Последователи

понеделник, 31 август 2015 г.

Поклонникът на Луцифер - Кашел Мордохай Леви

                                                                                                                       
                                                                         Черната(и брадата)идея на...йудея Мойсей-Леви Мордехея!                                                                                                                  

  В името на народа!"
"Неотдавна нашият народ даде на света нов пророк.
Той има две лица и носи две имена:
едното е Ротшилд - лидер на всички капиталисти,
а другото е Мордохай Леви(Карл Маркс) -
апостол на на тези, които искат
ДА УНИЩОЖАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ."
Блументал, BlumenTal, Judisk Tidskrift, 57
Sweden, 1929 г.                                                                                    
                    http://editions-libertaires.org/wp-content/uploads/2011/04/aventure-v%C3%A9ridique.jpg                                                                                                                            
Жан Мелие (1864-1729), селски свещеник от Шампан, оставя след смъртта си голям ръкопис – “Завещание”, в който свързва идеята за комунизма с идеята за революцията. “Завещанието” е било широко разпространено през 18 век в ръкописни преписи и е било издадено изцяло едва през 1864 г.                                                                                                                                  
             

Свидетел на безмилостната експлоатация над френските селяни и на техните тежки бедствия Мелие пламенно и остро критикува феодално-абсолютисткия строй и религията. В своето “Завещание” Мелие мечтае за комунистически строй, основан въру колективна собственост, за живот, в който няма да има място за потисници. Той разбира, че без революционна борба не може да се сложи край на потисничеството и несправедливостта, и призовава селяните да грабнат брадвите.“Народи, обединявайте се! – пише Мелие. – Помагайте си взаимно, става дума за нещо, което е еднакво важно за всички народи. Вас ви погубва това, че воювате помежду си, вместо да воювате в едни и същи редици за общото дело…Всичко зависи от наода, всичко се крепи на него, стига да поискате, и тиранията ще рухне…знатните няма да имат по-голямо богатство, отколкото ние, ако не им давахте от своето богатство, те не биха имали по-голяма власт, отколкото ние, ако не искахте да се подчинявате на техните закони. Те използват вашите сили срещу самите вас…”.
                                                                                                                         
                                                                                                                                                                                                                      Мелие се самоубил на 55 години, а Волтер изпратил книга­та му на колеги - масони, с думите: 'Това произведение е крайно необходимо на демоните, то е пре­ъзходен катехизис на Велзевул. Знайте, че това е много рядка книга, това е съвършенство'

Ако не са директни безбожници - атеисти, то "светлите умове" на т. нар. Просвещение са деисти. Деизмът е комп­ромисна форма на безбожие. Той твърди, че "има нещо висше, но то няма отношение към човека и природата". За ненапълно подготвените за дирекген атеизъм хора от края на ХVII и началото на ХVШ век било по-под­ходящо да се налага идеята за един безличен, деперсона­лизиран Бог, който е нещо като космически разум, но не може да се намесва в делата на хората, няма отношение към тяхната съдба и към природните закони. Това е едн удобна форма за първоначално откъсване от пътя към Бо и тласкане към материалния, земен живот, в който не но­сиш отговорност пред Богa. Няма грях и покаяние, няма стремеж към спасение чрез опрощение и Божи съд. Ненап­разно Маркс нарича Джон Лок ,,истински син на класовия компромис от 1688 г.". Маркс и Енгелс смятат, че деизмът е удобен начин за отърваване от религията". Масонът То­мас Джеферсън, създателят на "Декларацията на независи­мостта", един от бащите-основатели на САЩ, е бил завър­шен деист. Лари Сполдинг от Съюза за граждански свобо­ди в САЩ пише в статия през 1996 Г., че Джеферсън бил дотолкова антихристиянин, че бил бойкотиран на изборите през 1800 г. от християните, които го смятали за "атеист и аморален".                                                                                                  
 
                                                                                                                     
Няма как поклонникът на Луцифер - Кашел Мордохай Леви - Карл Маркс, да не харесва яростното антихристия­нство на френските дейци на Просвещението. Как да не одобри Маркс, например тази оценка на Волтер за история­та на християнството: "Вие тук не виждате друго освен преплитане на най-пошли измами, сьчинени от най-мръс­ната сган, която всъщност единствена е изповядвала хрис­тиянството през първите сто години ... " За такава злобна атака срещу мъчениците на вярата (защото през първи век християните са били гонени като животни) могат да меч­таят само най-обладаните от бяс мозъци. Но ето че това са думи на Волтер - обявен за велик и светъл ум, еманация на човешкия интелекг. Име, което се изучаваше задължи елно в комунистическите учебници по история, като прогр­есивен титан на мисълта. Интересното е, че в капиталис­тическите учебници Волтер има същото място на Запад, след Френската революция и това говори каква е била а една от целите на тази "революция" - пренаписване на стойностите в историята на човечеството. И влагането на едни и същи фалшиви ценности и в двете социално-поли­ески системи, на които ще се раздели човечеството ­– “комунизъм" и "капитализъм".
В издигането на пиедестал на яростни до бяс антихристиянски автори, капиталистическите западни демокрации и комунистическите тоталитарни режими са единодушни като близнаци. Да не би да са роднини дълбоко в себе си? Ето и едно към едно, части от програмите на социалкомунистите и антихристиянските революционери, от Платон, до Кампанела:

Из "Държавата" от Платон:
"Всички тия жени са общи за всички мъже и нито една не бива да живее отделно само с един мьж. Също и децата са общи, та нито родителят да познава своя потомък, нито потомъкът - своя родител."
"Но само поетите ли трябва да нареждаме и да ги принуждаваме да представят в своите стихотворения
образа на добронравие, или изобщо да не пишат стихотворения, или трябва да се заповяда и пречи и на другите млйстори да не изобразяват нито в своите живописни картини, нито в постройките, нито в каквато и да е било друга художествена работа, нещо безнравствено, разпус­онато, низко и непристойно. Ако пък някой не е в състояние не прави това, нали не трябва да му се позволява да твори в нашата дьржава, за да не би нашите стражи, възпитани с примери за лошо и пороци, като че хранени с отровни билки, събирайки всеки малко по малко от многото ­и пасейки само едно и също, незабелязано да натрупат голямо зло в душата си?" "Никой не трябва да има такова ­жилище и склад, в който да не може да влезе всеки,ко йто поиска”.
Из програмата на таборитите, ХV в.:
"В Табор няма нищо мое или твое, всички са равни, всичко на всички трябва да бъде общо и никой не трябва да притежава нещо свое ... ". "Домовете на свещениците и цялото църковно имущество трябва да бъде унищожено, църквите, олтарите и манастирытё – разрушени."
Из програмата на анабаптиетите от Мюнстерската ко­муна:
1. Че никакъв брачен съюз, бил той таен или явен, не трябва да се спазва ... 2.Но обратно, всеки може да си взе­ме жена, ако плътта му го иска бързо и страстта му се надига. 3. Че всичко трябва да е общо. 4.3атова трябва веднъж завинаги всички власти - и светски, и духовни, да се лишат от силата им,или да се убият с меч, защото само те живеят охолно, пият кръвта и потта на бедните поданици, дебелеят и пият ден и нощ. Затова всички трябва да се вдигнат - и колкото по-рано, толкова подобре, да се въоръжат и да нападнат поповете в уютните им местенца, да ги пребият и избият. Защото като се лиши от водач стадото, овцете ще се подкарат лесно. После трябва да бъдат нападнати изедниците, да се завземат домовете им, да се разграби имуществото им, а замъците им да се съборят до основи. "
Из "Утопия" на Томас Мор:
"Ако пък някой по своя воля напусне местожителството си, щом бъде заловен, връщат го обратно като беглец и го наказват жестоко. "
"Робите от двата вида не само постоянно са заети с работа, но и са поставени в окови. "
"Що се отнася до дрехите им, като изключим това, че са различни за двата пола, те са съвсем еднакви по целия остров - едни и същи за цялата година. "
Из “Градът на слънцето" от Кампанела:
"Жилищата им, спалните и леглата, както и всички необходими неща са общи. След всеки шест месеца длъжностните лица определят хората, които трябва да спят в един, друг или трети кръг, кой в първа, кой във втора, кой в трета спалня. "

Из “Реформацията на имератор Сигизмунд" - 1438 г."
Настана време на гнева. Реформацията няма да nреусnее в Империята, ако не се наложи със сила и страх от нааказанuе."
Просвещеннето правн от атензма наука
До революцията Франция е най-богатата държава в Евопа, а Луи XVI не допуска нито един изстрел срещу тьлата лумпени, която иска да го линчува. Болни мозъци и тайни общества организират първия комунистически преврат, представян все още от учебниците като тържество на прогреса. Поколения българи не само след 1944 Г., но още след 1878 г. израснаха с изкривени представи за европейската история. Вековете на средновековието бяха представянв от учебниците по история като тъмна епоха, в която властва религиозната схоластика. Християнството и църквата бяха, според масонските автори-атеисти преди 9 септември 1944 г. и според комунистичческите им приемници
след това, врагове на народа, а нихилистичните, разрушителни, безбожнически и терористични действия на социалкомунистиге бяха описвани като борба за справедливост и социални правдини. По този начин кривото огледало на предкомунистическата, на комунистическата и посткомустическага пропаганда внушаваше, че богомилите, катарите, албигойците през Х и XI в., хусистите, таборитите, либертините, пълчищата на анабаптистиге и всички протестанти през XV-XVI в., жакерията във Франция през XIVв., комуните в цяла Европа през XVI и ХVII в. до XIX . са проява на най-прогресивната част от човечеството. А всщност фактите говорят, че зад тези разрушителни движения стоят главно антихристиянски теоретици на различни ереси, нихилисти, секти и тайни общества от масонски тип. Всички те са предшественици на по-късните ,,научни мунисти" Мордохай-Маркс и Енгелс, на практиците на “гностицизма от ХХ век - Бронщайн-Троцки, Ленин, Сталин, Ким Ир Сен, Димитров, Пол Пот, чиито социални експерименти, съпроводени с милиони жертви, още дават рецидиви и се помнят от по-възрастните поколения.
От сектите на асасините в Ранното средновековие и катарите през Х В., през Ян Жижка, водач на селската революция през ХУ в. до Робеспиер, Дантон, Марат и Бабьоф, удавили в кръв Париж през годините 1789 - 1795, всички революционери-социалкомунисти си поставят една цел да подредят човечеството като на казармен плац по височина и да му раздадат униформи. Който не иска, остава с една глава по-нисък.
Много често зад широко известни явления от по-новата история като Френската революция стои едно задкуписие, което няма нищо общо със заявените красиви декларации. Така, както добре звучащите декрети на Бронщайн-Троцки и Ленин, за мира и земята, нямаха нищо общо със сатрапския ред, въвъден в Русия след 1917 г.
Теоретичната подготовка на революционерите обаче винаги започва и завършва с атеизъм или откровен сатаназъм. Богоборчеството е задължителен и отличителен елемент от битката на социалкомунистите през всички епохи. Независимо дали се крие под маската на някаква ерес или действа директно от позиции на "научния материализъм".
Просвещението е точно такъв период, който издига безбожието на "научни" висоти и подготвя почвата за появата на съвременния комунизъм. Карл Маркс щеше да си остане равинският син Кашел Мордохай Леви, ако не бяха яростните богоборци като Волтер, Дидро, Русо и Монтескьо. Ако не ги следваха Френската революция и революцията от 1848 г.
Чрез открит атеизъм или варианта му - деизъм, просветителите изграждат теорията на рационализма. Човек няма нужда от Бог, той може да си поеме съдбата в собствени ръце - това става лозунг на Просвещението.
Условно този период обхваща времето от Коперник (1473 - 1543 г.) до Имануел Кант (1724 - 1804 г.). Идейно той се развива от трудовете на англичанина Джон Лок и шотландеца Дейвид Юм, през съчиненията на французите Волтер, Дидро, Д’Аламбер, Русо и Монтескьо (до един масони), до томовете на германците Кант и Хегел. След социалните трусове Европа изглежда готова да приеме "научно", че християнството е отживелица, че Бог - това сме ние, в най-сложния случай - природата около нас, а мечтата на поколения социални инженери - равенството и тота лирното общество да са единственият модел за човечеството.
Волтер - масонът, облъчил Маркс
Франсоа Мари Аруе остава в историята с името Волтер. Той е плодовит писач и завещава 118 тома съчинения. Едно от най-известните му е новелата "Кандид", в която има любопитен за нас, българите, момент. Героят на новелата воюва с варвари, наречени "българи". Истината е, че варварите в описаната епоха не са българи, а западноевропейци. Те вилнеят точно в Западна Европа, която днес е обявена за Обетована земя. Наричат се асасини, либертини, протестанти, анабаптисти, табористи или хусисти. Доста автори намират връзка между тези конспиративни обществa и еврейсгвото, което търси по това време в Европа реванш... Точно тези сектанти, а не българите, избиват стотици хиляди европейци и разрушават стотици църкви, замъци и манастири в името на "равенството". Само че първата работа на водачите на таборитите - революционери в Чехия през XV в. - например, била да вземат ограбеното за себе си. Значи равенство на думи и насилсгвено преразпределение в полза на върхуша, е веруюто на протосоциалистите и комунистите от средновековиего. Така е и при приемниците им през хх в. - болшевиките на Ленин и комунистите в Източна Европа, след 1945 г.
В какво е вярвал Волтер? Той се възхищавал на съчинението на нихилиста Мелие "Завещанието", което проповвядало безбожие, анархизъм и самоунищожение. Самият Мелие се самоубил на 55 години, а Волтер изпратил книгата му на колеги от братството - масони, с думите: "Това произведение е крайно необходимо на демоните, то е преъзходен катехизис на Велзевул. Знайте, че това е много рядка книга, това е съвършенство." Тук е мястото да се каже, че Волтер е бил активен масон. Според немския изследвач от XIX в. Келер, гилдиите и ложите през Средновевието запазвали и пренасяли през вековете езотеричните учения на гностицизма и антихристиянските теории, за да оцелеят те през различните периоди на възход и спад наримокатолицизма, който в различни периоди ги е преследвал. Пазител на тайните антихристиянски учения, според Келер, било именно масонството.
Векът на просвещението вече давал възможност за открито заявяване на намеренията на "братята - свободни зидари". През 1766 г. Волтер пише на граф Ажантай колко добре се разпространяват малките "философски" книжки, които атакуват църквата и християнството: "По тези книжки германската младеж се учи да чете, те се превръщат в световен катехизис от Баден до Москва." Виждаме глобалния стремеж за обхващане на континента и интернационалния напън у предходника на Маркс.
През ХVПI век болшевиките се казват илюминати
През 1776 г. в Бавария бил основан орденът на ипюминатите от Адам Вайсхаупт. Орденът се борел ни повече, ни по-малко за установяване на тотална власт над Европа, на базата на така примамливия за нихилистите, комунизъм, военен ред и безпрекословно подчинение.
Дейността на ордена се разширила благодарение на видни интелектуалци и благородници като Адолф Книге, Ксавие Цвак, Маркиз де Констанца, граф Савиоли, които приели като прякори знакови имена от историята: Спартак (езически бунтар срещу омразния на евреите Рим), Филон (еврейски философ, поставил началото на много антихристиянски ереси), Целзий (известен с анти християнската си политика), Диомед (езически цар, прочул се с жестокостта си).
Братството работело конспиративно с шифри и пароли, но било разкрито от правителството на Бавария. То бива забранено през 1785 Г. заради своята програма, която имала следните точки:
1. Премахване на монархиите,
2. Премахване на частната собственост и унаследяването,
3. Премахването на нациите,
4. Премахването на семейния живот и брака и установяване на комунално образование на децата,
5. Унищожаване на всички религии.

Тази програма ще видим записана едно към едно в "Комунистическия манифест" на Маркс и Енгелс, през 1848 г.                                                                                                              
                                                                                                                 
    Без революционна теория не е възможно революционно движение                                                                                                                                  Карл Маркс писал:

„Религията е въздишка на потиснатата твар, тя е душата на един безсърдечен свят, както е и духът на едно бездуховно състояние. Тя е опиум за народа.“

Противоречието е типично за обърканата му натура. „Маркс е човек, при това вероятно почитащ злото“, както го определяамериканският християнски философ и изследовател на марксизма, роденият в Румъния евреин Рихард Вурмбранд.

Съвсем очаквано, Карл Маркс е изплагиатствал и горния цитат. Оригиналната фраза е стих от неговия еврейски приятел и германски националист Хайнрих Хайне. Поетът сравнява религията с „опиум, капнат в чаша вода“.

             


                                                                                                           Фразата със сигурност е заемка от Хайнрих Хайне, който четири лета преди него, през 1840 г., излива сарказма си срещу Лудвиг Бьорне заради неговите „илюзии“ относно „религията като универсално лекарство [пейнкилър – painkiller – у нас навлязло като пенкелер]“:

„Добре дошли в религията, която сипва няколко сладки, приспивни капки духовен опиум от любов, надежда и вяра в бокала с горчилка на страдащия човешкия род.“

А зад враждебна фразеология от сорта, че вярата е „претоварена от комунистически дух“, ползващите сравнението крият собствената си принадлежност към Ротшилдовия марксизъм.

На практика всички видни дейци на т. нар. Просвещение – енциклопедистите, формирали идеологията на революциите, са били богоборци. Те били „бунтовници“, но нямали нищо против да бъдат на хранилка при онези, срещу които негодували и уж възнамерявали да свалят от власт.

Например Франсоа-Мари Аруе, по-известен с псевдонима си Волтер, който приел след затварянето му в Бастилията, писал на своя покровител, пруския крал Фредерик Велики:

„Християнството е най-нелепата, най-абсурдната и най-кървавата религия, която някога е заразявала света… Всеки здравомислещ, всеки честен човек трябва да се ужасява от християнската секта.“

Франсоа-Мари Аруе приел псевдонима Волтер, който представлява анаграма от латинизирания вариант на изписване на фамилното му име Arouet – Arovet Li, и началните букви на думата “le jeune” – „младият“.

В католическа Франция той не разполагал със свободата да отправя своите жлъчни стрели към християнството. Но средкалвинистите в съседна Швейцария или по-скоро в близкия до границата и почти завладян от французи град Женева можел да върши това на воля. Тъкмо там го открил Фредерик Велики.


           

                                                                                                             Такива са всички революционери – демагози. Съвършени лицемери, двуличници. Шизофреници, в които неизменно съжителстват две същества. Едното призовава на въстание, обещавайки привлекателни, желани от мнозинството неосъществими неща. Другото, тайно от хорските очи,пълни джобовете си от ония, срещу които зове на бунт.

„Затова, когато със задна дата историците започнат да вадят изводите от всяка революция, а психолозите проверяват ръководителите на тези революции, се получава парадоксален резултат: на практика почти всички тези пламенни революционери, свободолюбци и човеколюбци се оказват психически болни дегенерати. А всички революционни партии, цялата тяхната върхушка, без изключение, това са напълно обладани от злото вещици и вещери.

И ги водят не свободолюбието или човеколюбието, за които истерично призовават, а съвсем други неща. Например,скритата параноя, която понякога предизвиква завоалирана мания за величие, тоест – болезнена жажда за слава. Това – в съчетание с мазохизма, който в определени форми ражда лъжливия хуманизъм. Или със садизма, пораждащ маниакална жажда за власт, за кръв и разрушения. Тук е и садомазохизмът, в който всичко е смесено в такава огромна бъркотия, че сам дяволът ще се обърка. И всички тези дегенерати нещо ги тегли към революцията, както пияницата към водката.

Затова, като коментира булата на папа Инокентий VІІІ от 1484 г., ученият богослов Монтегю Самърс пише: „Вещиците и вещерите представляват обществена зараза… Тяхната пагубна дейност достига чак до стълкновенията вътре в нациите, до анархията и червената революция… В резултат на това вещиците и вещерите представляват постоянна опасност за всяко порядъчно общество.

А сега достигаме до Голямата чистка от трийсетте години. След революцията цялата тази другарска компанийка от психопати започва дивашка битка помежду си. Така е било и по време на „великата“ Френска революция, когатожирондистите и якобинците се унищожавали един друг. Докато Наполеон не ударил всички тях. Хитлер дошъл на власт с помощта на щурмовиците, а след това им устроил кървава баня, в която изтребил цялото им ръководство.Революционерите след революциите – това са отровни паяци в чашата. Те ще започнат да се ядат едни други заради властта дотогава, докато не остане само един голям паяк – Наполеон, Хитлер или Сталин.


Сега разбирате ли защо Сталин е унищожавал всички стари болшевики, цялата Ленинова гвардия, от която Ленин изисквал да бъде „партия на професионалните революционери“? Вече схващате ли защо Сталин разстрелял като бесни кучета почти всички ръководители на партията и правителството, които дошли на власт в резултат на революцията?Защо заслужилите политически затворници отново били прогонени в Сибир? Този път проумявате ли от какъв зор Сталин ликвидирал почти целия генералитет на Червената армия, оформил се по време на Гражданската война?                                                                                

Тези продукти на революцията ще се бесят, ще си устройват заговори, термидори, бонапартизъм, опозиция и сектантски отклонения, докато не бъдат унищожени. Освен мания за величие, параноикът Сталин бил обладан и от мания за преследване. Но тъкмо поради това той излязъл победител от цялата тази нечестива битка. Може би в отделни случаи и той е грешал. Но по принцип Голямата чистка – това е историческа закономерност. Такъв е законът на всички революции.

Ето защо Достоевски, когото смятат за „пророк“ и който в своята младост сам бил участник в кръга на революционерите-петрашевци, в своите „Бесове“, чрез устата на един от тези бесове казва за революционеритеследното:

„Всички тези бесове… са язви, до един са миазми, нечистотии,… натрупали се във великата и мила наша болна, в нашата Русия… И ние се хвърляме, обезумели и пощурели, от скалата в морето. И всички ще потънем, това заслужаваме… Но болният ще се изцери и „ще седне в Исусовите нозе“,… и всички ще гледат с изумление.“

Не, Фьодор Михайлович е сбъркал, не е познал. Затова няма пророци на земята…

Нито болната Русия се излекува, нито нашата мила България ще се избави от тази най-страшна зараза, която прихвана от своята рожба, която се прави на нейна майка.

Двете твари, обитаващи тялото на революционерите, са единодушни в едно – да не работят! Дълго време заможният баща на Фридрих Енгелс го издържал. Карл Маркс смучел пари от всякъде и от всички. Но най-сигурен доход намерил при Ротшилд в Лондон. На практика Мордехай Леви се оказал трети братовчед с внуците на Нейтън Майер Ротшилд.

Съгласно официализираните и масово разпространени митове Маркс бил беден и икономически зависим от своя „приятел“ Енгелс. Докато истината е, че до голяма степен неговият чичо Нейтън Ротшилд го издържал. В тази връзка главатарят на анархокомунистите, руският дворянин Михаил Бакунин иронизирал в своята „Полемика срещу евреите“, че Маркс и Енгелс „с единия си крак са в банката, а с другия – в социалистическото движение“.

Даже съвременни последователи на идеите им като членовете на американската Интернационална социалистическа организация признават, че: „Маркс започна да пише за един вестник, който беше финансиран от някои капиталисти с реформистко мислене.“

Любопитно е дали все още някой се хваща на въдицата за „гробокопачите на капитализма“? Или допуска, че Нейтън Ротшилд и „някои капиталисти с реформистко мислене“ са страдали от суисидален комплекс?

На всичко отгоре „главният апостол на комунизма“ Карл Маркс, чийто бог бил Ротшилд, бил лишен от всякаква нравственост. Той се надсмивал над „човешката глупост“, която кара хората да се подчиняват на някакво морални норми – Божи заповеди.

„Ако съществуването на Бога е отхвърлено, следователно няма и кой да дава заповеди. Маркс потвърждаваше това, заключавайки: „Комунистите не проповядват какъвто и да е морал.“

Не по-различни са и привидните противници на марксизма – анархокомунистите. Техният фюрер „Михаил Бакунин възхвалява не само Луцифер. Той има строга програма за революцията, която обаче не би предпазила бедните от избиване.“

Вот вам. Осъзнавате ли що за сили призовавали анархокомунистите. „Навремето Бакунин съветвал французите при завземането на властта да „събудят дявола у народа“ и „да отприщят най-долните страсти“.

Вурмбранд твърди, че зарязалият дворянството анархист и антимарксист без свян прокламирал: „Мисията ни се състои в това да разрушаваме и да не възстановяваме. Страстта на разрушението е съзидателен порив.“


Прояснява ли ви се? Всеки просто унищожителен мерак, намерение, цел, несъпътствани от план за възстановяване и развитие, е свързан със сатанизма. Близо два месеца същият дух на емоционалната, необмислена и лишена от разум ликвидация се вихреше по столичните площади. Възможно е да го върнат. Кои? Време е сами да се досещате.

Маркс и Енгелс са декларирали в подсказвания им текст на „Манифеста на комунистическата партия“, че пролетариатът вижда еснафски недостатъци в закона, морала и религията! Зад тях съзира множество „еснафски интереси“.

Но кои били „еснафите“? Ами гражданите, хората, които се ползвали от благата на своя собствен труд. Иначе казано –свободните люде. Какво можели да очакват те от насъскания срещу тях пролетариат? Пълно потъпкване на свободата.А „класата-хегемон“?

„По време на вълненията в Полша през 1982 г. по стените се четяха надписи от рода на „Маркс призовава: „Пролетарии от всички страни, простете ми!“, осмиващи обичайното „Пролетарии от всички страни, съединявайте се!“

Тръпки ме побиха, когато прочетох тези думи.

Счита се, че преди смъртта си Енгелс се разкайва. За Маркс няма подобна информация. Това означава, че той се е обрекъл на ада.“

Днес някои искат да ни върнат в пъкъла – при укрилия се там Маркс и останалите Ротшилдови питомци. Даже развяват байраци с техните ликове – Маркс, Енгелс, Ленин, Че Гевара…

Първо нарекоха тяхната идеология „обикновен фашизъм“. Сетне – „обикновен комунизъм“. И двете са верни, но втората е по-всеобхватна и обобщаваща.

Иде реч за нещо още по-страшно.

     

                                                                                                                                                                                                                „Когато през 1871 година в Париж избухва комунистическата революция, комунарят Флоранобявява: „Нашият враг е Господ. Омразата към Бога е началото на мъдростта.“

„Маркс се възхищава на комунарите, които открито прокламират тези цели.“

Всички комунисти го правят. Какво излиза, какви са те? А вие, които им вярвате и сляпо ги следвате? В повечето случаи,без да имате ни най-малка представа за същността на комунизма.
                                                                                                               Обикновен сатанизъм

На комунистите и на онези с т. нар. ляво мислене им е лесно да обяснят всичко с диалектиката. Те са в състояние да убедятлековерните, че Маркс следвал идеи, а не материалния си интерес. Само че през целия си живот почти не е работил, но обичал охолството и се наслаждавал на изобилната и добра храна. Никога не отказвал покана за компания,съпроводена с няколко чаши скъпо френско вино. С вече замаяна глава обичал да обяснява как германската буржоазия никога нямало да си помръдне пръста, за да се бори за идеалите на буржоазията. Понеже печелела парите си от експлоатацията на цели армии от трудещи се?!

И въпреки, че буржоата Маркс и компания ненавиждали монархията, кралската власт и владетелите, двойно повече се страхували от възможността за безредия и бунтове от страна на подчинените си. Като през цялото време с еснафско удоволствие събирал сили от чашата с „допинг за ума“ и от чиниите с изтънчени ястия. Лицемерие, тъй характерно за всички комунисти.
                                                                                                                                                                                           
Ако опитаме философски да обозначим вредното влияние на „националреволюционерите“ върху масовото съзнание на патриотите по света, можем да заявим, че те са действали против хармонията –еволюцията. Понеже са служили на масонството, следователно на Луцифер, на практика те се превръщали в унищожители на хармоничното развитие. Тъй като самият „Луцифер е нехармонично проявление на съзнанието, което не е необходимо на човешката еволюция… Луцифер започнал да предизвиква хармонията на Сътворението.“                                                                                                                                                                                                    
                   

А революционерите от всякакъв род отправят предизвикателства спрямо обществената хармония, като част от развитието на плода на Сътворението. Ето защо не само аз ги определям като сатанисти – слуги на Луцифер, „бореца срещу хармонията на Сътворението“.
                                             
       

Идеята на класическият капитализъм е ИНДИВИДЪТ с ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ.Идеята на социализъм и фашизмът е държавата(обществото).
И тук е заблудата на извън-класовите нихилистични безотговорни пред Бог материалисти:зад държавата пак стои индивид, но - със ЗМИЙСКИ ОЧИ И НАМЕРЕНИЯ !
                                                                                                                         
                                                                                                                                                                                                    
Съзнанието обсебено от Луцифер("Световната Революция") постоянно говори, че "трябва да промени света". Той набляга на реализация в матрицата на всяка цена. Търси ефектът от дейността си. Непрекъснато се нуждае от последователи и "фенове", тъй като се счита за "Създателят". "Революционност" се получава "астрологично" когато Уран попадне в Скорпион(т.е. "Шива-Лингаиска да се върне назаде до Брахма от деволюционният си път"- виж диаграмата зайугите от публикацията за Матрицата Майа в този блог ). Поради наблягане на илюзорността на реализацията, съзнанието развива ТЕХНОЛОГИИТЕ. Особено - Висшите Технологии("High Tech"), генетичното инженерство(за възпроизводство на телесни форми, тяхното контролиране и експлоатация).                                                                                                                                                                                                Луцифер ползва и методите на Сатана(Яхве, Аллах)-сплашване и терор("кон-спирация"), когато трябва да се сдобие с власт. Луцифер и Яхве(Аллах) са демонични субординации от низшите планетарни системи(Била-сварга), деволюирали и не желаещи ДУХОВНА ЕВОЛЮЦИЯ, чакащи "края на света", като междувременно го експлоатират и унищожават. Най-често срещаният вариант на "християни" днес е индивиди следващи Яхве(дух Йах), които не желаят регулиран начин на живот, а само това, което църквата на Римската Империя им нареди. Това съзнание е лесно манипулируемо за "продължаване на гените матрицата" на всяка цена и сетивна наслада от "победата". Не случайно, римските библейсйки "християни" са програмирани, като "павликяни"(от Павел-йудейският свещеник, който създава римското християнство) или просто-"яхувисти"!                                                                                                                                                                 
Бого-борската(Яков/Израел значи "Бого-борец") Октомврийска революция във Франция- 5 Октомври 1789 г...........интересно защо я наричат "буржоазна"?...
..........заблудените "християни" от якуб-инците във Франция ....
(не случайно е казано, че дух Ях(Аллах) следва КАЛИ!)
                                                                                                               

                       

"Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противник на капитализма, е свещен за нас по простата причина, че той е една от необходимите ни противоположности. Тези два полюса ни принадлежат, и ние сме тяхната ос. Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе-чрез контрол на богатството, и от долу - чрез революция."
Еврейски банкер от The Compt de Saint Aulairein Geneve Conte la Paix Libraire Plan, Paris, 1936
                                                                                                                                                                                          http://diagnosa.net/                                                                                                                                                                                                                   

Няма коментари:

Публикуване на коментар