Последователи

неделя, 19 април 2015 г.

Антихриста в Русия/Цифри и Мошиах

Не е тайна, че наскоро, преди около 200-300 години, за да покаже, цифрите все още широко използвани букви. В момента, смятането се извършва с помощта на така наречените "арабски цифри", въвеждането на които се смята, че даде значителен тласък на развитието на математиката и други науки и дисциплини като икономика, и в частност, на еврейското банкиране. В тази статия, ние накратко ще разгледаме въпроса от религиозна гледна точка, с участието на езикови инструменти Speech РА.
На първо място, обръща се внимание на факта, че данните, използвани днес се нарича "арабски." В този случай, думата "Arab" в словото-Ра означава:

Arabic = Ar_Ab (1)

т.е. "Black Sun Ara въплъщение (Ab)." По този начин, от съществува езикова точка бройна система днес по някакъв начин допринася за изпълнението на Ara, създаден за etogo.Slovo "фигура" с оглед на факта, че буквата "F" се превръща в "Т" (Федор = Теодор, Фома = Томас, Варфоломей = Бартоломью и т.д.) и обратно, която отразява присъствието на старата азбука буквата "фи" (който е в същото време и "F" и "Т") може да бъде представена чрез еквивалентен

"Арфата": цифра = цитра (2)

Припомнете си, че старата Астрахан, който беше Хазарския Итил = евангелска Ерусалим, където той е бил разпнат, и се смята, че е "възкресен" Dragon-змии Хор Христос се въплъти Ar, се е наричал "Татар Tsitrahan" или просто "Tsitrahan." Вече можете да видите, че произходът на арабските цифри = "арфата" е тясно свързана с името "цитра-хан", която твърди, че е повдигнат, и по този начин отново се въплътили (първо въплъщение при раждането, втори път - във възкресението) Ar, демонстрирайки "Ar_Av" или "Ar_Ab" в съответствие с формула (1).
Оказва се, че старата Астрахан = Хазарския Итил = евангелска Ерусалим е "цифра-хан", т.е. "Дигитален град", или "цифрова ханство" и самите "арабски цифри", са генерирани възникнали там, "Ara въплъщение, възкресение," и са средството да се предскаже и да го приведе до неговото  Второто пришествие. Ето защо днес, по време на отстъплението, защото е бързо развиващ се "цифрово разделение" - съмишленици Ara, и имат за цел ранното въплъщение на своя идол, опитвайки се да "дигитализират" цялото човечество, превръщайки го в инструмент за изваждане на адския дракон от преизподнята.
Ra Всемогъщият е създал буквите и с тях речта  на Speech Ra, която е създала Вселената. В действителност, понятието "писмо" в предварително Nikonian реверсирано четене, като се вземат предвид "в", за да "б" (= Вавилон Вавилон, Василий = Базилио, и т.н.) се представя във формата:

писмо <= Abog_Ab (3)

Формула (3), казва, че "Писмото" - в предварително Nikonian рамейско четене "Abog_Ab" - е средство за реализация,въплащение (Ab = AB) Abog (ите), която е, неща на Господа, Твореца, което е Всемогъщия Ра - противник и езиков антагонист на реверсирания Ap (ите), Ариан "бог" (за подробности виж нашата работа "" Abog Ra "и" Бог Ar ": Universal конфронтация между светлината и мрака" )
За разлика от писмото създаден от бог Ра, нисшия Ap създадева арабски цифри, създаване на виртуални дигиталния свят - ". Бог-Nothing" сферата на Преди думата "стойността" се произнася "tsifir" = "sifir" = "сфира"/Сфира (мн. ч. «сфирот») — «сферы» или «области». Одно из фундаментальных понятий Каббалы./  която дава на понятието "сфера". Имайте предвид, че думата могат да бъдат написани като:

Сфира = Sofi_Ar, (4)

след отстраняването на синкретичен Arian "APB" (произведено, за да се прикрият значенията в създаването на съвременните религии) дава терминът "София" = "Мъдростта на Бога." Сега разбирам защо това е така:

София => сфира => tsifir => Цифир, Цифра (4а)

 - Алгебрична основа за въплъщениетор на виртуалния свят = "сфера на Бога-Nothing" в реалност с помощта на цифрови компютърни технологии, и това се случва на този етап на развитие на човека. На основата на Ар Аб "цифри", е построена модерната "алгебра", чието име фигурира в полския Ра, както следва:

алгебра = Al_Gebr (а) = "Господ (Ал) Гебра" (5)

Думата "алгебра" във формулата (5) е името на древните евреи (има дори и наука "еврейския", която изучава произхода и историята на древните евреи). В реч Ra думата "гебр" е както следва:

Gebre Ka_Eber = = = Ka_Ever Ka_Av_Ar (6)Гебр = Ка_Эбер = Ка_Эвер = Ка_Ав_Ар (6)

и означава "дракон-змия Ka Ever" или "Дракон-змия Ka въплътена Ar". Имайте предвид, че според Библията, е от Евер (и) са възникнали евреи. Получихме потвърждение на горното, а именно да "фигура" конструира бъдещето излиза от нищото дракон-змия Ka въплътена Ap (ите), инструмент, средство, което е модерното "цифрово разделение", за поробване на човечеството. 
Нека да направим няколко важни точки. Думата "номер" = "tsifir" може да се изрази и т.н. (защото "С" може да отиде в "C", например: Цезарь = Кесарь = Чезаре = Сисара, Цион = Сион, Сицилия = Чичилия = Сисилия и т.д.):

tsifir цитир = = = Set_Ir Set_Ar (7)

Уравнение (7) показва, че концепцията за "номер" е пряко свързана с концепцията за "Set_Ar" = "враг на Върховния Теос (<= Set) vsenizshy Ar" (за повече подробности вижте нашата работа
"Как се отваря Ra минало, което позволява да се изгради бъдещето" ) 
Имаме каза, че Татарскя Tsitrahan е стара Астрахан:

Цитра-хан-хан = Astra (8)

От  (8) следва, че:

Цитра <=> Astra (9)

Като се има предвид с формула (2), формула (9) може да бъде пренаписана като:

фигура <=> Astra (10)

В същото време, "Астра" - е Esther = Естер, героинята от едноименната библейска "Книгата на Естир." Тогава формулата (10) приема формата:

цифра <=> Esther,Астра (11)

Както по-горе, във формулата (4), ние открихме, че "редица" = "tsifir" = = сфира Sofi_Ar, с формула (11) може да се трансформира до формата:

Sofi_Ar <=> Esther (12)

По този начин, "София" = "Мъдростта на Бога" е библейската  Естир, който помогна да Пурим - кървава превантивен удар от  римляните, в който юдоарианите евреи са били в състояние да се спасят от пълно унищожение, и постепенно да поемат Земята,  това, което виждаме днес.Ето защо толкова много църкви, включително и православните, са посветени на "Света София" - в действителност библейския Esther Естер = = Астер, направена му "подвиг" в Стария Астрахан Татар Tsitrahani = = = Хазарския Итил Gospel Ерусалим.
В предишните изследвания са показали, че Великден е пряко свързано с разпятието и възкресението на Христос, Хор в Old Астрахан Татар Tsitrahani = = = Хазарския Итил Gospel Ерусалим и преди това събитие бягство от арианите под ръководството на Мойсей, предупредени от Бога преди следващите придошлите води на Каспийско море = "Библейската Flood."
Немски "Великден" = Ostern, т.е. Aster_An = "Astra (и) на събитието (En)" - това е, че говорим за събитието, проведено в астри (д) = цитра (Е) = "фигура."
На английски език "Великден" = Великден (християнството), това е, както "Естер" = "Естер", която според (9), (10), (11) също показва, че събитията се проведоха в астри (- д) = цитра (д) = "цифри."
Пасха = "Пасха" на английски Пасха - изглежда да бъде официално свързана с резултата, но "sover" - не е нищо повече от "Sofer" = "сфира", който води към същото значение, както е описано по-горе.
Няколко думи по въпроса. Факт е, че в германските езици, което води до възникването на готски идиш, буквата "в" се заглушава, известният пример: Смирнов = Smirnoff и т.н. Това означава, че:

цифир => сфира => Svir => "звяр" (13)

т.е. числото на звяра генерира . Ето защо на фигурата = tsifir е построена Кабала - мистично Arian доктрина на въплъщението на подземен дракон-змия Ка:

Кабала = Ka_Ab_Ba_Al (а) (14)

(14) изрично казва, че "Дракон змии (ка) е въплътена (Ab) дух (Ba) на Всевишния (Al)." Както и в "цифровия описание", кажете.
Изданието "Доктрината на метафизичен смисъл Raabty Arian съвременния свят", беше показано, че всички модерни така наречените "Авраамически религиозни култове" (християнство, ислям, юдаизъм) се покланят без жива душа "Бог-Nothing", символизирано от фигурата на "нула" = "0".
Разработването на тази идея, можем да предположим, че ако двоичната система "0" е "Бог-Nothing", то антагонистичната на  нулата единица = "1" - ". Бог-All,Всичко".
В редица публикации ви съобщихме, че през 1999 г. светът започва да действа мистичния Син Ra . Броят "1999" е представен като сума от цифри, както следва:

1999 = 1 + 9 + 9 + 9 = 28 => 2 + 8 = 10 => 1 + 0 = "1" (15)

Формула (15) показва, че броят на "1999" е "1", което показва, че тя е била в тази година дойде на света "Бог-All" = Син Ra, известен като Teos_Raoh.                                                                                                                                                                                                                            
    Фигура 1. Graphical структура на арабски цифри "6" и "9" като комбинация от цифри "0" линия и стрелка.

Тъй като числото "0" е математически картографиране Arian несъществуващи "Бог-Nothing", числото "6" (виж фиг. 1, фрагмент 1) графично представлява грижи "0" = "нула" = "Бог-Nothing" надолу , във вътрешността на Земята, в същността си, която е ад. 
Броят "666", така наречената "числото на звяра", казва, че "звярът" = = siy_Ever които е (Sea) въплътен (EV) Ar три иде в ада: за първи път - в създаването, когато след едно въстание срещу Ra звяр Ra е хвърлен в затвора от Бог в земята; За втори път - първия път, когато той е бил разпнат в края на март 1666, Юда Искариотски (Всички мислехме, че дракон змии разпънаха Исус Христос, но той сам предложил вместо Юда, който е бил като него като две капки вода, както вече бе съобщено Raabta); за трети път - когато той е бил разпънат на самите дракон змии хор на Христос-Исус = (уж "възкресени" след първата от разпъването на Юда), известен като "Joshua", т.е., "Исус излезе на На'ви, от царството на мъртвите" което означава "възкръсна".
Броят "666" в метафизичен смисъл съответства сочи триъгълник отгоре надолу (фигура 2, фрагмент 1), където всеки един от върховете е равен на броя "6" 
Броят "9" (виж фиг. 1, фрагмент 2) графично представлява изхода "0" = "нула" = "Бог-Nothing" от долу, от недрата на земята, от неговото ядро, което е адски отвън, в действителност, в нашия свят.
Броят "999" в арианската традиция - Назад към номер "666", и казва, че "звярът" = = siy_Ever които е (Sea) въплътен (EV) Ar = три въплътен покачване от ада: първия път, когато се въплътили като Hor-Христос втори път като лидер през 1917 г. [най-вероятно "кандидати" Яков Свердлов = Yah_Av Sver_Dlov = Yah_Av Beast Te_El_Av, което означава "луна (и) въплъщение (AB), Beast, разпънат на кръст (Te) на Господ (El) въплъщение (AB) или Сталин = Сет (и) _Lin, че е "враг на Всевишния (Seth <= Theos), Dragon (Lung Lin =)"].
Броят "999" на метафизичен смисъл съответства триъгълник сочи нагоре връх (Фигура 2, фрагмент 2), където всеки от върховете е равен на броя "9".
Фигура 2 показва графично еквивалент на "666" (триъгълник насочена горната част надолу, фрагмент 1), и числото "999" (триъгълник сочи нагоре връх, фрагмент 2)

Налагане на триъгълници (1) и (2), показан на фигура 2, всяка друга дава известната "звездата на Давид" (Фигура 3)                                                                                                                                                                                                                                                                                  
    Фигура 3  "звездата на Давид" - графично кодиране на учение за въплъщението на звяра от ямите на ада.

Той е въплъщение на "Бог-Nothing" = "нула" и казва, че кодът на розенкройцерите, орден, показан на фигура 4.                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 Фигура 4  "звездата на Давид" с местоположението на центъра на "нула" - символ на юдохазарския "Бог-Nothing"

Графичен анализ на информацията, предоставена на Фигура 3 и Фигура 4, тя може да бъде важен извод, подкрепен и от лингвистика:

David DOVID = = Товит => " Nine "= Te_Av_Ad =" разпънат възкресен ад "(15 а)

Формула (15 а) е най-важното, щом установи, че библейската идея на "Давид" съответства на броя "девет" = "9",  графично показва изход "0" = "нула" = "Бог-Nothing" от долу, от недрата на земята, от ядрото, което е адски отвън, в действителност, в нашия свят. В същото време, от езикова гледна точка, от гледна точка на полско-Ра "Давид" символизира бъдещото въплъщение на разпнатия змия-змей на царството на мъртвите към живия свят, че е в действителност, и да го въвлече в НСА - ". Небесното царство" в
По този начин, "Звездата на Давид" - древен символ на Arian, кодифицира очаква бъдещето пришествие на "Бог нищо" = материализиране на "абсолютната нула" под маската на "Месия" (християнството), "Махди" (исляма) или "Moshiach" (юдаизма ) от небитието = адската бездна.
Ето защо "звездата на Давид" е в действителност не само и не толкова символ на юдаизма от древни времена, но и се използва в християнството и исляма, за всички тези арийски култове - дяволски корен ...

Именно, след като Путин дойде на власт през 1999 г., започва активно търсене на Хасидите под общия надзор на Хазарския Итил E.Satanovskogo = = евангелския Астрахан Стария Ерусалим в делтата на Волга, където тя се влива в Каспийско море. Целта на търсенето - намиране на Храма на Соломон = Първо Temple, а след това в олтара му в подходящия момент ще бъдат определени и да подкопаят ядрената заряд, който ще се разделят на земната кора и освобождаването на вътрешността на Земята адския змей-змия-Христос хор, което ще означава появата на "царството небесно. "
В публикацията "клеветите", или как писателя A.Prohanov защитава хасидска Golems опожаряващи Rus "  се отбелязва, че мистичната отправна точка за разбирането на това че пророческото пришествие на Сина Ra наистина вече се е случило, е разпознаваем от лицето на Средновековния образ на Путин. Той е специален "знак Потвърди" визуална гарант "маркер по скалата на времето", която идва от Син на Всевишния Ра на Земята се е състояло.
Страхувайки се от падането на арианската сила в света във връзка с идването на Сина в света на Ra, юдоарианите, призовават Путин да му се противопостави, целта на Путин е изпълнението на "удържане", за да се противопоставят на Синът на Ra позитивно и спокойно преобрази света, докато не се развият свещени предпоставки за Покана от ямите на ада на дракона-змия очаквания месия на хасидите "Moshiach".
Така че, Елцин призовава Путин за свой ​​наследник 9-ти август, 1999 , тоест, почти веднага след изпълнението на пророчеството за идването на Teos_Raoh (и) през юли 1999 година. 

09 август 1999 = (9 + 8) + (1 + 9 + 9 + 9) = (17) + (28) = (8) + (10) = 8 + (1 + 0) = "9" (16)

Уравнение (16) казва, че фигурата датира Путин дойде на власт, "09 август 1999 г." Е "9", което означава, че Путин дойде на власт, за да се опита да се освободи от ямите на ада дракон-змия-Христос Хор. По лицето на Сина Ra скрити за момента от човечеството, а лицето на Путин запечатани от древни времена, включително под формата на външен вид на Сатана поглъщащ хора, тогава Путин - че Сатана = Set_An, че е, "Сет (и) хора" = "убиец на века ", сега е ясно и потвърдено от примера те освободицата касапницата  в Украйна.
Така че, през август 1999 г., когато Владимир Путин дойде на власт, имаше слънчево затъмнение - Всемогъщия бог  Ра дори не е искал да гледа как се обличат във власт враговете на Бога.
Името "Владимир" на латиница - Владимир. Букви от азбуката - е така добре познати "римски цифри":
V = 5 
L = 50
A = 0 (означаваме броя)
D = 500 
I = 1 
М = 1000 
I = 1 
R = 0 (означаваме броя)

Тогава тяхната сума е: 5 + 50 + 500 + 1 + 1000 + 1 = 1557. На пръв поглед, всичко безвредни, но това не е нищо повече от една скрита форма числото на звяра: Kabbalistic сума от цифри на името "Владимир" в 1557, а също и в числото на звяра е същата и е равна на 18 = 1 + 5 + 5 + 7 = 6 + 6 6, докато броят на "1557" също ще бъде "9" (18 => + 1 = 8 "9").
По този начин, фигурата на дата Путин дойде на власт е "9", и числото на името му, както е "9".В нашите статии на сайта вече е докладвано (вж., Например, "Къде всъщност е роден и където е разпнат Исус Христос," и др.), които Дракон змии Хор Христос (или по-скоро, като него "като две капки вода" Judas Искариотски вместо) е бил разпънат на 29 (30) през март и "възкресен" 01 Април 1666 в Хазарския Итил = = Астрахан Стария Ерусалим Евангелието в делтата на Волга, а след това започна библейския потоп, когато водите на Каспийско море са потопили повечето от Хазарския каганат, който продължило 150 дни или пет месеца, което означава,водите на потопа спаднаха на 1-ви септември, 1666 . Ето защо датата "01 Септември" Old Style православна църква чества като "Рош Хашана", че е началото на нов живот след Потопа.
Ние се отбележи, че терминът "Рош Хашана," чете напротив, дава следното:

Нова година (-s) <= Itil_Ivan, че е "въплътен Итил (Yves,ИВ = AB) същност (AN) (16 а)

Оказва се, че антагонистична "Itil_Ivan (у)" концепция "Рош Хашана" - момент, когато тя не е - "блокира" - "Итил въплътена същността", защото Итил бе погълнат от водите на Каспийско море = библейската Flood и изгорял в забвение потока на времето " в забвение. "
В същото време, "Лято" - мистериозна сила, която се противопоставя Итил и го абсорбира:

Adele,Адель = Итил = <= "Summer" Лято (16 б)

Както се казва в Библията, Ной (т.е. оцеляване Arian човечеството след Потопа) живеят след рецесията от Floodwaters 01 Септември 1666 още 350 година. Това означава, че очакваното и десния край на света предсказано от Библията за Noah Овните дойде 1 септември 2016, а този на Текуща дата се изчислява, както следва:

1ви септември 2016 г. = (9 + 1) + (2 + 0 + 1 + 6) = (10) + (9) => (1 + 0) + (9) = "1" (17)

По този начин, на 09.01.2016 в света открито се проявява Син Ra, "Аллах е," който е номер "1", а след днешната ArianоХазарска система ще приключи.
Междувременно, броят на номер "2016" е "9", които в комбинация с номер "9" датата на идване на Путин във власт [виж формула (16)], както и на цифрата/сефирот на  Путин (като "9") дава броя на " 999 " , който брой = 9 + 9 + 9 = 27 => 7 + 2 = "9". Това означава, че силите които доведоха Путин  на власт се стремят през 2016 г. (до 01.09.2016 г.), За да въплатят адския змей на Земата и призоват за "Moshiach". Ето защо на Всеправославния осми събор е като предпоставка за предстоящата "Moshiach" която те трескаво подготвят за провецдане именно през 2016.
Ние вярваме, че вероятната дата на предполагаемото  въплъщение на "Moshiach" сатанистите са планирани за 21 юни 2016 - т.нар "Yarilin ден", или на лятното слънцестоене, което е с номер "9":

21 Юни, 2016 => (21 + 6) + (2016) => 9 + 9 => 18 => 1 + 8 = "9"

Много мистици твърдят, че революцията от 1917 г., когато за първи път на власт в Русия избухва евреите [тяхното протеже тайна Hasid Яков Свердлов е бил спрян само една стъпка нагоре, за да се обяви "Moshiach"] е репетиция, или в навечерието на предстоящия апокалипсис. Всъщност, сумата от цифрите на кабалистичната "1917" е: 1 + 9 + 1 + 7 = "18", която се сгъва заедно, получаваме: 1 + 8 = "9"
Преди това друг ключов беше година "1665": 1 + 6 + 5 + 6 = "18", която се сгъва заедно, и се получи: = 1 + 8 "9". Спомнете си, че през 1665 - е началото на едно активно проповядване на Христос като Месия и в навечерието на разпъването му в следващия, през 1666.
Но същия размер и брой дава числата "2016" = 2 + 0 + 1 + = 6 "9", както е описано по-горе. 

Получи три свещени година: 1665, 1917, 2016 - в размер на номера всяка от които се получава "9", че е, за трите години, получена три деветки "999" . Обърнете внимание на тези, които вярват, че Великата октомврийска революция "настъпила от само себе си" и не съдържа Кабалистично- мистични  изначала. Фактът, че революцията е случило 25.10.1917, тя беше на тази дата спонтанно, като се ръководи от интуицията професионален революционер Ленин настоя: всеки знае, известното му изявление, че "вчера беше още рано, но утре ще бъде твърде късно." Необходимостта от "инфузия" Ленин е на тази дата на въстанието, защото на неговите спътници, сред които бяха много предани евреи-кабалисти се поколебаха и се съмняваха в успеха, защото датата "10.25.1917" е била kabalistically неподходящта: 

25-ти Октомври 1917 = (25) + (10) + (1917) => 7 + 1 + 9 = 17 => 1 + 7 = "8" ,

тоест, не "девет", необходима, за да излезете на дракона от ада . Ето защо, вече е спечелил, еврейски поддръжници поискаха Ленин изкуствено да "промени" революция, за да се побере в изискванията на Кабала. Ето защо е въведена така наречената "нов стил", се премести датата на революцията в 13-дневен срок (числото "13" - "дузина хлебна"). Ленин трябваше да отстъпи пред натиска, и новата дата на революцията, беше обявено, 07 ноември, 1917, която дава желания Kabbalistic фигура "9" :

7 Ное, 1917
 = (7 + 11) + (1917) = (18) + (9) => (1 + 8) + 9 = 9 + 9 = 18 => 1 + 8 = "9"

Остава да се добави, че терминът "нов стил" в словото-Ра означава следното:

New Style Nav = Set_Il/
Нав (-ий) Сет_Ил/ = Nav  siy_Itil/Нав (-ий) сий_Итиль,,

което означава "идват от Navi =" царството на мъртвите "Сет, Господ (Не)," или "възкръсна от Нищото (от Navi) и стана съществува (Sea) Итил."
Е, драги читателю, ти все още ще продължаваш ли наивно да вярваш, че Комунистите бяха непосветени и глупави "атеисти"? Това проучване показва, че в действителност зад Великата октомврийска революция бяха хасидски сатанисти, които ръцете протежето му Ya.Sverdlova се опита да поеме контрола на бъдещата революция (както направи Хасидим през 2014 г., поемане на управлението на революционното Майдан в Украйна), унищожаване на Ленин . Но тъй като първоначалната дата на революцията, е именно 25.10.1917, не даде Kabbalistic номер "9", изкуственият опит да се "нагодят  tsifir" се провали, и хасидския триумф не се състоя: потенциалната "Moshiach" Свердлов е бил убит по заповед на Ленин и оползотворен в ада ...

Ние все още през лятото 2014 , заяви , че Путин и Хасидим в Украйна не се е съобразила с древните пророчества, и така вместо да извикат адската дракона активира обратния процес - в света започна да действа Teos_Raoh, Сине Ra, който няма да спре, докато унищожи напълно арианската система световен ред.
Сега можете да се потвърди нашите теза номера. По този начин, според официални данни (виж, например, връзката:  http://kremlin.ru/news/20603 )  16 мар, 2014 в Крим проведе референдум за обединението на Крим с Русия, и
18 мар 2014 подписа Договора за приемането на Кримската република на Руската федерация.Определяме числените стойности на тези дати:

16 март 2014 = (16) + 3 + (2014 г.) => (1 + 6) + 3 + (2 + 1 + 0 + 4) = (7 + 3) + 7 => (10) + 7 => ( 1 + 0) + 7 = "8"

"8" - фигура на успех, така че резултатът от референдума се оказа в крайна изпълнение - Съвета на федерацията одобри влизането на Крим към Русия.

18 мар 2014 = (18) + 3 +  (2014 г.) => (1 + 8) + 3 + (2 + 1 + 0 + 4) = (9 + 3) + 7 => (12) + 7 => ( 2 + 1) + 7 = 10 => 1 + 0 =  "1"

Но тази цифра е датата  на приемане на Договора на Република Крим към Русия не дава Kabbalistic "девет", която има за цел да Хасидим, и "1" - един означава, че жалбата ще дойде на света "Всички на Бога", какво е Син Ra, а не ада дракон син Ara.
Оказва се, че с подписването на  Договора за приемането на Кримската република на Руската федерация не са активирани метафизични сили, които допринасят за изпълнението на проекта "Възраждане на хазарите" и излизане на дракона от ада, тъй като тя е била предназначена първоначално Путин и Хасидим, а отсреща да ги насочени към унищожаване на проекта.
Ето защо действията на Путин в нова Русия достигнаха до задънена улица , от която цялата сатанинска братството не знае как да се измъкнем. Добави - ​​и никога няма да може да напусне, тъй като изход тук просто не съществува.
Внимателен читател може да поиска: "Как може да се случи, че материята кабалистите, заплетени в номера Как биха могли да не podgadat?" Правилно нареждане "Ние отговаряме: всички волята на бог Ра, не ще им позволи по различни причини, за да правят това, което искаше .. ,

От Хасидим през 2014 г. не се е съобразила с пророчествата в Украйна, техният план за съживяване на хазарите и се обадя "Moshiach" също се провали, и всички от организаторите да отидат там, където те вече отиде в Юда Искариотски, Хор Христос (= Joshua= Исус Навин) и Яков Свердлов ,
 Путин, Хасидите и всичките им поддръжници - за греховете си, за  пролятата кръвт на невинни  ще намерят едно и също място, както  предшествениците им: портите на ада ще ги погълнат, и след това адската дракон в бесен гняв заради несъстоялото му се освобождаване ще излее върху тях  дивата си ярост ...                                                                                                                                                                                                                                     > Цифра и Мошиах                   

Няма коментари:

Публикуване на коментар