлагам, изумявам и завладявам. А сериозно проучване на масонството и неговите престъпления се дава в книгата на Bogolyubov на "Secret Society на XX век" (61). За съжаление, авторът вижда изход от християнството, без да осъзнава, че християнството - е другата карта от тестето на сатанистите.

По отношение на окултните сили, от които малко се знае. Според легендата, те излязоха от Египет. Ходих 22 Иерофанта (друиди), разделени на два отбора от по 11 души и отиде към светлината. И играеха на една игра. Аналогът на тази игра е футболът. - Два отбора от по 11 души ритат глобус-череп.

. След Луцифер и Илюминатите са окултисти Тяхната структура е нарисувана на гърба на еднодоларовата банкнота.Нов Бездуховен Свят


Тази по-висока пропорция на златната египетска пирамида се състои от 13 нива:

Rothschild Tribunal
Съвета 13
Съвета 30
, Комитетът на 300
Бней Брит
Great East
комунизма
шотландски кръг
ротарианци
Lions
Ioanity
масони без връзки
хуманизъм
 
През 1913 г., Бней Брит- Друиди /Синове на завета/ реши да създаде своя собствена бойна организация за действие срещу всичко и всички, които се осмеляват да се намесват срещу еврейската окупация. Тя Aнтидезинформационна Легия/Антиклеветническа лига- гигантска организация за изнудване и терор. Тази организация в САЩ, е наречена "еврейската Гестапо", позовавайки се на една дълга поредица от политически убийства.
 

   ОРГАН СТРУКТУРА на тайното световно правителство
"Много неща, които не разбирате, е не защото нашите понятия са слаби, а защото тези неща не попадат в обхвата на нашите идеи. "

Още Достоевски е знаел за съществуването на тайна власт, зад управлението на глобалните процеси,като невидима ръка.
                                                                                                                                    
             Цялостната структура на масонската пирамида:


                      Окултен свят на правителство


Изключително еврейска златна пирамида - наследствени кланове наги:  Ротшилд, Warburg, Oppenheim, Stern Коен Golshmidt, Montefiore, Blyayhrode, Валенберг, Sassoon, Heine, Мендел, Morgan, Крупа, Форд, Рокфелер, Дюпон, Mellon, Флип.
 
Има 4 HQ: Основната командния пост - Швейцария-СИОН; заместник команден пост - USA (Солт Лейк Сити), Испания, Швеция съм .Следващото ниво на управление:  Zacks контейнер Барух измамници Авраам Balushteyny Dreyfus Geydelbahi Deutsche Вайнер Лименас Warburg Калман Guggenheim Morgentou Gittenvizory Leba Meyer Лазар Mordohi Goldman Селигман Уайнбърг Rosenwald Куна Щраусите Peynely Бойер Broazery Kaufmans Блументал Sulzberger Кана SSU скиф Shiffsy Лазар Хариман Mortimers Следващите масонски организации управляват множество други обществени организации.Основните от тях са: Конференцията на милионерите(изпълнителния комитетв Ню Йорк и Вашингтон, окръг Колумбия, САЩ); GUS - Световната ционистка организация (est 1897). EACD - Еврейската агенция за Израел (1929 est.); AGE . - Световният еврейски конгрес. (est през 1936 г., работи в 67 страни) големи международни (еврейски контролирани) банки: Credit Lyonnais . (Франция) , Deutsche Bank (Германия); Neyshnl Westminster (Англия);националните стратегии за устойчиво Holding . (UK); First Boston Bank (USA), Credit Agricole (Франция) City Corporation (САЩ); Syuiz Credit (Швейцария), Bank (Холандия). Чейс Манхатън (САЩ); w П. Морган (САЩ) и др.                                                                                          

Няма коментари:

Публикуване на коментар