Последователи

неделя, 2 август 2015 г.

Енергийните полета на хората съществуват и имат холографска природа

                                                                                                                 За това, че енергийните полета на хората съществуват, свидетелстват много ясновидци. Например, американската ясновидка от Лос Анжелес Керъл Драйер перфектно вижда аурата на хората и се занимава с диагностика на здравето. В продължение на петнадесет години тя е прегледала повече от пет хиляди души, сред които е имало такива известни като Тина Търнър, Мадона, Розана Аркет, Джуди Колинс, Валъри Харпър и Линда Грей.

Тя използва необичайни си способности и за да помогне на полицията, а и често консултира психолози, психиатри и лекари. Тя може да работи от разстояние, но обикновено предпочита директен визуален контакт. Човешкото енергийно поле тя е в състояние да види както със затворени, така и с отворени очи.

Ето как тя описва процеса: "Аурата е винаги пред мен, сякаш гледам филм или пиеса. Тя е толкова реална, както е офиса, в който аз сега седя, само цветовете й са много по-ярки ...                                                                                                                                                       

Физическото тяло на човека може да влиза в аурата, но това се случва рядко, тъй като най-често виждам етерното тяло, а не аурата. В етерното тяло има течове или пробиви, които не позволяват на аурата да бъде цяла. Ето защо, аз не мога да го видя напълно. Виждам само фрагменти. Това е като юрган или скъсана завеса. Дупките в етерното тяло обикновено са резултат от травми, рани, болест или дори някакво напрежение".                                                                                                                                                                                               

Подобно дарование притежава и друг американски ясновидец - докторът по медицина Шафика Карагюла, която е работила в продължение на много години като невропатолог и психиатър. Според нея, такъв дар е често срещано явление сред лекарите и например, има го един професор в университета Корнел, също и завеждащи на отделения в големите болници, хора от персонала на клиниката Майо, които пожелали да останат анонимни.

Въпреки това, все повече и повече лекари не се страхуват да крият такъв дар и активно подкрепят изследванията му. Така например Валъри Хънт, физиолог и професор по кинезиология в Университета на Калифорния е разработила уникален метод за експериментална проверка за съществуването на човешкото енергийно поле.

Същността на този метод описва M.Талбът: "На медицинската наука отдавна е известно, че хората са електромагнитни същества. Лекарите рутинно използват електрокардиографи за регистрация на електрическата активност на сърцето и електроенцелографи, за да записват електрическата активност на мозъка. Хънт открива, че електромиографът - устройство, което се използва за измерване на електрическата активност на мускулите, може да покаже активността на човешкото енергийно поле ...

Едва когато Хънт се убедила в съществуването на човешкото енергийно поле, тя разбира, че холографската идея е един от възможните модели за неговото разбиране. Хънт казва, че освен честотните характеристики на енергийното поле, всички електрически системи на организма също са холографски по своята природа.

Подобно на информацията в холограмата, тези системи са разпределени по цялото тяло. Например, електрическата активност, измерена чрез електроенцефалограф е най-силна в мозъка, но ЕЕГ може да се фиксира и чрез поставяне на електрод на палеца на крака. По същия начин, ЕКГ може да бъде записана и на малкия пръст. Разбира се, тя е по-ясна и с по-висока амплитуда около сърцето, но честотата и характера са еднакви навсякъде в тялото.                                                                                                          

Според Хънт това е много показателно. Всяка една част от "реалното холограмно поле" на аурата включва аспектите на цялото енергийно поле, въпреки че различните части не са абсолютно идентични. Благодарение на тяхната променлива амплитуда холограмата на енергийното поле не е статична, а динамична и подвижна".


Като се има предвид, че много съвременни теоретични физици сериозно казват, че нашата самата вселена е гигантска холограма, то извода за холографската структура на енергийните полета на хората е съвсем логичен. В края на краищата, всички ние сме малки частици от тази Вселена. neonula.blogspot.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар