Последователи

събота, 14 ноември 2015 г.

Кой убива Париж -Ционистката банкерска мафия



ТЕРОРА Е ОТ ЧИФУТСКИЯ ЕЛИТ, ПИОНКИ НА ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКЕРИ, СРЕЩУ НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА.
  НАСОЧЕН Е ОТ ЧИФУТСКАТА ДЪРЖАВА КЪМ НАРОДА - ГОИТЕ



Новия девиз, "Всички сме французи" е сатанинско програмиране за нещастия по света. Какво значи съпричастност, когато гоите не знаят истината? След Charlie Hebdo Гладио 2 фалш флаг, загрявка (подготовка с фалш убийства), започва Гладио 3- истинска касапница на гои. Спирайте да им работите, започва се от главата на юдейската змия, Цион в Швейцария, Централните банкери а след това чифутите начело на всички държави.  




След, атентата - ритуално убийство за успех на начинание - срещу Руския лайнер в Дамаск, и след това самоубийствени атентати в квартал на Ливан от Хизбула. Мислех си, че може би сме имали трипъл плей съобщение от джихадисти и техните поддръжници: Централните банкери, ционисти и йезуити..

Еврейските меинстриим медии са пълни с предварителни новини, които не се нуждаят коменар, но с основна цел, да насочат общественото мнение в определена посока.С толкова много западни и източни държави в Персийския залив присъединили се към израелците, и терористични организации като Моссад, ЦРУ и централата им в Люблянка, отговорът на въпроса кой подкря терористични групи, ще бъде по-лесен като се направи списък на тези които не са заподозряни.

Това се случи на петък 13-ти (в памет на клането на прото-илюминати тамплиерите) през 11-ти месец, на 11-ти район на Париж. Това ще бъде запомнен като "11/13" или "петък 13-ти." Illuminati нумерология или съвпадение?



Един двама души са се самовзривили пред "Стад дьо Франс" и така е дадено началото на серията терористични атаки в Париж тази вечер, съобщава "Ройтерс". Части от човешко тяло, взривено по начин, което предполага, че е носел експлозив, е намерено пред стадиона, най-вероятно труп с монтирани експлозиви от Моссад.

                              



Полицията изяснява дали става въпрос за един или за двама атентатори. Ясно е само, че именно тези един или двама терористи са предизвикали взривовете около съоръжението.

Според агенцията, жертвите на терора в предградието Сен Дени, в което се намира стадионът, са достигнали 35. Официални данни обаче няма все още, а разследването тече с пълна сила.

               

                     Френски мигранти, напускат юдейския стади-цион                  

Феновете били задържани на "Стад дьо Франс" по време на целия мач Франция - Германия и не им се съобщаваше за поредицата атаки из Париж. Така еврейската футболна мафия е била защитена чрез дезимформация с цел да не претърпи финансови загуби от билети. Полицията евакуирала един по един привържениците на съоръжението, като пръв бил евакуиран френския президент.

Около цялото предградие продължавало да има засилено полицейско присъствие, а над стадиона летели хеликоптери. Сигурността е била затегната до максимална степен, така че военните също са били мобилизирани.

В същото време, заложници в залата "Батаклан", в която се е провеждал концерт на американската група Eagles of Death metal, са постнали туитове, в които призовавали полицията да нахлуе в сградата и да избие терористите, защото те ги обезглавявали един по един. Членовете на групата разкриват, че са се спасили по погрешка.


                      
         Френската масонска полицията обискирала театъра около полунощ, убила трима терористи, агенти на Моссад, арестувала един и освободила останалите заложници.

Полицията щурмувала зала „Батаклан”, където нападатели държали около 100 заложници. Чули се взривове и стрелба, съобщава France info. Чули са се най-малко пет взрива. В залата е имало четирима нападатели, но единият е убит по време на престрелка. Тримата терористи са отговорили на огъня на полицията по време на щурма. Започнала е престрелка.
Френските медии съобщили, че от залата изнасят ранени. До сградата на театъра пристигали линейки.



Около 02.00 часа българско време френските медии съобщиха, че щурмът е приключил. Загинали са десетки, съобщават от полицията. Оттам допълва, че са убити двама от нападателите.

Френската полиция е арестувала един човек, който твърди, че са били наети от ISIS/МОССАД заедно с тримата други екстремисти.




Твърди се, "всички 8 нападателите са мъртви." На 06 Октомври 2015 се проведе среща на високо равнище на генерали от НАТО в Лил в близост до Париж. НАТО - новини на 11 ноември 2015 г., е имало Terror тренировка в Дания. Целта на Парижкото Psy-оп е повече атаки срещу Сирия -. за сваляне на Асад Асад е умерено светски човек, който защитава християните, но кой стои на пътя на плановете на Израел за Велик Израел. San Francisco знаеше предварително? "Медиите е Сега проветряване снимки на забележителности - SF City Hall, One World Trade Center, London Eye, CN Tower Канада, Sky Tower - NZ. всички запалени по френски цветове "Това всичко изглежда като една силна бърза и координирана от спец службите атака."

           
Хиляди невинни души загинали в Домбас-на никого не му пука.Хиляди невинни жени,мъже , деца, старци и старици умрели в Палестина и то не заради кого да е , а от Израел.Преди седмици, когато 200 души (руснаци, да кажа ) загинали в самолетна катастрофа.Но на никого не му пука за това. Да не забравяме и за онзи инцидент в Ливан ! Никой нищо не споменава ! На хората, сложили това френско знаме, е внушено да го сложат. Видели , че имат такава възможност. После всеки втори си я сложи, естествено. Защото му било внушено да го сложи ! Смисъл, схващате-един почна, след това всички го последвали , без дори да се замислят!  Единственото което се вижда от километри е лицемерието на тези знаменца
                   Рsy оп атаките са подготвени предварително.

Дейвид Хедли. DAVID Хедли - "наркодилър И агент на ЦРУ".

Атаката в Париж е като атаката ЦРУ Мосад на Мумбай през 2008 година.

INSIDE-JOB: Мумбай / МИРНО Патси обесен

Организаторът на Атаката в Мумбай, Дейвид Хедли, каза на своя близък приятел, че той е работил за ЦРУ но като агент на Моссад.

Съобщава се, че полицията и службите за сигурност в Индия помогнаха да извършат атаката Мумбай.


Високопоставен офицер от разузнаването по нареждане на Моссад призна, че ЦРУ извършва терористични нападения. Операция Гладио - Wikispooks

Според Парижката полиция, има "два самоубийствени атентати и експлозия извън националния стадион по време на футболния мач между френските и германските национални отбори." В рамките на минути, "друга група от нападателите обстрелва кафенета извън концертна зала с автомарична стрелба. .. Докато полицията се изчаква, те уж се самовзривили с експлозивни колани, ... "Десетки бяха убити при нападение срещу ресторант ... и няколко други заведения." "Хората вътре в концертната зала са искали помощ чрез социалните медии, но масонската полицията не направи нищо за 2 часа.Това позволи на двама въоръжени мъже, да застрелят около 100 души "Това предполага, че Париж Атаката беше вътрешна-работа? На фона на Bataclan кризата със заложниците, Знаете Paris полиция чака твърде дълго, за спасяване на жертвите?.Някои от сметките на това събитие изглежда донякъде противоречива - Черен Петък Париж терористични атаки.



         
Еврейчето Франческо Косига, кръвна линия на Кисинджер


Франческо Косига е бивш президент, бивш министър-председател и бивш министър на вътрешните работи, в Италия. Италианският президент Франческо Косига каза: провокирайте безредици след това "победете протестиращите" Той е един от основателите на НАТО ЦРУ и на  Операция Гладио - тайна разузнавателна група. Неотдавна той даде съвети на италианския министър на вътрешните работи Робер Марони за това как да се справят с протестиращите. Декларация COSSIGA в превод гласи следното: ". Марони трябва да прави това, което направих, когато бях министър на вътрешните работи" Студентите в университета? ... Ги инфилтрират с представителни провокатори ... и нека провокатори на представителите ни да опустошават магазини, подпалват автомобили и да сеят хаос в градовете  в продължение на десет дни. "Тогава, след като спечелят симпатиите на публиката ... полицията трябва безмилостно победи истинските протестиращи и да ги изпрати по болници. "

http://aanirfan.blogspot.bg/2015_11_01_archive.html                                                                                                                                   



Тъй като ние вече знаем атаката Charlie Hebdo беше Гладио 2 фалшива флаг от обичайните заподозрени (хардлайнерите на НАТО и ционистите), можем спокойно да се направи едно и също предположение за тези нови петък 13-ти парижки зверства?

                   



По първия въпрос, както винаги, е: Кой печели? И отговорът, както винаги, е: Авторитарните вътрешни лица. Ционисти. Милитаристи. Централни Банкери. Наистина голяма, ефектна терористична атака Оказва се, след обстойни критична проверка, обичайната йудейска държавно спонсорирана Фалш Флаг. Няма причина да се мисли, че това е ще бъде нещо по-различно от генералната репетиция на 
Ротшилд - Шарли, но с тази разлика че вече има истински убийства а не театър поне така мисля(фалш флаг убийство на стотици е доста трудна тетрална сценка, в смисъл по голяма вероятност да изтече информация . 

                         

Между унищожаването на няколко страни от Близкия изток,
 целенасочено заливащите Европа бежанци, препаратките за III световна война срещу Русия и Китай, както и продължаващия фалш флаг терор, връзката е ясна "творческо разрушаване" на света.



ПРОТОКОЛ №9

ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ РАЗЕДИНЕНИЕТО И ПОДРИВАТ ОСНОВИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ.

От нас изхожда всесковаващият терор. Ние имаме в услуга хора, представляващи всички мнения и всички доктрини: монархисти, демократи социалисти, комунисти и всякакви утописти. Ние сме впрегнали в работа всички и всеки един подкопава последните остатъци на властта, старае се да срине всички установени порядки. Всички държави, измъчени от неуредици, искат покой. За да имат мир, те са готови да пожертват всичко. Но ние няма да им дадем мир, докато те открито и с покорност не признаят нашето интернационално свръхправителство.

Властите със сигурност ще използват тези нови атаки по същия начин, както те се използваха след Charlie Hebdo: Като извинение, за да се изключи критично мислене и несъгласие,  за опазване на Синагогите на Сатана и въвеждане на полицейска държава .

                         


А може би това е просто съвпадение. Може би това е действително нападение от гневни мюсюлмани. Може би няма държавна спонсорство. Може би този път, по случайност, тези атаки всъщност не е са фалш флаг.

Но каква печалба ще даде на"радикални мюсюлмани"? Вече се обвинява ISIS; Все още, няма смисъл, тъй като уж Русия, а не Франция, се бори ISIS в Сирия. А ISIS, разбира се, е изфабрикувана синтетично-терористична група на Моссад, а не истински мюсюлманин група, така или иначе.



Разбира се, има несъмнено някои глупави разгневени мюсюлмани но те са само пионки в по голямата игра на Левитския Интернационал. 


Въпреки че е твърде рано да се каже със сигурност, мисля, че можем условно да приемем, че този петък 13-ти т.е. клането в Париж е само началото от дълга поредица от спектакли - фалш флаг. И ако ние оставим това да им се размине,... на централните банкери и чифутите на чело на света, с това, можем да очакваме повече от същото, както ни показва историята.



Евро комисията в Брюксел се командва от Евреoнала-левитите - централните банкери, каквото поискат това и става. Чифутите използват исляма и голяма част от глупавото им население като оръжие срещу Европа и този план върви към успех . Европа пак ще влезне във воина докато централните банкери от Щвейцафия отново ще гледат сеира и след това ще оберат златото както стана при 2рата световна воина. Евреите ционисти и техните марионетки Сащ ,Турция, Саудитска Арабия, Русия и всички други богати арабски държави са виновни и точно те искат войната да дойде в Европа. Някой подготвя конфликт, но за да стане факт конфликта, трябва да бъдат настроени европейците срещу бежанците и това вече се случва с "Фалш Флаг" атаки, които се приема за истина от безмозъчни овце/гои зомбирани до такава степен че да не мислят. После този който подготвя конфликта, ще въоръжи емигрантите, които ще се чувстват застрашени и естествено ще искат да се защитят. И така имаме две стада с овце - едното са емигрантите, другото са европейците. А овцете лесно се манипулират. Дано сценария който се подготвя от йезуити и централните банкери се провали. Халилуя.




Какво би било, ако животът не е такъв както в мемори центъра на биороботите юдеи? Вие ще изпитате живота, само ако живете извън сферата на еврейския мозък. Животът е извън юдейския мозък, евреина се опитва да използва целия свят, така че всичко съществуващо е извън сферата на евреина, а всичко вътре което е в контрола на евреина е или мъртво, или е на път да стане мъртво.


Еврейското правило е смърт, юдаизма това е смъртен култ. Защо? Поради това как евреинът мисли от гледна точка на експлоатация, господство, и смърт. Ако хората искат да живеят истински живот те трябва да спасят тази планета от еврейския модел на мислене, както е описано подробно в еврейските свещени книги. За да бъде свят един евреин той трябва да бъде убиец цял живот, евреинът може да направи само едно нещо и това е, да слага край на живота.Когато  евреин гледа на Goy той гледа дърво, което се нуждае от отсичане, евреинът прави пари от вас експлоатира ви точно както се правят пари от отсечено дърво.

                     

Тази планета ще бъде много по-добро място, ако юдеите-банкери и книгите им биха били изтрити от паметта на народите, защото вече няма да се чувстваме виновни че сме се родили, вече няма да можем да се срамуваме от нашата голота, вече няма да се плашим от ада и вечното наказание, вече няма да позволим други да владеят над нас и да ни съдят в юдейската съдебната система, или да облагат нашата храна с данъци за да бъдем живи.  




Евреите експлоатират без вина или грижи, затова живота в еврейския мозък е заплаха за самото му съществуване.




Без евреина-ционист, не ще се нуждаем от МОССАД, КГБ,ЦРУ, ГУЛАК или националната сигурност или полиция и войни срещу тероризма. За евреите-комунисти е подвиг, да поробят да убият с цел печалба.Юдеизираното днес човечеството може да изпита истинския живот, ако би могло да живее извън еврейския мозък.



Състоянието на убиец е създаването на убиеца евреин, евреинът има в главата си с книгата/талмуда и след това са политически правила, защото първо на юдеина, е направено предмостие в ума за нагата Яхова и световното юдейско правителство. Резултатът е днешния свят, където евреинът организира успешно Западната Нация  като оръжие на юдаизма, където Съединените американски щати са васални на Израел и помагат на лудото еврейско етническо прочистване в Близкия изток.





Животът започва, когато еврейското програмиране свършва.






1 коментар: