Последователи

събота, 13 юни 2015 г.

Съюзът на Северните страни ще въведе новия световен ред

“Никой не може да влезе в Новия Световен Ред, без да е направил поклон пред Луцифер. Никой не ще прекрачи прага на Ню-Ейдж без да е получил своето Луциферианско посвещение.”

/Дейвид Шпенглър, теолог и Ню-Ейдж писател, изпълнителен директор на Финдхорн, изпълнителен директор на Планетарната инициатива на гражданите космополити за един свят в който изборът сочи Обединените нации - Новия Световен Ред/

“Америка е като едно живо тяло и нейните съпротивителни сили зависят от три фактора: Нейния патриотизъм, нейния морал и нейния духовен живот. Ако можем да преодолеем тези три отбранителни линии, Америка ще изпадне в колапс.”

Йосиф Сталин

“Най-сигурният начин да се разруши една нация, това е като се разложи нейната парична система.”

“Разрушете семейството и цялото общество ще изпадне в колапс.”

“Дайте ми едно поколение от четири годишни деца и аз ще изградя социалистическа държава.”

Владимир Ленин                                                                                                                                                                                         
Професор Лоурънс Смит, автор на книгата „Светът през 2050 година“, нарича този съюз „Северния Рим“, като под това название включва и културологичен замисъл – като място за съхраняване на европейската цивилизация.

Като цяло в Арктика ще живеят 250 млн. души, а брутният вътрешен продукт на региона ще достигне 7 трилиона долара, описва в анотацията към книгата американският вестник Wall Street Journal.

Като човек на науката, Лоурънс Смит политкоректно заобикаля конкретизацията на темата за „новите варвари“. Затова пък вместо него го правят охотно западните писатели.

Малко преди книгата на Смит свое произведение по повод прогнозите: за 2050 година написал и известният английски писател Сам Норт. Голяма част от есето си той посвещава на разпада на САЩ. А за Европа пише кратко: „Високите цени на енергоносителите, болестите, нелегалната имиграция, гражданското неподчинение и безредиците в повечето градове, свързани с тероризма от различни религиозни групи, привърженици на „края на света“, мюсюлански и сепаратистки, довеждат до анархия на континента. Гърция, Италия, Франция и Испания, потопени от масата нахлули африканци, са буквално опустошени. Положението се задълбочава и от това, че ценните сили на САЩ са напуснали Европа и европейците, които не са инвестирали в армия, се оказват изненадани. Нормални за живот остават само Скандинавия и северните части на Русия. Руският астролог Павел Глоба смята, че след Третата световна война Щатите ще се сринат

Астрологът Павел Глоба предвижда скорошно начало на Третата световна война. Тя ще стане причина за унищожаването на САЩ. В същото време Русия ще отбележи възход. Другите държави в света ще се борят с непредвидени проблеми, за да могат да заемат своето място в новия световен ред след приключването на конфликта.

Ученият се ползва с голям авторитет сред политиците в Русия, но е скромен и не си придава важност. Неговите предсказания са смятани от хората за равносилни на тези на Нострадамус и Ванга и се гледа с трепет и страх на всяка негова дума. Той рядко се занимава с пророкуване, но когато го направи, винаги е за нещо от световна величина.

Според Глоба 21 век ще е най-важният по отношение на оцеляването и развитието на човешката раса. Ще рухне “финансовата империя” на САЩ заради “черния президент”. Доларът ще падне като международна валута, заменен от юана.

Конфликтите на религиозна основа ще се разрастнат до степен да станат причина за Трета световна война. Очаква се началото на това да е в Кавказ или Казахстан – опасно близо до Русия, но идеална възможност тя да си запази неутралитета.

Ако правителството на бившата главна социалистическа държава съумее да последва примера на неутралитет на Швейцария, Русия ще може да се превърне в новия финансов център след края на конфликта. Това ще даде възможност за бързо развитие и шеметен растеж на икономиката. Ще се организира нов съюз на бившите социалистически републики, който ще включи дори Гърция и Монголия за по-голяма финансова стабилност. В съвременният капиталистически, глобализиран свят, идва ли нещо може да се се случи по волята на някакъв народ. Финансовия капитал може да си формира всякаква „народна воля” и да я афишира в собствените медии, да имитира масова подръжка и овации ! Почти всичко е разпределено между основните играчи, тук –там има някои спорни въпроси, които се уреждат тихо, с преговаряне, отстъпки и договаряне. В отлична, бизнес симбиоза са и двата капиталистически гиганта Русия и САЩ. За 25 години Русия би света по брой на милионери и милиардери, частниците и изкупиха много имоти в голяма част от ЕС, без да членува в него, особено много в Англия. Международните анализатори обаче, не надушват световна война, защото подобна ще бъде в ущърб и на двете, военни свръхсили, ще наруши спокойния бизнес ! Тайната дипломация работи денонощно на високи обороти, съпоставя цифри, данни и ползи, целта е да формира елегантно, икономическо решение. Тук даже не става дума за отживели времето си военни бази, на съвременната война те не са нужни, но се ползуват като претекст от договарящите ! Възможностите за прецизна, космическа локация и наблюдение ги правят неефективни и уязвими. Днес са модерни подвижните ядрени сили, локализирани върху подводници, влакове, граждански самолети и влекачи ! До война няма да се стигне, а само до „компромиси” и те изглеждат така : Украйна на Русия, Сирия на САЩ. Това обяснява и засиленото военно присъствие на заинтересованите страни, подготовката им „миротворчески” да размажат всякаква случайна съпротива, да внесат измамна демокрация и нов „морал”,и за сплашване на робите. Натан, третият син на Майер и основател на Ротшилдовата династия, е бил питан от своя най-малък син колко различни нации съществуват в света? „Само две са тези, за които трябва да мислиш“ — отговорил Натан, — „еврейското семейство и след това са другите“. Под „еврейското семейство“ той има предвид „еврейския род“, който е различен от другите хора. Пророчествата на момчето Вачеслав:
Китайците имат много добри хакери и копират всякаква военна техника. Китайците от Новия Световен Ред ще бъдат много жестоки глабалисти-войници и ще убиват деца и мирно население, жени и мъже в Русия. Психотронното оръжие съществува и го има почти навсякъде засега, но се употребява по-малко. Когато китайците стигнат до Урал, американците за ще употребят психотронното оръжие масово срещу тях, от което почти всички китайски войници ще полудеят! Господ ще накаже китайците за злодеянията им! Земята ще се разцепи дълбоко до преизподнята в Китай и оттам ще излиза голяма радиация.
Наводнения няма да има по Земята, но ще има огромни пожари а на други места ще има студ до -200 градуса и там ще се създаде новата Кристална решетка. Цялата земя ще почне да се измества откъм полюсите, ще стане приплъзване на земните слоеве. Цялата планета Земя ще се мести, ще има подводен взрив в Черно море. Голяма катастрофа в Черно море - сероводородът ще се взриви и самозапали! Град Одеса ще бъде залят и изгорен и части от Турция ще изгорят, а после Черно море ще изчезне напълно.
Пророчество на преподобния Тяпочкин
Най-голямата трагедия ще е завземането на Сибир от Китай. Това ще стане не по военен начин: китайците, вследствие отслабването на властта и откритите граници, ще започнат масово да се преселват в Сибир, купувайки имоти, предприятия, жилища. Чрез подкупи, заплахи, договорки с властимащите, те постепенно ще подчинят икономическия живот в градовете. Всичко ще стане така, че едно утро руските хора, живеещи в Сибир, ще се събудят в китайска държава. Съдбата на тези, които останат там, ще е трагична, но не безнадеждна. Китайците жестоко ще се разправят с всички опити за съпротива. Западът ще подпомага това пълзящо завладяване на нашите земи и всячески ще подкрепя военната и икономическа мощ на Китай. Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитни поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов сят. През Август 1973г. в статия, писана от Дейвид Рокфелер за Ню Йорк Таймс, Рокфелер открито оценява и одобрява действията на Мао Дзе Дун, възхвалявайки китайската командна и контролна система. "Каквато и да е цена на Китайската революция, тя очевидно е успяла не просто да създаде една по-ефикасна и отдадена администрация, но и да насърчи висок морал и успешно общество. Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята." Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10-ти август 1973г.
Китай - моделът на Новия Световен Ред
Китай е получил от ООН повече награди за политиката и начина си на управление от всяка друга нация.
В очите на глобалистите, авторитарен Китай е бъдещето ни.
Китай приема ужасната политика за едно дете след лобиране от консорциум от организации по евгеника, включващ в себе си фондацията "Семейно планиране" и ООН. На двойки с повече от едно дете се налагат сурови глоби и затвор.
Практиката на незаконните аборти заедно с желанието на двойките да имат мъжка рожба, потопи Китай в задълбочаваща криза, в която мъжете са с 30 милиона повече от жените.
Китайската полиция безжалостно потушава всеки опит за протест.
Тайни църкви, последователи на Фалун Гонг, стачкуващи работници, биват изпращени в концлагери. Техните тъкани и кръв се описват, подготвяйки ги за донорство на органи. След това китайското правителство ги продава на онзи, които плаща най-добре. Ако заможният пациент избере да отиде до Китай, затворникът бива убит и органите се имплантират. Ако трябва да напуснат страната, фургон за изпълнение на място закарва органите до чакащия самолет.
Социалните инженери в Китай агресивно евтаназират старите хора и инвалидите. Китай просто следва глобалисткия проект за света. Същата система за тотално унищожение на хората се прилага полека в целия свят.
"Обезлюдяването трябва да бъде най-големият приоритет на международната политика по пътя към Третия Свят" Хенри Кисинджър, 1974г. Сега, ние имаме нужда от нов ред в света, но той има различни характеристики в различните части на света. Той не може да успее сега. Но за мен това е проектът, от който някой ден в следващите години ще се изплува решението..."
От къде идва това мислене? Защо елитът унищожава огромни групи хора, когато никой не им противостои и когато те вече имат пълен контрол?
Коя идеология води психопатите от елита?...
                                                                                                                                           
"Новият Световен Ред" на Луцифер
се асоциира с Пирамида и Око на върхът и. Това е асоциирано с паднал дух, демони, които ползват енергията на матрицата Майа по своя воля, представяйки се за "бог" Думата "спекулирам" иде от латинската "spectare"- "наблюдавам"(watch), а "наблюдателница"(Watchtower" , т.е "свидетели на яхова" е "specula". Оттук-"spectrum".
"Спекулирането" е тенденция и свойство на умът, което не означава, че умът е създаден САМО да спекулира! Умът е слабото място на душата, когато иска да потъва в матрицата. Този ум наричаме "луцифериански". Спекулирането с Истината и Богът е дело на Луцифер-падащата и разпръскваща светлина, еманираща до дъно в матрицата." Хорос-коп" не идва от "игра"- "χορός", а идва по-скоро от "време" -ὡρό-σκοπος/"Ора-скопос", по-правилно е да се каже ХРОНОС-СКОП--"χρόνος-σκοπος". На Латински "σκοπος" е "specula"(спекула). => "Гледам"- "spectare", "spectrum"-"гледка"...
Днешният луфицериански "елит" се ръководи от БОРСОВИ СПЕКУЛАНТИ(stock-exchange speculator", букв. "наблюдател на пазарът") чиито устои са в религиозни доктрини пълни със спекулации с Богът и опитът им да играят Неговата роля(Spectacle)! Духовете "Йах" и "Аллах" са луцифериански, които се представят за "бог". Икономическитя термин "спекула" означава да "скриеш стока, която да я продадеш по-скъпо при липсата и на пазарът по-късно". Всички революции, войни и метежи от Френската(включая) насам, са благодарение на СТОКОВА СПЕКУЛАЦИЯ(от страна на рептилният клан Ротшилд). Някой наричат това "прогрес на човешката цивилизация".....?
Да си "спекулатор" означава да играеш самозвана заблуждаваща за околните роля на наблюдател, представяйки се за "бог" или "божествен", когато сам си подвластен(карма) на Играта на Богът(Лила)! Обикновено това става с умът! Което не означава, че "ум" е мръсна дума!

"Deva(Brahma) est Deava il(asura-naga) INVERSUS."
"Дяволът" е "реверсиран Бог". "Реверсирането" става чрез многократни "революции"(превъртания)
в кръгът "самсара"
под влияние на духът на "Луцифер". С очите човек възприема над 80% от информацията за околният свят. Окото е "прозорец към света", но - и "информационен устой" на душата в матрицата("тъмна стаичка" за възприятия). С последното се обяснява фактът, че засилване на сензитивността и пара-нормалните възприятия се развиват у хора, които са изгубили своето физическо зрение. Зеницата на всички очи е черна, независимо от светът на ирисът. Това е с цел-поглъщане на светлината, която отразяват обектите в матрицата. Всички обекти могат да се наблюдават чрез очите, благодарение, че те ОТРАЗЯВАТ светлината. Никога не може да се наблюдава с очите ИЗТОЧНИКЪТ на Светлината, тъй като той не отразява светлина! За "отразител" на светлината се счита Луната и индивидуалната душа, затова и тя се асоциира възприема със САМОТО ОКО!
За възприемане на Богът директно е предназначено сетивото СЛУХ и музиката, като "Върховно изкуство".
С окото е свързан КОНТРОЛЪТ в матрицата. "Контрол" идва от Фр. "contre rolle"- "дубликат на регистър за вписване на роля".

Око-то е ЧЕРНА КУТИЯ("camera obscura"), което поглъща светлина, като "черна дупка".

                                                                                                                 От тука правим по-важният извод, че "Носителят на Светлината"("Луци-фер") не е непременно "САМИЯТ ИЗТОЧНИК на Светлината"(Христос или- Кришна), което е важен момент в анализът защо "Новият Световен Ред" не носи информация за Източникът на Светлината, а само СПЕКУЛИРА с нея. Ето защо аватарите на Богът ДИРЕКТНО показват разликата между "Източник" и "Носител". Съвсем обяснимо- поради спекулация с невежеството на общността Носителят може да спекулира с това, че носи от Източникът, с цел да заблуди и използва(експлоатира). В кали-йуга лесно се спекулира с това, че Шива е бил "Източник", тъй като бил "Носител". И съвсем нормално- Шива е гуна-аватар на Кришна за тези душИ, които са в невежество. Римляните имат поговорка : "HRISTOFORUS VERUS LUCIFERUS" -"Христос е истинският Луцифер"(Кришна е истинският Шива), което показва, че Христос може да е Луцифер, но Луцифер не може да е Христос, което дава препратка на Ведантическият извод, че Кришна може да е Шива(иманентен-всепроикващ и разпръскващ), но Шива не може да е Кришна(трансцедентален-събиращ, "Кришн"а значи още и "все-привличащ"). Т.е.: "млякото" може да стане "кисело мляко", но киселото мляко не може да се върне до състоянието на "прясно мляко".
В този аспект, Луцифер никога не връща в пред-началното(proto-genesis=exodus) състояние, а има функцията само да еманира във времето до крайният цикъл на материята - ЕНТРОПИЯ("дизолюция" или "разтваряне" до състоянието на "Хаос"- култовата Богиня- Луцифер и подготовка за начално състояния на ре-инкарнация. Естествено- един от най-важните масонски(луцифериански) слогани е "Ред от хаосът"
                 


Дейвид Айк разглежда матрицата, като "илюзия подчинена на нашето съзнание". Това е до известна степен така, но крие опасност да вземем "Самият Бог за илюзия"(особено, ако не Го познаваме!). Такъв тип съзнание, като Девид Айк е ВЕЧНИЯТ БУНТАР. "Вечният бунтар" счита "собственото си съзнание за Богът" и по този начин САМ попада в ниските нива на владения на Ананта. (виж публ. "Ведическа космогония").От гледна точка на двайта-философията на ваишнавизмът МАТРИЦАТА НЕ Е ИЛЮЗИЯ, А може да бъде САМО АКО Я ВЗЕМЕМ ИЗВЪН КОНТЕКСТ НА БОГЪТ(КРИШНА). Т.е.-МАТРИЦАТА СИ ИМА СМИСЪЛ. Тя не просто "досадна илюзия".
Дейвид Айк не вярва в Богът, като Личност, но достига до изводът за религията на нагите, чиито център се мести от Месопотамия през Йудея-Рим-Лондон-Ню Йорк, е изместила Арйанската раса(бледоликите или брахманите), като с многократни кръвосмешения е завладяла духовеството на старата вяра, формирайки социален "елит" на пирамидалната структура на базата на МАШИНА(Санскр. "Шри Йантра"). Това потвърждава Шастрите, че в кали-йуга класовата структура ще бъде заменена със змийски използвачески "елит", който ще имитира божественост(брахманизъм), а -всъщност ще цели да зароби и експлоатира материалната енергия на Майа-природатаи живите същества в нея.
Дейвид Айк достига до много важният извод, че смисълът на обожаването на Слънцето и "мъжкият аспект" на Бог(непроявеният, трансцедентален) се измества от обожаване на Богинята-Майка с астралният аспкет, но В СЪЩОТО ВРЕМЕ СВЕЩЕНИЦИТЕ ИМИТИРАТ обожаване на Отец. Това днес е видно от подмененото Римско Християнство .(виж предната публикация "Подмяната на Слънцето и Лъвът..... ")
Алекс Джоунс има отлични наблюдения за луциферианскитя характер на рептилният световен "елит", но поради недостатъчно-задълбочени знания не достига до изводът, че луцефирианството и демонизммът не са "кананитско-вавилоснко-друидски" на Молох("Cremation of Care was an ancient Canaanite, Luciferian, Babylon mystery religion ceremony, and that the owl statue was Moloch."), а - ЧИСТО РЕПТИЛНИ(както го разбира Дейвид Айк!) и самите свещеници от християнската официална църква са нейни носители, онаследили ЛЕВИТИТЕ от Тората(Старият завет).

Терминът "Машина"(Machine) идва от Санкр. корен- "маха"- "голям", "велик", идва да обозначи Маха-дева Шива, но и Маха-Майа. Нем. е "Macht" - "machen" -"правя". На Санскр. "Мощ" е "шакти", оттук =>Евр. "шекина".
"Машината" идва да обозначи "ВЛАСТ В МАТРИЦАТА", базирано на змийската сила в телесната машина "Шри Йантра".

На Латински "сила" е POTENZA(потенца), следва да обозначи типът потенциална енергия, която се счита "мъжката". Потенциалната енергия е винаги в зависимост от ПОЗИЦИЯТА на енергоизточникът. За това асура-нагите(демоните) с днешната рационална пирамида пунтират Богът, създавайки "елит", който да експлоатира в йерархическа последователност, известен с италианското понятие 'МАФИЯ'(скрит, паразитски "елит", не e "elected", a -"Serpent-Selected"). Женският тип енергия е КИНЕТИЧНА или - ПРОЯВЕНА и иде от Гр. κινη (кини)-"двигател", "машина"=> "кино"("движение на кадри"), Лат. engine(engenie), Араб.. Jinni, Санскр. Injana (इंजन In-jana)... Janus("Янус" или "Джанус" e на Лат. Genus -"род", "вид")=>. Оттук "Янтра"- "машина", асоциира се с Янус, Януари, месецът на Водолеят или Брахма.)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Каква е разликата между Брахма-кинетичната енергия и кинетичната енергия на Луцифер на днешният паразитен рептилен елит?- Разликата е същата както между глаголът "жертвам се" и "жертвам". Рептилският(змийски) "елит" жертва за да продължи в матрицата, брахманската класа СЕ ЖЕРТВА за да продължат в матрицата всички. В "машината" на днешният рептилен елит се изсипва неосъзната кинетична енергия на живи същества, които не са осъзнали своята потенция, чуждата потенция и потенцията на Богът.
                                                                                                                                            

Няма коментари:

Публикуване на коментар