Последователи

неделя, 12 април 2015 г.

«Антихрист в России»?..



В Библията е казано, още от началото, та до края, че Луцифер /Сатана, дявола/ прави заговор още от самото начало за да опита да изтръгне контрола от Господа, и да може по този начин да заеме мястото му и да бъде обожествяван като бог на земята. Библейските пророчества ясно ни известяват, и в Стария, както и в Новия Завет, че Сатана ще използва в своята работа хора и нации, тайно заговорничейки, за да реорганизира света в 10 супер нации., служейки си с тъмната страна или магия, само и само да изпълни своята цел. И когато тези тайни общества успеят да реорганизират света в 10 нации, тогава ще се появи техния нов или стар прикрит авторитет в лицето на Антихриста.
Такова накратко е библейското пророчество, касаещо световната организация в тези последни дни. И като изненада на изненадите е Планът на Новият Световен Ред, развиващ се паралелно с масивната работа извършена от Ню Ейдж движениято.
    

Библията ни казва че някой ден преди Исус да се върне ще има един период, когато земята се управлява от самия Сатана, чрез един човек, който се нарича "The Beast, синът на погибелта, човекът, на Sin, нечестив, Антихриста, мерзостта на запустението, и нищожен човек.
                    

Антихриста ще бъде от седем осмия.В ОТКРОВЕНИЕ НА ЙОАН БОГОСЛОВ глава 17 стих 11 четем (И звярът, който беше и го няма, дори и той е осмият цар, който е от седемте, и ще загине.) Кой е на осмо и какво седем? Че седем символизира този земен живот, а животът през следващите осем veka,това e разбиране в pravoslavii.Но да преминем към реалното ежедневие на грешното съвремие. В стих 11 е посочено продължителността на някои епохи.Странно, но тази ера на Антихриста започва в 20-21век -.Ленин,Сталин,Хрущёв,Брежнев,Андропов-Черненко,Горбачёв,Ельцин-7+8-Путин(реставрация на старата система)-Антихрист ще има рана,но раната ще се излекува.
Сега често се цитира и "пророчеството" на преподобния. Серафим Саровски : "Антихристът ще се роди в Русия между Санкт Петербург и Москва в големия град, който е на Съюза на всички славянски племена с Русия ще бъде втората столица на царството ще бъде руска и е наречен" Москва-Петроград, "или" градът на края, "тъй като той се отнася към Духа Господен Светият, като осигурява всичко от далеч ... "(" Русия преди Второто пришествие. "Ed. S. и T. Fomin. М., 1998. Т. 2. S. 549-550). Владимир Путин е роден в Ленинград (дн. Санкт Петербург).След 1996 г. Путин се премества в Москва и заема второстепенни постове в администрацията на Борис Елцин. От 1997 г. става заместник на завеждащия администрацията на Кремъл. През 1998 г. е назначен за директор на Федералната служба за сигурност на Русия, наследникът на КГБ.На пети декември 1998 г. в самия център на Москва се случи странно събитие. В Манежа се откри изложба “Арт манеж ‘98”. Най-различни художници представиха своите творби.една от експозициите изглеждаше лишена от всякаква художествена ценност – на нея бяха изложени около двадесет православни икони. Всички те бяха неавторски. Това бяха не икони, изписани от иконописци, а типографски изделия. Обикновени иконки, които днес се тиражират с хиляди. Затова в началото беше непонятно защо са ги донесли в залата, в която мечтаят да попаднат толкова много истински художници? Но към шест часа вечерта нещата се изясниха. Пред нас стоеше образец на онова направление на съвременния авангард, според което картината не трябва просто пасивно да бъде възприемана, но зрителят трябва да бъде въвлечен в някакво действие. Изпълнители на действията станаха няколко 15-16 годишни младежи. Самото действие се състоеше в това, че пред очите на спокойно наблюдаващата публика те започнаха да чупят и късат иконите. И това не беше непланирана намеса. сколо стенда с иконите на Христа и Божията майка стоеше табела: късане на икона – 100 рубли. Плюене, тъпчене и др. под. – 50 и 20 рубли. И парите не се плащаха на организаторите за правото да покощунстваш, а напротив, можеше да ги получите от тях като поощрение за вашата безсъвестност. Посетителите бяха спокойни. Администрацията на Манежа – също. И само намесата на други художници спря тези кощунства.
Организаторите на това ругателство бяха някаква си галерия “Напред” и Авдий Тер-Оганян. Струва си да напомним, че 5 декември по православния календар е празника Въведение в храма на Божията майка… Истински важно е не това, което се случи в Манежа; ненормални има навсякъде… Много по-важно в случая е друго – реакцията на тези събития в пресата. Светската преса не забеляза и не осъди това събитие. Днес пресата много остро реагира на всички оскърбителни забележки спрямо юдаизма. Само че религиозни чувства и светини има не само при евреите, но и при хора от други религиозни традиции, в това число и от православната. Стане ли дума за оскърбяване на национално-религиозните чувства на евреите, всички изразяват възмущението си от хулиганите. Но когато става въпрос за оскърбление на чувствата на православните, веднага започват оправданията: “свобода на изразяването, авторско право…” Нима не е ясно, че свободата на движение на моя юмрук свършва там, където започва чуждото лице? И тук изобщо не е важно от каква вяра и националност е това оскърбено лице.
Година преди манежните изстъпления такова събитие стана по още по-публичен начин, когато по НТВ показаха филм, направо плюещ в онзи образ на Христа, който е скъп за вярващите. Тогава пресата се вдигна да защитава ония, които се явяваха оскърбители. Този, когото го боли, притежава безспорното право да свидетелства за своята болка. Но нашата странна журналистика обвини в нетърпимост онези, които извикаха от болка и поощри експериментите на тези, в които чувството за благоговение е атрофирало. Мина една година и нищо не се е променило. Болката в пресата както и преди се възприема по партийному – ако неудобство изпитват “нашите”, то това е повод за пълномащабна обвинителна кампания, а ако болка изпитват другите, “чуждите”, то болката им не е истинска, и, в добавка, напълно заслужена; но във всеки случай не такава, че да предизвика осъждане действията на онези, които са “социално близки” на собствениците на “демократичната преса”.
       

           

Между другото, в този ден на другия край на Манежния площад стана още едно събитие, което православните възприемат точно по този начин, както и действията в самия Манеж. Думата прие постановление, призиваващо да се постави в центъра на Москва паметник на първопалача Дзержински. Тер-Оганян едва ли е свързан с комунистите от Думата. Но Господ промислително приближи тези две събития, та чрез тяхното съвместяване да се види по-добре смисъла на всяко от тях: “свободата” да се плюе върху иконите веднъж вече се е превръщала в ГУЛАГ.                          

     Според Нострадамус през юни 1999 г., ще се появи "великия цар на терора" Нострадамус 10.72 През хиляда деветстотин деветдесет и девета и седем месеца от небето ще дойде великия крал на терор, да възкреси великия Цар на Ангулем. Преди и след Mars да царува, ще бъде щастлив. На 09 август 1999 в телевизионно обръщение, президентът Елцин посочи Путин за свой наследник. Но Нострадамус говори за седмия месец - юли. Това събитие е трябвало да се случи на 30 или 31 юли в един от последните дни на месеца. Възниква въпросът: къде е има ли разлика от 9 или 10 дни между предсказания седми месец и действителната дата, когато Путин беше министър-председател? Може би разликата е необходимо да се обясни с разлика в календарите, използвани по време на Нострадамус и в наше време. Григорианския календар, използван днес, беше въведена през 1582, се прибавя няколко години след смъртта на Нострадамус В календара на 10 дни след 4 октомври 1582 веднага премина на 15 октомври. Текущия 09 август означаваше 30 юли по време на Нострадамус. Така, че пророчеството е точно. Важна подробност: Путин е роден през 1952 г., което е по китайския календар е година на Black Water Dragon. Dragon - символично животно на дявола, и черен цвят е цветът на дявола. Символ на идването на 2012 г., когато Путин отново (и се надяваме, завинаги) стана президент, е също черен воден дракон. В Библията, един от двата световни диктатори (антихрист) се нарича звяра от морето.                                                                     
         
                    

09 август 1999. Путин е монтиран от Ротшилд за премиер на Русия. 11 август в Европа - слънчево затъмнение на 18 август - Голям кръст астрологически феномен, който свързваме с възхода на Антихриста.На 7-ми май 2000 2 дни след рядък парад на планетите 05 Май 2000, встъпване в длъжност на Путин като руския президент. 13 май, 2000 г., Путин сътвори седем [федерални] области в Русия, които могат да бъдат считани за седемте глави "на звяра" от "Откровение ..." ("червения звяр със седем глави и десет рога"). Атомния подводен ракетен крайцер К-141 „Курск“ , шифър "Антей" потъва в Баренцово море на 12 август 2000 година в резултат на катастрофа.Путин 2000 г. съобщава на света, че на нея не е имало никакво ядрено оръжие.
 Крилатата ракетата "Гранит"  от атомна подводница "Курск" е била предадена на израелска подводница клас DOLPHIN. След това по нареждане на Путин  „Курск“ е потопен. През 2000–2001 г. Русия потопява в океана космическата си станция „Мир“ и ликвидира разузнавателните си радиолокационни станции в Куба (Лурдес) и във Виетнам (Камран). Елцин не би се решил на това и не само поради дефицита на законово основание в самата Русия.На 11 септември 2001 г. Путин първи(!) изразява съболезнованията си към САЩ и президента Буш-младши по повод трагедията с небостъргачите, като предлага и помощ. Когато САЩ решават, че за всичко са виновни афганските талибани, криещи Осама бин Ладен и „Ал Кайда“ в своите пещери, Русия разрешава на американците пълен транзит за Афганистан през своята територия. 
17 февруари 2004 г. По време на военноморски учения, Путин, под формата на морски офицер е намирал на борда на руска ядрена подводница "Архангел". За отбелязване е името на подводницата, защото Сатаната - също Архангел като Gabriel и Майкъл. 07 Май, 2004 г. Путин започна втория си четиригодишен мандат. Имайте предвид, че това е три дни след лунното затъмнение на 4 май в момента се наблюдават три комети, които могат да представляват сатанинската троица (Антихриста, лъжепророка и Сатана - Дракона).
Според Халезов - бивш член на съветското атомно и по-късно ядрено разузнаване, Бут знае много за терористичната операция на 11 септември 2001 г.Халезов беше един от първите експерти, които поставиха тезата, че Световният търговски център в Ню Йорк е бил унищожен с предварително вградени в него ядрени заряди, за които е било известно в СССР още от 80-те години на XX век.Но има и неща, за които Халезов говори за първи път. Ако те са истина, 11 септември 2001 г. е трябвало да бъде още по-ужасяващ - Пентагонът е бил ударен със съветска крилата ракета "Гранит" с ядрен заряд и само случайността не е довела до взрив и колосални унищожения във Вашингтон.
Според Халезов, арестуването на Виктор Бут в Тайланд и неговото транспортиране в САЩ е било съвместна операция на американците, руснаците и Тайланд. В операцията е участвал и израелският Моссад и израелското военно ядрено разузнаване Саярет Маткал. Това е структура, която се занимава с ядреното оръжие на потенциалните врагове.
Предположението за "сътрудничеството на руските служби" Халезов обосновава с факта, че при пристигането си в Тайланд Виктор Бут е бил съпровождан от един полковник от руската ФСБ, който е бил арестуван заедно с Бут, но веднага е бил освободен и изпратен обратно в Москва. Основната причина за ареста на Бут обаче не е неговата връзка с колумбийските въстаници от FARC, на които е трябвало да достави от България ракети "земя-въздух". Истинската причина за ареста и процеса срещу Бут е различна.
Според Халезов, американците искат да направят от Бут изкупителна жертва, върху която да хвърлят отговорността за намерената в Пентагона крилата ракета съветско производство "Гранит", която е била уж въоръжена с термоядрена бойна глава, 25 пъти по-силна от бомбата над Хирошима. Според Халезов, ракетата "Гранит" е била открадната от потъналата атомна подводница "Курск".Но по-вероятно е ракетата да не е била на "Куркс" а да е преданена на Израелските служби ако те са били преки изпълнители на атентата. В този вариант Курск е потопена умишлено за да се замаскира участието на Русия в атентата. "Гранит" е напълно неунищожима, тъй като САЩ и НАТО нямат противодействие срещу нея за откриване или сваляне.Именно това е станало на 11 септември 2001 г., когато американската NORAD е успяла да засече надлитащата "Гранит" поне 6 минути преди да удари Пентагона, но не е била в състояние да предотврати удара.Атаката на Пентагона може и да е само предупредителен акт към определени американски политици да си държат езика зад зъбите,и да не е имало термоядрен заряд .СПОРЕД РЕБЕКА РОТ... ПЕНТАГОНЪТ Е БИЛ УДАРЕН С РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ ПОДВОДНИЦА ИЗРАЕЛСКА СОБСТВЕНОСТ DOLPHIN КЛАС, РАЗПОЛОЖЕНА КРАЙ БРЕГОВЕТЕ. ДАЛИ Е БИЛА ИЗРАЕЛСКА ИЛИ РУСКА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. КГБ И МОССАД ВИНАГИ СА БИЛИ СВЪРЗАНИ ВЪВ ДНК ВРЪЗКА И КОМАНДВАНИ ОТ ЙЕЗУИТИ НАЧЕЛО С РОТШИЛД. Социалисти планират за 5 г.,Комунисти за 20г.,Илюминати за 100г. "боговете" им от 500 до 1000г/ и циклят в материята за същото време чрез пчелен ритуал на Кибела плагиатстван като Кабала/. Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества.Илюминатски "пророци" се наричат "агенти"(agents), които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши). Картите за атаките над "Кулите-Близнаци"/WTC(World Trade Center in NYC) 11 Септември 2001 г. и над Пентагонът недвусмислено подсказват, че този, който ги е проектирал и издал за пред публиката 1982/83 г., е бил наясно с плановете на Илюминати.Най-вероятно и картите като циониските протоколи са печатани в хазарската ционистка столица Машква...под диктовката на КГБ/М0ССАД..През 1989 година агента Вангелия Гущерова по насоки на КГБ пророкува: “Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река.” Предсказанието се сбъдва 11 години по-късно на 11 септември 2001 година. Ротшилд командва КГБ и Моссад а те CIA чрез внедрени агенти и президенти.
                                                               
                                                                                                                           
   Първото идване се свързва с раждането на Исус, със смъртта и възкресението Му. А за Второто пришествие се говори, че Христос ще дойде, както се е възнесъл и разликата е огромна от Първото и Второто. Какво всъщност да чакаме - раждане, смърт и възкресение? Или имитация на Второто пришествие?Знаем че Антихрист ще се роди в плът от Давидовото потомство и ще умре. и ще възкръсне т.е смъртоносната рана ще оздравее/Масонски пчелен ритуал/. Но в Матей 24 се казва нещо друго, свързано с последните времена, че ще има много лъжепрроци и много ще се представят за Помазаник.                                                                                                                                                  Антихриста Путин...астрология                                                                                                  
                                                              

Матей 24
23 Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте; 
24 защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните. 
25 Ето предсказах ви. 
26 Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята; не излизайте; или: Ето Той е във вътрешните стаи; не вярвайте. 
27 Защото както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.
От тези стихове се разбира, че ще се имитира Пришествието, но не първото, а второто.        Някои още се питат дали Антихрист ще е човек? Няма и съмнение че всички антихристи с малка буква също са били хора и всички лъжепророци също са били хора... Но антихристите с малка буква са били и сега са, а Антихрист с главна буква е човек и 2 Солунци казва същото и че числото 666 е число на човек.

Кое Пришествие мислите, че човека Антихрист ще имитира?

Най-вероятно е Второто според писаното в Матей 24. И как е възможно? С холограми ли?                                                     

                                                                                                          "Nobel съобщение" към Обама ...                                                                                                                                                                   Сатана винаги се опитва да имитира Бога! И в близкото бъдеще ще е така-ще имитира идването на Исус, но както ни казва Исус в 24 глава на Матеи-ако някой ви каже, че е на полето-не излизайте, и ако ви каже, че е във вътрешните стаи-не отивайте... Това ни показва, че заблудата ще е невероятна-щото пък в началото ни казва, че мнозина ще дойдат и ще заблудят мнозина! 
Разбира се, в Откровението ни е дадено, какво ще прави антихриста в последното време и каква власт ще има от Сатана! 
                               


И виж какво е вършил Сатана до сега-това и ще върши и в бъдеще: Господ има заповеди-Сатана също има заповеди-казва ни да оставим Божиите заповеди! Господ каза на Адам, че ако говори със Сатана-непременно ще умре. Сатана им каза, че никак няма да умрат... Господ определи важни празници-Левит 23 глава. Сатана определи важни празници-Коледата, Великдена, Разпети петък и т. н. Господ каза, че от прахта сме взети-в прахта се връщаме. Сатана казва, че ще вървим на небето. Господ казва, че ще бъде три дни и три нощи в гроба. Сатана казва, че ще бъде ден и половина... 
И изобщо-както и да се погледне-винаги е имитация и отричане на Бога по някакъв начин.
   

                             Сатаната имитира Калки                                    

Когато епохата на Кали е почти приключила, Върховната Божествена Личност ще се въплъти в грубо-материално тяло. Той ще се появи в селото Шам-бхала, в домът на възвишеният брахмана Вишнуйаса, и ще бъде носи името Калки. Той ще се качи на конят Девадатта и с меч в ръка, ще обиколи Земята унищожавайки милиони бандити носещи маската на "царе".

                          Господ Калки, Господарят на Вселената, ще се качи на бързият си кон Девадатта и с меч в ръка, ще пропътува през цялата Земя и ще прояви Своите осем мистични добродетели, както и осем специални качества на Върховна Божествена Личност. Показвайки Своята ненадмината сияйност качен на високо-скоростният си кон.                                                                12 Напразни усилия на ... Путин.Руският президент Владимир Путин като Hercules в нова изложба


                                                                                                        ЮДЕО-ЛИБЕРАЛИ... ПОВИШАВАНЕ НА ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ, НАСЪРЧАВАНЕ НА СЕПАРАТИЗМА И ПРИЛАГАНЕ НА КАСТИ В ОБЩЕСТВОТО                                                                                                                                                                                 
Сатана ще владее света в последните три и половина години, но това ще му остане...                                                                                                                                                                                 
                                                                                                                                                                                                               Някой от клонингите на Путин ще става социалистически цар?!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
   Наборът от портрети на близнаци Путин, какво? Е 
или 
грешка на президента. По време на управлението на предишното Путин периодично се появява в информацията на медиите за "двойна" на Путин. Twins - в смисъл, че те са много сходни външен вид да го: имаше съобщения по телевизията, интернет блогъри са намерени много приликите на стари снимки, портрети, бюстове на известни личности. Наскоро Западните медии публикуваха снимки на хора в Китай са много сходни с Путин. Търсите, например, лице по числата 1 и 4 (виж фиг.), Може би си мислите, че този или Photoshop, или портрети са рисувани от живота. . Но всичко, всеки на снимки може да се провери за какво долната фигура показва списък с тях ? Какво има за неговото обяснение ние го избрахме - причина за приликата, която всички други са предварителни допълнения. Ние многократно казано и твърди, с помощта на историческите източници, Какво по света през 1999 г. и се очаква да се случи така наречения "втори" идване на Христос, или -. Бог, според догмата на Църквата Christian изписано със всички пророчества, идващи дата е посочена като 11 август 1999.Най напълно описани пришествие на Христос Нострадамус. По-конкретно (ts.10, k.72), на времето Пришествие е описан като идва с историческите (политическа) Втора сцена царе - Кинг и Ангела крал на Terror (Terror).Отправната точка за разбирането на това какво наистина се е случило Очаквайте е събитие разпознаваемо лице на Путин. Това е един вид знак за гаранция, че фактът, че идването на Бога, за да мине. И, знаейки лицето на Путин, пророческо дата пришествие на Христос - 11-ти Август, 1999, вече идва потвърждение следните факти, отнасящи се до лицето на Путин. Елцин го нарича неговият наследник 9 август 1999, 2 дни преди изпълнението на пророчеството за идването на Христос. И още 2 дни преди - 7-ми август 1999 - с нахлуването на бунтовници в Дагестан Басаев, започва втория чеченска война - войната срещу тероризма, е вече на Путин като бъдещ първи човек на Русия -. Краля Ясно е, че това обяснение ще трябва да се съчетаят в речника на 16-ти век, религиозни термини и модерни думи, така че няма да се обръща много внимание на смесването на тези фрази. И друга конвенция за аналитично мислещ човек, който се стреми да разбере написана от гледна точка на нейното значение, а не чете, за да се хиля и философстваме на всяка линия. От лицето на Путин ИЗРИЧНО разпознаваем, и ние не говорим само за историята на съвременния криминален роман автор и от идването на Бог, те вярват в и които чакат за милиарди хора на планетата, а след това за по-нататъшно четене трябва да бъде безусловно Забележка: Ако лицето на Путин така разпознаваеми и се намират в различни епохи и роли, така и на Буда и Христос (sm.ris.6), това означава, че тази ситуация е била планирана в историята. И находките не трябва да се разглеждат като едно предположение за "прилика с лицето на Путин", но като факт на присъствието на лицето му, като първият и най-важното доказателство за идването на Христос. И през тази трябва да бъде разпознаваем време за разпознаване на лица за идването. Това е от това състояние, като факт, а ние ще се пристъпи към по-нататъшен анализ. So. Какво е изобразена върху древни рисунки и допълнителни снимки? две условия за анализ на изображения. Важно е да се разбере предмета на снимката в настоящия контекст идването на Христос по време на управлението на Путин. Ние не се интересуваме от човешкия прототип на времето като портрет подобие с Путин. Ние сме заинтересовани в общуването само история на двама герои - Христос и Путин, и как тези отношения е свързано с реални събития от настоящия момент. В редица снимка 1 холандски художник Рогир ван дер Вейден, написана в началото на 15 век. Картината се нарича "Разпятие". По отношение на художника и, като че ли изведнъж се появи на лицето му снимката на Путин, може да се изрази по следния начин: че художникът ", специално е роден", за да се улови, че е този един човек. В Рогир ван дер Вейден много картини с този човек. На някои снимки е фотографска прилика, а от друга -. Разпознаваем В настоящия набор от портрети, има три лица на художника с различни картини, номерирани 1,6,3. - под номер 1 izbrazhёn Путин, обърната към разпнатия Христос. - под номер 6 Путин е изобразен в образа на разпнатия Христос. - под номер 3 е изобразен Путин като жена -. Анна пророчица на библейския разказ на тема на презентацията (както е изменен с детето Исус в храма) Представените три картини на Рогир ван дер Вейден бяха писали за в средата на 15-ти век. Това картина, когато Путин в образа на пророчицата Анна пресича с пророчествата на Нострадамус, че с Христос, и малко преди него, трябва да дойде крал на Terror (Terror) да възстанови на краля Angel - Христос. Но Нострадамус написал това пророчество около 100 години след картините на Ван дер Weyden. Това е, на първо място, се казва, че художникът и пророк действала по някакъв единен план, който е съществувал (и съществува) независимо. Тоест, художник, избран човек, който не зависи от неговите художествени вкусове. Ван дер Weyden "трябва" беше му представи за бъдещите поколения, и това е едно от изображенията. По същия начин, в наше време е едно и също лице се появи във филм за Хари Потър. Тогава Путин като пророчица Анна трябва вече да се разглежда в контекста на модерните времена, в огледалото на това как Путин се доведе до Христос, който дойде през 1999. На тази връзка казва много характерен изглед Путин като домакин на Христос Ан. Такъв възглед се нарича по различен начин: стъкло, липсва, сдържан. Почти всички снимки на Путин, снимана в църковните служби, ние виждаме точно такъв далечен поглед. Тази гледна точка е представена в фрагменти от снимки под № 0. И фотографът като "успешен" грабна становището, че характерната приликата с картината на Ван дер Weyden "Сретение" е очевидно. И ако в действителност, то да присъства "е задължително да работят", заяви Путин в тялото на църквата, След всичките му мисли, той - далеч от това място. И не защото той е мислил за неговата душа и Бога, и тъй като предмет на Бог от него много далеч. Можем да кажем, че за него Бог не съществува. Това е, което е показано на снимката ван дер Weyden, когато Путин не е просто обръщане от разпнатия Христос, но и подобрява тяхното презрение жест. Това означава, че на снимката показва едно пророчество, че когато му дойде времето и хората, родени с лицето на Путин, той ще бъде Христос напълно безразличен. И върху фрагмент от номер 2, картини средата на 16-ти век, с една и съща чаша, и да изглежда по "помощ" Христос копие в неговата страна. И по едно и също време, в средата на 16 век Нострадамус проблем изрази крал на Terror (Terror), който идва на световната сцена в един ден с Христос. Христос ще се завърне, за да помогне на състоянието му ? С идването на Христос по време на 11 август, 1999, Путин прави 9 август 1999 г. той е обявен за Елцин наследникът му, и, в тази връзка, се адаптира към нови мощности и отговорности. 7 август, 1999 всъщност започна нов кръг от гражданска война в Кавказ. Разбира се, всичко това - когато има преди Христа - Войната вкъщи. Това е разбираемо. Но тук се налага и отрицателно, дори и в илюстрациите.Путин - вярващ. Той толерира само всичко това принуди диалог с представители на църквата, тъй като този пост изисква всички слоеве на тяхна територия да се контролира, и за тази цел е необходимо да се наблюдава лицето да се яви познавате. Защото Христос съобщи за него на два дни след встъпването му в длъжност, "в полза би било, че Христос е отнел краката му." Но ако Путин беше вярващ, а дори и тогава, в началото на втория тур на кървава гражданска война, и ако не След това - по-късно - по време на размразяване, той ще се върне към въпроса за Христос. В края на краищата, който не е Бог, ще има отрезвяващ ефект върху хода на войната започва у дома, и други световни конфликти. Но Путин - невярващ, а той беше не става незабавно да споделя с някой измамник .. Какво е Христос? Глупости! Брад! И това е позицията му досега, ако се съди по лицето й, когато той е принуден да се изправи пред камерата и кажете Коледа история на децата си. Да се върнем към времето на следвоенния размразяване и да видим защо средновековният художник изобразен Путин с копие в ръка, удря Христос. Ясно е, че такава ситуация като идването на Христос, от Бога, не се ограничава само до редовете на Светото писание на неговата енория. Хората и техните действия в Excel, където е завързан. Беше у Бога и неговия план за "проверка" лоялността на Путин. Путин като скаут. Той знае, че преди да изпрати своя пазач на тила на противника, всички ние трябва да се научим да двойна проверка. И по-лошо от Бога, защото Путин дойде в света на своята задача - да подготви пътя за Него. Но с идването на Путин се появи в страната и народа под името на Христос. Един - Висарион - Сергей Torop, другата - Грегъри Grabovoj -. със своето име живяли те тихо с неговото проповядване, ако не са да предлагат услуги директно на Путин или застрашава да изберете мястото си. През 2003 г. Висарион в официален призив към президента Путин и патриарх Алексий II предлага своята помощ в правителството и народа. Висарион организира събор на учени, последвано от Желанието: повече от това "сектантска" Москва не го виждам.  На мястото на първата проверка идва повторна проверка.През 2004 Grabovoj се обявява Христос, и през септември 2005 г., прогнозира, че в предстоящия 2008 изборите да стане президент, защото според неговата Христос се прогнозира по различен начин и не може да бъде. Но през април 2006 г. Grabovoj попада под арест. И тук в пълна изправност машина дискредитиране, и хората (четене на Христос) ще бъдат изтрити от обществото. Въпреки всички противоречия в обвинителния акт, показанията на тези, от които прокуратурата се позовава - "Той трябва да седне ..", и седна. Въпреки това, сега освободен. Но условно. Какво означава, когато "Христос" ще кажа отново, че Той - Христос, излежаваше всичко е позволено, но с неизвестен край. Тук, което означава "копие удар Христос," човек като Путин в картината на средновековен художник. Но всичко това действие става зад кулисите на властта, когато тайната на истинските причини сигурно защитени от обществото. Тайната е скрита до сега! Но не от Бога, това, което може да се види по внесеното характеристичния парцел. Успоредно с "Христос", опитите за Путин, други сцени в света са играли драматично действие. Божият план трябва да подлежи на промяна! Разкриването и се обявил като спасението на всички хора. Така че, от момента на идването на света ще се случи или нещо непоправимо, каква помощ може да бъде само самият Бог. И след това - непланирана пречка - бунт на този, който е изпратен, за да отговори на Бога. И, както знаете - действие предизвиква реакция. Един от тези действия, причинено опозиция Путин идване на Христос, е първата от своето вътрешно трагичен урок - подводница "Курск". Между другото, прогнозира Wang. В смъртта на "Курск" два пъти, веднага се отрази истинската причина за трагедията - отказа да се срещне Христос. Очаквайте беше насрочено за 11 август. В въведени числа е равен на броя 118. На подводница "Курск" уби 118 души. и датата на смъртта на "Курск" е всъщност повтаря един и същи номер - 12-ти Август, 2000. Точно една година, считано от датата на влизане на времето. Но Путин - вярващ. Въпреки това, подобно на всички руски хора. Лично ние говорим и аргумента на стотици примери за това какво се е случило Advent и чул достатъчно и видял достатъчно, и са убедени, че Бог е един човек, не само на последно място в списъка на своите интереси, но за по-голямата част от Бога не на всички интересна. И само една малка част от населението е Бог, но и своята, притежават, или по-скоро - концепцията на църквата на Него, но не искал да не е вярно. Така че, вярвам в Бог, в страната = 0. Но ситуацията с Grabovoi стана ясно, че Бог се появи сред хората, не си струва. Както и да е, не е в очакване на някоя светска власт, нито църквата, нито дори истинските вярващи в Него. Целият свят е потънал в зло, лъжа. Но, въпреки това, информацията за маркерите в плана на коварните отношение към Бог продължава да тече по различни канали. Един от тях е много специфичен филми. По отношение на църковни тайни, тя е "Шифърът на Леонардо". Модернизирана версия на същата информация се измъкна през "Матрицата", и в детската версия на това е, разбира се, на филма "Хари Потър". По отношение на елф Доби разпознаваеми Приликите с първия човек на държавата от Русия почти проби съдебни спорове. The портал BBC BBC (Би Би Си) и до днес има анкета "Do Доби като Путин", в която повече от половината надделява мнението, че "изглежда." Както бе споменато по-горе, лицева повърхност на Путин - е системно явление да посочат при идването на Христос. . Тъй като авторът на книгата, като авторите на снимки на героите във филма, няма нищо общо с това уверено можем да кажем, че истинското съдържание на свой ​​"собствен" книгите за Хари Потър дори не знаят техния автор - Джоан Роулинг Мъри. Нейната история - чиста пророчица писмо. Това писмо е лесно разпознаваем от скритата информация в него, наличието на които не знам автора.Например, в този конкретен специален запис (пророческо) кажа следното библейския текст низ: 3Ezdr.14: 42.Най-висока е дал разбиране към петимата мъже, и те написаха от порядъка на нощта, която беше им казал, и това, което те не знаят. So. Ние разпознава лицата на Доби, като лицето на далечния руски човек на име Путин, в описанието на Доби е дублирана с мрежа за сигурност (намек) с посочване на името. Но този скрит улики видими само чрез огледало криптография. . Между другото, е криптирана, така наречените "магии", пълни цялото пространство около Хари Потър Първият съвет е: Доби беше облечен в калъфка. Калъфки за възглавници дума е скрит дума ** VOVOCHKA. Втората следа е скрит в родословието Доби, той - къщи. Но думата е написана и преведена руските преводачи не обичат къщи, но като елф къща. И тук скритата името само не - WOVIK, но инициалите на друг от първо лице - DM .. Надявайки Over, че може, макар и DM да бъде лоялен към Бога, и кога ще бъде пуснат информация за Advent. Но DM също е неверник. Със своя опит нещо не yuzersky знаете, че идването на информацията е изпълнен с всички онлайн пространството, просто трябва да се пусне тази тема. Но DM Беше истинско приятелство с патриарх Кирил, и, в случая на застъпничеството на Христос дойде, може да доведе жена си, която се превърна в тесни работни отношения с църквата. Най-общо, и DM Бог не може да се появи на хората. Третият върха на разпознаваемо лице се крие в името на Хари Потър. В контекста на скритата информация, която следва да се чете като две различни имена - Хари Пот * -. Хари и Путин ". Кой не трябва да бъде назован, или нали знаеш-кой е" О, и още една идея в името на Знаеш ли кой е това? Лорд Волдемор. На английски език - Господа - тълкува от Господи, Господи, преди Господ и Христос. Но думата вол всички едно и също име VOVAN скрит. Тъй като, ако се вгледате в английската версия на изписването на името - Волдемор -. От които има VOLODEMR Е, ако прочете името като Воланд, а след това всички руски читатели е име, познато от творбите на Булгаков "Майстора и Маргарита". Ето защо Волдемор желателно име да не кажем.Между другото, пълното име на Волдемор в английската версия записани с анаграми: «Том Marvolo Riddle; Аз съм Лорд Волдемор ». Ако разгледаме теоремата: Доби - Путин и Хари - Христос, много информация за устойчивостта на идването на Христос в диалог прозрачно прочетете Harry Potter Доби, при първата им среща в началото на филма "Хари Потър и Стаята на тайните" . "Доби трябва да защити Хари Потър. Доби трябва да ви предупредя, че тази година няма да може да се върне в училище. Срещу планирахте конспирация, която може да доведе до най-страшните последици. " (цитат взет от филма, книгата звучат няколко поръчки с друго)  Това е, от автора на книги за "Хари Потър" от Джоан Роулинг, изрази всичко същата информация като тази на Нострадамус: Доби-Путин трябва да защитава Христос. A закрила трябва да бъде - от планирания заговор срещу Христос. И това действие дойде срещу Бог може да доведе до ужасни последици. . Отново идва кръстовището с пророчествата на Нострадамус за крал на Terror В действителност се оказа, че в заговора срещу Христос присъстваха самият Путин, но не и като защитник - Доби, Хари и враг - Волдемор. А, вярно да се каже, че Путин е на противоположната страна не, поради причината, че е много далеч от разбирането на религиозните доктрини, и от самия Бог. "Тя не ми е. Тук е и църквата, нека тя да се занимава. И аз ще подкрепя. " Това поддържа от другата страна. Тъй като появата на Бога, това е - една добре замислена план на Бога, тогава Хари Потър беше и в това отношение. . Това беше филмът "***** Потър и Стаята на тайните" се споменава в библейските текстове в контекста на идването на Христос Но както църквата не може да чете текста със символично истинската информация, тя възприема библейски стихове за Стаята на тайните буквално - т.е. Това е, което е показано на снимката ван дер Weyden, когато Путин не е просто обръщане от разпнатия Христос, но и подобрява тяхното презрение жест. Това означава, че на снимката показва едно пророчество, че когато му дойде времето и хората, родени с лицето на Путин, той ще бъде Христос напълно безразличен. И върху фрагмент от номер 2, картини средата на 16-ти век, с една и съща чаша, и да изглежда по "помощ" Христос копие в неговата страна. И по едно и също време, в средата на 16 век Нострадамус проблем изрази крал на Terror (Terror), който идва на световната сцена в един ден с Христос. Христос ще се завърне, за да помогне на състоянието му ? С идването на Христос по време на 11 август, 1999, Путин прави 9 август 1999 г. той е обявен за Елцин наследникът му, и, в тази връзка, се адаптира към нови мощности и отговорности. 7 август, 1999 всъщност започна нов кръг от гражданска война в Кавказ. Разбира се, всичко това - когато има преди Христа - Войната вкъщи. Това е разбираемо. Но тук се налага и отрицателно, дори и в илюстрациите. Путин - вярващ. Той толерира само всичко това принуди диалог с представители на църквата, тъй като този пост изисква всички слоеве на тяхна територия да се контролира, и за тази цел е необходимо да се наблюдава лицето да се яви познавате. Защото Христос съобщи за него на два дни след встъпването му в длъжност, "в полза би било, че Христос е отнел краката му." Но ако Путин беше вярващ, а дори и тогава, в началото на втория тур на кървава гражданска война, и ако не След това - по-късно - по време на размразяване, той ще се върне към въпроса за Христос. В края на краищата, който не е Бог, ще има отрезвяващ ефект върху хода на войната започва у дома, и други световни конфликти. Но Путин - невярващ, а той беше не става незабавно да споделя с някой измамник .. Какво е Христос? Глупости! Брад! И това е позицията му досега, ако се съди по лицето й, когато той е принуден да се изправи пред камерата и кажете Коледа история на децата си. Да се върнем към времето на следвоенния размразяване и да видим защо средновековният художник изобразен Путин с копие в ръка, удря Христос. Ясно е, че такава ситуация като идването на Христос, от Бога, не се ограничава само до редовете на Светото писание на неговата енория. Хората и техните действия в Excel, където е завързан. Беше у Бога и неговия план за "проверка" лоялността на Путин. Путин като скаут. Той знае, че преди да изпрати своя пазач на тила на противника, всички ние трябва да се научим да двойна проверка. И по-лошо от Бога, защото Путин дойде в света на своята задача - да подготви пътя за Него. Но с идването на Путин се появи в страната и народа под името на Христос. Един - Висарион - Сергей Torop, другата - Грегъри Grabovoj -. със своето име живяли те тихо с неговото проповядване, ако не са да предлагат услуги директно на Путин или застрашава да изберете мястото си. През 2003 г. Висарион в официален призив към президента Путин и патриарх Алексий II предлага своята помощ в правителството и народа. Висарион организира събор на учени, последвано от Желанието: повече от това "сектантска" Москва не го виждам. На мястото на първата проверка идва повторна проверка. През 2004 Grabovoj се обявява Христос, и през септември 2005 г., прогнозира, че в предстоящия 2008 изборите да стане президент, защото според неговата Христос се прогнозира по различен начин и не може да бъде. Но през април 2006 г. Grabovoj попада под арест. И тук в пълна изправност машина дискредитиране, и хората (четене на Христос) ще бъдат изтрити от обществото. Въпреки всички противоречия в обвинителния акт, показанията на тези, от които прокуратурата се позовава - "Той трябва да седне ..", и седна. Въпреки това, сега освободен. Но условно. Какво означава, когато "Христос" ще кажа отново, че Той - Христос, излежаваше всичко е позволено, но с неизвестен край. Тук, което означава "копие удар Христос," човек като Путин в картината на средновековен художник. Но всичко това действие става зад кулисите на властта, когато тайната на истинските причини сигурно защитени от обществото. Тайната е скрита до сега! Но не от Бога, това, което може да се види по внесеното характеристичния парцел. Успоредно с "Христос", опитите за Путин, други сцени в света са играли драматично действие. Божият план трябва да подлежи на промяна! Разкриването и се обявил като спасението на всички хора. Така че, от момента на идването на света ще се случи или нещо непоправимо, каква помощ може да бъде само самият Бог. И след това - непланирана пречка - бунт на този, който е изпратен, за да отговори на Бога. И, както знаете - действие предизвиква реакция. Един от тези действия, причинено опозиция Путин идване на Христос, е първата от своето вътрешно трагичен урок - подводница "Курск". Между другото, прогнозира Wang. В смъртта на "Курск" два пъти, веднага се отрази истинската причина за трагедията - отказа да се срещне Христос. Очаквайте беше насрочено за 11 август. В въведени числа е равен на броя 118. На подводница "Курск" уби 118 души. и датата на смъртта на "Курск" е всъщност повтаря един и същи номер - 12-ти Август, 2000. Точно една година, считано от датата на влизане на времето. Но Путин - вярващ. Въпреки това, подобно на всички руски хора. Лично ние говорим и аргумента на стотици примери за това какво се е случило Advent и чул достатъчно и видял достатъчно, и са убедени, че Бог е един човек, не само на последно място в списъка на своите интереси, но за по-голямата част от Бога не на всички интересна. И само една малка част от населението е Бог, но и своята, притежават, или по-скоро - концепцията на църквата на Него, но не искал да не е вярно. Така че, вярвам в Бог, в страната = 0. Но ситуацията с Grabovoi стана ясно, че Бог се появи сред хората, не си струва. Както и да е, не е в очакване на някоя светска власт, нито църквата, нито дори истинските вярващи в Него. Целият свят е потънал в зло, лъжа. Но, въпреки това, информацията за маркерите в плана на коварните отношение към Бог продължава да тече по различни канали. Един от тях е много специфичен филми. По отношение на църковни тайни, тя е "Шифърът на Леонардо". Модернизирана версия на същата информация се измъкна през "Матрицата", и в детската версия на това е, разбира се, на филма "Хари Потър". По отношение на елф Доби разпознаваеми Приликите с първия човек на държавата от Русия почти проби съдебни спорове. The портал BBC BBC (Би Би Си) и до днес има анкета "Do Доби като Путин", в която повече от половината надделява мнението, че "изглежда." Както бе споменато по-горе, лицева повърхност на Путин - е системно явление да посочат при идването на Христос. . Тъй като авторът на книгата, като авторите на снимки на героите във филма, няма нищо общо с това уверено можем да кажем, че истинското съдържание на свой ​​"собствен" книгите за Хари Потър дори не знаят техния автор - Джоан Роулинг Мъри. Нейната история - чиста пророчица писмо. Това писмо е лесно разпознаваем от скритата информация в него, наличието на които не знам автора.Например, в този конкретен специален запис (пророческо) кажа следното библейския текст низ: 3Ezdr.14: 42.Най-висока е дал разбиране към петимата мъже, и те написаха от порядъка на нощта, която беше им казал, и това, което те не знаят. So. Ние разпознава лицата на Доби, като лицето на далечния руски човек на име Путин, в описанието на Доби е дублирана с мрежа за сигурност (намек) с посочване на името. Но този скрит улики видими само чрез огледало криптография. . Между другото, е криптирана, така наречените "магии", пълни цялото пространство около Хари Потър Първият съвет е: Доби беше облечен в калъфка. Калъфки за възглавници дума е скрит дума ** VOVOCHKA. Втората следа е скрит в родословието Доби, той - къщи. Но думата е написана и преведена руските преводачи не обичат къщи, но като елф къща. И тук скритата името само не - WOVIK, но инициалите на друг от първо лице - DM .. Надявайки Over, че може, макар и DM да бъде лоялен към Бога, и кога ще бъде пуснат информация за Advent. Но DM също е неверник. Със своя опит нещо не yuzersky знаете, че идването на информацията е изпълнен с всички онлайн пространството, просто трябва да се пусне тази тема. Но DM Беше истинско приятелство с патриарх Кирил, и, в случая на застъпничеството на Христос дойде, може да доведе жена си, която се превърна в тесни работни отношения с църквата. Най-общо, и DM Бог не може да се появи на хората. Третият върха на разпознаваемо лице се крие в името на Хари Потър. В контекста на скритата информация, която следва да се чете като две различни имена - Хари Пот * -. Хари и Путин ". Кой не трябва да бъде назован, или нали знаеш-кой е" О, и още една идея в името на Знаеш ли кой е това? Лорд Волдемор. На английски език - Господа - тълкува от Господи, Господи, преди Господ и Христос. Но думата вол всички едно и също име VOVAN скрит. Тъй като, ако се вгледате в английската версия на изписването на името - Волдемор -. От които има VOLODEMR Е, ако прочете името като Воланд, а след това всички руски читатели е име, познато от творбите на Булгаков "Майстора и Маргарита". Ето защо Волдемор желателно име да не кажем.Между другото, пълното име на Волдемор в английската версия записани с анаграми: «Том Marvolo Riddle; Аз съм Лорд Волдемор ». Ако разгледаме теоремата: Доби - Путин и Хари - Христос, много информация за устойчивостта на идването на Христос в диалог прозрачно прочетете Harry Potter Доби, при първата им среща в началото на филма "Хари Потър и Стаята на тайните" . "Доби трябва да защити Хари Потър. Доби трябва да ви предупредя, че тази година няма да може да се върне в училище. Срещу планирахте конспирация, която може да доведе до най-страшните последици. " (цитат взет от филма, книгата звучат няколко поръчки с друго) Това е, от автора на книги за "Хари Потър" от Джоан Роулинг, изрази всичко същата информация като тази на Нострадамус: Доби-Путин трябва да защитава Христос. A закрила трябва да бъде - от планирания заговор срещу Христос. И това действие дойде срещу Бог може да доведе до ужасни последици. . Отново идва кръстовището с пророчествата на Нострадамус за крал на Terror В действителност се оказа, че в заговора срещу Христос присъстваха самият Путин, но не и като защитник - Доби, Хари и враг - Волдемор. А, вярно да се каже, че Путин е на противоположната страна не, поради причината, че е много далеч от разбирането на религиозните доктрини, и от самия Бог. "Тя не ми е. Тук е и църквата, нека тя да се занимава. И аз ще подкрепя. " Това поддържа от другата страна. Тъй като появата на Бога, това е - една добре замислена план на Бога, тогава Хари Потър беше и в това отношение. . Това беше филмът "***** Потър и Стаята на тайните" се споменава в библейските текстове в контекста на идването на Христос Но както църквата не може да чете текста със символично истинската информация, тя възприема библейски стихове за Стаята на тайните буквално - т.е. . точно обратното на полезна информация Matthew gl.24: . 23 Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или там - не го вярвам 24 лъжехристи и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, за да съблазни, ., ако е възможно, и избраните 25 Ето, предсказах ви. 26 И така, ако някой ви каже, "Ето, той е в пустинята" - не излизайте; "Ето, той е във вътрешните стаи" - не го вярвам 27 Защото, както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син; 28 Дето бъде мършата, там лешоядите ще се съберат. Не искат да чуят това, което Библията има таен код, чрез който е криптиран скрита информация, Църквата попада в собствения си капан. В този случай, тя хвана буквалния прочит на частиците не е в думите "Не вярвам, не си отивай." Това означава, че ако Църквата е търсил за Божията благодат и спасение, тя ще трябва да търси Бога навсякъде, без спир. И тя не се търси. Нейният костюм процъфтяващ бизнес. Penny от енориашите лее неизчерпаем поток от това, което е необходимо. По думите на Библията е описан по-горе показва, че в един ред трябва да се крие името на Владимир Путин и тайници. Word тайно написано по този начин да се инвестира много информация наведнъж - и филм за тайната стая, за да се посочи и че Стаята е свързана с името на Путин. Следващ в реда ", където трупа е, че лешоядите ще се съберат" на името на най-разпознаваеми признаци месторабота на Путин - стои до трупа Мавзолей (между другото - Володя), орлите на кулите на Кремъл. И дума Москва скрити в думата EAST тук така - WOSKOW. И в "мълния" толкова възлюби църквата като аргумент vsevideniya присъедини Бог е скрит пророческо ДАТА Идвайки тук, така че - M Olney, т.е. I I w Lyon - Аз съм в месец август (зодия Лъв). Сравни датата на идването на Христос, наречен Нострадамус - 11 Август 1999, или 11.8 (1999), с чувство за номера и библейски стихове:. Matf.1: 18. Раждането на Исус Христос беше толкова ... Откровение 1: 18. и живите; Аз бях мъртъв, и ето живея до вечни векове; и имам ключовете на смъртта и на ада. , че тази информация е вече на 10 години ходене по интернет и не може да бъде известен в две основни Володя в Русия - Путин и патриарх Gundyaevu. Но тъй думи Доби разкри заговор против идването на Христос, че информацията, дадена тук и те не се докаже, изгодно. Нека всичко се срива се дължи на факта, че Христос се е укривал, но нека да е добра. Между другото, само защото Доби притежава набор от букви (виж фиг.), мисля, че ако той ще се скрие от останалата част от кореспонденцията, тогава Хари нямаше да се върне. . И така наивно да се конкурира с Бога поради две основни страни на Църквата отиде към светлината, защото на скритите тайни на идването на Христос - Йоан Павел II и Алексий II. Сегашният папа е бил предупреден от опита, и просто днес обяви разкриването на опита за убийство на Путин. Evil липсващата и сред хората. Възложителя лица задължават да предприемат действия, винаги някой нежелателен. Но има и най-голям надзор - Бог. Божиите комплекта Kings и Бог позволява да бъдат "извадени" преди време. И последната индикация, че дори през 1999 г. или по-късно, Путин трябваше да мисля за масова поява на "Христос" в неговото състояние. знак, че Христос е дошъл в света и отива някъде наблизо, но трябва да се свърже с президента, е човек с име произлиза от "Христос" в обкръжението на Путин - постоянен министър на правителството на Путин, и дори по едно време е служил като председател на правителството на Руската федерация - Виктор Христенко, И -. и неговата съпруга  Това е най-високото ниво на дублиране на информация, когато тя е отразена в конкретни хора и обстоятелства на живота си. Фактът, че Христенко до Путин казва, че Христос е някъде наблизо, и може да бъде още по-близо и работа в Русия. Но президентът Путин е направил грешка - не вярват или не провери преди края на информацията за идването на Христос. И вдигна срещу убийството. Между другото, може би тази атака беше предупреждение от преждевременна смърт на Уитни Хюстън. Фактът, че името й е анаграма на прочутата фраза - "Ъ Е м * Utin.." В Хюстън остави дъщеря - Кристина Браун, беше прессекретар - Christine Фостър. Филмът, който е осветен от новината за смъртта на Хюстън, известен като "Бодигард", където главната роля се играе от Кевин Костнър. Той говори с един незабравим реч на погребението на Хюстън. Костнър се състои от името на името Krestos и името на жена Christine Костнър.Според пророчествата на Нострадамус, както и Библията, Путин ще се срещне Христос и на работата си за сметка на Русия. И в хода на събитията, предназначени да има бодигард за Путин беше се към Христос, и това е, когато за изпълнение и пророчество Ванга "на славата на Владимир." Но Владимир отиде против Христос, се отвърна от него. И по време на Неговия Христос полезна обратна връзка за световното спасение е изтекла през 2011 г., и завърши с това, което му функция защита Путин. 12-годишна предателство, тя - дълго време, дори по наказателноправни норми. Какво мислиш, че Исус е щастлив продължителен престоя си в затвора? Полезен ако пропускането за тези, Той дойде да спаси? Същото Библията казва, че не може да има двама господари в същото време. Точно сега много трябва да се направи избор на коя страна те страна. Да, във връзка с факта, че Христос сред народа, мнозина от гласуване не знам, но само защото те не искат да знаят, и това е логично, че самите те вече са се появили на страната на тези, които се отвърна от Христос. Това е, защото - без знанието на всички, Бог съдии всеки на хората. Ние трябва да сме готови във всеки един момент да направи вашият правилен избор, в противен случай на връщане ще си отидат. Но за сега, "условията на предателство, малодушие и измама." Ние сме тези, които сме. НАСЛЕДСТВО. 27.02.2012. по тази тема - Европа побъркани Русия със Съединените щати като Бога и дявола http://www.proza.ru/2014/08/11/1983 Това е, което е показано на снимката ван дер Weyden, когато Путин не е просто обръщане от разпнатия Христос, но и подобрява тяхното презрение жест. Това означава, че на снимката показва едно пророчество, че когато му дойде времето и хората, родени с лицето на Путин, той ще бъде Христос напълно безразличен. И върху фрагмент от номер 2, картини средата на 16-ти век, с една и съща чаша, и да изглежда по "помощ" Христос копие в неговата страна. И по едно и също време, в средата на 16 век Нострадамус проблем изрази крал на Terror (Terror), който идва на световната сцена в един ден с Христос. Христос ще се завърне, за да помогне на състоянието му ? С идването на Христос по време на 11 август, 1999, Путин прави 9 август 1999 г. той е обявен за Елцин наследникът му, и, в тази връзка, се адаптира към нови мощности и отговорности. 7 август, 1999 всъщност започна нов кръг от гражданска война в Кавказ.Разбира се, всичко това - когато има преди Христа - Войната вкъщи. Това е разбираемо. Но тук се налага и отрицателно, дори и в илюстрациите. Путин - вярващ. Той толерира само всичко това принуди диалог с представители на църквата, тъй като този пост изисква всички слоеве на тяхна територия да се контролира, и за тази цел е необходимо да се наблюдава лицето да се яви познавате. Защото Христос съобщи за него на два дни след встъпването му в длъжност, "в полза би било, че Христос е отнел краката му." Но ако Путин беше вярващ, а дори и тогава, в началото на втория тур на кървава гражданска война, и ако не След това - по-късно - по време на размразяване, той ще се върне към въпроса за Христос. В края на краищата, който не е Бог, ще има отрезвяващ ефект върху хода на войната започва у дома, и други световни конфликти. Но Путин - невярващ, а той беше не става незабавно да споделя с някой измамник .. Какво е Христос? Глупости! Брад! И това е позицията му досега, ако се съди по лицето й, когато той е принуден да се изправи пред камерата и кажете Коледа история на децата си. Да се върнем към времето на следвоенния размразяване и да видим защо средновековният художник изобразен Путин с копие в ръка, удря Христос. Ясно е, че такава ситуация като идването на Христос, от Бога, не се ограничава само до редовете на Светото писание на неговата енория. Хората и техните действия в Excel, където е завързан. Беше у Бога и неговия план за "проверка" лоялността на Путин.Путин като скаут. Той знае, че преди да изпрати своя пазач на тила на противника, всички ние трябва да се научим да двойна проверка. И по-лошо от Бога, защото Путин дойде в света на своята задача - да подготви пътя за Него. Но с идването на Путин се появи в страната и народа под името на Христос. Един - Висарион - Сергей Torop, другата - Грегъри Grabovoj -. със своето име живяли те тихо с неговото проповядване, ако не са да предлагат услуги директно на Путин или застрашава да изберете мястото си. През 2003 г. Висарион в официален призив към президента Путин и патриарх Алексий II предлага своята помощ в правителството и народа.Висарион организира събор на учени, последвано от Желанието: повече от това "сектантска" Москва не го виждам. На мястото на първата проверка идва повторна проверка. През 2004 Grabovoj се обявява Христос, и през септември 2005 г., прогнозира, че в предстоящия 2008 изборите да стане президент, защото според неговата Христос се прогнозира по различен начин и не може да бъде. Но през април 2006 г. Grabovoj попада под арест. И тук в пълна изправност машина дискредитиране, и хората (четене на Христос) ще бъдат изтрити от обществото.Въпреки всички противоречия в обвинителния акт, показанията на тези, от които прокуратурата се позовава - "Той трябва да седне ..", и седна. Въпреки това, сега освободен. Но условно. Какво означава, когато "Христос" ще кажа отново, че Той - Христос, излежаваше всичко е позволено, но с неизвестен край. Тук, което означава "копие удар Христос," човек като Путин в картината на средновековен художник. Но всичко това действие става зад кулисите на властта, когато тайната на истинските причини сигурно защитени от обществото. Тайната е скрита до сега! Но не от Бога, това, което може да се види по внесеното характеристичния парцел. Успоредно с "Христос", опитите за Путин, други сцени в света са играли драматично действие. Божият план трябва да подлежи на промяна! Разкриването и се обявил като спасението на всички хора. Така че, от момента на идването на света ще се случи или нещо непоправимо, каква помощ може да бъде само самият Бог. И след това - непланирана пречка - бунт на този, който е изпратен, за да отговори на Бога. И, както знаете - действие предизвиква реакция. Един от тези действия, причинено опозиция Путин идване на Христос, е първата от своето вътрешно трагичен урок - подводница "Курск". Между другото, прогнозира Wang. В смъртта на "Курск" два пъти, веднага се отрази истинската причина за трагедията - отказа да се срещне Христос. Очаквайте беше насрочено за 11 август. В въведени числа е равен на броя 118. На подводница "Курск" уби 118 души. и датата на смъртта на "Курск" е всъщност повтаря един и същи номер - 12-ти Август, 2000. Точно една година, считано от датата на влизане на времето. Но Путин - вярващ. Въпреки това, подобно на всички руски хора. Лично ние говорим и аргумента на стотици примери за това какво се е случило Advent и чул достатъчно и видял достатъчно, и са убедени, че Бог е един човек, не само на последно място в списъка на своите интереси, но за по-голямата част от Бога не на всички интересна. И само една малка част от населението е Бог, но и своята, притежават, или по-скоро - концепцията на църквата на Него, но не искал да не е вярно. Така че, вярвам в Бог, в страната = 0. Но ситуацията с Grabovoi стана ясно, че Бог се появи сред хората, не си струва. Както и да е, не е в очакване на някоя светска власт, нито църквата, нито дори истинските вярващи в Него. Целият свят е потънал в зло, лъжа. Но, въпреки това, информацията за маркерите в плана на коварните отношение към Бог продължава да тече по различни канали. Един от тях е много специфичен филми. По отношение на църковни тайни, тя е "Шифърът на Леонардо". Модернизирана версия на същата информация се измъкна през "Матрицата", и в детската версия на това е, разбира се, на филма "Хари Потър". По отношение на елф Доби разпознаваеми Приликите с първия човек на държавата от Русия почти проби съдебни спорове. The портал BBC BBC (Би Би Си) и до днес има анкета "Do Доби като Путин", в която повече от половината надделява мнението, че "изглежда." Както бе споменато по-горе, лицева повърхност на Путин - е системно явление да посочат при идването на Христос. . Тъй като авторът на книгата, като авторите на снимки на героите във филма, няма нищо общо с това уверено можем да кажем, че истинското съдържание на свой ​​"собствен" книгите за Хари Потър дори не знаят техния автор - Джоан Роулинг Мъри. Нейната история - чиста пророчица писмо. Това писмо е лесно разпознаваем от скритата информация в него, наличието на които не знам автора. Например, в този конкретен специален запис (пророческо) кажа следното библейския текст низ: 3Ezdr.14: 42. Най-висока е дал разбиране към петимата мъже, и те написаха от порядъка на нощта, която беше им казал, и това, което те не знаят. So. Ние разпознава лицата на Доби, като лицето на далечния руски човек на име Путин, в описанието на Доби е дублирана с мрежа за сигурност (намек) с посочване на името. Но този скрит улики видими само чрез огледало криптография. . Между другото, е криптирана, така наречените "магии", пълни цялото пространство около Хари Потър Първият съвет е: Доби беше облечен в калъфка. Калъфки за възглавници дума е скрит дума ** VOVOCHKA. Втората следа е скрит в родословието Доби, той - къщи. Но думата е написана и преведена руските преводачи не обичат къщи, но като елф къща. И тук скритата името само не - WOVIK, но инициалите на друг от първо лице - DM .. Надявайки Over, че може, макар и DM да бъде лоялен към Бога, и кога ще бъде пуснат информация за Advent. Но DM също е неверник. Със своя опит нещо не yuzersky знаете, че идването на информацията е изпълнен с всички онлайн пространството, просто трябва да се пусне тази тема. Но DM Беше истинско приятелство с патриарх Кирил, и, в случая на застъпничеството на Христос дойде, може да доведе жена си, която се превърна в тесни работни отношения с църквата. Най-общо, и DM Бог не може да се появи на хората. Третият върха на разпознаваемо лице се крие в името на Хари Потър. В контекста на скритата информация, която следва да се чете като две различни имена - Хари Пот * -. Хари и Путин ". Кой не трябва да бъде назован, или нали знаеш-кой е" О, и още една идея в името на Знаеш ли кой е това? Лорд Волдемор. На английски език - Господа - тълкува от Господи, Господи, преди Господ и Христос. Но думата вол всички едно и също име VOVAN скрит. Тъй като, ако се вгледате в английската версия на изписването на името - Волдемор -. От които има VOLODEMR Е, ако прочете името като Воланд, а след това всички руски читатели е име, познато от творбите на Булгаков "Майстора и Маргарита". Ето защо Волдемор желателно име да не кажем. Между другото, пълното име на Волдемор в английската версия записани с анаграми: «Том Marvolo Riddle; Аз съм Лорд Волдемор ». Ако разгледаме теоремата: Доби - Путин и Хари - Христос, много информация за устойчивостта на идването на Христос в диалог прозрачно прочетете Harry Potter Доби, при първата им среща в началото на филма "Хари Потър и Стаята на тайните" . "Доби трябва да защити Хари Потър. Доби трябва да ви предупредя, че тази година няма да може да се върне в училище. Срещу планирахте конспирация, която може да доведе до най-страшните последици. " (цитат взет от филма, книгата звучат няколко поръчки с друго) Това е, от автора на книги за "Хари Потър" от Джоан Роулинг, изрази всичко същата информация като тази на Нострадамус: Доби-Путин трябва да защитава Христос. A закрила трябва да бъде - от планирания заговор срещу Христос. И това действие дойде срещу Бог може да доведе до ужасни последици. . Отново идва кръстовището с пророчествата на Нострадамус за крал на Terror В действителност се оказа, че в заговора срещу Христос присъстваха самият Путин, но не и като защитник - Доби, Хари и враг - Волдемор. А, вярно да се каже, че Путин е на противоположната страна не, поради причината, че е много далеч от разбирането на религиозните доктрини, и от самия Бог. "Тя не ми е. Тук е и църквата, нека тя да се занимава. И аз ще подкрепя. " Това поддържа от другата страна. Тъй като появата на Бога, това е - една добре замислена план на Бога, тогава Хари Потър беше и в това отношение. . Това беше филмът "***** Потър и Стаята на тайните" се споменава в библейските текстове в контекста на идването на Христос Но както църквата не може да чете текста със символично истинската информация, тя възприема библейски стихове за Стаята на тайните буквално - т.е. . точно обратното на полезна информация Matthew gl.24: . 23 Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или там - не го вярвам 24 лъжехристи и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, за да съблазни, ., ако е възможно, и избраните 25 Ето, предсказах ви. 26 И така, ако някой ви каже, "Ето, той е в пустинята" - не излизайте; "Ето, той е във вътрешните стаи" - не го вярвам 27 Защото, както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад,така ще бъде пришествието на Човешкия Син; 28 Дето бъде мършата, там лешоядите ще се съберат. Не искат да чуят това, което Библията има таен код, чрез който е криптиран скрита информация, Църквата попада в собствения си капан. В този случай, тя хвана буквалния прочит на частиците не е в думите "Не вярвам, не си отивай." Това означава, че ако Църквата е търсил за Божията благодат и спасение, тя ще трябва да търси Бога навсякъде, без спир. И тя не се търси. Нейният костюм процъфтяващ бизнес. Penny от енориашите лее неизчерпаем поток от това, което е необходимо. По думите на Библията е описан по-горе показва, че в един ред трябва да се крие името на Владимир Путин и тайници. Word тайно написано по този начин да се инвестира много информация наведнъж - и филм за тайната стая, за да се посочи и че Стаята е свързана с името на Путин.Следващ в реда ", където трупа е, че лешоядите ще се съберат" на името на най-разпознаваеми признаци месторабота на Путин - стои до трупа Мавзолей (между другото - Володя), орлите на кулите на Кремъл. И дума Москва скрити в думата EAST тук така - WOSKOW. И в "мълния" толкова възлюби църквата като аргумент vsevideniya присъедини Бог е скрит пророческо ДАТА Идвайки тук, така че - M Olney, т.е. I I w Lyon - Аз съм в месец август (зодия Лъв). Сравни датата на идването на Христос, наречен Нострадамус - 11 Август 1999, или 11.8 (1999), с чувство за номера и библейски стихове:. Matf.1: 18. Раждането на Исус Христос беше толкова ...Откровение 1: 18. и живите; Аз бях мъртъв, и ето живея до вечни векове; и имам ключовете на смъртта и на ада., че тази информация е вече на 10 години ходене по интернет и не може да бъде известен в две основни Володя в Русия - Путин и патриарх Gundyaevu. Но тъй думи Доби разкри заговор против идването на Христос, че информацията, дадена тук и те не се докаже, изгодно. Нека всичко се срива се дължи на факта, че Христос се е укривал, но нека да е добра. Между другото, само защото Доби притежава набор от букви (виж фиг.), мисля, че ако той ще се скрие от останалата част от кореспонденцията, тогава Хари нямаше да се върне. . И така наивно да се конкурира с Бога поради две основни страни на Църквата отиде към светлината, защото на скритите тайни на идването на Христос - Йоан Павел II и Алексий II. Сегашният папа е бил предупреден от опита, и просто днес обяви разкриването на опита за убийство на Путин. Evil липсващата и сред хората. Възложителя лица задължават да предприемат действия, винаги някой нежелателен. Но има и най-голям надзор - Бог. Божиите комплекта Kings и Бог позволява да бъдат "извадени" преди време. И последната индикация, че дори през 1999 г. или по-късно, Путин трябваше да мисля за масова поява на "Христос" в неговото състояние. знак, че Христос е дошъл в света и отива някъде наблизо, но трябва да се свърже с президента, е човек с име произлиза от "Христос" в обкръжението на Путин - постоянен министър на правителството на Путин, и дори по едно време е служил като председател на правителството на Руската федерация - Виктор Христенко, И -. и неговата съпруга Това е най-високото ниво на дублиране на информация, когато тя е отразена в конкретни хора и обстоятелства на живота си. Фактът, че Христенко до Путин казва, че Христос е някъде наблизо, и може да бъде още по-близо и работа в Русия. Но президентът Путин е направил грешка - не вярват или не провери преди края на информацията за идването на Христос. И вдигна срещу убийството. Между другото, може би тази атака беше предупреждение от преждевременна смърт на Уитни Хюстън. Фактът, че името й е анаграма на прочутата фраза - "Ъ Е м * Utin.." В Хюстън остави дъщеря - Кристина Браун, беше прессекретар - Christine Фостър. Филмът, който е осветен от новината за смъртта на Хюстън, известен като "Бодигард", където главната роля се играе от Кевин Костнър. Той говори с един незабравим реч на погребението на Хюстън. Костнър се състои от името на името Krestos и името на жена Christine Костнър. Според пророчествата на Нострадамус, както и Библията, Путин ще се срещне Христос и на работата си за сметка на Русия. И в хода на събитията, предназначени да има бодигард за Путин беше се към Христос, и това е, когато за изпълнение и пророчество Ванга "на славата на Владимир." Но Владимир отиде против Христос, се отвърна от него. И по време на Неговия Христос полезна обратна връзка за световното спасение е изтекла през 2011 г., и завърши с това, което му функция защита Путин. 12-годишна предателство, тя - дълго време, дори по наказателноправни норми. Какво мислиш, че Исус е щастлив продължителен престоя си в затвора? Полезен ако пропускането за тези, Той дойде да спаси? Същото Библията казва, че не може да има двама господари в същото време. Точно сега трябва да се направи избор на коя страна ще застаните. Да, във връзка с факта, че Христос сред народа, мнозина от гласуване не знам, но само защото те не искат да знаят, и това е логично, че самите те вече са се проявили на страната на тези, които се отвърнаха от Христос.                                                                                                                                                                http://www.proza.ru/2012/02/27/1846                                                                                                                                                                         Сатана ще имитира това, което е правил Господ по време на службата Си на земята. Ще лекува, ще благославя, а наскоро някой беше пуснал идея, че чакали Исус с летяща чиния. Не бих се изненадал, сатана да дойде като месия точно по този начин. Неслучайно напоследък има толкова "извънземни". Та когато слезе на земята, хората ще си мислят, че Господ е дошъл, и вероятно като се показва пристигането с камери, ще си мислят, че се изпълнява стихът "И всяко око ще Го види".
Само че който е наясно с божието слово, няма да бъде измамен. Причината е, че има предупреждение, че господ няма да слезе на земята, а ще вземе при себе Си спасените. Включително и възкресените праведни:

1 Солунци 4:16-17

16. Понеже сам Господ ще слезе от небето с повелителен вик, при глас на архангел и при Божия тръба; и мъртвите в Христос ще възкръснат по-напред;

17. после ние, които сме останали живи, ще бъдем грабнати заедно с тях в облаците да посрещнем Господа във въздуха; и така ще бъдем винаги с Господа.

Колкото за Антихриста, трябва да обърнеш внимание на думите:

"2 Солунци" 2:7. Защото тайната на беззаконието вече действа, само че няма да стане явна, докато не бъде отстранен онзи, който сега я възпира;

8. и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си,

9. този, чието идване се дължи на действието на Сатана, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса

10. и с цялата измама на неправдата, за онези, които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят.

     

                                                                                                            Руски сатанизъм - икони на сатрапа Сталин и Путин изместват светците в църквите                                                                                                                                                                                                                                                     
Неговото идване се дължи на действията на Сатана. Следователно, това не може да е Сатана. Сатана ще накара хората да следват заповедите на Антихриста. А самият той ще се представи като Исус.
                                                                                                          
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Според указанията в Словото Божие, израилтяните първи ще приемат и признаят антихриста за дългоочаквания от тях Месия. "Юдеите ще приемат антихриста за Месия, казвайки че той е Христос, Чието пришествие предсказваха божествените пророци в своите предвещания", казва св. Амвросий Медиолански (цит. по "Антихрист", Москва 1990, стр. 14). Апостолът казва, че той ще обнови Йерусалимския храм и ще седне в него като Бог (2 Сол. 2:4). На престола на антихриста Господ указва с думите: "когато видите мерзостта на запустението, за която е казал пророк Даниил, да стои дето не трябва" , т.е. на свято място (Марк 13:14, ср.Мат. 24:15; Дан. 9:27; 12:11), което според тълкуванията на св. Отци Иоан Златоуст, Кирил Иерусалимски, Ириней Лионски, Иполит Римски и др. (виж "Объ антихристе", Москва, 1895) означава Соломоновия храм".                                                                                                                 Според църковното учение, епохата на антихриста ще настъпи след продължителна подготовка и столицата й ще бъде Иерусалим/Крим (виж Синаксар на Неделя Месопустна). За това, че Антихристът ще въздигне своя престол тъкмо в юдейския храм , съдим по свидетелството в 2 Сол. 2:4 и в откровението, че св. пророци Енох и Илия ще бъдат убити "в големия град, който духовно се нарича Содом и Египет, дето и Господ наш биде разпнат" (Откр. 11:8).

"Антихристът ще се постарае по всякакъв начин, за да бъде признат от юдеите за техния обетован месия. Ще му се удаде да завърши устройството на еврейската държава и да пристъпи към осъществяването на хилядолетната юдейска мечта -възстановяването на Соломоновия храм" (прот. Б. Молчанов, "Антихристът", София 1992, стр.9)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       > Русокосите Меровинги/ Владимир Путин - цар на юдеите, и пряк потомък на Христос?  
     Илюминатска карта:Най-интересното, че Антихриста е изобразен с руса коса                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Идещият Антихрист ще бъде по произход евреин от Дановото коляно, плод на прелюбодеяние (на основания Бит. 49:17; Иерем. 8:16; Откр., гл.7.). "Раждането на антихриста, пише прот. Г. Дяченко, ще се извърши по съвсем чувствен начин. Според учението на Отците и учителите на Църквата, той ще се роди от жена блудница, юдейка от Дановото коляно, и дори ще бъде обрязан по обичая на юдеите" ("Уроки и примеры христианской веры", 1902, стр. 382; виж също св. Иполит Римски, Изложение основанията на Свещ. Писание за Христос и антихрист, Migne P.Gr, t.10, col. 737 и св. Теодор Кирски, Тълкувание на кн. Битие, Migne P.Gr., t.80, col.220-221). "Действително, от осквернена девица ще се роди неговото (на сатаната) оръдие, но туй не значи, че той ще се въплъти: ще дойде всескверният като крадец, в такъв образ, че да прелъсти всички", учи св. Ефрем Сирин (Учение Священного Писания и Отцов Православной Церкви об антихристе, стр.15). "Антихристът ще се роди от блудна дева, еврейка от дванадесетото коляно на блудодеянието" (схиархим. Лаврентий Черниговский, цит. по "Россия перед Вторым пришествием", Св. Троицка Сергиева Лавра, 1993, стр.305). "От нечиста блудна дева ще се роди антихрист", се казва в посмъртните пророчества на преп. Нил Атонски. "В тази дева ще се съберат наедно всичко разпътства, тя ще бъде съкровищница на прелюбодейства.
                                                                         


Църквата с определеност учи, че антихристът ще бъде човек, чието явяване в света ще бъде под действие на сатаната (2 Сол. 2:9), "звяр, изпълнен с отрова, много мощен човек", го нарича св. Григорий Богослов (Migne P. Gr., t.37, col 963).
                                                                                                                                                                                                 
Събитията, които са описани в Откр. 13 , нанасянето на раната и оздравяването, трябва да се случат в едно поколение, за да може хората да последват този звяр. Смъртта и възкресението на звяра трябва да се видят ясно от хората, за да може света да последва този звяр, точно поради чудото, което е извършено. Нашето поколение, което беше свидетел на появата на Европейския съюз, не беше свидетел на смъртта на Римската империя, така ние не можем да свържем двете неща заедно. В това тълкуване няма чудо, поради което света да последва този звяр. В пророчеството се казва, че една от главите е смъртно наранена. Ако приемем, че тази глава е Рублата, тогава трябва да очакваме оздравяването на същата тази глава.                                                     
                                                                            50% от руснаците одобряват желанието на Путин да започне ядрена война                                             
                                                                              Някой от клонингите на Путин ще става социалистически цар?!                                             
                                                                                                                                                                      Докато Аврамските религии следват т.нар. "библейски пророчества", базирани на неопределеност във времето-съвсем логично е тъй като тези религии са за извън-класови, копирали "омразната брахманска класа", но изопачила до профанска степен Знанието и до "духовен" рационализъм("не прави1, не прави 2, прави 10"), то и нагите от Илюминати си имат т.нар. "план" или- "Agenda". Илюминатски "пророци" се наричат "агенти"(agents), които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши). Този план напълно контролира Аврамическите религии, тъй като "законите" са също съставени на базата на рационализъм. Илюминатските закони на нагите(от Била-сварга лока до Ананта лока) са дори по-ефективни от примитивните закони на Абрахамизмът("Анта-рикша лока до Питра лока). Общото между двете е търсене на материални резултати в матрицата във времето, без да познават това, следвайки анонимни духове, осъществявано с помощта на кървави жертвоприношения. Очакването на "Месията" е координирано с "Краят на светът" и АпоКАЛИпсисът с "Покаянието". Илюминати лесно манипулира Абрахамските НЕВЕЖИ религии, предизвиквайки истерии. Невежеството на Абрахамските религии е заложено в зародиш. Те са изплагиатствали от ВЕДА, но като плагиат са докоснали само опаковката, а не- Същността. Прави впечатление, че на картата за "краят на светът" религиозният мисионер има демоничен вид и поведение. Карта на "месията" прави впечатление олигофренията и наивитетът на очакващите "Очакваният месия", а светските наивниците гледат звездите на Илюминатската Астрология, без да следват Свещените Писания(Шастрите).                                                                                      
                                                                                                                                                      

Няма коментари:

Публикуване на коментар