Последователи

събота, 18 април 2015 г.

Руско-Кримски "Пурим": Или кой ще последва съдбата на Аман?

                                                    



16 март 2014 провежда референдум за статута на Крим. Преобладаващото мнозинство от Кримската гласуваха за анексиране от Русия.

Масова истерия на касата на патриотизма във всички канали на руската телевизия  бързо набира скорост и достига своя връх. Опозиционните 
Медии са блокирани и отстранени от областта на информацията, така че да не пречат на бързото реклама на патриотизъм от страна на послушен Голем Кремъл.

Фактът, че "патриотизъм" е не друг, а "юдаизмът на Петър", споменато в предишни наши публикации . Идеологията на свързване към определени области, в които е било възможно да се консолидират арианската ерес, за обявяване на зоната "Отечество" = " Отечество ", е важен метод за борба на арианите срещу Рим, собственост в разцвета на цялата планета, и следователно лишен от такива форми на регионализма.

Русия и Рим се бори за най-високата Ра, а не за териториални местообитания на Земята. За Virus-rameytsa нямаше значение какво е най Земята, то е, защото най-важното е поклонението на Sun Ra, освещаване на тази конкретна точка от земната повърхност, както и на цялата вселена.  Подменено е Рама поклонението на Sun Ra с А-рамейска- вяра за вътрешната Земята в ада дракона-змия-Хор на Христос като един от аспектите на Ara, арийците  се  поклониха на луната и земята, вместо на слънцето, в чест на земята като майка, която предстои да разреши на Хор-Христос, и когато той се измъкне от черупката на Земята, ще избяга от ада, и тогава ще заблести като Второ във вселената, "черно" слънце засенчващо 
величието на Ra.

Разкритията около данните за Крим потвърждава по-ранните оценки и прогнози: действията на Кремъл са наистина от юдео-християнски характер въз основа на най-зловещите и тъмните страни на Библията и Талмуда.

Един от тези зловещи и тъмни страници от историята е библейската Книгата на Естир (известен също като Esther = Aster Aster = = Езра), разказваща историята на избиването на юдео-ариани  командир на Аман и воините му и поддръжници, извършени от тях, под патронажа на персийския цар Асуир , на име Horde-Ксеркс, или Horde Caesar-Eye с ( а) = "Хазарски Horde господар." Както знаем от историята, начело на Хазарския хаганат, или Khazar Каган застана = Ka_gan, или Ka-кан , което се превежда като "Dragon-змия Ka хан "или" Дракон-змия Ka господар на човека. " Първият " Ка "в думата" Хейгън " арийски историци изхвърлят (за маскиране езиково смисъл), е просто "Хан".

Както Esther = Astra е съпруга на Артаксеркс = «Орды Хазарской владыки» 
 = хан ( -а), заглавието му е " Хан ", което е в днешното разбиране е за" ханша "," жена на Хан. "

След това, града, където са въведени правилата/знамения на известната иудейска хань(-ша)
 ( -sha) Esther = Астер , е наречен " Aster-хан ", т.е." астраган ".

Оказва се, че събитията, описани в книгата на Естир , в действителност, се наблюдават и при хазарите, в столицата Итил = "стари" Астрахан.

Хазарската Орда тогава се наричала на иврит “Перс(-ия)”  ( - Ia ) "[<= обратно прочетено на rameyskogo. "сий_Рааб(-ия)" на Речи Ра, то есть « Ра воплощение»].
 Начело на административния район на Рим, известен също като Kesa р ( - Ia) Кесар(-ия)  [<=обратное прочтено на рамейски "Раос_Охия"] , е бил римският управител, на иврит " Асуир ",Ахашверош[<= обратно прочетено рамейския израз "сий_Раабос_Ог" = «съшностно Ра въплащение на силата на владика» по-рамейски ] .
   
                                                                                             
След узряване за римския управител се омъжил за млада Esther , yavlyavschuyusya тайна юдео-арианка , той е бил под влияние на младата съпруга един провинциален управител Роман ( на тема ) siy_Raa B ( - Ia ) , т.е. на siy_Raabos_Oga превърнал в ариански еретик Асуир/
Артаксеркс  => в "Horde Khazar владетел/в «Орда на Хазарски владика».."

Като римски гарнизон начело с Aman => Ra _Aman = "римски" = "хора от Рим" (първата "РА" за прикриване на значението днес "експертите" са отхвърлили), на юдео-арианите за завземане на властта е необходимо, да го унищожат, заедно с всички римски гарнизон и всички техните симпатизанти . В тях парцел чрез Естер и повлече римския управител, който взе юдеизма и стана така Артаксеркс .

Библията ни казва, че причината за клането е било заради получена от  юдеите информация, в която Аман  твърди, че е готов да унищожи всички евреи. Това може и да е така, защото Аман, водещ римския гарнизон в провинцията, той може proznat за Arian конспирация или да получават преки инструкции от Рим, за да унищожи еретиците.                                                                              
Roman управител siy_Raab os_Og под влиянието на една млада жена е попаднал в ерес и застава на страната на юдоарианите , тогава арианите ", за да предотвратят това" - атакува Аман и неговите хора и ги убиват, а след това всъщност едно въстание срещу Рим.                                                                    
В този исторически въпрос за това дали или не Aman е получил заповеди от Рим и щеше да унищожи юдео-Arian , или си е тяхна измислица, за да се легитимира и да обоснове кървав бунт и клането на римляните - остава отворен. Лъжите и беззаконието в кръвта на юдоарианите , тази - на основния принцип на доктрината, определени в редица книги на Кабала, Талмуд, в Шулхан арух и популярната форма на разкриване на Европейския читателя S. Nilus , издадени прочутите"Протоколите на старейшините на Сион" .
Но не обвинявам само евреите - една лъжа, беззаконие и "двойни стандарти" са общи за всички, без изключение, и за юдоарианите в света. За илюстрация, ние представяме няколко примера.              
По този начин, Сталин С SSR Sun -ти път настоя, че полските офицери са били разстреляни в Катин фашисти, а ние вече знаем, че хиляди полски военнопленници без съд са разстреляни от НКВД на Сталин.

Поддръжници на Путин говорят на хората за "патриотизъм", докато самите те ограбват държавния бюджет, полицейско и съдебно беззаконие, рекетьорски бизнес, пазят парите в западни банки (и поради това им качество на работа за западните икономики), техните семейства, живеещи в Европа и САЩ, където те имат имоти и други активи (и по този начин се инвестира икономии от Запада), децата им учат в учебните заведения западните, това означава, пропие го Western идеология и Западна манталитет и подход към живота.

Обадете се за поне един потомък на високопоставен правителствен служител днешна Русия, който е служил като частно в руската наборна армия или флота?Ние вярваме, че един риторичен въпрос: тези глупаци са просто не намерят .Тогава как да се вземат всички тези псевдо-патриотични пропагандни лъжи, излива разразилата, кален поток на всички руски медии и толкова различно от действителното състояние на нещата?
Когато амнистията отива бивш министър-отбраната Сердюков, ограбили ръцете наложницата Руската армия, така че разследване не може дори да се установи точният размер на отвлечен - тогава какъв вид "патриотизъм" всички те могат да се говори? Или ограбва Army министър на отбраната укрепва защитните сили на Русия? Защо Путин признава възможността за амнистия по отношение Сердюков? Дали защото Путиновата система е построен на кражби, корупция и връзкарство и така той ще предаде един от своите членове, ще се срути като къщичка от карти, utyanuv в забвение и самият Путин , като Сердюков веднага разказва всички съучастниците му в по-високите етажи на властта в Русия? Може би затова той, според съобщения в медиите, и постоянно се мълчи при разпити: страх от това случайно да не предаде  някой?

Но колко дълго може да продължи толкова чудовищно безчестие, когато начело на държавата, която е "гарант на Конституцията," вместо да гони крадливата сили за сигурност, служители на реда и съдии, страхувайки се за собствената си кожа, ги покриват, създавайки по този начин допълнително метафизичн зло  и по големи крадци 
от себе си?

Не само, че Путин покрива високите крадци и корумпирани служители в Русия, той открито се противопостави на част от украинския народ, който не желае да сте по-издържлив беззаконие, извършвано от бивши престъпници Янукович , го изпъди от власт.

Между другото, обърнете внимание, за украинските другари, които бяха разкрити, както и сега ясно латентна връзка Янукович и Путин стана ясно, пълната зависимост Янукович Путин, като се смята, че арестуването и осъждането на Тимошенко бе санкциониран от Кремъл като самостоятелно Янукович не би се осмелил да представи Тимошенко като основа такси за договор за доставки на газ го подписани лично с Путин.

Резултатът бе класически провокация, дълго време, откакто НКВД използва съветски руски тайни служби: Тимошенко "извади" да подпише договора, с които тя по това време всъщност спаси Украйна от "енергийна глад и студ" (Русия в средата на зимата е блокира кранчето ), а след това се поставя във виното и подписването на този договор, спестеното време в Украйна от студа. Ролята на "примамка" в това "изпълнение" трябваше да играе с Путин (други гаранции Тимошенко се опита: напомнят тези, които са забравили, че той е бил в Русия, за да помогне на Янукович в политическата борба срещу Тимошенко, в съответствие  е образувано наказателно производство. )
Ето защо, само Путин, при сегашните обстоятелства,  може да бъде гарант в преговорите, така че трябва да "светне" лично в тази грозна история.

Днес привържениците на Путин в Русия - или чисто бюрократична-олигархична компадор буржоазия, която от своя страна е марионетка на Запада и му служи, за да грабят и се разлага собствената си страна и виждам бъдещето си там, на Запад, или Безмълвен "държавни служители" готови "за една стотинка малки и пее и танцува ". Ето защо Путин даде "хранене и клане" Длъжностни лица и правоприлагащите органи, малък и среден бизнес - той просто няма нужда от нея, освен това, дори вредни и опасни за Путин в днешния политически модел на Русия като независими породи, самите, предоставя на хората с техните собствени становище, и следователно неуправляван и антагонизъм по отношение на Кремъл.


Ден и нощ, осъждаща West, Путин и неговите поддръжници все пак не против да се измъкнем маслото е, - и газ - в долари и евро, като от тях само на живо, както направи нищо, за да произвеждат или растат, или не са в състояние да изгради.Огледайте се и ще видите, че почти всичко, което ви заобикаля - внос. Няма нищо Russian: коли, телевизори, телекомуникации и комуникации, компютри, интернет технологии , софтуер, потребителска електроника, повече или по-малко приличен мебели, ВиК, обществени и търговски превозни средства, повече от 50% от пазара на храни, облекло, медицински консумативи и лекарства, битови и промишлени инструменти, строителна и пътна техника и т.н. и т.н. -. Всичко е внос Дори военното оборудване, като същите "Мистрал" които руските власти си поръчаха от Запад, които в старите дни и не се случи.
Спрете утре West доставка на стоки в Русия - тук идва пълен икономически колапс и хаос.
 
                                                                                                 
При вида на telesborischah Соловьов, Mamontov, Киселев, и т.н. и т.н. - Тяхното име е "легион" - пълничък шкембест чичовци, запъване на скъпи костюми и пяна на устата като си отидат, за да смачка Украйна и "защита на правата на рускоезичното население" - Искам да им дам картечници в ръка, така че те не са за пари на Кремъл по телевизията и Наистина, това, което се нарича "в реалния живот", са показали , че те са готови да се замени със собствената си охранени шкембета, както и органите на собствените си деца, записани в този момент на Запад, под куршумите праведни хора защитават свободата и независимостта си.


От друга страна, и Arian West също измамна и лицемерна: САЩ наскоро нападнат Ирак и екзекутиран Саддам Хюсеин, под претекст, че се твърди, че е имал оръжия за масово унищожение, и поради това, че е необходимо да се "спаси света от убийствената диктатор."

После се оказа, че всичко е лъжа - не оръжия за масово унищожение от Саддам не е бил, и след нападението над Ирак - е нелегитимно от гледна точка на международното право на. Но Хюсеин изпълнена и бомбардираха Ирак. Никой от нечестивите, не отговори (все още). По същество подобна ситуация се състоя в Либия и Афганистан.

Изводът е: на Запад и Русия днес - същото, няма истина в тях, те го загубили .

Тези примери показват, че в днешния свят  се командва от мощна наднационална сила, която манипулира правителства и политически лидери, да ги мъчи за постигането на целите си.

Нека си припомним как наскоро, пред очите ни на US президента Обама буквално въвлечени в конфликта в Сирия. Но Обама - адвокат, много умен човек, е в състояние да се измъкнат от тази трудна ситуация. Несъзнателно му помогна в това Путин се опита да омиротворяване в Сирия, за да увеличи собствения си рейтинг във външната политика.

Сега самият Путин прави театрална "грешка", която избягва Обама в Сирия - се изтегля в делата на суверенна държава Украйна, анексиране на нейна територия и по този начин създава нов разсадник на световното напрежение.

В един момент, когато броят на такива центрове на нестабилност в света надвишава определен критичен праг, преобладаващата световен ред се срива и планетата е потопен в хаос.
 
                                                                                                 
Днес древната кървава история на Esther е представен като "великия еврейски празник", наречен " Пурим ", създаден уж в чест на спасяването на евреите от тяхното пълно унищожение на Аман-амаличанин .

В действителност, " Пурим "- това е началото на юдоариански начин за завземане на властта в света, Arian въоръжено въстание срещу Рим. Всички участници и организатори на бунта, включително много Естир , Мардохей , Асуир - впоследствие ще унищожени от самия Рим а бунта смачкан. Но тя роди плодове - в края Рим след много години все още попадат, като римляните в крайна сметка се поддават на съблазняването от адския змей-змия и предаващи звездното слънце Ра-ма се превръщат в служители на Aru и се обръщат  арианите .
" Пурим "- това е първата еврейска"  победата "над Русия и Рим, както и днешния  09 май - Ден на победата над нацистка Германия.

Днес се смята, че думата " Пурим "- има акадски произход и означава" много ".

Това е арианите , които решат да се разбунтуват срещу Рим, като по този начин избра си съдба, съдба, пое по пътя на борба против Всевишния Ра. На думата Ra дума "Пурим "е представена като:

Пурим = pur_im => pur_Am = ber_Am = B a_Ar_Am ,

което означава "духовни синове Ara пистолет" или "оръжие дух Ara." Евреите  стават духовни синове Ara, негов инструмент.

База " Пу р - "в vowelling" тренировка "в тюркските езици означава" вълк ". Както е посочено в средновековните български хроники " Джагфар Тарихи " , думата "буря" се нарича Wolf Totem. И все пак - в  Хазария силата е принадлежала на рода Ashin/
 Ашина  = "вълк", която  организира " Пурим "т.е. инструментът на" вълча власт. "

В нашите статии за " Pseglavtsah "/Песоглавци/ писахме, че те са били войници на Рим, на Knights Aboga Ра. Вълците са едни и същи - вечни противници на опонентите им кучета, поради което " вълка Пурим "атакувал Римския Аман се явява " Pseglavtsem . "/Песоглавец.

В действителност, етимологията на думата " PUR "е затворена в гърба rameyskogo Ra_Ab = "Ra вариант":

Ra_Ab <= ba_ar = BER = = бормашина PUR

С други думи, " PUR "- е нещо, което е насочено срещу Раа б ( ите), срещу въплъщението Sun Ra. Ето защо, например, на базата на " курешки р - "образува думата" Pur ха "- природен феномен, когато снегът и вятърът се засили до такава степен, че те да могат дори да се скрие слънцето.

От друга страна, концепцията за " Raab "под формата на" Раав "- означава, религията на Sun Ra, обслужване Чрез Отори, произведено в Raabte - Църква на Всевишния Ра. По този начин, " PUR "- имат вяра в Ara, антагонистична Раав в Ra.

Думата " PUR "формира концепцията за" Православието ":

Православието = п р ( и) _ voslavie = п у р (и) _ voslavie ,

което означава " Пу р ( и) прослава . " Оказва се, че Православната църква е всъщност възхвалява " PUR "- вярата в" духовно, несъществуващи Ara "антагонистична Раав в Ra.

По-рано писахме, че Православната църква на Московската патриаршия на Запад наричат ​​"ortodok с ( - Hoc ) "= Orda_doks ". орда от вяра", т.е.

Сравнявайки, ние откриваме, че "православните" - е "православна", което означава, Pur = орда .

Това още веднъж потвърждава горния резултат който получихме, че Пурим се проведе в Хазарския орда - или по-скоро, в нейната столица Итил = стария Астрахан.

База " Пу р - "под формата на" PIR "," порта "," непълно "и т.н. днес намерени в различни арийски езици. По този начин, " PUR "е като основа в такива думи като" PUR "- п = виелица Walters " PUR "- gieva нощ, Великата "POR" -ta "Port" -Tugalev , "празник" - Ал и. и т.н.

Думата "Персия", където царува библейската Асуир/Асур , се представя като:

Persia = 1) Ex _siya = " pur_suschy ", която е на територията на Земята, където Pur стана съществува (въплътена)

2) Ex _Os (- Ia ) = " pur_os (- Ia ) ", което означава" pura_sile , след величие "

Гледайки напред, ние се отбележи, че олицетворение на " Pur_O с ( - ите ) ", която е на територията на Земята, където на следващия" pura_sile , величието, ", на свой ​​ред," Pur_Os_ Сион "=" Прусия ".

В предишни публикации ние трябва да притежаваме Jever в Фризия = Фризия , казва, че тя е възникнала в резултат на разширяването на готови Karaites от северното Черноморие на север към Европа. Установено е, че 
готи-караими/ са ашкеназите = As_kenasi = As_ga-Наси , т. е. "най-великите князе в изгнание", формирали в резултат германската държавност.

Според древната  юдоArian доктрина, главата на змията(Юдаизма), пълзеше от Каспийско Итил = стара Астрахан, минава през Крим, Северно Черноморие, Южна Европа, Северна Европа, Русия се върна към старата Итил = Астрахан, и си захапва "опашка". Това ще означава закриване на магиия дракона кръг, което води до второ пришествие на Христос, на края на материалния свят и в олицетворение на "небесното царство", когато във вътрешността на Земята, в същността си Choir-Христос ще пробие черупката на земята и да се преодолее, се събира отново с лунен дух Yis_Arom и блясък във Вселената "Black Sun" , засенчвайки Най-РА/РА-МА.

Единственият проблем е същата - да се върне на главата на змията Итил обходен да си "опашка" - никъде, защото юдео-Хазарския Итил отиде под водата, наводнени Каспийско море. Ето защо ционистите през втората половина на XIX век започва амбициозен проект на изкуственото възстановяване на библейския Израел в нови географски условия - в Близкия изток, в непосредствена близост до Мъртво море, навън подобно на Каспийския басейн и делтата на Волга.

Очевидно е, че на начинът на кръговото движение на змията лежи земя, е наречена "Прусия" = " Puro с ( S) = Persia неща вариант ", че посочените по-горе. Минавайки "Прусия" Итил-Астрахан дракон змии през техните поддръжници "Романови" завзеха властта в Русия (известно е, че рода на Романови е от Прусия)

Забележка един важен момент: Романови в Латинска са наречени Роман . От средата на XVII век nikonianami е променило реда на четене текстове (вместо на дясно на ляво текстове започна да чете от ляво на дясно ), на предварително Nikonian прочете името на Романов изглежда по следния начин:

Роман <= слънце _ Amor = syny_ Amar ( S) = "обикновени хора на действието Ara"
В исляма, имаме един известен халиф Омар. Оказва се, че "Романови" - ". Синове" са неговите последователи.Ето когато на гербовете на средновековните германски градове на кулата на техните катедрали и кметства (откъде са дошли в Русия "Романови") красят полумесеци, както се вижда в  книгите на AT Фоменко и GV Nosovskii .


Ето защо първото издание на Корана в Русия се произвежда още от първия
 "Романов" - цар Петър I - просто Корана, просто Корана именно от тогава се е появил,, той не е съществувал.

От Православната църква, от една страна, да се хваля Pur , от друга страна тя също прославят Христос , а също и като се вземе предвид, че PUR имат ръбове = B a_Ar , т.е. "духовно Ar", и се оказва, че Poore е Христ :
Pur = Христ

Тъй Pur въплътена в "Персия" и Христос се въплъти във Витлеем, се оказва, че "Персия" е евангелски "Витлеем":
Persia = Витлеем - не забравяйте, най-важният резултат за бъдещето.

Известната дума "пуритан",  произлиза от английската дума чисто, което означава "чист".

Имайте предвид, че "катарите" - също означава "чист" (от гръцки "катарзис" - почистване) С други думи, "Пуритани" е "катар", и двете думи имат същото значение. Действителното значение на думите "Пуритани" и "катари" - са тези, които се прероди, "изчиства" на Раав в Ra и става вещ, участник на вяра в Ara.

Като се има предвид по-горе значение на думата "Персия", ние открихме, че в изказването на Ra може да бъде представен като " Pur_O с ( - Ia ) "", което се превежда като Pur . (а) власт, величие проследяване "

Междувременно, буквата " а ", преди в Русия често преминава в четене като" Н "(това е намерена днес в много езици: C ISAR = H ezare , С itsiliya = H ichiliya т.н.) След това:

pur_o с = pur_i ч => без съгласн. SRN => "след час ( и) »

По този начин, " PUR -a "очаквано Овните като " Пура величието, силата, "понятието rameytsev беше адска "корупция", Дракон-змията индуцирана Choir-Христос в Русия и Рим, в резултат на което те са престанали да се поклонят на Върховния Ра, и апелира към Aru.

В историята на думата отразено SRN в vowelling за " и т.н. , и з а "защо отиде на понятието" Опричнина "- кървав период, по време на царуването на Иван IV Грозни.
оценени 
Според LN Gumilev, нашите предци са адекватно адска царуването на Иван Грозни същността, наричайки гвардейци "kromeshnikami" - служители на пълен мрак, слуги на ада.

С други думи, Oprichny - това е най-кървавата "щетите", която се носеше Arian Terrible в Русия.

Думата "kromeshnik", която в Русия призова импровизирани Грозни, в реч Ra е, както следва:

kromeshnik = Hram_Yis_Nik - това е, "на тамплиерите Yi с ( и) име (и) ",

означава "Warrior Temple несъществуващо ( Y е ) Ники. " Припомнете си, че не - едно от имената на Христос. От друга страна, в стария английски речник на термините Old Nick нарича дявол. Имаш ли какво ми се наложи да - змей-змия-Христос хор директно призова в старите речници, "дявола" и слугите му войници - ада "kromeshnikami" navedshimi Oprichny = Paradise щети на Русия.

Думата "Грозни" в полско-Ра се представя като:

Grose п ( - ва ) = Hrosn (- ва ) = Chorus (и)-син.

Иван Грозни, който нарича себе си думата "цар" = " siy_Ar "=" обикновен Ar ", твърди, че е син на змей-змия въплътена в Хор разпнатия Христос в Итил = стара Астрахан, наводнена след разпъването от водите на Каспийско море.

Прочетете думите "kromeshnik" противно:

kromeshnik <= kinshe_mork = knyazhe_mra/княз на мрак(-а),
 да ( и)

т.е., "принцът на мрака." В предварително Nikonian четене "kromeshniki" призова Принца на мрака.

Това са "принцовете на мрака", под ръководството на Иван Грозни, който заяви, че е "съществувала Арома" = цар и синът му Horus - разпнат в Итил = Астрахан стария дракон-змия Chora Христос, омагьоса Русия чрез предизвикване на ада на Пурим , който празнува на евреите, считайки го за своя "ден на победата" над Paradise Рус и Рим.

 Юдоарианите, за разлика rameytsev почитат Луната като въплъщение на Ара.Следователно, Пурим винаги се прави под пълна луна, кокто се проведе на 16 март 2014 година.

Фактът, че на референдума за статута на Крим съвпадна с честването на Пурим не е случайно. Както за всеки по света знае, че зад действията на отхвърлянето на Крим от Украйна стоят Кремъл и Путин, и датата на референдума очевидно е съгласувана лично с Путин.

Така, че Путин посочи, така че да съвпадне датата на референдума в Крим в деня на празника Пурим , който символизира победата на евреите над враговете си . С поражението в Кримската референдума за про-Путин сили със сигурност беше предвидима, планът да се извърши на честването на референдума като празник на Пурим .








Комбинирането на датата на референдума в Крим и празнуването на Пурим е метафизична заплаха за отмъщение на Путин на всички онези, които провъзгласена на независимостта "антисемитски лозунги", да им даде една и съща " Пурим "като организираха своите опоненти евреите в библейските времена.
Оказва се, че Путин свали всички маски и сега открито се обявява като поддръжник на еврейската хасидска смисъл, като се има предвид ия UYdeysky Пурим - моята почивка, "деня на победата на евреите" - победата си, и враговете на юдеите - враговете си . "Юдаизъма на Петър", за които говорихме - в действие.

На гласуването на референдума в Крим в деня на Пурим , не избраха ли Crimeans  "съдбта си" - да станат послушници на Голем Кремъл, предназначени за клане, в името на еврейската победата?

Помислете за това, славяни - На всички ви се готви съдбата на Аман?    
                                                                                                                                                                                                  ОБЯВЯВАНЕТО НА ПУТИН ЗА АМАН БЕ ЗА ЗАБЛУДА НА ТЪПИТЕ ГОИ.                                                           
   

НЕМЦОВ Е ПРИНЕСЕН В ЖЕРТВА ПРЕД КРЕМЛЮ = ТРЕТИЯ ХРАМ В САМИЯ КРАЙ НА ПУРИМ                                                                                                                                                               Убийството на Немцов е свещен символ. Не го отричат, и путиноидите, крещящи на всеки ъгъл за "свещената жертва."

Немцов в своята обществена критика на Путин, за кървавите дела, в Украйна, за хасидското възраждането на хазарите, с което се занимава Путин и се надзирава от Бер Лазар, не спомена че със същото всъщност са ангажирани и Порошенко и Kolomoiskiy в Украйна.
   

                                                                                                       
Това означава, че с метафизичните възгледи на Хасидите, Въздушния - злия Аман, трябва да бъдат унищожен, заради неговата негъвкава принципна позиция, и това ще донесе освобождение (Геула) на адския дракон, змия, чието пристигане от ада на chayut Хасидим чакат.
 
                                                                                                                 
Ето защо убийството на Немцов, е произведено пред Третия храм в навечерието на Кремъл = Пурим, който попада в началото на 2015 г. тази година, на 4 март.

По този начин, Немцов е оприличен на библейския Аман, но тъй като в историята на убийство трябва да присъства жена - прототип на библейския Естир, който спасил еврейския народ.
   
                                                                                                               
Ето защо Немцов е убит от "момичето от Украйна", която прави в гръб първите два изстрела.

Вторият убиец, "Виктор М." символично играе ролята на Мардохей, също според "Книгата на Естир" имащ пръст в убийството на Aman.
   
                                                                                                                               
Ето защо имаме всички основания да вярваме, че целия този кървав спектакъл се проведе на линията на Кремъл за да се гледа от неговите непосредствени "Директор-производители" - Путин, Бер Лазар и другите Хасиди.Престъплението може да се разглежда като един ритуал наказание на Немцов пред Самият Путин и Хасидите, които биха могли директно от Кремъл, да гледат с помощта на уреди за нощно виждане, тъй като с убиване на врага, те задоволяваи тяхното патологично кръвожадно отмъщение. Немцов, наистина, се превърна в свещенна ритуална жертва на олтара, в подножието на Пурим = Третия храм на Кремъл.
   
                                                                                                             
Ако през 2014 г. на празника Пурим на 16 март, Путин и Хасидите пожертваха Крим, и след това се освободиха с кървава баня в Донбас, така и сега, през 2015 г., те са били в навечерието на Пурим на 4 март,и е извършено ритуалното убийство на Немцов.

Ние вярваме, че кръвно жертвоприношение като Немцов е прелюдия към възобновяването на "гои касапница от хазарите", което ще видим в близко бъдеще. В сърцето на Москва , близо до Кремъл на практика зона която е защитена , видима на всеки квадратен сантиметър , при всяко пресичане - полицейски патрули и пътна полиция , убийците успяха да безпроблемно незабелязано да напуснат мястото на произшествието и да се скрият в неизвестна посока. И то въпреки факта, че целият район е "зона на отговорност" на две мощни служби за сигурност, а именно, на FSO и ФСБ.        
                                                                                                                                                                                                            Как Немцов уподобился Аману                                

Няма коментари:

Публикуване на коментар