Последователи

вторник, 9 юни 2015 г.

Ериду/Земята и звяра АПА след потопа

Истината е, че повечето от нас са на мнение, че наистина е имало Потоп в миналото на тази планета. Колко от нас обаче се замислят какво означава този факт? Обикновено се съгласяваме с това като голо твърдение. Звучи логично... звучи възможно... всички по света твърдят нещо такова... Тогава защо не.
Но ние рядко осъзнаваме, че ако нещо някога е имало смисъл за нас, то това е Потопът. Всичко, което днес взимаме за даденост, всичко, което познаваме, цялата ни съдба и предназначение, се концентрират и осмислят в един единствен отрязък от нашето минало - времената и случките около Потопа.

Мислим, че звучи логично, и в същото време си нямаме представа. Мислим, че звучи възможно, когато е напълно невъзможно. И въпреки това се е случило.

Завръзката
AN-U [ан-у] - цар на сирианското крило на Империята в Деветия сектор от галактиката - назначил двата си сина, принц ЕА [еа] (Майстор на Науката по Произхода) и принц AN-EN [ан-ен] (престолонаследникът на трона), да се грижат за Ериду.

С времето, принц EN-KI EA [ен-ки еа] (което означава Майсторът на Науката по Произхода ЕА) тераформирал Ериду (Земята) след взрива на Тиамат и я превърнал в градина на живота. Възсатновил естествената решетка от силови линии, възстановил естествения кръговрат на веществата, пресъздал атмосферата. Внесъл от всички краища на Империята растителни видове и създал равновесие между тях. Представил в новата среда животински видове от повечето познати светове в имперските владения и ги пригодил за живот и възпроизвеждане на това ново място.

Принц EN-LIL AN-EN [ен-лил ан-ен] (което означава Главнокомандващият Господар АН-ЕН) се грижел за администрацията, приходите и разходите, пътищата, властовото управление, законодателството и сигурността на новата колония на Ериду и предвождал флотилиите от кръстосвачи през космическите пространства на звездната система BADU [баду] (защото Слънцето се казва BAD[бад]).

Поради обстоятелства, на които няма да се спирам тук, възникнала нуждата от разработването на създание, което да извършва работа в служба на Господарите.

Възникналите трудности в колонията на Ериду били значителни. Братята принцове взаимно си съперничели за престола на това ново владение - всеки искал да стане пълноправен господар на ценната система Баду, която била критичната позиция в целия Девети коридор (това е ключов космически път-свръзка между важни галактически пространства). Всеки се опитвал да изгони другия и да не дели властта.
За това обаче била нужна царската воля на баща им АН-У.

Принц ЕА имал план. В неговата визия, всички проблеми на Ериду можело да се разрешат с разработването на нов хибриден звяр, който да изпълнява работнически функции, и така да прекрати социалната криза. ЕА разчитал с тази си далновидност да впечатли баща си АН-У и той да го направи пълноправе ннамесник на Ериду, връщайки брат му ЕН-ЛИЛ АН-ЕН обратно в двореца.

На царствена среща, на която трябвало да се обсъждят точно тези въпроси, принц ЕА представил своята теза. Той показал на присъстващите един ужасяващ за тях звяр, наричан APA [апа] и известен със своя голям размер, ярост, сила и жестокост. За учудване на всичко обаче, представеният АПА-индивид бил напълно покорен, и изпълнявал всяка заповед на принц ЕА.
С това принцът впечатлил баща си и му било разрешено да продължи с по-нататъшното хибридизиране на зверовете АПА, като намерението било да се развият в едни силни зверове с ограничен ум, пригодени за работа на Ериду.

АН-У обаче заповядал брат му, ЕН-ЛИЛът, да остане фактическият владетел на Ериду, поради облекчената ситуация. Принц ЕА щя лда продължи да бъде главният тераформатор и Майсторът на Науката по Произхода за колонията.

Така звярът АПА се превърнал в ябълката на раздора между двамата братя.

Двамата братя се държали различно със звяра. ЕН-ЛИЛът го тормозел, измъчвал, експлоатирал и изтощавал от работа. Принц ЕА обаче съжалявал своето създание, виждайки мъките му. Затова решил да направи мръсно на брат си, като създаде хаос в експеримента, за да може брат му да изпусне нещата от контрол и да се заформи очернящ го скандал.
Дотогава програмата по хибридизирането и размножаването на АПА била изключително стриктна. Принц ЕА нарочно влязал в отделенията, които АПА обитавал, и показал на зверовете как да се наслаждават на безпричинен, спонтанен секс, заради удоволствието от този акт.

Символът на отдела на учените по Науката по Произхода (който бил и отличителният знак на ресора на принц ЕА, който той носел на униформата си) били две преплетени змии.


Това провалило целия напредък по хибридизирането на зверовете АПА и създало пълен хаос в делата на колонията на Ериду. Зверовете спрели да се подчиняват и започнали да мислят само за удоволствие. Размножавали се безразборно. Станали агресивни и своенравни. На всичкото отгоре досега винаги били познати като опасни и единствено уверенията на принц ЕА ги спасявали от сигурните окови.


Открита и люта вражда се разпалила между двамата братя.
Принц АН-ЕН взел крути мерки: абсолютно всички зверове АПА трябвало да му се подчиняват; всеки звяр, произнасящ лоши и заплашителни звучи към принц АН-ЕН, се наказвал; всеки звяр задължително трябвало да посещава урок по подчинение всеки седми ден; всяко едно чифтосване трябвало да бъде одобрено от принца; забранено било обвързването по двойки, което не разполагало с одобрение от ЕН-ЛИЛа.


Ако зверовете се подчинявали, принц АН-ЕН им позволявал да останат в Градините, където да се ползват от грижите на техните господари. Тези зверове щели да се наричат ADAPA [адапа] (защото DA означава баща, тоест "бащините АПА").
Всеки звяр, който нарушавал тези заповеди, щял да бъде изгонен в дивата пустош на развиващата се планета, без помощ и да бъде оставен на произвола без грижите на господарите му. Тези зверове щели да бъдат наречени "чудовища" - MUS [мус].

Така се образували двете групи хибридизирани зверове - ADAPA [адапа] и ADAMUS [адамус].

Принц ЕА също бил бесен. Той нямало просто така да се откаже от своето създание. Той искал да го използва, за да отмъсти на всички, които го предали - баща му, брат му, и цялата система, в която той, като принц на сирианския трон, бил израснал. И щял да превърне своя ADA-MUS [ада-мус] в инструмента на своето отмъщене.
Искал да направи от него експеримент - въплъщение едновременно на брутална сила и разум. Въплъщение едновременно на изоставеността, която самият ЕА чувствал в сърцето си, и на свободата, която самият ЕА никога не е имал.

Той се свързвал с отделни групи АДАМУС зверове, взимал единици от тях и ги обучавал как да оцеляват в дивата пустош без подкрепата на своите господари, като същевременно продължавал развитието на генетичната програма. След това той връщал тези АДАМУС зверове и те започвали да обучават останалите на наученото. Те били наречени от останалите EA-SU [еа-су] (защото SU е учител, тоест "Учителите на мъдростта на ЕА").

Принц ЕН-ЛИЛ АН-ЕН обаче не бил доволен. АДАПА му служели вярно и ползотворно, но зверовете АДАМУС започнали да се развиват дори в пустоща. Те увеличавали броя си поради зловредните напътствия на завистливия му брат. АН-ЕН решил да не се бави и да действа, докато е време.

Флагманският кораб на Сирианското крило на Империята скоро щял да пристигне на посещение.Името на този кораб е АR [ар]. Този флагмански кораб представлява изкуствена планета. Изцяло синтетична и пригодена за всякакъв вид война - най-внушителната гледка, с която Империята разполага.                                                                                                                                        
      
Точно такъв кораб е бил сразен във войната на Зевс (ZUZU AL-AL-GAR) и разбит в тялото на Тиамат. Сега за втори път АРът изиграва критична роля в съдбата на новата Земя.
И да - точно това представлява Нибиру. Тя е кораб.                                                                                                                                 
ЕН-ЛИЛът приближил АРа по такъв начин, че да предизвика много силни гравитационни изменения, които да доведат до планетарен Потоп. АДА-МУС нямало да може да оцелее сам. Само АДАПА щял да се спаси, и цялата история щяла да приключи.
Ако помогнел на звяра АДАМУС, принц ЕА щял да извърши предателство към Империята. Ако не му помогне лобаче, той щял да извърши предателство към себе си.
Решил да го направи тайно, и чрез наставления на места, и чрез директна намеса на други, ЕА подсигурил оцеляването на малки групи АДАМУС.

Когато АН-ЕН разбрал за деянията на брат си, спорът между тях бил жесток. И двамата били извършили предателство към Трона - към баща си АН-У. ЕН-ЛИЛ АН-ЕН саботирал развитието и хибридизационната програма на Ериду, а принц ЕН-КИ ЕА саботирал изпълнението на имперската заповед на брат си. Работата била там обаче, че ЕА никога нямало да седне на трона на Сирианския клон на Империята и не губел нищо, докато брат му АН-ЕН бил посоченият престолонаследник и той можело да загуби всичко.
Поради това се споразумели и в името на споделената власт решили да направят компромис. АН-ЕН щял да разреши себецивилизоването на АДАМУС зверовете и да и мосигури селсскостопански сечива, а ЕА щял да подобри генетичните линии на АДАПА зверовете и да засили умствените им способности, пригаждайки ги за административна работа в управлението на Ериду и в по-добра помощ на брат си.
                                                                                                                           Но какво означава всичко това? Кои са тези персонажи? Какви са подробностите в действията им? Как всичко останало, което знаем, се вписва в този разказ? И какво наистина означава Потопът за нас?

Атлантида... континентът и цивилизацията на Му... Ведите... и всички останали цивилизации от Предпотопното време, са съществували ЕДНОВРЕМЕННО. Те са били различни една от друга, паралелно съществуващи цивилизации, в един и същи времеви период, представляващи различни политически лагери на току що колонизираната Ериду.
Не съм се задълбочавал коя от тези цивилизации на кои политически интереси е отговаряла, защото няма значение. Това също така може да са били различни населени места върху развиващата се планета, под един и същ, или под повече флагове.

Личното ми мнение обаче е, че Атлантида първоначално е центърът на операции на принц ЕА, защото той е правил много хибриди, включително и SEMT-UR [семт-ур] - полу-кон, полу-сирианец и MENT-UR [мент-ур] - полу-бик, полу-сирианец, както и много други, още преди звярът АПА да бъде представен на политическата сцена. Атлантида е известна със своите генно-инженерни експерименти.
Навярно след първия сблъсък между двамата братя, когато хибридната линия на АПА е била разделена на покорни и непокорни, непокорните са били изгонени в земята, наречена на тяхно име - Му, като МUS - "чудовище".

Много интересен факт е, че Виктор Шаубергер също има своя теория за потъването на Атлантида.
Според него, Атлантида е била цивилизация, която е обръщала изключително внимание на градивното, полезното, повдигащото потенциала и качеството за сметка на количеството. Както ние сега сме отровили водите, почвите и атмосферата на планетата, точно така атлантите са били наситили водите, почвите и атмосферата на планетата с "възходящи етерни потенциали", както казва Шаубергер. Той нарича тези сили "етери" - те са много подобни по описание на Ин и Ян от изтока.

Когато се действа единствено от позиция на създаване на качество и развитие, във водите и в почвата се трупат сили, които Шаубергер нарича "левитационни етеристи/етерни потенциали".Тези елементални потенциали водят до левитационни ефекти, докато в даден момент чашата не е преляла, и водите от земните недра не са започнали да извират неконтролируемо, и земните тектонични плочи спонтанно са се разместили и пренаредили, докато се изтощят възходящите етерни потенциали, натрупани в екологичния кръговрат. Това според него е довело до Потопа и до изчезването на Атлантида.

Не искам да мисля кое от двете е по-достоверно - теорията на Шаубергер, или историята за извънземните интереси. Мисля, че и двете са верни.
Шаубергеровите "етеристи левитационни потенциали" в кръговрата на Ериду навярно наистина са били завишени. Това е разбираемо, защото планетата е била в процес на тераформиране и ревитализиране, след като е била опустошен къс от взривената Тиамат. АН-ЕН явно първо е помислил за няколко варианта на действие - и разбира се е избрал най-рационалния подход: да използва слабите места на ситуацията и острите крайности, които са били във все още деликатен баланс. АРът (звездата на смъртта от Междузвездни войни) е бил подходящ инструмент, с който АН-ЕН да прелее чашата - именно като представи непреодолимо и дисбалансиращо увеличение на левитационните потенциали, които да извадят еко-равновесието от контрол.


Нещо повече - АН-ЕН се е учел от историята и е взимал пример от нея. Ричард Хугланд(Richard Hoagland) е един от най-известните лектори на тема НАСА и руините на Марс и Луната и наистина всеки трябва да знае кой е той. Можете да се поинтересувате от неговите материали и от неговата доказателствена база, чрез която твърди, че на Марс много отдавна е имало планетарен потоп.

Както знаем от историята на Марс (ДАК-МУ), той е бил опустошен по време на войната на АЛ-АЛ-ГАР, когато е въстанал срещу АН-У. Планетата е била атакувана по всички възможни начини. Флагманският АР-кораб на АН-У е бил сразен от АЛ-АЛ-ГАР, и се е разбил в Тиамат, унищожавайки я. Това обаче означава, че АР кораб е бил около Марс два пъти - веднъж при тази битка, и втори път, когато АН-У се връща и окончателно затрива въстаниците. Това съвпада с версията на Хугланд, че на Марс е имало потоп, защото звучи възможно.

Ако това е било така, то това означава, че АН-ЕН е решил да използва същия метод за наводняването на Ериду, както е бил използван за наводняването на ДАКМУ (Марс) в скорошната история.
                                                                                                                      
ХАОСЪТ СЛЕД ПОТОПА



Преди да има хора на земята, имаше два бога.
Точапа на добротата, и Хокомата на злото.
Точапа имаше дъщеря на име Пу-ке-йе и се надяваше тя да стане майката на всичко живо.
Хокомата Злият се закле, че няма да се случи нищо такова, и покри целия свят с Велик Потоп.
Точапа Добрият повали Голямо дърво и издълба вътрешността му.
Той постави Пу-ке-йе в него и когато водата се надигна и покри света, тя беше в безопасност в измислената си лодка.
Накрая водите спаднаха и разголиха върховете на планини.
Реки бяха създадени, и една от тях издълба с необуздана сила Великият Каньон.
Пу-ке-йе спря лодката си в новата земя.
Тя стъпи на нея, и се загледа в един празен свят.
Легенда на индианците от племето Хавасупи, Северна Америка


Според Шаубергер - лошото състояние на коритата на реките е пагубно за ЦЕЛИЯ КЛИМАТ НА ПЛАНЕТАТА.
- Ако реката се осмърти и убие, коритото умира с нея - коритото на реката е част от нея.
- Водата ненавижда слънце. Обръщам внимание на всички онези измамени хора, които си мислят, че "зареждат" водата на слънце - правите я само по-отровна. Основният начин за убиване на една река е като се изсече растителността по бреговете й, която й прави сянка. Друг метод е вкарването на реката в изкуствени канали през населени места, които са некадърни, и тя излиза съвсем мъртва.
- Когато коритото започне да умира, то става по-плитко (защото реката губи от подемната си сила колкото по-мъртва е и не може да се вкопава). Когато коритото е твърде плитко, реката започва да изяжда бреговете си, защото те са твърде ниски.
- Рано или късно бреговете се срутват. Реката се запушва и прелива, наводнявайки всичко, което може и за което й стигнат силите.
- Всичко в почвата се удавя и измира. Започва разложение, натрупване на тиня, отделяне на отровни газове и ферментиране на гниещите материали.
- Започва ГОЛЯМО ИЗПАРЕНИЕ. Живата вода не се изпарява лесно. Колкото по-мъртва е, толкова по-лесно се изпарява. За това помага обширната площ на наводнението.
- След като наводнението пресъхне, следва период на ДЪЛГО ЗАСУШАВАНЕ. Цялата еко-система в околността застива в развитието си или умира.
- След засушаването, на същото място на разлива, пада СИЛЕН ПОРОЙ, който прави ново наводнение. Това се случва, защото колкото по-топла е почвата, толкова по-трудно водата попива в нея. Премахвайки зеленината, която да охлажда почвата, дъждовната вода попива в нея трудно (колкото по-топъл е котлонът, толкова повече водата се търкаля по него без да го мокри). Дъждовната вода на пороя, образуван от голямото изпарение от предното наводнение, не може да попие в почвата поради високата й температура в резултат на засушаването, което води до ново наводнение. Ново изпарение. И затворен цикъл на суша и наводнение, докато не остане нищо живо.


Можете ли да си представите засушаването, след като Потопът се е отдръпнал?

Сушата и жегата са били неописуеми. Земята е представлявала гола, изпръхнала кал, без растителен живот, с обширни области от изсъхнала тиня и разложения. Не е имало почти никаква храна (поне за сложните организми) и не е имало нищо мърдащо на целия хоризонт.
Единственият живот са били няколкото малобройни човешки групи, спасени от принц ЕА по различни начини - повечето били на самоделни лодки и кораби и други съдове. Защото, както читателят помни, спасяването на АПА зверовете е щяло да се счита за предателство към Ипремията, принц ЕА не е могъл да използва технологичните преимущества на силите, които представлява (или поне не официално). Той е можел само да им предаде навреме нужните знания и инструкции, за да могат да се спасят сами.
Част от сивите - расата HEN-T [хен-т], която, точно както АПА зверовете, е плод на генното инженерство, за да се занимава с цялата административна работа и бюрокрация в Империята, както АПА се е занимавал с най-черните и тежки работи в открирата среда - са помогнали за запазването на АПА вида, като скривали определени групи индивиди в свои подземни инсталации.

Малките групи от АПА (най-вероятно предимно АДА-МУСи но може и да е имало и малки части АДАПА) са били единствените живи същества в огромен радиус. По една такава група във всички краища на планетата.


Континентите били наредени по съвършено различен начин. НИЩО не било същото, и всичко представлявало пустош.
Земята била чисто нова, като след пускане на водата в тоалетната чиния.


След това е последвала Ледниковата Епоха.
- Колкото повече изпарение има през годината, толкова повече валежи ще има.
- Колкото по-топла е зимата, толкова повече сняг ще падне.
- Редуването на суша и наводнение създава затворен температурен цикъл в планетарния климат. Затопляния се редуват със застудявания.
- По време на затоплянето зимата, вали много сняг. В последващото застудяване той няма възможност да се стопи. В следващото затопляне има нов силен снеговалеж. Следващото застудяване не позволява на покривката да изчезне, и тя се натрупва върху предното натрупване.
- Когато зимата свърши, топящият се сняг е толкова много, че изпарението е в огромни размери.
- Топенето на снега отнема все повече време с годините, и снегът изчезва все по-късно през лятото, защото с всяка следваща зима има по-голяма и по-голяма снежна покривка, и все по-голямо изпарение.
- В един момент снежната покривка от предната зима заварва следващата зима.


Потопът е бил само едно кратко, яростно събитие, участващо в един дълъг процес на разрушено, възстановяващо се равновесие.
С всяка следваща година снежната покривка се увеличава.


На планетата са се образували гигантски полярни шапки, поглъщащи повече и повече територия. Единствено една тясна ивица, опасваща екватора, е запазила в малка степен кръговрата на сезоните си. Има много доказателства за това, естествено, но нека не се спираме на тях. Читателят вече знае какво да търси.

В централните региони на онази запазила се екваториална ивица с нормален климат, са се развили и градовете. Там също е била значителна и суха пустош, заради критичните засушавания непосредствено след Потопа. Това е именно областта на всички стари цивилизации от Следпотопното време.

Спасените АПА зверове помнели знанията от отишлия си свят. Там имало метали, развили отново рудодобива, имало ковачество, правели се оръжия. Строяли се големи сгради и удобства - имало земеделие, имало градини, имало скотовъдство, имало е водопроводна мрежа и познания за материалите. Имало е остатъчна култура от предния свят. Имало е и завърнали се богове. Тази култура и градове са били обречени на регресиране. Цивилизацията е била изтрита. Атлантида, Му, Ведите и останалите са били напълно унищожени, вече само спомен, който сякаш бил вчера (и наиситна бил вчера). Оцелелите Потопа напривили всичко възможно, за да предадат колкото се може повече от спомените и знанието си на родилите се след Потопа, но забравата била неизбежна. Това вече бил един Нов свят.

Помнещите Потопа умрели. Поколенията се сменяли, и със сигурен и непоколебим темп цялото познание се забравяло. Капчицата останала култура от Стария свят изсъхвала и цивилизацията поемала последните си дихания на тази ивица-остров от този Нов свят.


Живеещите там хора били здрави, и в добра форма. Били и красиви. Били направлявани и от своите богове - както обясних в темата "Подсъзнателно обучение", това били нефилимите, предшествениците на илюминати.



На север и на юг обаче, Ледниковият период настъпвал. Ледовете все повече се разширявали и поглъщали географските ширини. Там нямало цивилизация. Там имало само бавна и мъчителна смърт.
Оцелелите АПА, които били хванати в ледения капан, били безпросветни, забравящи, без морални или духовни устои, постепено връщащи се към примитивизма. Поради липсата на храна, телата им се израждали - появявали се все повече болести, свързани с липсата на светлина, премръзването, твърде екстремните условия... Те се израждали в гърбави, слаби, беззъби и изкривени хора, чиито брой постоянно се смалявал. На всичкото отгоре те били диви, агресивни и оглупяващи.

Онези, които не искали да бъдат погълнати от разрастващите се полярни шапки, които все повече стеснявали екваториалната ивица на остатъчната цивилизация, били принудени да бягат към лоното на градовете. Но онези от цивилизацията не ги харесвали - те били глупави, болни, неморални и многобройни (защото прииждали отвсякъде).


Имало много сблъсъци и войни. Войни между онези, пазещи топлото и онези, идващи от студеното. Войни между цивилизованите и озверелите. Войни между красивите и грозните, между здравите и болните, между помнещите и забравящите.Войни между центъра и покрайнините.
Това завинаги оформило психиката на бъдещите поколения АПА.

Най-силните били най в центъра на равновесната екваториална ивица - в градовете. Най-слабите умирали в хватката на гигантските полярни шапки. Онези, които не били нито силни, нито слаби, си намирали място по средата на този конфликт.


РАЗВИТИЕТО СЕ РАЗДЕЛИЛО НА ПРЪСТЕНИ


Разслоението било много силно. Каменната Ера, Бронзовата Епоха, Желязната Епоха и Златният Век съществували едновременно и били пръстеновидно разположени на географската карта. Онези, хванати в ледовете, си служели с пособията, характерни за Каменната Ера. Колкото по-навътре към центъра се движел човек, толкова повече се увеличавала цивилизацията, а живеещите в градовете се ползвали от знанието и способностите на Златния Век.


Ако един пътешественик решил да обиколи света, той щял да преминава през много развити и гъсто населени региони. През градове на магьосници (цивилизацията), през градове на робовладелци. Щял да мине през цели пиратски села (средните райони), където единственият закон бил законът на меча, и където единствената печалба е кражбата от себеподобните и лова на хора-животни от зимната пустош за роби в градовете.

Това била земя, в която се срещали големи армии. Остър примитивизъм и силно развита, магическа, наука. Земя, в която има както хора, така и хора-животни. Както обикновени животни, така и големи змейове и летящи дракони.


Ако един Конан се озовял в град на някой велик магьосник, то най-вероятно истинската форма на магьосника е била гигантска змия. Тези магьосници живеели в каменни крепости-лабиринти, а около тях живеели техните човешки роби.
Тези крепости се наричат зигурати и има малко останали от тях, защото са по-стари от Потопа*.. Най-известните от тях се намират в Иран и Ирак.


Колкото повече хората се множили, толкова повече знания забравяли. Колкото повече се множили, толкова повече господарите им магьосници осъзнавали, че робите са твърде много, за да продължат да се показват пред тях открито. Колкото повече хората се множили, толкова повече драконите от стария свят, които преди години били навсякъде, били принудени да се скрият в недостъпните райони на планетата и да изчезнат от сцената.

Следва да обсъдим края на този Хаос, как са възникнали религиите и как всичко е довело до настоящето ни.

П.П.
* Много сгради били наново населени, след като оцелели Потопа:
- Циклопските крепости, които инките използвали, били просто реставрирани с подръчни материали от тях. Грамадните каменни блокове били строени от цивилизациите от Стария свят.
- Пирамидите в египет оцелели, само че Потопът отнесъл цялата им външна гланцирана облицовка, както и златните върхове, оголвайки ги до каменната им арматура.
- Сфинксът е бил цял лъв, но главата се е отчупила по време на Потопа. Във времената след това била завършена от АПА под формата на човешка глава - новите намесници на планетата, на които принадлежал Новия свят.

И още интересни факти за това. Думата за "господар" на Имперски език е LE [ле]. Принци ЕА е бил Господарят на Зверовете (господарят на човека) - ЕL-EA [ел-еа].

Оттам идва думата LEO [лео] - лъв. Затова лъвът е пазителят на знанието. Винаги, където има лъв, той е в качеството си на страж на знанието. В Азия например лъвът е сложил лапата си върху сфера, изобразяваща цветето на живота. Това е стилизирана форма на Ериду (сферата), а геометрията на цветето на живота изобразява основният принцип, чрез който принц ЕА е тераформирал планетата обратно към живота /ще обсъдим това в друга тема/.
/да, змията също е пазител на знанието, защото емблемата на учените на Науката по Произхода, чиито Велик Майстор е бил принц ЕА, е била две преплетени змии /

Там, където е сфинксът сега, има помещения с много знание и библиотеки - заровени точно под сфинкса. Но информацията за това е оскъдна... а и отдавна са обърнати наопаки от претарашване от нацистите, руснаците, модерните сили и всички останали.

А защо лъв? Защо ЕА е бил изобразяван като лъв? Ще има тема и за това... Но за сега на читателя му е ясно, че RRR съществата - преди да се нарекат сирианци (живеещи в името на империята) и да слеят културата си с тази на Империята, която води началото си от Орион - произлизат от еволюирали хищни бозайници. Средна форма между едри котки и вълци.     
                                                                                                          Принц ЕН-КИ ЕА и брат му ЕН-ЛИЛ АН-ЕН се били помирили по въпроса със звяра. И двамата били решили да запазят и малкото власт, която имали, докато баща им АН-У все още седи на престола на Сирианския клон от Империята на Деветия сектор от галактиката.                                                                
Те спрели да враждуват помежду си, но не престанали да се предизвикват. Принц АН-ЕН щял да предизвика принц ЕА, като нахъса тълпи от неговите АПА зверове към зверовете на брат си. Великият Майстор на Науката по Произхода, създателят и бащата на звяра, щял да му отвърне по същия начин.

АПА звярът пораснал на ум. Голямата му физическа сила и вродената му страст (точно както принц ЕА го бил направил) му спечелили интеграцията в самия битов живот на Господарите. Той чистел къщите им, той им слугувал, на него се поверявало управлението на малки територии, той ходел сред боговете като техен роб. Звярът АПА станал втори единствено след своите господари.

MARDUK [мардук] бил син на принц ЕА. Тронът на АН-У щял да му бъде отказан, защото е бил отказан и на баща му, но МАРДУК искал да се качи на него на всяка цена. МАРДУК бил много опитен DAK [дак] войн.

DAK [дак] е името на бойните сили на Сирианското крило на Империята в Деветия сектор. Думата идва от звука на тракащи челюсти (защото сирианците произлизат от хищни бозайници) и означава "зъби". Думата също така означава и "разрушение", "смърт", "жестокост"... На английски dog [дог] означава "куче". На английски думата dark означава "мрак" и "тъмнина". Буквата R се появява от старинното име на сирианците - RRR [ррр].

Поради лексиката на Имперския език, думата объртана на обратно, означава обратното. KAD [кад] означава "сътворявам", "създавам", "лекувам". Една от титлите на принц ЕА била KAD [кад]. Оттам идва думата God на английски, която означава "господ", "бог", и също представлява думата куче, обърната на обратно.

KAD [кад] произлиза от DAK [дак], защото сирианците първо се научили на разрушение и убийство, и по-късно се научили да създават нови неща.

Като опитен DAK [дак], МАРДУК предизвиквал всички по йерархичната стълбица над себе си, преследвайки повече и повече власт. Той щял да предизвика и собствения си баща и чичо, ако не се случило така, че братът на МАРДУК - DUMUZZI [думузи], бил убит. МАРДУК веднага бил нарочен за убийството му (това може и да е вярно, и да не е вярно... възможно е също така някой негов висшестоящ да се е опитвал да запази позицията си по този начин).
Да убиеш някого без да си го предизвикал, е престъпление в Империята, и МАРДУК побягнал и се скрил в свой зигурат (в предния коментар дадох линк към това какво представляват зигуратите). Тъй като не искал да излезе, присъдата му била променена и той трябвало да бъде зазидан в този зигурат.

Негови подчинени и доверени АПА обаче му помогнали да избяга, като прокопали тунел под постройката, и МАРДУК избягал в космоса.

Той не разглеждал това като изгнание, а като възможност. Свързал се със съществата SSA-TA и станал съюзник с тях.

Както споменавам в тази тема - Историята на Земята, и по-подробно в тази тема - Цивилизацията на Земята, прадедите на Орион първо били земноводни насекоми, и преминали през рептилоидна фаза, преди да достигнат изчистената хуманоидна форма.
В този период, били познати като SSS [ссс]. ЖЕНСКИТЕ обаче разполагали с отрова, която плюели в лицето на своята жертва или противник. Мъжките нямали такова нещо. Затова женските били известни като SSS-T [ссс-т] - звукът от изплюването на отровата, когато атакували.
Тъй като царицата на Орионското крило на Империята в Деветия сектор е и върховния владетел на Империята, думата SSS-T [ссс-т] започнала да се свързва и със самия трон.
Думата АN [ан] означава "небе", а само А се прибавя към думи, чието значение трябва да стане по-висшо.

Съществата, с които МАРДУК се свързал, също били рептилоподобни, но те били с много по-животинска форма, отколкото жителите на Империята. Те все още имали зъби, рога, опашки и люспи. Те са върли противници на Империята и се крият в подземия из всички нейни светове. Ангажират себе си с подривни дейности, саботажи, атентати, убийства и всякаква подривна дейност. В Империята те са считани за терористично ориентирана раса, подлещажа на избиване и залавяне и открита война.
Стига те някога да се покажат наяве, защото са майстори в измамите, театъра, манипулирането и контрола, прикриването, конспирациите и всякакви видове тайни.

Те наричат себе си SSA-TA [сса-та], за да подчертаят, че са по-достойни за трона на Империята и са по-могъщите управници на Деветия галактически сектор.

Сангома лечителят и шаман Кредо Мутуа е виждал как изглеждат SSA-TA - на езика на зулусите те са наричани "Читаури" - и твърди, че е виждал буквално изображение на SSA-TA мъжки по телевизията, във филм на белите хора. Според твърдението му, този мъжки има оцветката на кожата, характерна за царствените линии на SSA-TA.
Според Кредо Мутуа изображението е съвсем истинско, и щяло да бъде напълно истинско, ако не било на филм. Става дума за този персонаж:
                                                                                                                                                                                       
  
Във филма има много сцени, изобразяващи типични сблъсъци между ARI-AN [ари-ан] (Орионското крило на Империята) и SSA-TA. Рептилите от Орион изглеждат точно така, както изглеждат известните джедаи от Междузвездни войни:                                                                                                                                                                                                              SSA-TA били доволни от сделката с МАРДУК и щели да го подкрепят. Те винаги са готови да нанесат удар по двете крила на Империята - Орион и Сириус. Един евентуален удар по безценната Ериду би парализирал пътищата през Деветия коридор и би принудило царицата да преговаря с тях, докато ситуацията задкулисно подсилвала бунтовете им в сърцевината на ипреските територии. МАРДУК им обещавал богатство, власт и пълно участие в неговата империя. Ако пък не успеел, можели много доходно да изтъргуват смъртта му на своите врагове.

Само че цар АН-У никога нямало да позволи нов изблик на размирици в региона. Той твърде добре се бил погрижил за назиданието от бунта на племенника си АЛ-АЛ-ГАР преди няколко хиляди години. Затова, преди на нахлуят, SSA-TA искали да има и вътрешно участие. Тъй като принц ЕА не развивал хибридите HEN-T [хен-т] (това са добре познатите сиви извънземни, за които говоря тук - Сивите) по-нататък, те били интелигентни, но останали сервилни, за разлика от непокорния, размирен и труден за контролиране звяр АПА. На тях била поверена бюрокрацията, а и първоначално били хибридизирани от клетки на гущери. Би могло SSA-TA да ги убедят, че имат родствени връзки и с още обещания да ги спечелят на тяхна страна.


На HEN-T [хен-т] също така било обещано, че те ще станат господари на АПА (който до момента, въпреки мимолетната си история в сравнение с тях, се ползвал с много по-голямо благоразположение), и ще бъдат втори само след принца - МАРДУК, и неговите войски от Майстори на Измамата, осигурени от бунтовниците SSA-TA. След доста усилия, някои HEN-T [хен-т] групи се съгласили, и те били внедрени на ключови бюрократични и административни позиции.

Друго име, което HEN-T имали в организацията на ЕН-ЛИЛ АН-ЕН, било T-CHET [т-чет] или SHET [шет] (думата означава "заповед", в смисъла, че те били Думата на ЕН-ЛИЛа). Когато SHET [шет] се присъединили към заговорническите сили, те били назовани SHET-I [шет-и] ("потайните", или "тайната заповед").                                                                                                              
Нахлуването било тотален успех. SSA-TA саботирали всички възможни техники за самоотбрана и въоръжаването на армиите DAK на Ериду. SHET-I [шет-и] (новото име на сивите HEN-T) разстроили, преиначили или съвсем отрязали всички комуникации, и комуникационният фон над Ериду замлъкнал. Майсторите на Измамата, осигурени от терористите SSA-TA, свършили останалото, а МАРДУК взел ситуацията под контрол с авторитета си, и с факта, че е син на принц ЕА, и внук на цар АН-У.

ЕН-ЛИЛ АН-ЕН бил отстранен и избягал в далечните светове на Сирианските владения на Империята.

ЕН-КИ ЕА взел колкото може повече АДАМУС зверове със себе си и се спасил в своите собствени светове, наречени BAAL-EA-DAUS [баал-еа-даус] (Плеяди). BAAL [баал] за "господар", ЕА неговото име, DA [да] за "баща", U [у] е наставка за притежание към нещо и S [с] е за прослава на Империята. "Онова, което принадлежи на бащиния господар ЕА, в името на Империята". "Бащиният господар" означава "принц".



МАРДУК обаче не бил приключил със завладяването на Ериду. Той искал да се погрижи, че това владение завинаги ще остане негово.
Всички паметници, писмени документи или каквито и да е записи, които говорели за героични деяния или заслуги, трябвало да бъдат унищожени или преправени така, че да се припишат на него.
Всички археологически находки и паметници от Стария свят трябвало да бъдат намерени и унищожени. Всякакви писмени документи или доказателства, споменаващи, че е имало Стар Свят, трябвало да бъдат унищожени.
Всички исторически извори, споменаващи други велики личности и същества, трябвало да бъдат заличени или преправени така, че да говорят само и единствено за него.

Не съществувал никой друг, освен МАРДУК. Не е имало никой друг, преди МАРДУК. МАРДУК е началото на всички неща, и всичко тръгва от него. Светът започва да съществува по негова воля. МАРДУК бил първопричината за всичко.
МАРДУК бил началото и края. Той бил единият и единствен Бог-Слънце. Той бил RR-A [рр-а] - най-висшият.


Учените от SSA-TA [сса-та] използвали своите технологии за ре-програмиране на съзнанието. Всички спомени трябавло да бъдат заличени. Били направени специални сгради и инсталации, където SSA-TA създали поточни линии на ре-програмиране, където спомените да бъдат заличени, съзнанието - ограничено и блокирано, а в паметта трябвало да бъдат внедрени нови, изкуствени спомени и визуални картини и поставени на фона на заглушаването на паметта.
Всяко едно същество на Ериду било задължено, по заповед на единия и единствен бог RR-A [рр-а], да премине през тунелите на светлината. Онези, които не желаели, били подмамвани с обещания за власт, притежания, сексуални услуги (защото сексът винаги е бил любимото занимание на АПА), за да мине през тунелите.

Онези, които не се подчинявани, били вкарвани там насила. Някои от EA-SU [еа-су] (оттам идва титлата jeasus, или исус) на принц ЕА успели да избягат надалеч в дивото, в недостъпни територии и по високи планини, където започнали да създават нови записи, свидетелстващи за "Превземането", които да могат да останат и някой да ги намери. Но рано или късно те също били изловени и насилствено ре-програмирани.



Ре-програмирането на населението било завършено. Въпреки, че всеки изпитвал дълбоко смущение и чувство за несъответствие, всеки помнел единствено бог RR-A - началото и края. Единственото смущаващо нещо били мъгляви спомени за насилие, несигурност и безсмислие. Всичко това обаче щяло да трае само едно поколение. Децата на тогава живите щели да имат наследени спомени, но те щели да бъдат достатъчно слаби, за да не изплуват никога на повърхността.

Останал само спомена за един светъл тунел... в който всеки трябвало да влезе... защото там се намирала върховната награда.



SSA-TA [сса-та] взели една последна предпазна мярка.
Били конструирани големи кули, излъчващи електронно поле, което да притисне вродената страст, ярост и непримиримост на звяра АПА. Това електронно поле трябвало да замъглява генетичното наследство, което ЕА бил вложил в своето създание, и трябвало да направи зверовете покорни и със замъглено съзнание. Това електическо поле трябвало да служи и като защитна завеса за комуникациите - нито ЕА, нито ЕН-ЛИЛ АН-ЕН, нито самите царици от ARI-AN [ари-ан] (Орион) и сърцето на Империята щели да се свържат със звяра.


Миналото на Ериду било изфабрикувано.

Навикът на зверовете АПА да ходят на уроци по подчинение на ЕН-ЛИЛа всеки седми ден бил поет от SSA-TA.
Законите на досегашната цивилизация били превърнати в мистериозни какони и догми.
Съветите на принц ЕА се превърнали в съветите, изкушенията и подлостите на зъл демон, който звярът трябвало да мрази и ненавижда. DA-EA-BA-EL [да-еа-ба-ел] (DA, за бащата, ЕА името му, BA за господар и EL за знание, означаващо "Бащата и Господарят на Знанието ЕА") бил най-злото нещо на света. Той бил ДЯВОЛът.
Единият Единствен Бог бил началото и края, създателят на всичко, господарят на всички, най-свещеното от всички неща.

/нека си спомним, че според богомилите, светът и човекът са създадени от дявола/




Но записките на онези EA-SU [еа-су], които успели да избягат и да създадат нови паметници, в комбинация с разяждащото чувство на смут и безсмислие, не останали без резултати.

Сивите предатели SHET-I [шет-и], се превърнали в бог Сет - египетският бог на тъмнината, злото и смъртта.
SSA-TA били също толкова черни, колкото и Дявола, и за звяра АПА, двете били едно и също. Те били САТАНА.
Никой никога не повярвал напълно в Единия и Единствен Бог-Слънце. Звярът АПА, дълбоко в сърцето си, останал верен на егоизма си и съмнението станало негов постоянен спътник.




Отначало едър звяр, с огромна и необуздана сила и лош нрав... после по-рафиниран и пригоден за участие в Империята... след това разделен на покорен и непокорен вариант АДАПА и АДАМУС... след това отново слят в единен вид поради стечението на историческите обстоятелства... звярът АПА се превърнал в едно измамено, излъгано и объркано същество -ограбено от своето минало, разделено от своето космическо семейсто и превърнато в слуга на чужди извънземни интереси.


"Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек. Числото му е шестстонин шейсет и шест"



С това историята продължава, но е вече изчерпана за контекста на тази тема.

А сега предстои да обсъдим последиците от Потопа върху цивилизацията на ден днешен такава, каквато си мислим, че я познаваме. Как Потопът диктува екологичните и климатичните ни реалности сега. Как той диктува облика на културата ни, как диктува и мирогледа ни.




П.П.
SSA-TA в последствие стават изключително богата и мощна раса в деветия сектор, благодарение на владението си Ериду.

В последствие те се опитват да убият МАРДУК, защото вече нямат нужда от него, но той успява още веднъж да избяга в космоса.

До ден днешен, Ериду - Земята - е владение на гущероподобните хуманоиди SSA-TA и звярът АПА е тяхна собственост.

Най-силната империя в тази част на галактиката - Двукрилата Империя на Деветия сектор ARI-AN - ASA-RRR (Орион-Сириус) - продължава активно и открито да воюва със SSA-TA узурпаторите, за да възстанови владенията си върху Ериду и звяра АПА, който "законно" й принадлежи.
                                                                                                                                               Придържайки се eдностранчево към информацията в " Документите Тера " можем да загубим връзката си с истинския създател и да се вплетем пак в нечия игра.

Животът се е зародил именно във водата и от там трябва да тръгнем,... от Земята като център на тази Брахманда не от Сириус и Орион.

Битие:
1 В начало Бог създаде небето и земята.

2 А земята беше пуста и неустроена; и тъмнина покриваше бездната; и Божият Дух се носеше над водата.

3 И Бог каза: Да бъде светлина. И стана светлина.

16 Бог създаде двете големи светила: по-голямото светило, за да владее деня, а по-малкото светило, за да владее нощта; създаде и звездите.

17 И Бог ги постави на небесния простор, за да осветляват земята,

18 да владеят деня и нощта, и да разделят светлината от тъмнината; и Бог видя, че беше добро.

19 И стана вечер, и стана утро, ден четвърти.

20 И Бог каза: Да произведе водата изобилно множества одушевени влечуги, и птици да хвърчат над земята по небесния простор.

21 И Бог създаде големите морски чудовища и всяко одушевено същество, което се движи,които водата произведе изобилно, според видовете им, и всяка крилата птица според вида й; и Бог видя, че беше добро.

22 И благослови ги Бог, казвайки: Плодете се, размножавайте се и напълнете водите в моретата; нека се размножават и птиците по земята.

23 И стана вечер, и стана утро, ден пети.

24 И Бог каза: Да произведе земята одушевени животни, според видовете им: добитък, влечуги и земни зверове, според видовете им; и стана така.

25 Бог създаде земните зверове според видовете им, добитъка - според видовете му, и всичко което пълзи по земята, според видовете му; и Бог видя, че беше добро.

26 И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие; и нека владее над морските риби, над небесните птици, над добитъка, над цялата земя и над всяко животно, което пълзи по земята.

****В някой легенди също се казва,че ЕА или Енки живеели на дъното на океана, там от където излиза всичко живо. Имах една позната етиопка, преди време която сподели с мен, че знае от нейния дядо че има таен път, който минава под Червено море и е бил известен само на посветени.Знаете преди Египет и Етиопия са били едно. Когато прочетох "Документите Тера " ми изникна точно този факт, че не от Сириус, а от океана се е разделило Червено море.

****Ериду се е наричала местност в Месопотамия, където са творили.
В къщи имам една книга на Хайдемар Кох - немски иранист/археолог - 20 г е изследвала Eлам и културата на елимите, предшественици на елинизма.Eлам е град в Месопотамия, където се предполага, че е била Едемската градина. Наименувана е на Елам (Elam ,( /ˈiː.ləm; עֵילָם) в Еврейската Библия (Битие: 10:22, Ездра 4:9) е първият син на Сим и внук на Ной.
Баща му Сим е първороден син на Ной. Елам има четири братя. Той е прародител на еламитите. Той създава древното царство Елам в днешен южен Иран на устието на Ефрат и Тигър със столицата Суза. Сим се смята за баща на всички евреи. В Елам в действителност са открити артефакти при разкопки, че някой животни са притежажали човешки способности. Има една намерена плоча, на която са изобразени животни които, работят в работилница, като хора.
Ето и малко повече информация за еламите произлезли от първия син на НОЙ -Сим.
                                                                       
         http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B8                                                                                                                                                                  
Преди потопът не е имало хищници и всички са се хранили с трева и плодове.. След падението на човека се появяват хищните животни. Нещо, като протест срещу човека - унищожаващ тяхната среда колонизирайки естествената им фауна.Имаше даже един филм не си спомням точно името му, но там се разказваше за два лъва в които са се вселили душите на шамани, които упорито се бореха срещу човека. Ставаше въпрос за колонизирането на Африка от французите и цивилизоването и. Французите си бяха изградили лагер и проектът и бе да изградят мост, който да свърже двата свята. Всяка нощ двата лъва изяждаха повече от 30 човека и никой не бе в състояние да ги спре. Тогава извикаха на помощ едно племе -майори, които се отказаха да воюват с тях, защото казаха, че те не виждат лъвове, а дяволи.

Битие: 1:29-30, като доказателство че месоядството и хищничеството е било непознато.

29 И Бог рече: Вижте, давам ви всяка семеносна трева, която е по лицето на цялата земя и всяко дърво, което има в себе си плод на семеносно дърво; те ще ви бъдат за храна.
30 А на всичките земни зверове, на всичките въздушни птици, и на всичко, което пълзи по земята, в което има живот, давам, всяка зелена трева за храна; и стана така.
                                                                                                                                                Псалм:46:9
Той прекратява войните до краищата на земята,
счупва лъковете, строшава копията
и изгаря с огън колесниците.
Исая:
2:4 Бог ще съди между народите, И ще решава между много племена; И те ще изковат ножовете си на палешници, И копията си на сърпове; Народ против народ няма да дигне нож, Нито ще се учат вече на война.

35:1 Пустото и безводното място ще се развеселят, И пустинята ще се възрадва и ще цъфне като крем.

35:2 Ще цъфти изобилно, и ще се развесели дори с радост и песни; Ще се даде на нея славата на Ливан, Превъзходството на Кармил и Сарод; Те ще видят славата Господна, Величието на нашия Бог.

35:3 Укрепете немощните ръце, И утвърдете ослабналите колена.

35:4 Кажете на ония, които са с уплашено сърце; Укрепете се! не бойте се! Ето вашият Бог! Възмездието ще дойде с Божие въздаяние: Той ще дойде и ще ви избави.

35:5 Тогава очите на слепите ще се отворят, И ушите на глухите ще се отпушат,
35:6 Тогава куцият ще скача като елен, И езикът на немия ще пее; Защото в пустата земя ще избликнат води, И потоци в пустинята.
35:7 Нажеженият пясък ще стане езеро, И жадната земя водни извори; В заселището, гдето лежаха чакалите, Ще има зеленина с тръстика и рогоз.
35:8 И там ще има друм и път, Който ще се нарече път на светостта; Нечистият няма да мине през него, но ще бъде само за тях; Пътниците - даже и глупавите - няма да се заблуждават по него.
35:9 Лъв не ще има там, Нито ще се качи по него хищен звяр; Такъв не ще се намери там; Но изкупените ще ходят по него.
35:10 Изкупените от Господа ще се върнат, И ще дойдат с възклицание в Сион; Вечно веселие ще бъде на главата им; Ще придобият радост и веселие; А скръб и въздишане ще побягнат.
11:6 Вълкът ще живее с агнето, Рисът ще си почива с ярето, Телето, лъвчето и угоените ще бъдат заедно; И малко дете ще ги води.
11:7 Кравата и мечката ще пасат заедно; Малките им ще си почиват задружно; И лъвът ще яде слама както вола.
11:8 Сучещо дете ще играе над дупката на аспида; И отбито дете ще туря ръката си в гнездото на ехидна.


П.П. Тоест целта е обединение на цялото човечество в една раса и един народ с един Бог. Ще отпаднат всички граници и националнисти.....Монархии......човечеството ще бъде едно цяло, когато се изчисти от пошлостта си напълно и съзнанието му съвпадне с това на твореца. Преди обаче това да се случи народ срещу народ ще възстава и брат брата си ще убива...
                                                                                                                     Кардашев и Шкловски (Shklovskii на латиница) са водещи астрономи за СССР през 40те до 70те години, като Кардашев e бил директор на Института за космически изследвания на СССР, а Шкловски - неговия университетски преподавател, от когото е взел много и който сам е дал много на космическите науки (от които на ден днешен сме умело лишени).

Скалата на Кардашев се отнася до нивата на цивилизацията, които се формират спрямо това колко енергия дадена цивилизация може ефективно да утилизира.

Цивилизация Тип 1 усвоява цялата енергия на своята планета - контролира климата, контролира земетресенията и вулканичните изригвания, контролира планетната водна циркулация и има пълно разбиране и контрол върху екологичния кръговрат.
Цивилизация Тип 2 усвоява цялата енергия на слънцето си - манипулира вътрешните процеси на своята и другите звезди, манипулира динамиката на планетите в дадена слънчева система, насочва астероидите и кометите в изкуствени траектории, може да създава изкуствени слънца, планети, луни и спътници и не е зависима от своето слънце, разбира и използва звездното пътуване, може да мигрира от планета на планета с лекота.
Цивилизация тип 3 усвоява цялата енергия на своята галактика - има разбиране за и упражнява контрол върху вътрешногалактическите космически процеси и използва интер-галактическото пътуване.
Цивилизация тип 4 (разбирането за която е съвременно, а не е оригинално заключение на Кардашев) е цивилизация, която развива централното си съществуване в междугалактическото пространство и манипулира различните честоти на съществуване, както и множество неща, за които все още нямаме въображение на този етап.

Ние сме цивилизация от Тип 0, намираща се в преход към цивилизация от Тип 1. "Ние", това са онези от нас, които са собственост на други себеподобни хора - така нареченто "население". Другите хора, които притежават населението, вече се ползват от възможностите на цивилизация от тип 1.
- интернет е Тип 1 телефонна система.
- Европейският съюз, САЩ, ООН, НАТО и други подобни тела са примери за Тип 1 икономика, политика, военни и други съглашения. Небезизвестният "Нов Световен Ред" е пример за правителство от Тип 1 (тоест планетарно).
- английският и мандаринът са примери за еволюиращи Тип 1 езици, като крайната фаза е пълно сливане.
- в момента се развиват Тип 1 модни течения.
- също така Тип 1 култури, например тийн-културата.

Някои хора все още не са се замисляли (и идеята на тази тема е да ги подсети за това), че за да започнем да излизаме в космоса на битово, обществено ниво, за да се превърне излизането в космоса в част от обществената транспортна мрежа, ние първо трябва да се сдобием с расово самосъзнание.
Докато има държави, докато има повече от една култура и докато има вътрешно-планетарни граници, "тук" ще бъде нашата държава, "там" ще бъде съседната държава, а космосът няма да влиза в полезрението. Чак когато "тук" стане цялата планета, "там" ще стане всичко останало - космосът и всичко в него.

За да се случи това, културите трябва да изчезнат. И е време да изчезнат. Сливането в една единствена култура, и в една единствена раса, е неизбежно. Случва се на всяка планета, случва се и на нашата - онзи, който се наложи над всички останали и нарече планетата "своя собственост", ще е онзи, който ще се отправи да завладява луните си и после космоса. Ако не остане само един, то тогава човечеството ще се раздели на две.

И някои читатели може би са запознати с факта, че човечеството вече е разделено - вече има отцепила се, самостоятелна втора човешка цивилизация, която е започнала да съществува паралелно с нашата на Земята.                                                                                                                                           
Култури са изчезвали, и съдбата им е да изчезат. Това, че България и българите изчезват, е нещо съвсем естествено, неизбежно, и дори му е крайно време, както е крайно време и за много други култури. Това, че аз съм българин, не се отнася до това, което съм аз самият. Да съм българин е само едно от многото ми качества - защото аз съм много неща. АЗ няма да изчезна с българската култура - ще изчезне само тя... защото аз ще стана създател на нова култура, на поредната култура, но този път от Тип 1, както и всеки един от нас рано или късно ще го направи.                                                                                                                                                                                                      http://xcombg.net/                                                                                                                                                                                                   Подсъзнателно обучение                                                                                                                                                         Когато една цивилизация е напреднала до някаква степен, но поради определени причини претърпи крах и й се наложи да се изсели на друго място, то тя неминуемо ще регресира. Неизбежно е. Колкото и оцелели да има... те ще запазят нивото си на цивилизованост единствено до своята смърт. С всяко следващо поколение цивилизацията ще регресира повече и повече, докато не удари до нулата, преди да започне отначало.

Можем да правим автомобили например, и можем да смятаме. Налага се да мигрираме спешно и надалече, в дивата природа. Докато сме живи ние, ще знаем всичко за автомобилите, но без заводи, няма да можем да направим нито един - без индустрия, без металодобив, бе забсолютно нищо, единствено ще можем да рисуваме автомобили по пясъка, за да разказваме на децата си що е то автомобил. В добрите случаи ще можем да сглобим носилки или каруци, но нищо повече.
Сред оцелелите ще има гениални математици например, но какво ще направят те без институтите, без кабинетите, без научния инструментариум, без академичната база, без научното общество, без устоите на цивилизцията?
Ще могат само да пишат математика по пясъка и да учат децата си на смятане, но след като тези оцелели измрат, единственото, което децата им ще могат, е да правят каруци и да броят и смятат до 100.

Децата на техните деца ще имат съвсем други проблеми - всичко онова, което некадърните им родители няма да могат да разрешат, така че след още едно поколение каруците ще станат още по-некадърни, а математиката ще почне да си задава въпроси за онова, което е било известно на предното поколение.

След още няколко поколения нещата ще ударят нула, ще се случи жалко избиване за това кой има повече косми и коя е по-красива и намножилите се поколения ще започнат да преоткриват базовите устои на здравия разсъдък - личните вещи и ценността на притежанията.

От този момент цивилизацията тръгва постепено отново нагоре.
Ако например цивилизация на 10 000 години й се наложи, поради някаква причина, бедствено да мигрира в спасяване на живота си... когато намери сигурно диво място, тя ще се върне с 2-3 000 години назад. Когато взетите пътьом провизии и техника се свършат и развалят без поддръжка, нивото на цивилизованост ще падне например до 5000 години. Когато първите бежанци измрат и децата им ги наследят, нивото им на цивилизованост ще бъде 1000 години, защото родитеите им няма да разполагат с материалните средства и пособия да им предадат всичкия си житейски опит, устоите на цивилизацията просто липсват.
После неграмотността и невежеството за нула време ще превърне от полу-хората маймуни, който отново ще започнат да си изграждат цивилизация наново.

След 10 000 години те евентуално ще стигнат момента, в който древните им предци са били принудени да се разпръснат.

Отначало Империята е била тук, и е направила от тази планета обитаемо място. С нея са дошли всеизвестните аннунаки, строителите и прочие и са положили основата на някаква култура и цивилизация. Тогава е бил създаден човекът. И идва другият момент...

Замисляли сте се, че... това да владееш някого е по-сложно, отколкото изглежда? Аз например не мога да притежавам никой друг. Може да имам роб, той може да прави каквото му кажа и да няма абсолютно нищо... Но аз не мога да имам НЕГО. Него самия. Мога да го командвам, мога да го унижавам, мога да си играя с него, мога да го бия, мога да имам дори волята му, но не мога да имам НЕГО САМИЯ.
Мога да отнема живота му, но той не е животът си. Животът е бил негов, и аз мога да му го взема... но с това ще го загубя. Не мога да имам НЕГО, притежателя на този живот. Мога само да отнемам собствеността му.
Мога да му отрежа крака. Но в момента, в който отрежа крака му, това спира да е крак - това е просто мърша. Както кучето е куче, докато е живо, после е просто труп. Да, той няма да има крак - аз ще съм му го отнел, но аз също няма да имам крак в повече... не мога да го ПРИСВОЯ. Маго само да направя така, че ТОЙ да го изгуби, а не АЗ ДА СПЕЧЕЛЯ. Този негов крак никога няма да мърда за мен, в мое име. Кракът може да е жив само тогава, когато е собственост на моя роб.

Когато човекът е бил създаден, той е трябавло да бъде нечия собственост. Замисляли сте се КАК това е могло да бъде възможно?

Единственият начин да притежаваш нещо, е като го превърнеш в част от себе си. Единственият начин да притежаваш една зелка, е като я погълнеш. В стомаха тя навлиза в теб, става част от теб, и по този начин - става твоя собственост.

Човекът е трябвало да бъде КОНСУМИРАН, за да бъде нечия собственост. Как се консумира един човек?

- Духовно. Религията кара човека да се лиши от себе си - да предаде себе си в ръцете на по-висши идеали. Религията учи, че човекът, сам по себе си, не е достатъчно висш идеал, за да съществува в свое име. Той трябва да си намери някакъв по-висши идеал, на който да предаде себе си и съдбата си.

- Сексуално. Богове взимали човешки жени и прочие.

- Плътски. Тук водят началото си всички ритуали, в които се жертвено се консумира човешко, най-често жени. Зашото жените са по-подходящи за плътско консумиране - сексуално и чисто месоядно, защото са по-прагматични от мъжа, който е най-подходящ да бъде духовно консумиран чрез религиозните машини.

- Вдъхновение и забавление. Тук водят началото си колизеумите и всичко от този тип, където човекът е бил ползван за зрелища, забавления и прочие дейности (и мъе и жени).

Но всичко това не е достатъчно.
Защото за да притежаваш нещо, то ти трябва да си повече от него. Например аз съм повече от която е да е моя собственост - аз съм повече от разума си, аз съм повече от емоциите си, аз съм повече от духа си. Да, ние наистина сме повече от духа си - защото сме И тяло. Духът сам по себе си е призрак. АЗ от друга страна съм веществен, затова съм повече от духа и от душата си.Повече съм и от тялото си - защото съм И нещо друго.

АЗ съм повече от "висшия си аз". Защото той е мой. Моят - висш аз. Моята - собственост. АЗсъм смисловото ядро на МОЯ висш аз. АЗ не съм негов... Нека ню-ейджърите и езотериците обърнат внимание на това.

АЗ притежавам всички тези неща - душата ми, духът ми, емоциите ми, разумът ми, тялото ми, висшият ми аз, личността ми, егото ми... Всичко това е моя СОБСТВЕНОСТ и аз мога да разполагам с нея както си искам.
Аз не съм всички тези неща - аз съм СОБСТВЕНИКЪТ на всичко това.

Кой тогава може да притежава човека? Да го нарече своя собственост? Този някой трябва да бъде повече от човек... "Човек" трябва да бъде негово качество, а не нещо външно за него. Този някой трябва не просто да е собственик на определени човеци - той трябва да притежава човешкото, като принцип, като институция, като място в йерархията.
Древният принцип - унищожи мястото, унищожаваш и човека. Който притежава мястото, притежава и онзи, който го заема. Затова този някой, кйто е трябвало да бъде господар на хората, е трябвало да притежава човешкото, в смисъла на стериотип, идея и принцип.

Нефилимите. Кръстоската между извънземните и наскоро хибридизирания човек. Те са не просто извънземни... защото те са И извънземни, И хора. Тоест те са извънземните, които действително са ПОВЕЧЕ от хора.
Именно това е била идеята за яхното създаване - да бъдат господарите тук, точно както си пише.

Но има междуособици. Има конфликти. Случва се така, че на Земята е предизвикан Потопа (сега няма да се спирам кога, защо, как и какви са последиците от това).
Извънземните се евакуират и напускат Земята (името й е Ериду). Целта е била да се изтреби само човека. Но на човека му е било помогнато, групи от хора оцеляват тук-таме.

Работата е там обаче, че цивилизацията е заличена. Потопът превръща съществуващата дотогава цивилизация (Атлантида, Му, Ведите и редица други "държави") само в спомен, от който почти не остава и следа. А онези, които първоначално са донесли тази цивилизация тук, са отлетели.

Както казах по-горе, това поставя нефилимите в положение на регресираща цивилизация. Малкото оцелели от потопа не разполагат с нищо, с което да попречат на този регрес. Но нещо повече - самите нефилими, които до вчера са живеели като богове, също ще регресират. Децата на нефилимите, заедно с оцелелите хора, също ще се върнат до кота нула на цивилизацията, преди да тръгнат нагоре отново. Всички - в това чисто и нефилимите - са били зарязани тук и обречени на връщане към маймунизма.
Някои ще се консолидират, други ще се кръстосат с хората. Едни ще вземат мерки, други не. ще изчезнат групи, ще се появят групи... ще възникнат мотиви и интереси, и ще изчезнат мотиви и интереси.

Това е доста сложна политическа ситуация. Нефилимите са имали възможност да направят следното (и са го направили):

Могли са да се скрият, за да разделят съдбата си от съдбата на човека. Взели са мерки, като са направили за себе си пъзели, ключове, пътеводители и кодирани записи от информация, с надеждата че тези неща някой ден ще бъдат прочетени от техните деца и внуци и това ще им помогне да дръпнат по-бързо нагоре по възхода на технологията и цивилизацията.
Отделно, преди последните помнещи миналото да отмрат, са направили отделна пътека за човека - заблуждаваща пътека, забавяща развитието, за да могат да дадат на собствените си наследници преднина и някой ден отново да бъдат господари на човека, за каквито са ги посочили в самото начало.

Защото иначе биха се претопили в човека, линията би се загубила и само съдбата може да покаже кой на кого ще стане господар и как ще се развият нещата.

Наследниците на нефилимите са именно илюминати.

С което стигаме до въпроса на темата и сегашното политическо положение.

Това, което илюминати искат, е отново да бъдат боговете, които някога са били. Те искат отново да имат своята Тип 1 цивилизация (за което писах вБлизкото бъдеще на човечеството),но този път - като господари и нейни собственици, а не като лакеи и подставени господари на някаква нисша животинска за тяхната гледна точка раса.

Затова илюминати създават нацистите - поредният от техните инструменти.

Както на някои им е известно (а на всички би трябвало да им е известно) нацистите се сдобиват с достъп до космоса още преди фактическото начало на Втората Световна. Докато се развият познатите ни действия от историята, те вече разполагат с постоянно присъствие на Марс и Луната.

По време на привидното им изчезване от световната сцена на Земята, те просто прехвърлят основното си присъствие на Марс, и под нейната повърхност започват своя собствена отцепническа цивилизация, която няма много общо с нас, освен ролята ни на дойна крава.

От друга страна, ние (тук на Земята) все още имаме политическия си елит - имаме си мафиите, мъжете в черно и всичко това.

Та на въпроса:
- Защо е това изтичане на кодирана, загатната, символна информация и намеци, които виждае по филми, игри, анимация, събития, медии, музика, вестници и списания, модни тенденции и политически театър?
- Защо се крие толкова много, и въпреки това на определени хора им се позволява да правят каквото правят и да говорят каквото говорят?
- След като могат, защо не премахнат цялата информация? Защо оставят някои неща не-засекретени и достъпни? Какъв и смисълът?

Интересите на нацистите и на земните правителства се разминават. Нацистите искат нас, ние - 7-милиардното човечество - сме ресурс. Само че не сме им нужни чак толкова много, много по-потребни бихме им били, ако бяхме на половина... или една трета.
Познатите ни земни правителства също ни искат - за тях ние също сме ресурс, но колкото повече, толкова по-добре.

Нацистите не искат ние да знаем за тях - на тях сме им полезни да не знаем нищо, като крави в модерната месна индустрия.
Земните правителства също не искат да знаем за нацистите - ако знаем, ще вземем да си помислим, че правителствата ни не са вездесъщи и вероятно нямат никакъв контрол над случващото се и над ситуацията... би настанал хаос.

Така че ако някой въобще губи, това сме ние.

Но нацистите са в открито и доста яростно съперничество със земните правителства и власт. Битката - както в незапомнените времена - отново е за Ериду, отново е за Земята, и отново е за нас... Което не би трябвало да ни ласкае.

Затова идва моментът, в който земните правителства трябва да повдигнат нивото ни на информираност, очаквания и възможности - въобще цялостното ни ниво. Защото това означава повдигане в квадрат на тяхното собствено, което пък означава повече контрол над ситуацията в непосредствения ни космос.

Само че това трябва да стане МНОГО внимателно и контролирано. Много е лесно да се изпусне повече информация, а е непосилно да се наваксат последствията.
Също така няма как правителствата да излязат пред хората и да кажат за какво става дума, и всичко да остане под контрол (става дума за всеизвестния disclosure). Планетата просто ще се взриви.

Поради това се извършва така нареченото ПОДСЪЗНАТЕЛНО ОБУЧЕНИЕ.

Дават ни се идеи, картини, форми... информация и всички други неща... като форма на запознаване с реалната обстановка. Точно като обучение в детската градина. Думата е точноОБУЧЕНИЕ - не просто споделяне.
Защото те имат нужда да знаем това, което ни се показва... за да сме годни да изпълняваме нова, по-отговорна роля в ТЕХНИТЕ намерения за бъдещето на Земята, без в същото време да станем опасни или конкуретноспособни (нуедобни) за който не трябва.

Звучи странно, но ако някой иска да е максимално информиран с възможно най-критичната информация... ако няма други прийоми за сдобиване с нея... е достатъчно внимателно да следи филмовата индустрия (на първо място) както например прави Н. в Паралелна Реалност, индустрията на видео-игрите (на второ място) и да следи хората, на които в момента им се позволява да говорят (лектори от НАСА, физици, свидетели, военни, лийкъри, изследователи и прочие) и достъпните трудове по различните въпроси.
                                                                                                                                                                                                                                                                          http://xcombg.net/index.php?topic=237.0                                                                                                          

1 коментар:

  1. Здравейте,

    липсва снимка на съществото, описано от Кредо Мутуа. Бихте ли могли да я възстановите?

    ОтговорИзтриване