Последователи

вторник, 6 октомври 2015 г.

Защо йезуитите от Ватикана Вашингтон и Русия създадоха Ислямска държава?

             
                                                                            Днешен Израел е основан от масони високо ниво, точно след Втората световна война, от "гросмайстори" на Scottish Rite 33-та степен. Албърт Пайк бе назначен от папството като йезуит през 1871 г., той бе съветван от йезуита John Peter де Смет. Джузепе Мацини също бе масон и основател на Maffiaта, той бе близък приятел с Албърт Пайк. Йезуита John Peter де Смет предназначен да работи също така за 14-та поправка в САЩ и като съосновател на Мормонския култ заедно с масона от високо равнище Джозеф Смит. Йезуитите са в контрола на високите нива над 33-ст. в масонството защото професионални йезуитите (и високо ниво рицари) са възродени рицарите тамплиери и масони, получени от рицарите тамплиери. Йезуитите са създадени от някои от папските кръвни линии базирани на темплиери от Арагон и Ислямски Убийци с цел, да се противопоставят на реформинг протестантите и да унищожат християнството работейки заедно с Радикалния Wahibi сунитски ислям. Преди йезуитския култ е били създаден през 1491, Los Alumbrados но този Illuminati култ е бил забранен. По-късно през 1773 в резултат на обществен протест на хората в Европа, папа Климент XIV забранява йезуитския орден в повече от 80 страни, точно затова са създадени баварските илюминати, а също и поради това, че йезуитите внедриха в папския двор евреи до местата за захранване , като Ротшилд, Meier Амшел Бауер дори сменя името си в Рот-Шилд, когато става рицар на Малта.                                                                                                                                  
      Старата сефарадска Ватикана-Ротшилд не може да бъде разграничени от нова сефарадска Рокфелер, управляваща Държавния департамент                                                                                                                                                                                                                              Обучен йезуит в British Knight е Шимон Перес (Също Sabbathean Frankist) който връчи/подари над 60% от Ерусалим, на Ватикана през 1993 г., която контролира ИЗРАЕЛ? (Днешен Израел е основан от йезуити и контролиран от масонско високо ниво) Ционизма е основан от папството чрез обслужващия евреин Теодор Hertzl и е основава на йезуитския футуризъм от 15-ти век .                                          
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Шойгу е масон от папските Рицарите на Малта "военни-ренегати и Йезуити, начело с Черния папа "пионки на Ротшилд"Другарчета му са йезуити, шефове на страни от типа "Гулак" рицаря на Малта, Кисинджър , портиер левита Ноам Чомски , Федералната резервна банкова знаменитост Алън Грийнспан и т.н.                                                                                                                                                                                                                                                                                     
На 5 0.07. 2012 Шойгу получава масонски орден, и 6 0.07. 2012 г. холокоустират Кримск.Наводнение в Кримск странно съвпадение, нали?MOSCOW, 5 юли - РИА Новости. А московския област управител, и бивш министър на извънредните ситуации Сергей Шойгу министър, с най-високото отличие на Малтийския орден -. Кръст на Военния милост, спасение и помощ. Нощната церемония по награждаването се проведе в четвъртък в италианското посолство в Москва. Шойгу, като на руското министерство на извънредните ситуации повече от 20 години, поздрави италианския посланик в Русия Antonio Zanardi Landi и принца и великия магистър на Малтийския орден "Матю Фестинг. "Беше взето решение за възлагане  на Сергей Шойгу голям кръст в знак на признание за приноса му за развитието на руското министерство на извънредните ситуации . и ролята, която той ще играе в подпомагането на ордена. Тази награда е признание и за приноса му в укрепването на отношенията на приятелство и сътрудничество между Русия и Малтийския орден, "- каза Festing.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
   Преди присвояването на Крим,Путин използва климатично оръжие! В Кримския район над 5 хиляди домакинства бяха под вода. Точно 12 дни след молитвата през ноща на 07юли 2012 гигантска вълна от водоеми в Русия наводни КРИМ. Намерени са тайни погребения на жертвите на наводненията в Kрим.                                                                                  
       Скопеца Путин като Оракул.Поръча/магия/ за наводнения в Крим. Според Лазар "четем Бекет 123 и 124, псалм"Псалм 124 (123 в pravoslavnata традиция) се посочва,нещо подобно :4 Tази вода ще залее,всичко потоп;.Точно 12 дни след молитвата през ноща на 07юли 2012 гигантска вълна от водоеми в Русия наводни КРИМ.Дали Путин е шматка? Накарали са го да помисли че с молитва е предизвикал наводнение,а някой друг е използвал ХААРП. Или е в час?                                                                                                                                         
                                                                                                         Същите награди бяха давани и по времето на унищожителите на Русия, като Горбачов, Елцин, Примаков, Бородин, Березовски .. - "? за приноса му към развитието на руското министерство на извънредните ситуации" А обикновените хора Аварийна служба, която от дълго време е загадка, дори предвидени средствата за спасение от ръцете на зле! лекарите нямат никакви болкоуспокояващи. В огън ... вода .. министър на отбраната на Русия се превръща в човек, който е официално тайни нареждания! Малтийския кръст -. не е знак за отличие, а за затворена организация Knight автоматично става гражданин на Малта .. Най-интересното е, че процедурата на възлагане, причинени обширна дискусия. Въпреки че подобни на манипулации за разпределение на награди и титли са вече се използва .. дебата блогосферата: дали е възможно да бъде възложена без да си член на Ордена? Или Шойгу вече е член, но от обществото се скри този факт? За какво е награден такъв подвиг ? Препоръчваме списанието zlobnig. , където има подробни проучвания ексцес ... идентифициращи два основни фактора на тяхната работа -. превантивен и отзивчив. В медицината, например - това е, когато чрез всички ваксинации, активно се грижат за здравето на планетата и околната среда, като се регулира броя на нежелани животни и втората - отзивчив,чрез катастрофи, наводнения, ХААРП, войни, концлагерни държави тип Гулак .. И тези два фактора са много пъти описави, където органите на хора изчезват, защо в мирно време се съхраняват кръвни ешелони, където се използват, тъй като в болниците спешни случаи може да не се появят, и т.н .. Посланика в прав текст изрази най-важната тайна. Забележете? "Докато светът продължава да страда, Ордена на Малта ще продължи да съществува!". Но просто! За да се притекат на помощ, е необходимо, светът да има нужда да му "помагат" ... За да се отърве света от страданието, променете мисленето че страданието е необходимо, най-малко, създайте ..! ред и там най-отгоре ще са всемогъщите агенти на Ордена - Министерството на бедствията! (накратко, "толкова дълго, колкото е необходимо та от света да изчезнат глупаците ..") * и препоръчва: Новият "Министърът на бедствията" вече има опит в борбата срещу т.н. народ и "Защитниците на закона и Конституцията", "..
                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                              Защо бащата на Шойгу да не е потомък на Мао Цзедун,Пол Пот или Ким Ир Сен? Особено тази дата му на раждане е напълно опровергана. В традиционното общество, се омъжва взето не по-късно от 18-20 години. И тъй като Kozhuget Шойгу женен в началото на 50-те години, а след това се ражда, вероятно в началото на 30-те и не през 1921 г., като официално е одобрената.                                                                                                                                
   
                                             Пол пот                                                                                                                                                                Сина на генералисимуса Чан Кайши, който наследява баща си тайвански президент (1978-88 GG.) Цзян Цин-Куо , дълго време е живял в Съветския съюз под името Елизарова Николай Владимирович . През 1927 г. той става гражданин на СССР, а през 1930 г. - кандидат-член на КПСС. Работил в Uralmashplant - помощник-началник на механичния цех. Организиране на социалистическото съревнование, разпределение на жилища, осигуряване на работници и служители с растителни храни и така нататък. През 1934 г. той е бил главен редактор на вестник "За тежки машини." През декември 1936 Николай Владимирович Елизаров взема първичната партийна организация, отпечатва и редактира вестника на Uralmashplant фабрика. Избран е за квартален в Съвета на Свердловск. Той е работил в Свердловск в градския съвет като заместник-ръководител на организационния отдел. Смята се, че през май 1937 г. е арестуван и скоро депортиран при баща си в Китай.                  
  Chief Military Putin called the Russian soldiers in the Crimea "complete nonsense                                                                                                                            
                                                                                                      Путин създавал BRICS като алтернатива на Ротшилд. Путин привежда BRICS чрез финансиране от фондове на Ватикана, които пак са на Ротшилд, през йезуита папа Francis Bergoglio. Масонските "еврейски" Ротшилд, освен банковата си роля във Ватикана, те (и няколко други видни евреи, като рицаря на Малта Heinz Кисинджър , портиер левита Ноам Чомски , Федералната резервна банкова знаменитост Алън Грийнспан, Майкъл Чертоф ) трябва да изпълняват и ролята на масонски "евреи" (друго йезуитско контролирано политическо движение на социалистическата-комунист-фашистка идеология)целта е да се подбужда омраза и към евреите независимо че те работят за тях: Топ контрол от глобалното зло.            

Рицарите от Ордена на Малта
в руския политически и икономически елит

Березовски Борис Абрамович , стр. 1946 г. магнат, един от най-големите руски олигарси, заместник-секретар на Съвета за сигурност на Руската (1997 г.), Държавната Дума заместник, член на Малтийския орден Павел Павлович Бородин , стр. 1946 г., член на комунистическата партия (1966-1991), управляващ директор на президента на Руската федерация, държавен секретар на Съюза на Русия и Беларус, който е член на Ордена на Малта Burbulis Генадий E. , стр. 1945 г., член на комунистическата партия (1965-1990), учител на научния комунизъм, държавен секретар на Руската федерация (1991), член на Комисията "Разширена Европа '', един от основателите на" "Избор на Русия", член на Малтийския орден , Борис Николаевич Елцин , стр. 1931 г., член на комунистическата партия (1961-1990 г.), първи секретар на Регионалния комитет на Свердловск партия, първи секретар на Комитета по Moscow City страна, кандидат-член на Политбюро на ЦК на КПСС, президент на Руската федерация (1991), командир на Ордена на Малта (1991) Илюшин Viktor , стр. 1947 г., член на комунистическата партия (1967-1991), помощник на Елцин в ЦК на КПСС и на Администрацията на Президента на Руската федерация, член на Малтийския орден Костя Вячеслав , стр. 1940 г., член на комунистическата партия (1960-1991), говорител на президента на Руската федерация, руският посланик във Ватикана, член на Великия Изток на Франция и на Ордена на Малта Михаил Lesin , стр. 1958 г. е член на комунистическата партия (1978-1991), заместник-председател на Държавната телевизионна компания, министър на Преса и информация (1999 г.), магнат, член на Малтийския орден Lisowski Сергей Фьодорович , стр. 1960 г., член на комунистическата партия (1986-1991), известен руски олигарх, един от лидерите на Руската обществена телевизия (ОРТ), член на Малтийския орден Примаков Примаков , стр. 1929 г., член на комунистическата партия (1959-1991), директор на Института за световна икономика и международни отношения, ръководител на Службата за външно разузнаване на Руската федерация, на министъра на външните работи на Руската федерация (1996), министър-председател (1998), консултант на Съвета за външни отношения и Тристранната комисия, член на малтийците Поръчка на Александър Rutskoi , стр. 1947 г., член на комунистическата партия (1967-1991), заместник-председател на Руската федерация (1991), един от лидерите на опита за преврат през 1993 г., член на Ордена на Малта (1991), губернатор на региона Курск (1997) Сергей Филатов , стр. 1936 Началник на президентската администрация, член на КПСС (1957-1991), член на Малтийския орден Минтимер Шаймиев , стр. 1937 г., член на комунистическата партия (1959-1991), председател на Република Татарстан, има близки отношения с лидерите на турските масонски ложи ('' Young Турция ''). В личните си поръчки, получило разрешение да започне в Казан ложи на Великия Изток на Франция, Бней Брит и Малтийския орден Shahray Сергей Михайлович , стр. 1956 г., член на комунистическата партия (1976-1991), заместник министър-председателя, председателя на Конституционния съд на Руската федерация, член на Малтийския орден Yumashev Валентин Б. , стр. 1957 г., член на комунистическата партия (1977-1991), заместник-главен редактор на списание "" Spark "" (1987), заместник-ръководител на президентската администрация, член на Малтийския орден Сергей Yastrzhembsky , член на КПСС (1974- 1991), говорител на президента на Руската федерация ( 1997 г.), заместник министър-председател на правителството на Москва (1998), съветник на президента на Руската федерация за чеченската криза (2000 г.), член на Ордена на Малта
                                                                                                                                                                                                                             
Павел I, император на Русия от императорския Романов династия, Holstein-Gottorp-Романов династия, Великия магистър на Малтийския орден, син на Петър III Fedorovich и Екатерина II Alekseevny.

За кратко време на царуването на император Павел I (1796-1801 GG.) Русия водеше активна външна политика, Сблъсквайки се с нов съперник - Наполеоновите Франция. След като френските войски окупираха средиземноморския остров Малта, Paul взема ордена на Малта под крилото си и става майстор на Ордена. 12.3.1801 - дворцов преврат. Убийството на Павел I в замъка Mikhailovsky. В нощта на 11-12 март, когато пазачът трябваше да носи войниците Семьонов полк, главният от които е Александър. В полунощ на 60 конспиратори служители преминаха Марсово поле, замръзналия ров, обграждащ новопостроения Замък на Свети Михаил, когато Paul премества в "най-безопасно" място. Охраната не се съпротивлява, заговорниците са влезли в замъка. В стаята конспиратори на Павел са двата начина, по групи. Когато те нахлули в спалнята на императора, , за да си ужас, видя, че е празна. Мисъл беше, че Павел е избягал през тайна врата, но скоро го забелязах, приклекна в страх зад екрана. Paul на коленете си и се молеше заговорниците спаси живота си, като обеща да изпълни всички техни изисквания. Но събитията се развиха бързо. Втората партида от заговорниците настъпването им шумна изплаши първата, и тя веднага реши да се премахне с Paul. В объркването, някои от тях дори е започнал да тече, някой хвърли светлина вечер и на тъмно Пол завърши. Те казват, че кутия за емфие PA Зубов и шал JF Skaryatin са основните инструменти на убийството му. 12 Мар 1801 е публикуван манифест, в който той каза: ". Съдбата на Всемогъщия е удоволствие да прекрати живота с любезното съдействие на нашите родители, император Павел Петрович, който почина внезапно апоплексия в нощта на 11-ти до 12-ти този месец" "Сред 1 убиец Павел беше четири Рицари на Малта. " - Матю Фестинг велик магистър на Малтийския орден.                                                                                                                                                                                                                                                                               Малко след убийството на баща му, император Александър I с Указ от 26 Април, 1801 отстранява малтийския кръст от короната с герба на Русия. Но малтийците, както обикновено, не са много натъжени от този факт.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Ислямска държава е отроче на плъха Хенри Кисинджър/Малтийски кръст/, съветник на 7 поредни американски президенти и агент на КГБ , Кой командва САЩ?
Хенри Кисинджър: "Путин е патриот, не е срещу Запада."                                                                                                                     Финансистът на Суверенния военен орден на Малта, тоест на малтийските рицари, и на свободната масонерия Амшел Майер Ротшилд, също беше йезуит. Двуглавият орел - символ на византийската империя, гравиран/гарваниран върху червен щит през 1743 г. стана знака на златаря Мозес Майер, основател на клана Ротшилд във Франкфурт. След това Ротшилд станаха банкерите на кралете, папите и на най-богатите династии в света. Те бяха зад всички големи войни през XIX и XX век, финансирайки и двете воюващи страни.

Ротшилд и Рокфелер създадоха и тайните общества в САЩ като Череп и Кости, те родиха идеята за Глобалното правителство и Новия световен ред. Основателят на ЦРУ Бил Донован беше малтийски рицар.

За да се стигне до висшите постове в ЦРУ,КГБ и Пентагона кандидатите трябва да са или малтийски рицари или масони.

Сред тях бяха и:

Райнхард Гелен (нацистки военен престъпник)
Хайнрих Химлер (нацистки военен престъпник)
Франц фон Папен (спонсорът на Хитлер)
Фриц Тисен - финансистът на Хитлер
Рупърт Мърдок
Тони Блеър
Прескот Буш
Личо Джели - шеф на ложата Пропаганда Дуе
Едгар Хувър - шеф на ФБР
Роналд Рейгън
Алън Дълес
Франк Карлучи
Хуан Карлос - крал на Испания
Оливър Норд
Аугусто Пиночет и др. Хенри Кисинджър - престъпник > САЩ винаги са били управлявани от КГБ/МОССАД/ВАТИКАНА т.е. Ротшилд > Шойгу - Рицарите на Малта. "Ние не сме масони./Само масони от КГБ, ЦРУ, шефове на банки и военно-промишлени комплекси Vatican D.C
                                                                                                                                                   Шойгу ние Рицарите на Малта. "Ние не сме масони./Да, ...Само йезуити от КГБ, ЦРУ, шефове на банки и военно-промишлени комплекси, да не сте масони.                                                                                                                                                                                             
Рицарите на Златния Кръг Известни членове:
Джон Уилкс Буут, Джеси Джеймс, Франклин Пиърс /слухове за всичките/
                                                                                                                                                                                              Рицарите на Златния Кръг са били тайно общество, което процъфтявало в Щатите в периода на Гражданската война. Създаденият от Джордж Бъркли орден Рицарите на Златния Кръг за пръв път изплува в Синсинати под ръководството на КИЛИЪН ВАН РЕНСИЙЛЪРС. „Златният кръг“ трябвало да изгради нова робска империя с център Куба. Целта на избиването на омразните католически испанци, които да бъдат заместени с черни роби, докарани свежи — свежи от Африка. Това е първата „Северноамериканска свободна търговска спогодба“. Печатът на Рицерите на Златния Кръг е същият като на Рицарите на малта, малтийският кръст. В крайна сметка „Рицарите на златния кръг“ изчезват от сцената .

Тайни Ритуали:
За разлика от повечето тайни организации, Златния кръг не се самоопределя чрез тайни срещи и мистериозни планове. Вместо това, групата се образува от военни-ренегати и бандити с цел да приведат техния план в сила...През 1860 г Рицарите се провалят в опита да нахлуят в Мексико, а по време на войната те обират немалко търговски впрегатни коли и със средствата правят опит да блокират пристанището на Сан Франциско.... 76-годишният аржентински кардинал Хорхе Марио Берголио, който избра да се казва папа Сан Франциск бе завършен теолог и йезуит от високата IV-та степен. Никой досега в историята на папството в Рим член на общността на йезуитите не е бил избиран за глава на Ватикана (поне официално). Йезуитите не са част от началния католицизъм и са почти огледална структура на свободната масонерия, с йерархия и степени до върха на пирамидата, където е Върховният генерал, наричан Черния папа.

Йезуитите винаги са имали доста напрегната история с католицизма. През XVIII век те бяха изпъдени от Бразилия (1754 г.), от Португалия (1759 г.), Франция (1764 г.), Испания и нейните колонии (1767 г.) и Парма (1768 г.). Папа Клемент XIV през 1773 г. забрави ордена.

Но историята на йезуитите е доста по-дълга и пълна със задкулисни операции. Като военна организация те изискват тайна клетва и безусловно подчинение на прекия началник, в крайна сметка на Черния папа, "облечен в черно, който стои в сянката на Белия, официалния, папа".

Орденът на йезуитите в началото беше използван срещу различни реформаторски течения в Европа, заради което Ватикана загуби много от своята религиозна и политическа сила.

След споменатата забрана Орденът на йезуитите беше възстановен през 1814 г. от папа Пий XVII.

Абрахам Линкълн, 16-ят президент на САЩ (1809-1865 г.) написа "Гражданската война в САЩ (1961-1965 г.) нямаше да бъде никога възможна без влиянието на йезуитите.

"Йезуитите са военна организация, не са религиозен орден. Техният лидер е генерал на армията, а не баща на манастира. Целта на тази организация е силата в нейното най-деспотично изпълнение, силата да контролират света с унищожение на обикновения човек. Йезуитството е най-абсолютният деспотизъм и едновременно най-голямата заплаха" - това пък каза френският император Наполеон.

Проследяването на историята на йезуитите разкрива и други опасни неща. Така например основателят на прословутото движение на Илуминатите Адам Вайсхаупт, роден през 1748 г., получи образование от йезуитите, които имаха силно влияние върху политическата и образователна система на Бавария.

Финансистът на Суверенния военен орден на Малта, тоест на малтийските рицари, и на свободната масонерия Амшел Майер Ротшилд, също беше йезуит. Двуглавият орел - символ на византийската империя, гравиран върху червен щит през 1743 г. стана знака на златаря Мозес Майер, основател на клана Ротшилд във Франкфурт. След това Ротшилд станаха банкерите на кралете, папите и на най-богатите династии в света. Те бяха зад всички големи войни през XIX и XX век, финансирайки и двете воюващи страни.                                                                                                                                                          
                                                                   

Ротшилд и Рокфелер създадоха и тайните общества в САЩ като Череп и Кости, те родиха идеята за Глобалното правителство и Новия световен ред. Основателят на ЦРУ Бил Донован беше малтийски рицар.

За да се стигне до висшите постове в ЦРУ и Пентагона кандидатите трябва да са или малтийски рицари или масони.

Сред тях бяха:

Райнхард Гелен (нацистки военен престъпник)
Хайнрих Химлер (нацистки военен престъпник)
Франц фон Папен (спонсорът на Хитлер)
Фриц Тисен - финансистът на Хитлер
Рупърт Мърдок
Тони Блеър
Прескот Буш
Личо Джели - шеф на ложата Пропаганда Дуе
Едгар Хувър - шеф на ФБР
Роналд Рейгън
Алън Дълес
Франк Карлучи
Хуан Карлос - крал на Испания
Оливър Норд
Аугусто Пиночет и др.
През последните десетилетия кризата във Ватикана се задълбочаваше, за да кулминира с отстраняването на Бенедикт XVI и избора на Франциск. Това е отражение на кризата на католическата църква и нейната неспособност да се противопостави на дехристиянизирането на западното общество, както и криза на самата папска власт. http://strogosekretno.com/
                                             Йезуитската & SMOM мафиотска мрежа се поддържа от много от най-богатите фамилии в Европа и САЩ (често е наричана " Черна аристокрация ") и зидари на високо равнище в рамките на някои" елитни "тайните общества.Примерите за това са много, но със сигурност най-мощните от всички са семействата Ротшилд (Рицари на Малта) и Рокфелер (Рицарите на Малта, започнали с помощта Rothschild финансиране за американските нефтени находища).
"Тези три финансови семейства, на Ротшилд, Морган, и Рокфелер правят йезуитския орден, защото имаме и йезуитско проникване в техните организации. Те правят каквото е необходимо, за да унищожават конституционната свобода в Америка и да се подонесе на папата световно господство. Те продължават да пилеят богатството на Америка и непрестанно я атакуват както чрез финансово заробване, така и с постепенно орязване на гражданските свободи на хората.. Тези заможни семейства функционират и като финансови поддръжници и застъпници за по-големите йезуитски & SMOM мафиотски банкови операции.                                                                                                                                    


Масонските "еврейски" Ротшилд, освен банковата си роля във Ватикана, (и няколко други видни евреи, като рицар на Малта Heinz Кисинджър , портиера левит Ноам Чомски , Федералната резервна банкова знаменитост Алън Грийнспан , Майкъл Чертоф ) трябва да изпълнява и ролята на масонски "евреи" (друго йезуитско контролирано политическо движение на социалистическата-комунист-фашистка идеология)целта е да се подбужда омраза и към евреите независимо че те работят за тях: Топ контрол от глобалното зло "

Масоните евреи помагат Ватикана и нейните йезуит-масонски мафиотски престъпления, за хората е трудно да видят за какво всъщност е това отвличане на вниманието / щит / пълномощно за по-голяма Ватиканска мафиотска мрежа , Евреите са системно дискриминирани и убивани в продължение на почти 2000 години от Свещената Римска империя, точно както християни, араби / мюсюлмани и много други култури и техните религии. След 09.11 Psy-оп операция (и поетапните последващи дейности в Мадрид и Лондон) от тайните служби, контролирани терористични групи, като например КГБ/МОССАД/КИА- Алкайда, шиити и светски "араби" се целеше в много отношения (от медиите, политиката и йезуитите / SMOM контролиращи военни апарати) започване на така наречената "война срещу тероризма".
А тази " война срещу тероризма "е основа на измамата на Студената война, за да позволи по-нататъшни походи за" World Domination "и нови атаки срещу конституцията, за унищожаване на свободите.

Агресията срещу народа на Близкия Изток е една много стара битка, тя се водеше от римляните и по-късно на Свещената Римска империя. Основния инструмент на Ватикана за контрол над Британската империя е клана Ротшилд. Какво значи roth schild? На немски език означава ЧЕРВЕН щит, което му приляга перфектно, защото този клан играе ролята именно на щит, който да прикрива истинския контрольор на червения звяр.

Разбира се логото на Ватикана се оказва не друго а именно червен щит:
                          Змеят също предава власта си на звяра : Откр.13:3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;                                                                                                                                                                                                          
                                                                                                     Змеят също има 10 рога и 7 глави : Откр.12:3 И яви се друго знамение на небето, и ето голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога, и на главите му седем корони.
Змеят е червен. Звярът също е червен. От друга страна червения цвят е един от основните цветове характеризиращи йерархията на Ватикана:                                                                                                                                                                                                                                                                                И това не е просто някаква временна мода във Ватикана, която да е просъществувала само 70 години, както червеното знаме в СССР (което между другото не съществува вече), а е хилядолетна практика и утвърдена символика, която няма да се промени до самия край.                                                                                                                                            Да разсъждаваме малко за комунизма и червения цвят с който той се идентифицира. Няма съмнение, че комунизма като инструмент за контрол е един от инструментите на петия звяр. Кой създаде комунизма? Русия ли го създаде? Русия беше използвана като опитно зайче върху която се експериментираха технологиите на комунизма включително и от по времето на Сталин дьо Ротшилд .

От друга страна Карл Маркс в своя основоположен труд "Капиталът" никъде не пише нищо срещу банките и банкерите, а пише само срещу бизнесмените и индустриалците. Дали е случаен този "пропуск"? Не защото точно Ротшилд е поръчител на това сатанинско дело.

И дали е случаен факта, че другаря Ленин играе шах заедно с другаря Хитлер, не къде да е а именно в един от домовете на фамилията Ротшилд във Виена? Дали са били там само за партия шах или за инструктаж и финансиране?Така по времето на Ленин и Троцки Русия става поредната колония на Британската империя и така до днес.
Знамето на Китай до ден днешен е червено с 5 петолъчки от които петата е най-голяма.Това само по себе си е мощна символика за 5-те империи на сатана като 5-тата последната е най-голяма и довежда Антихриста на земята.Това е достатъчно да заключим, че Китай е петия звяр но може би заедно с Русия. Откр. 13:1 И видях звяр, който излизаше от морето и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.
Откр. 13:2 И звярът, който видях приличаше на леопард, и краката му бяха като крака на мечка, устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт. Описанието на последния 5-ти звяр показва един сборен образ от описанията на предишните 4-тири звяра. Това означава, че последния 5-ти звяр ще съчетава характеристиките и териториите на предишните 4-тири звяра 1. Петия звяр е свързан с Римската империя, защото той се състои от желязо (Рим) и кал (допълнителен елемент). Т.е петия звяр ще бъде съвременна, но по-различна форма на древната Римска империя.

2. Петия звяр ще обхваща най-малко териториите на всичките 4 предишни звяра и ще демонстрира техните имперски характеристики, които могат да се определят на кратко като - дълбоко идолопоклонство, изключителен стремеж към скрити знания, включително технологични и окултни такива, колониализъм, геноцид.

3. Петия звяр ще владее територията на Израел и ще има отношения с еврейския народ. Русия винаги е владяла над територията на Израел тъй като Израел е създаден от руски евреи.В ерархията КГБ е над МОССАД.

4. Тази империя трябва да съществува до самото завръщане на Христос, т.е тя трябва да е активна и да владее дори в днешно време. Откр. 13:3 ... и цялата земя очудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;
Откр. 13:4 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е тоя звяр? и кой може да воюва против него?

Дали когато хората осъзнаят колко огромна империя има на земята те ще й се поклонят в изумление защото, кой би могъл въобще да воюва против нея? Библията ни казва че някой ден преди Исус да се върне ще има един период, когато земята се управлява от самия Сатана, чрез един човек, който се нарича "The Beast, синът на погибелта, човекът, на Sin, нечестив, Антихриста, мерзостта на запустението, и нищожен човек. " Това, че на земята има империя и тя е глобална и подмолна и днес с е знае дори от доста хора незапознати с писаното в библията. Дори и на тези хора този факт не им се нрави и те негодуват. Не виждам как те учудени ще последват звяра, само защото се е оказало вече видно, че е тотална империя. Според мен те ще бъдат изумени, учудени и ще последват въпросният звяр, който е империя и император по някаква друга "смайваща" причина..Вероятно ще ги заплени по всякакъв начин, умствено, духовно, технологично и мистично. Интересно е да се разсъди по подробно и над написаното в Данийл 11 глава най- накрая: 36 И царят ще действува според волята си, ще се надигне и ще се възвеличи над всякакъв бог, и ще говори чудесно, надменно против Бога на боговете; и ще благоденствува догдето се изчерпи негодуванието; защото определеното ще се изпълни.                            
37 И няма да зачита боговете на бащите си, нито обичната на жените богиня/?/, нито ще зачита някакъв бог; защото ще направи себе си на по-велик от всички тях.
38 А вместо Него ще почита бога на крепостите; да! със злато и сребро, със скъпоценни камъни и с желателни вещи, ще почита един бог, когото бащите му не са познавали.                                        
    Гробницата на Ленин на преден план, Red Square/Червен щит/, Moscow © Andrew Гоф
39 С помощта на един чужд бог той ще постъпи с най-силните крепости; ще умножи слава на ония, които го признаят, и ще ги постави владетели над мнозина; и ще раздели земята между тях срещу заплата.
40 И в края на времето, южният цар ще се сблъска с него; и северният цар ще дойде против него като вихрушка, с колесници и конници и много кораби; и като влезе в страните ще нахлуе и замине.
41 Ще влезе и в славната земя, и много страни ще се разорят; но следните ще се избавят от ръката му: Едом, Моав и главният град на амонците.
42 Ще простре ръката си върху страните; и Египетската земя няма да избегне. > Ал-Путин и Ал-Сиси- Cherchez le Juif/Търсете евреина/
43 Защото ще завладее съкровищата на златото, на среброто и на всичките скъпоценности на Египет; и либийците и етиопяните ще бъдат заставени да следват по стъпките му.
44 Но известия от изток и от север ще го смутят; затова ще излезе с голяма ярост да погуби мнозина и да ги обрече на изтребление.
45 И ще постави шатрите на палата си между моретата, върху славния свет хълм; но при все това, ще постигне края си, и не ще има кой да му помага.
                                                                                                                                                                               Въздушен оглед на Руския пентагон Red Army Theatre/Червен щит на Сталин дьо Ротшилд
Някои от неща описани горе, предстоят да станат, други са станали. Но виждаме в света събития които показват развитие на нещата в подобна посока. Змеят също предава власта си на звяра : Откр.13:3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;
Змеят също има 10 рога и 7 глави : Откр.12:3 И яви се друго знамение на небето, и ето голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога, и на главите му седем корони.
Змеят е червен. Звярът също е червен. От друга страна червения цвят е един от основните цветове характеризиращи йерархията на Ватикана:                                                                               И това не е просто някаква временна мода във Ватикана, която да е просъществувала само 70 години, както червеното знаме в СССР (което между другото не съществува вече), а е хилядолетна практика и утвърдена символика, която няма да се промени до самия край. Светът като ГУЛАГ/ Образуване на световно правителство - Антихрист > RUSSIAN мистицизъм/сциентология/ и тайните на небостъргачите                                                                                                                                       
                                                                                         Откр. 13:2 И звярът, който видях приличаше на леопард, и краката му бяха като крака на мечка, устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт.                                                                                                                                                          
                                                                                                   
Краката му като крака на мечка                                                        
                                                                                                   Устата му като уста на лъв                                                                                                                                                                           
Кой е най-големият заговор в годините след Втората световна война?
Може би някои ще кажат виетамската война, други израело-палестинският конфликт, трети операция "Пустинна буря" или 9/11?
Но всички те ще сбъркат, защото най-големият заговор в света след WWII се казва ... "Ислямска държава".
Някои ще възразят, как може една група обикновени терористи в и без това размирната зона на Сирия и Ирак да бъдат сравнявани с мащабните военни конфликти изброени по-горе и отново ще сбъркат.
Защото по замисъла си, по силите , които стоят зад ИД и най-вече по последиците, които ще се стоварят върху всички държави по света, заговорът "Ислямска държава" далеч надминава всичко, което се е случило след Втората световна война.
                                                                                                                           
Четвъртата група на Isis е Psy оп, започва от офиси във Вашингтон и много чуждестранни сателитни бази. Фактът, че ISIS е Psy оп постановъчна компания е неоспорим, и те правят наистина фалшиви обезглавявания с ЦРУ / Мосад актьори, CPR кукли и британски рапъри. Интересно е какво обстрелва Путлич?,.... камили както и Обама.                                   
Какво представлява измамата"Ислямска държава"?

I.Структура: Ислямска държава не са група обезумели ислямски фундаменталисти - терористи, които са решили да направят половината свят свой халифат, както внушават на хората световните медии. Всъщност единственото наистина ислямско нещо при  Ислямска държава е името им. Те нямат нищо общо с исляма и доказателство за това са многробройните различия между Ислямска
държава и другите терористи от този регион. Най-съществената разлика може би е факта , че ИД убиват невинни хора, дори жени и деца сред , които има и мюсюлмани, нещо категорично забранено от Корана.
Вички информации, които достигат до нас макар и много противоречиви показват, че Ислямска държава се състоят от няколко основни групи.                                                                                                                                                                     ИЗРАЕЛ ТРЕНИРА И РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ДА НИ КОНТРОЛИРА В НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.                                                                                                                                               На първо място това са добре обучени от Моссад професионалисти убийци, повечето от страни на ЕС и САЩ. Тези преминали военно обучение в Израел терористи нямат нищо общо с Исляма, всъщност в по-голямата си част те явно са йезуити, на което се дължат жестокотите им и безкрупулни действия.
Те крият лицата си за да не се види, че са от Европа и за да не бъдат разпознати, че са йезуити, но и за да могат световните медии да манипулират хората, че това са "фанатични ислямисти - джихадисти".
Втората група се състои от наивни европейски и американски младежи повечето от арабски произход, които са измамени и привлечени в средите на ИД под предлог, че ще участват в "свещен джихад с неверниците", както
и че ще вземат участие в изграждането на "свтовен халифат".
Третата група се състои от бойци наемници предимно, но не само, от арабски и турски произход, които срещу заплащане изпълняват заповедите на своите командири.Така втората и третата група са подчинени на първата група
и изобщо не знаят в какво са въвлечени.                                        Четвъртата група на Isis са Psy оп, започва от офиси във Вашингтон и много чуждестранни сателитни бази. Фактът, че $-тата ISIS е Psy оп постановъчна компания е неоспорим, и те правят наистина фалшиви обезглавявания с ЦРУ / Мосад актьори, CPR кукли и британски рапъри.                                                                                                                                                      

                                                                                                                                                                                         II.Същност: Ислямска държава не са горепосочените групи терористи, действащи самостоятелно, но това е огромна добре координирана, международна 
"операция под фалшив флаг", на разузнавателните служби на Ватикана,САЩ, Великобритания, Канада, Франция, Испания, Израел, Германия,Турция, Австралия, Русия , Иран и други. Непосредствената логистичнаподкрепа и тактическо ръководство се извършва от Моссад/КГБ, но стратегическото ръководство се осъществяваот католическите тайни служби и по-специално йезуитските такива на Ротшилд.
Привлечени са и голям брой, арабисти, воени специалисти, психолози, теолози, инжинери и други. В тази операция, участват и множество световни медии, които се намират под контрола на йезуитите. Специалните служби на съответните
страни се грижат за обучението на терористите, за вербовката на младежите, за снабдяването с оръжие и финансирането, както и за това, каква информация да се подава и публикува от послушните на йезуитите медии.                                                                                                                  
Vatican D.C.
III.Цели: Стигаме и до целите, заради които е създадена Ислямска държава и резултатите, които трябва да се постигнат от нейните действия:
                                                                                                               

                                                                                                                 
1.Възстановяване на Османската империя, Хазарски каганат или Велик Израел:
Международната коалиция от над 60 държави сред, които и три ядрени сили до момента няма никакви значими успехи срещу Ислямска държава.
Според сценария за събитията, тази огромна коалиция изобщо няма да може да победи шепата "терористи". Ще се твърди, че за да може да бъде победена ИД е необходимо всички държави ( вкл. Турция) да се обединят и да се намесят в конфликта.
Въпреки, че боевете с ИД се водят на стотина метра от турската граница, Турция не се намесваше със свои войски. Това е безпрецедентно поведение на Турция, която
притежава втората по численост армия в НАТО и в миналото атакуваше и бомбардираше с повод и без повод , както Кюрдистан, така и Ирак.
Турция беше готова дори да бъде заклеймена от света и да понесе протести от своите граждани, но да не се намеси. Разбира се, че това поведение е част от сценария. Скоро предстоеше посещение на папа Франциск в Турция.
Според плана той успя да убеди Турция да помогне, което ще отговаря на неговите досегашни твърдения, че само обединението на всички страни ще донесе успех в борбата с ИД и започна атака срещу кюрдите/които са хора на Израел, обучавани там/. От своя страна Русия ще постави като условие че за своята намеса във Войната получаването на мандат от ООН. Такъв ще бъде даден набързо от ООН под "натиска" на Израел и Великобритания и със съгласието на всички държави, които ще са "уплашени" от неуспеха на коалицията от над 60 държави в борбата срещу Ислямска държава.
Така руската армия под шапката на "международна коалиция" ще "освободи" териториите завзети от ИД. Така ще бъде "възстановена" Османската Империя или Велик Израел за което отдавна говорят мнозина в Турция и особенно в Русия. Разбира се, че тази структура няма да има нищо общо с Османската империя, това ще бъде Османска зона, част от десетте зони, които ще се подчинят на - антихриста, звяра от морето (Откр. 13:1-10)
                                                                                                                   
                                                                                                                               
2.Разпадане на Европейския съюз:
След като турската/или руската/ армия, като част от "международна коалиция" под мандата на ООН "освободи" завзетите от ИД територии в Сирия, Ирак, Ливан и дори може би Йордания руската армия ще заяви, че "джихадистите"
са се "изплъзнали" и с помощта на своите международни паспорти са се смесили с бежанците от размирните райони и са се завърнали в държавите от ЕС , САЩ, Канада и Австралия и др. откъдето са дошли.
Там "терористите" ще започнат да "отмъщават" на международната общностза това , че са били победени в Близкия изток. "Терористите" ще извършват терористични актове с ядрено, химическо и бактериологическо
оръжие ( според английската министърка на сигурността), както и с ебола, заразени игли или отрови (според министъра на сигурността на Испания).
Дръзките и жестоки терористични нападения, в Лондон, Париж, Мадрид, Берлин , Рим, Ватикана и други( които ще се правят от самите тайни служби, но ще се приписват на "джихадистите") ще засилят позицията на така наречените "евроскептици" в ЕС и той ще бъде разделен
на две зони католическа и протестантска.

3.Възстановяване на Британската империя:
Тайните служби на ИЗРАЕЛ, ВАТИКАНА И ФСБ и други също ще организират "терористични" актове, които ще се приписват на "джихадистите". В същото време ще се твърди, че единственият начин да се противодейства на "тероризма" е да се обединят страните от общността на бившите колонии на Англия. Така ще бъде "възстановена" Британската империя, но разбира се това няма да бъде Британската  империя, а зона , която ще бъде един от "роговете" на двурогият звяр от земята-(лъжепророка)(Откр. 13:11-17)
ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ПОРОБЕНО ОТ ILLUMINATСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН БАНКОВ КАРТЕЛ, ЗА ДА ЗАЩИТИ СВОЯ МОНОПОЛ ВЪРХУ СЪЗДАВАНЕТО НА КРЕДИТ. ПОВЕЧЕТО ОТ НАШИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ, ИКОНОМИЧЕСКИ И КУЛТУРНИ "ЛИДЕРИ" ПРЕДСТАВЛЯВА КОЛОНИАЛЕН ЕЛИТ, КОЙТО СЛУЖИ НА САТАНИНСКИЯ ДНЕВЕН РЕД НА БАНКЕРИТЕ. "ТЕРОР" СЕ ПРОИЗВЕЖДА КАТО ПРЕТЕКСТ, ЗА ДА СЕ ИЗГРАДИ ТАЗИ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА. Властта идва от прецедент. Полицията, като изпълнителната власт, сега е установена над закона. Законите, които се прилагат за обществеността не се прилагат към полицията, президенти, президентските назначения, и служби като ФСБ, МОССАД ,ЦРУ....
4.Приемане на антитерористични и "антиекстремистки" закони
Терористичните актове извършени от специалните служби, но приписвани на "джихадистите" ще се използват като претекст за да се приемат жестоки антитерористични закони и драстични мерки за сигурност.
Ще се записват всички телефонни разговори, интернет трафика и мрежовия такъв най-малко за 6 месеца, а по-вероятно за 1 година назад.
Ще се въведат всякакави методи за биометрична идентификация - пръстови отпечатъци, ирисово сканиране, гласова идентификация, разпозаване на
лица, походка, цифрова татуировка. Микро-чиповете ще станат задължителни.
Всички парични трансфери - покупки, теглене на пари и преводи ще преминават през тях. Парите "кеш" ще се премахнат. Хората ще приемат с готовност всички тези мерки, тъй като ще бъдат убедени от медиите, че живота им, сигурността им и бъдещето им зависи от това.
5. Цензура и преследване на медии и интернет сайтове.
Ще се въведат драстични мерки за цензуриране на медиите и интернет съдържанието, защото ще се твърди, че "джихадистите" използват интернет за да планират и осъществяват своите атаки. Всеки намек, че не се одобрява някое действие на органите на държавната власт
ще бъде тълкувано като екстремизъм. Дори споменаването,че гей-браковете , педофилията или някоя друга мерзост са грях ще се разглежда като престъпление - реч на омраза. Веднага медията илисайта "виновни в престъплението" ще бъдат затваряни, ако са собственост на дадена организация тя ще бъде забранена. Лицата замесени в деянието
ще бъдат идентифиирани, разследвани и осъдени на глоби, затвор и др.
Хората не само ще одобряват тези мерки, но и ще съдействат на службите, не само в реалния живот но и в Интенет/който ги учи на доносничество/ като донасят и подават сигнали за "екстремистко" съдържание. Те ще вършат това, тъй като ще са убедени, че "екстремистката идеология"
ще доведе до отнемане на благата им и дори на живота им.

6.Обединение на държавите под властта на ООН. Световно правителство.
Всички тези действия ще бъдат одобрени от големите държави, включително Русия, Китай, Иран. Ако някоя от по-малките т. н. "независими" държави но не и пионките на левитския интернационал Северна Корея, Венецуела, Куба и други си позволи да не се съгласи с тези мерки тя ще бъде "осъдена" от ООН на жестоки санкции след което ще бъде подложена на военно нападение от международни коалиционни военни сили.
Откровение 13:11 И видях друг звяр(ООН), който възлизаше от земята;  и имаше два рога прилични на агнешки(християнски организации - зони: зона Латинска Америка и зона Британска империя); а говореше като змей(като сатана т. е. с измама и насилие). sites.google.com/site/thelastnewsadventist/the_last_days/the_last_days_polit
Страха от "екстремизма" или от санкциите на ООН ще кара хората да искат все по-голямо "обединяване" на държавите под шапката на ООН и увеличаване на правомощията на световното правителство за да се увеличи "мира, сигурността и безопастността" в света.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Ротшилд, които са масони-йезуити създадоха Израел, за да допринесе за тяхния план за световна диктатура.Новата израелска сградата на Върховния съд, която те проектират и финансират е пълна с масонска символика объркваща за повечето евреи. Очевидно той е предназначен да бъде за Върховния съд на Новия световен ред. Емблема на Ротшилд е на израелското знаме. Техният образ е на валутата. Те финансираха изграждането на Кнесета, точно като техните поддръжници Рокфелер дари земята за ООН.
Най-трудната част за евреите е да признаят, че Ротшилд финансира Хитлер чрез посредници, отчасти за да се мотивират руските евреите да започнат"еврейска" държава.
Причината, че Израел се радва на празен чек с финансите на САЩ е, че Ротшилд стои зад контрола над кредитите и ЦБ от САЩ и Европа, до Китай и всяка държава.
7.Обединение на религиите. Създаване на религиозен съд - инквизиция.
От своя страна фалшивите религии - католицизъм, паднал протестантизъм, ислям, православие, будизъм, индуизъм, шинтоизъм, шаманизъм,вуду и други ще декларират , че са за мир и сигурност и че осъждат "религиозният тероризъм и фундаментализъм". Всички те ще се обединят
в духовен Вавилон(бъркотия) въпреки несъвместимите си религиозни доктрини. Фалшивите религии ще бъдат единни в действията си срещу "екстремистките идеологии", както те ще наричат истинните Библейски учения.
Всяко твърдение, че дадено религиозно учение е заблуда ще се посреща като израз на "религиозна омраза". Ще се забрани свободното цитиране на Библията. Ше се създаде специален религиозен съд -инквизиция към ООН, който ще определя кое е правилно да се казва и кое не може да се казва.Този съд ще бъде създаден по подобие(образ) на папския
религиозен съд - "светата инквизиция".
Откровение 13:14 И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра,
като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.                                                                        
Всички неодобрени религиозни учения ще се
считат за престъпления от "религиозна омраза" и тези които ги правят ще бъдат обявени за "еретици", "сектанти" и ще бъдат предадени
на анатема. Хората неистово ще мразят т. н. "религиозни екстремисти",и тези, които ги подкрепят, защото ще ги считат за проклети от Бога и ще се страхуват, че те могат да им донесат някаква "проклетия" и
да станат причина "душата" им да гори вечно в "огнения ад" или пък да натрупа "лоша карма". Така сатанинската измама за "душите" на починалите , за "ад" и "чистилище" и други спиритически заблуди ще се използват от сатана за да накара хората от страх да ненавиждат тези, които не приемат неговите заблуди.
И неизвестно, кто там самый главный - Святейший Патриарх Московский и всея Руси Кирилл (Гундяев) или Владимир Путин, икона которого в храме деревни Большая Ельня
Нижегородской области замироточила, что является знаком Высшей Святости Путина.
                                                                                                                                         > Руски сатанизъм - икони на сатрапа Сталин и Путин изместват светците в църквите                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
8. Поклонение на света на - антихриста, звяра от морето (Откровение 13:1-10)
Както политическото обединение на държавите под ръководството на ООН и под юрисдикцията на едно световно правителство, така и обединението на всички фалшиви религии ще става под контрола на папството. То ще бъде върховен авторитет, както в политическата област така и в религиозните доктрини. Нито световното правителство, нито
религиозният съд - инквизицията, нито която и да е институция на ООН ще взима своите решения без те да са одобрени от последния папа - антихриста. Така хората тръпнейки от страх и ужас за живота си от ужасните терористични актове и войните , които ще се правят
от тайните служби по целият свят, в градове, в самолети и кораби ще приемат да се поклонят на папството за да имат "мир и сигурност"
2 Солунци 2:8-10
и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си, тогова, чието идване се дължи на действието на сатана,
съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудесаи с всичката измама на неправдата, между ония, които погиват,
защото не приеха да обичат истината, за да се спасят.

Така хората ще търсят мир и безопастност от този, по чийто замисъл и под чието ръководство са водени войните и е осъществена терористичната операция под фалшив флаг "Ислямска държава".
> Ванга – средство за успех в соца, посмъртно в употреба и на Путин/Пророчествата на Ванга писани от КГБ(включително и за 11.09.)!!!
9. Фалшифициране на пророчествата от Библията с цел изчистване на образа на антихриста.                                                                                                                                                                                                                                     > Антихриста в СССР
На последно място, но не и по-важност една от целите, които се преследват с ИД е подмяната на истината и въвеждане на фалшиви тълкувания на библейските пророчества за антихриста.
Още преди 400 години реформаторите (Лутер, Калбин, Меланхтон Тиндейл Нокс и много други са посочвали, че антихриста не може да бъде никой
друг освен папството.

Все още ли някои твърдят, че заговора 9/11 или операция "Пустинна буря" в Ирак са по-мащбни от измамата "Ислямска държава"?

Главната и цел е да се установи новия световен ред под върховенството - антихриста.                                                                                                                                                                                                     По време на митинга на годишнината от анексирането на Крим, Путин обеща, че първите 10 страни, които поздравят Русия по повод годишнината няма да бъде прикрепени към него.
Откровение 13:8 И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създанието на света в книгата на живота на закланото Агне.
(т.е само тези, които вярват в Исус Христос ще устоят на сатанинските измами).                                                                            Видео > Путин дьявол ( АНТИХРИСТ ) 666! САТАНА!  СЛУГА МОРДОРА ( СИОНА)
                                                                                                                                                                                                                                    Видео > Путин и ДЬЯВОЛ (СЛУГИ САТАНЫ)

                                                                                                                         

1 коментар:

  1. Имам предложение, което може да промени живота си за вас.
    В действителност, ние сме международна организация микрокредити, и с нашите революционни пакети заеми и безпроблемно, ние ви позволи да реши всичките си финансови притеснения в само 72 часа по получаване на лична или общност заем от 2000 € до 500000 €.
    Така че, ако проявявате интерес, моля свържете се с нас. Тук е имейл адреса на нашия акаунт мениджър г-н Geovanni: fabio.marcos.geovanni@gmail.com

    ОтговорИзтриване