Последователи

четвъртък, 3 септември 2015 г.

ПСИ ОРЪЖИЕТО-" Невидимата атака "-2ч.

                                                                                       ПСИХОТРОННИТЕ ГЕНЕРАТОРИ/Психотронното оръжие за работниците в КГБ се произвежда в Беларус – в един спортен комплекс край Минск.                                                                                                                                                      По неофициални данни разработките на дистанционно психотронно и геофизическо оръжие отдавна са излезли извън лабораториите.

Какво трябва да знаем за честотите

Енергията с честота 1-2 херца приспива човека.

От 5 до 7 херца предизвиква див страх; ако облъчването продължи дълго време, мозъкът може да влезе в резонанс и да загине. Затова на летците е забранено да влизат буреносни облаци, защото в тях най-често се получават вихри и вибрации, които имат честота 5-7 херца.

В научните кръгове наричат честотите от 5 до 7 херца „гласа на морето”, защото в резултат от тектоничните размествания земната кора се премества под водата, предизвикват се подводни земетресения; точно тях учените наричат „гласа на морето”. Тези земетресения предизвикват вълна, която в морето достига 700-800 км/ч.

Нека да си представим как излъчването от 5-7 херца се разпространява със 700-800 км/ч по повърхността на морето? Появяват се явления като „Летящият холандец” – кораб, на който няма хора, но в каютата се вижда как са варили кафе и пр. следи от човешко присъствие. Излъчването по вълните предизвиква паника в екипажа и всеки тръгва да се крие или скача зад борда…

Много военни структури използват излъчватели на тези честоти, с цел разгонване на демонстрации, т. е. облъчват хората с тази честота и те панически се разбягват.

Инфразвуковите честотиа

През 70-те години на Запад беше проведен опит с използването на свръхниски честоти, които човешкото ухо не чува. Хората в една зала панически се разбягали… Това бил ефектът от ниските честоти.

Честотите, близки до слуховото възприятие, се наричат звукови честоти, които също влияят върху човека. Мозъкът, който е свикнал да работи на свръхвисоки честоти (ултрависоки), за него ниската честота от 5-7 херца е погубваща.

Съществува следният случай: някой го боли стомахът, пие лекарства, болките не минават; той отива при баба знахарка, която чете молитва над корема му и той се връща здрав в къщи. Тази молитва има честота 14-16 херца и тя възстановява високочестотната енергия във функционирането на стомаха. Вероятно нашите прадеди са знаели в какъв диапазон работи стомахът, в какъв – панкреасът, черният дроб и далакът. Някои смятат това твърдение за лудост.

Прадедите ни помагали на болните органи с определена честота, т.е. познавали някои амплитуди, значи са владеели силата на гласа, която влияе върху човека. Ако някой ви говори монотонно, т.е. ниско, вие заспивате.

Честотата от 20 до 200 херца е общата средна честота за работата на сърцето. Някои учени твърдят, че сърцето работи в диапазона от 58 до 75 херца. Класическата музика е в диапазона 20-200 херца, а обикновеното пеене обикновено се доближава до диапазона 400-1000 херца.

Камертоните са настроени на честотата 440 херца и това е нотата ла. Тази нота влияе на една от чакрите. Затова оперните певци, преди да излязат на сцената, се разпяват с ла-ла-ла… Така те създават честотата 440 херца. Но понякога диапазонът може да достигне до 16-17 хиляди херца…

Вече казахме, че нашият мозък работи на ултра високи честоти. Сигналът от мозъка със свръхвисока честота стига до някой орган и той работи нормално. Но ако енергийният канал е прекъснат, лекарите се опитват да го лекуват с апарати, които извъчват УВЧ или СВЧ. Микровълновите печки имат свръхвисока честота и едва в последните години се заговори, че са вредни за човека. Храната се приготвя бързо, но излъчването им влияе върху мозъка.

Диапазонът на сърдечната чакра е 20-200 херца. Когато стигне до 220-230, настъпва срив в сърдечната дейност, повишава се кръвното налягане.

Чакрата, разположена на челото, е свързана със зрителните нерви; когато продължително гледаме телевизията, която работи на честота 50 херца, това е честотата на окото и това действа уморяващо.

Докато честотата на мониторите беше 50 херца, очите ни бързо се уморяваха, усещахме раздразнение и сънливост. След това честотата стигна до 60 херца и ние започнахме да работим по-дълго; появи се и честота 75 херца и работоспособността ни се подобри. Сега оптималната честота е 85 херца.

Днес телевизорите са с честота 100 хц. Така намалява умората на очите, но възприемчивостта към рекламата и информацията, и зависимостта става по-силна.

В момента се разработват компютърни монитори, които излъчват 250 херца, т.е. пет пъти над нормата.
Над диапазона от 60 херца човек може да се програмира.

Читателят вече знае за 25-ия кадър. Първо го разработват руснаците, а след това американците вградили реклама на пуканки в кадър и след като видели филма, всички зрители хукнали да купуват пуканки.

Ето една картина от първомайска демонстрация през 1991 г. в Русия: Показват запис на колона от демонстранти, възрастни хора, които са ветерани от войната. Те стигат до кръстовището и колоната свива в една от улиците , където бдят въоръжени омоновци. Изведнъж хората се втурват, вземат камъни, пръчки и бой по ОМОН. Каква е причината? Наблизо се намират чинии излъчватели…

Днес в света се прилага широко програмата за нервнолингвистично програмиране. Невро – това са невроните на мозъка, лингвистиката е езикът на програмирането, или съкратено НЛП, т.е. това е езиково въздействие върху човека, програмирането му на нервно ниво, влияние върху психиката му., т.е. чрез неговите емоции, думи, постъпки и пр. Но най-често НЛП се използва в рекламата.

През 1987 г. премиерът на Съветския съюз Рижков одобрява бюджет от 500 милиона рубли за програма за пси-технологии, включително и средства за управление на хората и въздействие върху волята им да вземат решения. Програмата наблюдава генерал-лейтенантът от ГРУ Фиряз Ханцеверов. През 90-те години за дистанционно въздействие върху хората са отделени още 500 милиона рубли. В програмата участват 120 организации в специално създадения Международен център за венчърни и нетрадиционни технологии ВЕНТ, с шеф Анатолий Акимов.

Хипнотизаторът Иван Качалин създава апарата „Радиохипноза”, който приспива хората с помощта на СВЧ-излъчвания на разстояние до 50 км; апаратът е изпробван във военна част 71592 край Новосибирск. Апаратът не само приспал войниците, но и предизвикал промени в мозъка им, включително мутации.

В Русия е разработена най-добрата в света система за ПВО на основата на плазменото оръжие. През 1993 г. руснаците предлагат на САЩ да се запознаят с плазменото оръжие, което насочва два енергийни лъча – единият електромагнитен, в микровълновия диапазон, вторият е лазерен.
Тези лъчи се срещат в космоса на избрана цел и се получава нещо като взрив – миниатюрна водородна бомба.

Закритите семинари, които са посветени на използването на психотронното оръжие за работниците в КГБ се провеждат в Беларус – в един спортен комплекс край Минск.

През 1988 г. в Киевския отбранителен завод „Октава” са произведени първите пси-генератори, разработени на базата на разработките на учения Беридзе, който изобретява апаратите за медицински цели. Той отказва да сътрудничи на КГБ и загива в автомобилна катастрофа, а материалите от разработките му изчезват.

В края на 80-те години апаратът на Беридзе е модифициран и са конструирани стационарните и преносимите генератори на Деев. С тях провеждат масови експерименти с хора във военноморската база в Севастопол, Прибалтика, Грузия, Новосибирск и Чечения.

В Сергиевия Посад в Москва се намира 12-етажен подземен център за генетично оръжие.

Академик В. Казначеев разработва прибор за въздействие върху биообекти чрез снимка. А шефът на лабораторията по микролептонни технологии в Москва Анатолий Охатрин работи под началството на Корольов; те създават апарат, който може да се настройва на биоенергийните характеристики на един конкретен човек. Потоците микролептонни частици доставят в организма вещества, разположени в специална капсула.

„Руският кълвач” е серия от електромагнитни излъчвания; началото на програмата е заложено на 4 юли 1976 г. за въздействие върху времето, земетресенията и психиката на хората.

Тя е създадена на базата на предавателя на Тесла. Тези излъчвания прекъснали комуникациите на цялата планета в диапазон от 3 до 30 мегахерца. Един от страничните ефекти в проекта „Руски кълвач”, за който не споменават никъде, е разрушаването на озоновия слой, открито през 1977 г. Един от най-големите предаватели на Тесла недалеч от Киев прекратява работата си след взрива на атомната централа в Чернобил, тъй като реакторът го захранвал. Има версия, че аварията на Чернобилската централа е организирана от западни правителства, за да прекрати излъчванията на „Руския кълвач”.

Подобна е „Американската циркулярна пила” през 1990 г.

След разпадането на Съветския съюз разработването на нетрадиционните технологии преминава в САЩ и транснационални корпорации. Днес психотронното оръжие е базирано в космоса – в създадената в САЩ спътникова система за свръзка ТЕЛЕДЕЗИС, която включва около 300 спътника. Използват се телевизията и радиото, а при необходимост и масовите комуникации.

В проекта HAARP е заложен предавател, на базата на „лъчите на смъртта” на Тесла, който може да се сравни с колосална микровълнова печка, чието излъчване може да се фокусира във всяка точка на земното кълбо; проектът е задействан през 1998 г.

САЩ построиха мрежата от кули GWEN – за създаване на вълни в земната повърхност в извънредни ситуации; те могат да транслират вълни с крайно ниска честота, ужза целите на отбраната.

Филаделфийският експеримент в САЩ с участието на Алберт Айнщайн през август 1943 г. успял да направи есминеца „Елдридж” невидим; този проект бил продължение на проектите „Феникс-1” и „Феникс-2”. Така била получена технологията „Стелс”, радиочадърите за управление на времето на основата на „оргонната енергия” на Вилхелм Райх и радарът SAGE за манипулиране на съзнанието.

През 1975 г. психологът Лорънс Цинео и компютърните специалисти Д. Уолд и Д. Хол създали „компютър за четене на мисли”, който бил изпробван в Станфордския изследователски институт.

САЩ и Русия използват психотронното оръжие, за да установят световно господство, за потискане на националния суверенитет в неудобни страни и предизвикване на масови безредици и кървави конфликти, за въздействие върху избирателите по времето на избори, за зомбиране на политически дейци и пр. Скрито се провокират корупция, наркомания, междурелигиозни сблъсъци, разпад на държавната власт, армията и службите за национална сигурност.
                                                                             
Война в България не се предвижда. Срещу нас главното оръжие ще бъде психотронното. Убийствата ще бъдат поединични, а не масови. Всичко трябва да се извършва незабелязано, докато не остане никаква възможност за съпротива Ние, българите ще измираме, а небългарите ще се множат за наша сметка. И така – докато цялата българска земя премине в чужди ръце. Демокрадците побързаха да обявят Дичев за луд. Днес същото твърдение вече изобщо не звучи налудничаво. Дичев също така твърдеше, че основната атака се осъществява предимно чрез американското посолство в София, на което за целта са му нужни нови помещения, годни да поберат съответната техника.
Бомбите и “летящите крепости” от Втората световна война бяха заменени с апаратура за биоелектронно въздействие. Стационарна и подвижна. Резултатът е пред очите ни. Разрушена държава и измиращ народ. И все по-нарастващи агресивност, отчуждение, взаимно недоверие. Усилено се работи за разединението на българите и за обединението на небългарските, даже на антибългарските елементи в обществото. Малко уточнение. Онова, за което не говори Дичев, е че същите техники се използват даже в по-голяма степен не само от американските, но и от руските служби. И отново срещу България. Съвпаденията са твърде подозрителни, за да ги пренебрегнем.

Някъде протестират срещу психотрониката и контрола над мислите. Тук цари тишина. Гробна, мъртвешка тишина.
                                                                   
Из статия на Владимир Сажин, гр. Ижевск, Руска Федерация:

“Технологиите позволяват (с помощта на различно информационно въздействие, или чрез храната и лекарствата) неконтролируемо да се внедряват в организма и психиката на хората дистанционно управляеми системи, програмирани да бъдат задействани в нужното време, или сработващи при подаването на управляващ сигнал.

По последни данни, от компетентните служби са разработени методи за пряко предаване на управляващи човешката психика сигнали чрез предаването на пари, чрез телевизията и даже по телефона. Какво пък? Човекът е не само “частица”, но “вълна”. /.../

В днешно време се разработват и се възстановяват много нетрадиционни методики за управление не само на масите, но и на управляващия елит.” Човекът не е мъртва материя. Човекът освен физическа материя, е и енергия. Енергийно машинно
въздействие върху живата човешка енергия. Очевидно е, логично е. Също както близнакът на психотрониката – психотропните вещества въздействат върху химическите процеси в организма. Онова, което никой не ви казва, е че и обратното е в сила. Също както срещу отровите има противоотрови, така и срещу пси-енергиите
могат да бъдат приложени с пълен успех други енергии. И тези защитни енергии се
съдържат в самите нас.
Нека ви кажа кое според мен е най-могъщото оръжие, на което противодействие още не е измислено. На какво се крепи цивилизацията? Коя е нейната първична основа?
Коя е онази съставка, без която даден животински вид не може да се развие до ниво
на цивилизованост?

Разумната мисъл, идеята. Способността на човека да ражда творчески мисли. Именно тя е невидимата сила, чрез която разумният вид налага себе си над останалите видове, населяващи планетата.............

Думите имат свойството да създават информационна среда, която да заменя реалността с подобие на реалност. Пример: годишно при автомобилни катастрофи загиват много повече хора, отколкото умират от СПИН. Обаче някой си решил, че
именно СПИН-ът е бич за човечеството и мнозина си мислят, че е именно така. Защо никой не казва, че автомобилът е бич за човечеството? Често хората живеят в състояние на изменено съзнание и не го забелязват. Какво се случи? Запълниха
умовете ни с лъжливи имена, с лъжливи думи, смисълът на които е изопачен до неузнаваемост. Ние заживяхме с лъжата и измамата, изгубихме контрола над реалността. Ние допуснахме в земята ни да бъде сътворена такава реалност, в която
няма място за нас. И в тази война, в която бяхме победени, главно оръжие се оказаха думите. Не СПИН-ът е чумата на века, а психотрониката. Въздействието върху човешкия разум и възприемане на света.

Как действа пси-оръжието? То изгражда в нашето съзнание една реалност, удобна за тях, за враговете ни. Явлението е много добре описано във филма “Матрицата”:

- И това не е реално?

- Какво е "реално"? Как определяш "реалното"? Ако то е онова, което може да се усети, помирише, вкуси и види, тогава "реалното" е серия електро- импулси, познати на мозъка ти. Това е светът, който познаваш. Днес той съществува само като част от нервно-интерактивна симулация, която наричаме Матрицата.

Ти живееше в един сън,Нео. Ето го светът, какъвто е той днес. Добре дошъл в "пустинята... на реалността".

Какво е Матрицата? Контрол. Матрицата е компютърно генериран свят-мечта, създаден, за да ни държи под контрол...” Да, пси-оръжието е контрол, под който сме държани докато ни унищожават. Хората могат да виждат едно и също, но да го
тълкуват по различни начини. Представете си някой средновековен селянин да наблюдава излитането на космическа ракета. Той ще ви каже, че е видял към небето да се възнася Бог. Или Арахангел Михаил. Средновековният селянин приема за
реални, даже за физически същности Бог и Арахангел Михаил, докато космическата ракета е нещо нереално, измислено. В най-добрия случай е дело на Сатаната.

Хората на практика виждат онова, за което са подготвени от теорията. Реалността не е онова, което виждате и чувствате, а онова, което мислите, че виждате и чувствате." Разликата е огромна...............

Подтискащо говора оръжие

Идеалното оръжие за света на Биг Брадър – не шоуто, а книгата на Джордж Оруел „1984”. Ако някой не иска да чува повече какво казвате, само натиска спусъка на тази ръчна установка… и готово. Разработено е от японски учени, конструкцията му е евтина и проста и въздейства направо върху мозъка. Как точно работи?

Насочен микрофон улавя звук, например от определен човек, на разстояние до 30 метра. Вграденият говорител го възпроизвежда отново, но със закъснение от 0,2 секунди. Ефектът е такова объркване в мозъка и конкретно в онази негова част, която отговаря за говора, че човекът не може да продължи да говори или да поддържа какъвто и да е разговор.

Устройството може да се използва за хм, поддържане на тишината в библиотека, но и срещу протестиращи или срещу важен политик, както и срещу всеки, който би могъл да каже нещо важно публично. Изгарящи лъчи

Това е устройство, което вероятно дори имате в къщи, но ви е познато под името микровълнова печка. В отбранителната индустрия го наричат Active Denial System (ADS) и излъчва микровълново лъчение, което предизвиква остра болка.

Разработено е от Пентагона, само че неговата „микровълнова” използва огромна излъчвателна чиния, монтирана върху камион. Въведено е на въоръжение в Афганистан през юни 2010-а, но е изтеглено обратно само след месец, без да бъде използвано (поне по официални данни).

Няма информация дали военните имат планове да разработят негова ръчна версия. По-малка негова версия обаче се произвежда от оръжейната компания „Рейдиън” под името „Сайлънт Гардиън” и в момента е на въоръжение в разузнавателните ведомства.

ADS може никога да не е било използвано в бойна обстановка, но то е минало над 10 000 теста, включително с реални хора. Изпитанията показали, че няколко секунди след като попадне под излъчването на оръжието, човек изпитва остра болка, сякаш е подпален. Болката изчезва също толкова бързо веднага щом обектът излезе от обсега на излъчвателя.

Оръжието е създадено за да предизвиква болка, а не да подпалва хора. Но в 0,1% от тестовете подложените на излъчването му хора са получили изгаряния от втора степен.

Оръжия за контрол на съзнанието

Руският премиер Путин неотдавна призна, че правителството му разработва оръжие, което превръща хората в нещо като зомбита, поне по начина им на поведение. Руското оръжие за контрол на поведението удря централната нервна система с електромагнитни импулси.

Руснаците не дават много подробности, но руският министър на отбраната Анатолий Сердюков заяви: „Когато бе използвано за разпръскване на безредици и фокусирано върху един човек, оръжието предизвика рязко покачване на температурата му, все едно че го пуснахме да се пържи в тиган. Всъщност знаем много малко за това оръжие и даже специалните части не могат да се оправят с него”.
Текста е извадка от " Невидима Атака ! Пси - оръжието"
Автор : Ангел Грънчаров / Елтимир/

Няма коментари:

Публикуване на коментар