Последователи

четвъртък, 3 септември 2015 г.

Мобилни телефони и базови станции: Майнд контрол и не само.






В действителност, това не е просто камера, това е мобилен телефон, телевизор, както и много други технологични изобретения, които позволяват BIG BROTHER да ни гледа. WEB води до SPIDER ... .Това SPIDER е Сатаната.Да, знам, че  хората, че правят всичко това. Но, който има власт над въздуха? Кой има власт над многото умове, които контролират нашия свят?                                                                                        
Мобилни телефони станаха широко разпространени в САЩ в началото на 1990 и използването им постоянно се увеличава , тъй като. За да подкрепи сега големия брой потребители на мобилни телефони , компаниите изграждат кули мобилен телефон (или базови станции) в много области. Кулите на мобилни телефони излъчват и получават радиочестотни ( RF) сигнали, които много хора се страхуват да създадат сериозни рискове за здравето , дори се увеличава вероятността от рак. Какви са те и как те работят

Cell телефонни кули обикновено са свободно стоящи структури, които имат място за антени , които достигат нагоре над най-високата сграда в района , така че антената може да покрие напълно района. Мобилни кули предимно варират във височина 50-200 метра. Мобилен телефон кули също могат да бъдат монтирани към съществуващи структури (сгради или дървета и т.н. ), за да се гарантира, че антените покриват околността. Антените предоставят обсега на обхвата мобилен телефон покритие.

Проблемът

Кулите за мобилните телефони, дават и получават радиочестотни вълни, което е форма на енергия нейонизиращи радиация . Non - йонизиращо лъчение е слаба форма на радиация, която потенциално може да доведе до увреждания на здравето . По-специално , защото кулите за клетъчни телефони стават все по- широко разпространени , поради увеличаване на използването на клетъчни телефони, RF сигнали също се увеличава . Въпреки факта, че RF сигналите са много слаба форма на радиация , някои анализатори казват, че дори и слаба форма на радиация в големи количества може да бъде много вредно за вашето здраве.
                                                                                                                                                    Според Федерална комисия по комуникациите (FCC ) , мобилен телефон кули и антени излъчват радиовълни и микровълнови печки , които са форма на електромагнитна енергия . Когато електрическа и магнитна енергия се движат заедно в една среда, тя образува електромагнитно излъчване на енергия. Вълните на енергията, произведена от кулите за клетъчни телефони не могат да се видят с невъоръжено око и се превърнаха във важен фактор в дебата за безопасността на кулите за клетъчни телефони .

The American Cancer Society докладва кулите за клетъчни телефони - или базови станции - разположени в гъсто населени райони обикновено са поставени високо над земята на съществуващите структури , като например дървета , високи сгради и водни кули. Федералната комисия по комуникациите описва крайградските кулите за клетъчни телефони да бъдат малки , дължина от 1 до 4 фута правоъгълни кутии, съдържащи антени и радио оборудване за приемане и предаване на сигнали. В по-малко населените селски райони на Федералната комисия по комуникациите описва кулите за клетъчни телефони , за да бъде свободно стоящи структури на между 50 и 200 фута , съдържащи поредица от стълбове , които действат като антени.

Non - Ionization

е процес, наречен йонизация се изисква да се проведе , за да се създаде форма на радиация, която е опасна за хората и животните в ниски нива. На FCC описва йонизация като процеса на електрони е лишен от атоми и молекули в тялото с възможност за опасни промени , които се провеждат в тъканите в тялото като ДНК . Radio Frequency ( RF) вълни , излъчвани от мобилен телефон кули са докладвани от FCC да не носят достатъчно мощност за йонизиране атоми със сигнали, класифицирани като не- йонизирана радиация RF изключи безопасно при ниски нива.


Въпреки че FCC описва RF сигнали, които не са заплаха за хората, живеещи в околните райони , проблеми могат да възникнат, когато високите нива на радиация RF са позволени в атмосферата. Хората в близост до RF радиационни вълни могат да бъдат засегнати от процес, наречен отопление , в която температурата на тялото се повишава със скорост прекалено бързо за тъканите, за да се справя. Тестовете , извършени от FCC съобщават, че нивата в основата на кулите за клетъчни телефони обикновено са хиляди пъти под безопасните стандарти на работа на FCC за .

The American Cancer Society обяснява че мобилните телефон кули насочват своите сигнали навън в далечината , насочена към хоризонта , за да се елиминират проблемите с хората, засегнати от високите нива на RF радиационни вълни. Въпреки това , дружеството прави доклади някои надолу разпръсна на сигнали през области, но е съгласен с изследванията FCC , че RF вълни нямат силата да предизвика проблеми.

Закон

Федерален закон прави невъзможно за държавни и местни агенции, да се сложи край на поставянето на мобилни телефонни кули от съображения за здравето и безопасността , стига кулата планира да оперира под границите на безопасност, определени от Федералната комисия по комуникациите . Институтът за EMR политика обяснява, че международно приет стандарт изисква кулите за клетъчни телефони , за да бъде поставен най-малко 1500 метра от училища, дневни центрове и семейства с малки деца, при които ефектите на RF радиация са недоказани .
                                                                                                                                      http://bg.winesino.com/                                                                                   
                                                                                                
Всички честоти имат дълбочина на проникване, и обикновено, във вода, ще удари 100% затихване на половина дължина на вълната. За 1 GHZ сигнал, това ще бъде около 7 инча.Повечето хора ще пишат, че когато микровълните ударят водата те се превръщат в топлина. Но има още една стъпка, която описание е прекалено опростено. В действителност, когато всяка електромагнитна вълна се абсорбира в проводяща среда, тя го прави чрез завъртане в електричество, което само по себе е проводяща среда, и в резултат, текущия поток е това, което причинява отоплението. A радиоантената е настроен да сближат честотата, която е най-очаквано и затова вместо късо в себе си, честотите преминават до усилвателя тунер.                 
 
Така че сега ние знаем как електрически ток може да се индуцира в мозъка чрез радио сигнал 1 GHZ, която ще поеме изцяло до дълбочина от около 7 инча. Очевидно след това, могат да се използват по-високи честоти с по-къси дължини на вълните, защото не е нужно 7 инча дълбочината на проникване. За практическо приложение, честотен диапазон е между 500 MHZ и 3 GHZ.
Ние все още не сме отговорили на въпроса как такава висока честота може да се намесва в мозъка. Тя не може. Въпреки това, съществуват различни видове модулации можете да я поставите върху  вълна, и двата най-чести са AM и FM. За целите на взаимодействие с мозъка, ние ще обсъждаме AM.
           
Амплитудна модулация включва използването на фиксирана честота форма вълна наричана носител, който има повишен интензитет и намалява. Една амплитудно модулирана форма вълна се появява, за да промените това е височината на един осцилоскоп, като се поддържа, някаква честота. Ако имате много ниска честота AM модулация на високо честотен носител можете да гледате на амплитудата на превозвача отидете на макс на един осцилоскоп, и след това спад, по целия път до flatline преди да се върне към максималния ако модулация е достатъчно силна и модулирането на честотата е достатъчно ниска, за да не изглежда като размазване.                    
По-горе, установихме как можете да използвате радио вълни за да доставят електричество. Сега, да разгледаме GHz вълна форма от клеткъчната кула, която ще проникне приблизително седем инча в минута през черепа и ще индуктира неразбираемо висока честота на електричество там, и с модулираната, а чрез неразбираемата честота с ELF честота на мозъка може да се намесва  - о, вие получавате подарък мобилен телефон, кула,  индуциран контрол на ума. И това е само парче от тортата, тя работи по-добре от всеки друг метод, ще видите.                                                                                               
Ако предавате нареждане на ELF вълна от само себе си, ще има нужда от много мили дълга антена, за да се възприеме правилно, това няма да се намести в тялото ви много добре, защото тялото ви не е достатъчно голям, за антена за ELF вълни са ефективни "къси вълни ". Вие ще се нуждаят от много интензивно сигнал за да направите нещо. Но ако можете да вземете, ELF честота и да я използвате, за да се модулира супер висока носеща честота, която превозвача/носещата вълна/ ще пренесе всичко това е енергия директно в черепа ти, и модулирането на тази енергия да свърши останалото. Разбира се, има и други фактори, като от едната страна или асиметричен превозвач, но става прекалено сложно казал съм достатъчно тук, за да ви дам идея и със сигурност достатъчно, за да се насочи злия гений на прав път.                                              
В Америка, компютър WiFi е ограничен до 20 миливата предавателна мощ и често дори и с такава малка сила, можете да се свържете от стотина крачки без никакви специални антени или хардуер. Вашият мобилен телефон може да предава на 300 миливата. Това е доста над 10 пъти повече от силата и обхвата на вашия мобилен телефон е, че много по-добре. Всичко, което е необходимо, за да направи голям клетъчен възел е 10 w предавател (за да се уверите, той получава реално добро проникване в околните сгради,) и приемник, който е по-чувствителен от този в мобилния ви телефон, защото вие говорите с много по-малко от 10 вата.
10 вата е 500 пъти по-силно, отколкото вашия безжичен N рутер, който излъчва перфектно навсякъде. A късметлийката съседка може да успее да използва вашия рутер необезпечено със само 20 миливата на изхода и да се размине само с евтин нетбук. Защо тогава, тъй като 10 вата ясно ще си свършат работата, имаме тези огромни, наяве, пред очите на всички, гигантски нахлуващи "клетъчни кули" в Америка и по цял Свят, които очевидно са в състояние да изпомпват много хиляди ватове?
Това е така, защото кулите клетъчни в Америка имат напълно различна цел, отколкото е посочено друго. Разбира се, кулата наистина изпълни заданието за подкрепа на услугата мобилен телефон, но не е необходимо на всички да са за тази цел. Те са там, за да се скрие нещо секретно точно в нещо широко отворено видимо за всеки.
                                                                   
Като техническа тип, обърнах внимание на клетъчните кули, и забелязах, че те винаги изглежда да има 400kVA или по-голям трансформатор за захранването им. 400kVA е приблизително 400 хиляди вата. Понякога просто трябва да се събудим и да започнем да мислим. Мексико потвърждава това - клетъчната технология е напълно остаряла и перфектно функциониращ легитимен възел може би за декорация задвижвани от по-малко сок от необходимото средно док Ipod.
Американски клетъчни кули в действителност получават само някъде от двадесет хиляди до шестдесет хиляди вата , по проверената документация, че тогава "всичко това е". Ok, Fine. WLS в Чикаго излъчва с 50000 вата, и с добро радио можете да чуете навсякъде по света, когато условията са подходящи. За да изпомпва понякога дори повече от това в един квартал American през локалната кула, която излежава само област на две мили е далеч извън подозрение. Това е 
доказан случай. Тези клетъчни кули НЕ СА това, за което ни казват че са, и ние сме сигурни, че дори и 60000 вата са консервативна оценка за много от тях.
Защо кулите изпомпват толкова много вата?
                                                                                                                                                 
Масиви антената на клетъчните кули са ясно насочени. Това е очевидно. Така че, тъй като сигналът от тях се ограничава до една зона, и каквото и да е в тази зона ще получи изключително високи нива RF. Може би имаме нужда от толкова много контрол на ума, но аз сериозно се съмнявам. С такава способност да се ограничи сигнала до рамките на дадена зона, може да се очаква че за контрол над ума лъча да не се нуждаете от повече от няколко хиляди вата. Къде отива останалата част от тази власт?
Аз предполагам, в Япония, урагана Катрина, или Чиапас Мексико.С  каквото и да е земетресение или бедствие "те" трябва да постигнат политическа цел. И има нещо, което трябва да знаете за разпространение на 
радио вълната  - тя може да се управлява. Така че само защото една клетъчна кула изглежда е в състояние на единствено място и всичко е RF изход в рамките на една ограничена зона, това не означава, че сигнала не може да се отклонява и да се изпраща на друго място. Това е така, защото съседните клетъчни кули могат да бъдат синхронизирани по такъв начин, че да насочват изхода от околните кули в нов самостоятелно. И това е, както работи Haarp, BET ON IT.                                                                                
Американските клетъчни кули, имат различни цели. Първата е, EMF контрол на ума.Винаги се чудя защо понякога сутрин Всеки изглеждат така щастливи, а на другия ден ВСЕКИ изглежда кисел? Хората не просто естествено попадат в калъп така, все още можете да видите цялото време. Това е ново явление. Обратно в 70-те и 80-те настроенията бяха напълно случайни. Вече не. Има щастливи дни, когато всички са щастливи, кисели дни и безразлични дни когато всички са,.... Ако не сте забелязали това, започнете да се 
обръщате внимание.Животът на хората е случаен, и не трябва да има абсолютно никаква причина техните настроения,... на всички да са подобни по някаква причина, различна от манипулация.Втората цел е случайно кулите да бъдат включвани до пълна мощност, за да се удари ядрен реактор в Япония чрез фалшивия сценарий земетресение, или да направят добър и сигурен ураган полезен за социален експеримент в Ню Орлиънс. Но не могат да се използват продължително на пълна мощност през цялото време, без това да стане очевидно, така че възможността е вероятно запазена за специални поводи. Освен това, с най-много, тъй като има наоколо, то вероятно не отнема повече от няколко процента от тях във всеки един момент да потеглям нещо голямо. И това е точно защо, "По-късно, на Инженерния корпус на армията ще инсталира и честотни усилватели, свързани с HXXrp." Защо, моля ви се кажете, не се появи Корпуса на инженерите и да инсталира нещо на "цивилната" клетъчна кула? Помислете за това. Ние всички знаем че "елита" може да предизвика земетресения. Ние всички знаем, те могат да се настройват времето. Въпросът след това е, когато се появяват НЛО в небето, в какво състояние се намира тяхната система?                        
"Как елита се избягва получаването на вредни дози облъчване"? Този отговор е лесен. Елита живеят в тесни малки анклави, които доста много се отличават от останалата част от обществото.Запазването на щастливия лъч на разстояние от тях е толкова лесно, колкото просто е местната клетъчна кула да го достави във ващия мозък. За да разберете, къде можете да живеете и да се измъкне от всичко това, вземете телефонния указател и да се премести НАДЯСНО до центъра на която всички синагоги са, тоест, ако можете да влезете там. Ако не сте един от "тях", разчитайте на заплащане на цена 4x по-висока от средното за общността .Техните общности са безумно скъпи за аутсайдери, но и в най-бедната от тях, можете не само да живеете там, но и да напреднете, докато правите това.                                                                                        
По време на войната в Ирак, Америка иззе контрол на всички иракски предаватели, и стартира излъчването си пропаганда. Обикновено, хората ще го отхвърлят категорично. Но Америка е знаел това, така че по всяко излъчване те поставя слой от шума. Те не са направили нищо, за да аудио народ слушаше, но те ​​модулиран фоновия шум преобладава в никакъв радиосигнал (и в тези предавания инжектирането на шума е по-висока от обикновено, но не изключителна,) и ако иракчаните са индуктирани с това, приели са това, което беше излъчено , въпреки че често тя е очевидна лъжа, инжектираната шума в радиосигнала се модулира с форма на вълната, която положи в мозъците на хората в режим на приемане, и това заработи зрелищно добре. 
Но това не е достатъчно, за да задоволи American/Израелското желание, така че, те пуснаха и AM модулирани микровълнови предаватели наречените "попърс" върху покривите и в различни области, в които те не са били вероятно да бъдат открити. Soldiers обикновено бяха въведени, за да ги пазят. Ако са открие "Попърс", всеки, който се опита да ги деактивира ще бъде заснет. Това работи дори по-добре от шума на модулиран радиосигнал на и иракчаните, които никога не са били изложени на такава манипулация. Те разбрали, че "Попърс", е за контрол на ума чрез лъч. Но след достатъчно дълго излагане/облъчване, защото те ще бъдат убити, ако те се объркани от устройствата, те в крайна сметка се поддават и се спасяват/предават.                                                                                
                                                                                                           
Три различни начина/честоти могат да бъдат използвани за манипулиране на съзнанието. Първият е чрез манипулиране на видео сигнал. Второто е, манипулирането на аудио сигнал, а третият, и най-лошият, е лъч право в главата ви, плюс запис на мозъчните ви вълни . И психологическа война е изключително жестоко околните това, както добре. "Станиол шапка" е бил използван като една фраза за обозначаване на "луди". Позволете ми да ви попитам, ЗАЩО ?. " Въвеждането мисли в главата ви" е бил използвано, след това да ви определят за "луд". Позволете ми да ви попитам защо? Аз ще ви кажа защо, и това е така, защото всяка голяма конспирация разкриване трябва да бъде определена като "CRAZY" или всичко е загубено. Докато хората, които знаят истината успешно определен като Удари работни места, истината ще остане в изолирана реалност, след това успешно ще бъде смачкан всеки, който се счита за "нормален".
Разбира се, някои хора ще отговорят, като кажат, че честотите на клетъчните кула  са с ограничени възможности. Това е фалш - това е общо за микровълнови честоти, за да сочат разстояния над 50 мили. Това е много повече от това, което е необходимо за контрол на ума, когато най-близката клетка кула е обикновено на по-малко от 2 мили. 
Антените на тези клетъчни кули не се ограничават само до високи честоти. Техният размер е подозрителен, и всичко това ще отнеме е намотка от тел в единия от тези масиви да се откажа от честотата на предаване начин НАДОЛУ, в по-ефективен обхват за изменение на времето и други ужасяващи сценарии, а да служат само като антени не е изобщо  необходимо да са толкова големи .                                                            
                                                                        
За справка, възможно най-дългата антената необходима за КАКВАТО и да е клетъчната активност в САЩ е около 20 инча, за възможно най-ниските честоти клетъчни свързания. По-веоятно е да са 9 инчови антени. Защо тогава са антените, които красят клетъчни кули с дължина до осем фута? Можете лесно да направите висока захранвана бобина антена подходяща за ниски честоти с MHZ, че много място за работа. Може би трябва да попитате, Инженерния корпус защо размерът на масивите не съответства на дадената функция, тъй като корпус на инженерите няма законово право над цивилната кула.
Ние трябва да разберем, че ще направим това, което Сатана възлага, с демони върху раменете си, и бълващи ужас в ушите ни! Това звучи като една карикатура, но това е реалноста!Правомощия и княжества са реални!                                                                                                                                                       
Тези мощни сигнали правят повече от това което хората знаят:http://www.emfnews.org/Children_Effected_by_Cell_Towers_and_Mobile_Masts.html



Cell кула Места за всяка държава (2005 г.):http://www.celltowerinfo.com/CellTowerLocationMapsIndex.htm


MAP на мобилни Towers http://www.oscillatorium.com/id70.html


Effects & Изследвания http://extremelifechanger.com/index.php?p=1_181_173-EVIL-CELL-TOWERS


10 модерни методи на Mind Control http://globalpoliticalawakening.blogspot.com/2010/12/10-modern-methods-of-mind-control.html

Sources: http://ascendingstarseed.wordpress.com/http://www.emfnews.org/Children_Effected_by_Cell_Towers_and_Mobile_Masts.htmlhttp://www.emfnews.org/products.html
                                                                                                                                                                      http://mysteryoftheiniquity.com/government-conspiracy/the-invisible-elf/                                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                                              
Както всички знаем мобилните телефони използват 1-2 W мощност при излъчване в следните честотни диапазони 824 - 849 MHz (CDMA),890 - 915 MHz (GSM900) and 1710 – 1780 MHz (GSM1800) .GSM апаратите имат „специфичен коефициент на абсорбиране“ СКА ,този коефициент за САЩ е 1.6W/Kg ,който се равнява на около 18- 24 мин. на ден оптимално безопасно използване.Този информация не се знае от много хората в България, които ползват личните си телефони понякога с часове на ден.
Излъчвателите на антените използват следните честотни диапазони 869 - 894 MHz (CDMA), 935 - 960 MHz
(GSM900) and 1810 – 1880 MHz (GSM1800) ,а тези които са с 3G 2110 – 2170 MHz.

НАРЕДБА № 9 ОТ 1991 Г. ЗА ПРЕДЕЛНО ДОПУСТИМИ НИВА НА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ПОЛЕТА В НАСЕЛЕНИ ТЕРИТОРИИ И ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ХИГИЕННО-ЗАЩИТНИ ЗОНИ ОКОЛО ИЗЛЪЧВАЩИ ОБЕКТИ. Терминът е „хигиенно защитни зони”, което означава противодействие на замърсяване и вреда. Колко голямо може да е замърсяването с електромагнитни вълни. Наредбата третира замърсяването от всички видове източници. В таблицата по-долу са дадени пределно допустими нива на напрегнатостта и на плътността на енергийния поток на електромагнитното поле ЕМП в населена територия.
№ по Честотен обхват, в който работи Пределно допустимо ниво
ред излъчвателят
1. от 30 до 300 kHz 25 V/m
2. от 0,3 до 3 MHz 15 V/m
3. от 3 до 30 MHz 10 V/m
4. от 30 до 300 MHz 3 V/m
5. от 0,3 до 30 GHz 10 µW/кв.cm

Мобилните оператори работят като разделят една голяма зона на отделни малки клетки,а самите клетки се разделят на сектори,в които се получават различни сигнали от базовата станция чрез антени ,монтирани по покривите на сгради или на високи мачти.Базовите станции са проектирани ,така че мощността им да осигурява покритие на мобилните телефони до няколко километра.Но много често сме свидетели ,че антените са намират в непосредствена близост до хората ,понякога на няколко метра само ,т.с. сигнала ще бъде понякога 100 000 пъти по- силен от необходимия за разговор.В родния ми град Варна тези неща са обичайни събития. При монтажа на всяка станция се извършва замерване на силата на излъчване и сравняване с допустимите норми, записани в горната таблица. Това е част от процедурата по сертификация. Проблема е, че всеки мери сам за себе си и само конкретната базова станция. Няма да коментираме начина на измерване и верността на представените протоколи. Например, измерванията се правят за носеща честота от 900 Mhz и само в обкръжението от няколко метра от клетката. Веднага се виждат проблемите – 900 Mhz е само част от грамадния диапазон на излъчваните електромагнитни вълни. Това означава, че в дома или в офиса ни, се натрупват излъчвания от базовите станции на няколко оператора, както и от всички други излъчватели на електромагнитни вълни в района и това, че дадена базова станция отговаря на изисквания няма никакво значение относно крайния резултат в точката където се намираме ние. За това измерванията за праговите стойности на ЕМП се правят с апаратура, която прихваща и сумира всички електромагнитни излъчвания в целия честотен спектър и показва каква е плътността на енергийния поток на ЕМП на мястото, където живеем или работим и дали превишава нормите и изискванията за защита на населението от вредното въздействие на електромагнитни полета (ЕМП) в честотния обхват от 30 kHz до 30 GHz.

Как варира плътността на излъчената мощност от антена в зависимост от разстоянието.Таблицата е за единична носеща честота от един оператор !
Distance R (m) Power density Pd in W/m2 Power density Pd in μW/m2
1 79.6 79,600,000
3 8.84 8,840,000
5 3.18 3,180,000
10 0.796 796,000
50 0.0318 31,800
100 0.008 7,960
500 0.000318 318

През 2007 е изготвен доклад ,в който група от международни учени достигат до извода ,че безопасна за хората е мощност до 1000μW/m2
<0.1 μW/m2 (0.00001 μW/cm2) – безопасно
0.1 - 10 μW/m2 (0.00001 to 0.001 μW/cm2) – малко опасно
10 - 1000 μW/m2 (0.001 to 0.1 μW/cm2) - опасно
> 1000 μW/m2 ( > 0.1 μW/cm2) – изключително опасно

Когато човешкото тяло е изложено на електромагнитна радиация то започва да я абсорбира понеже е изградено от 70 % вода ,особено мозъка около 90% вода.Ефекта на радиацията е по – голям там където има по малко движение на флуида – очи,стави,мозък,сърце,коремна област и други.Всички сме свидетели на бума в последните няколко години на различни заболявания ,които до скоро се смятаха за изключително редки ,един бърз поглед на онкоболните ,най – вече деца само по себе си говори много. Те са най- податливи към страничните въздействия ,понеже абсорбират повече радиация от нас ,отделно процесите протичат изключително бързо –раковите образувания нарастват за дни буквално. Някои страни като Белгия,Франция,Израел,Финландия,Германия,Русия публично се води кампания за намаление ползването на мобилни устройства от деца ,в Швеция е направено проучване и е открито ,че раковите заболявания в мозъка сред децата които са ползвали мобилни телефони в ранните си години са е увеличил с 420 %!Плацентата и делящите се клетки на плода на бременните е също много податлив и по възможност трябва да се избягва използването на мобилни устройства в такъв етап.Доказано е че продължителното използване на мобилните устройства намаля количеството и качеството на сперматозоиди , в някои случаи може дори да доведе до изменение на ДНК информацията в тях.Проведен е бил опит с мишки ,които са били облъчване ЕМР и след пет поколения те не са били способни да се възпроизвеждат ,т.с. генетичната информация се предава от поколение на поколение като става все по – зле ! А повечето от нас си носят телефоните в джобовете

Изследвания проведени в различни страни над ЕМП :
1)Франция (Сантини 2002) - В това проучване на хората, които са живели най-близо до клетъчни антени са имали най-високите проценти на следните нарушения: умора, нарушения на съня, главоболие, чувство за дискомфорт, затруднено в концентрация, депресия, загуба на паметта, зрителни смущения, раздразнителност, слухови смущения,кожни проблеми, сърдечно-съдови заболявания и замайване. При жените са се наблюдавали повече симптоми.В това проучване е доказано ,че хората не трябва да живеят по – близко от 300 м. от такива излъчватели или ако не е възможно то поне да им се намали мощността ,но това няма как да се проверява
2)Германия (Егер 2004) – целта на това проучване е била да се установи дали хората живеещи в близост до антени на мобилни оператори страдат от новообразувани злокачествени тумори. Било установено ,че жителите които са се намирали в близост по – малка от 400 м. от такъв ти антени за последните 10 години страдали много повече от ракови образования от хората живеещи по –далеко .Като закономерността сочила ,че средно са се разболели преди около 8 години , стигнало се до заключението ,че излагане на такава радиация в продължение на 5 години само увеличава възможността за поява на рак с 3 пъти !
3)Израел (Волф 2004) – с това изследван е доказано ,че хората които са живеели в близост до излъчвателна антена – под 350 м. са страдали 4-ри пъти повече от ракови заболявания в сравнение с останалото население.
4)Испания (Оберфелд 2004) - това проучване установило значителни болестни ефекти сред тези, които живеели в непосредствена близост до две GSM базови станции. Наблюдавани са били депресивни тенденции,
умора, нарушение на съня, трудности в концентрацията и сърдечно-съдови проблеми.Дистанцията от антените е била 50 до 150 м при средна плътност на мощността от 0,11 + 0,19 μW/cm2. Имайте предвид, че 0.11 μW/cm2 е значително по-ниска от 1000 μW / cm2, установена от Федералната Комисия по Комуникация - ФКК. Това показва, че насоките ФКК не защитават обществеността от радио честота радиация.
5)Швеция - е от първите страни в света ,която е заклеймила на 100 % мобилните връзки.Проучване показва ,че около 230,000 - 290,000 души от цялото 9 милионно население е ЕМР засегнато. Симптомите включват - алергични реакции, зачервяване на кожата, загуба на паметта, нарушаване на съня, главоболие, гадене, изтръпване, променени на рефлекси, шум в главата, сърцебиене, зрителни смущения, сърдечно-съдови проблеми, респираторни проблеми и други тежки симптоми като левкемия, рак на мозъка, както и тумор в ухото. Швеция е единствената страна в света, която признава излагането на ЕМР като функционална увреждане (физическите способности) а не заболяване.
6)Великобритания – в Бристол ,на сграда на която е монтирана такава мачта- антена са се наблюдавали няколко случая на рак от живущите по последните етажи.Друг случай в Йоркшир са открити 31 случая на злокачествени тумори на единична улица в близост ,до която е имало такава антена – след протести тя бива свалена.
7)Австралия – Австралийската Здравна Организация предупреждава ,че поради прекаленото използване на мобилни устройства (както и безжичните мрежи Wi-Fi) и завишената ЕМР почти една трета от населението на света (около 2 милиарда) до 2020 г. могат да страдат от „телефонен рак“ и други големи нарушения в тялото като сърдечни заболявания, импотентност, мигрена,епилепсия .
Има и още описани случая ,но да не задълбаваме в тази посока.

ЕМП оказва сериозно влияние също така и върху растенията ,животните и особено пчелите.Изложени на ЕМР пчели губят ориентация и не могат да се завръщат в кошерите си ,растенията изглеждат „посърнали“ и дават по малка продукция ,която на свой ред е засегната също.
В допълнение към непрекъснато излъчване от клетъчни кули, има радиация от мобилни телефони,
от Wi-Fi мрежите, компютри, лаптопи, TV, FM кули, AM кули, микровълнови печки и др.Ние сме изложени на тези лъчения, които са за добро или лошо част от ежедневието ни.Просто трябва да има строги норми и да се спазват ,за да не се допускат нежелани странични ефекти.Докато цигарения дим можем да го усетим и да направим нещо по въпроса ,то нещата с ЕМР не стоят така ,не можем да я усетим докато бавно ,но сигурно оказва своето неблагоприятно въздействие върху нас ,понякога минат и години за да се появят резултатите !За това хората трябва да са наясно ,да са информирани и да си знаят правата ,така само биха могли да се предпазят от ЕМП.Особено внимание трябва да се обърне на местата където хората се събират и прекарват по много време-работа,училищата,детски градини-ясли и др.
Информацията е сила , а понякога и оцеляване !
http://www.bb-team.org/articles/3954_elektromagnitnite-ilzychvania
http://www.space.bas.bg/SENS-2007/4-3.pdf
                                                                                                                                                http://xcombg.net/index.php?topic=525.0                                                                          

Няма коментари:

Публикуване на коментар