Последователи

неделя, 8 март 2015 г.

САМОЗВАНИТЕ БОГОВЕ


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Цялата истина минава през три етапа. През първия, тя е осмивана, през втория среща бурна съпротива, а през третия тя се приема като нещо очевидно " - Артур Шопенхауер

Истината, когато се разбие на основните си елементи се състои от логика, здрав разум и косвени доказателства. Логиката са принципите на мотивите, особено структурата на предложенията, която се различава от тяхното съдържание и от метода и валидността на дедуктивно мислене. Здравият разум е трезва преценка. Косвените доказателства са във връзка или зависят от обстоятелствата или физическите доказателства. Всички три елемента трябва да съвпадат един с друг, за да е налице истината.

Защо хората отиват на война? Човешката психология, социология, политически лидери, икономическите условия и естествената околна среда трябва да бъдат взети под внимание.

"Много мислители обаче погрешно отъждествяват всички човешки мотиви с мотивите и намеренията в животинското царство. Това е грешка, защото интелекта поражда сложност. Мотивацията става по-сложна с появата на интелигентност."


Лесно е да се разберат психичните стимули в две улични котки, когато се карат за парче храна, но би било грешка да се приписва такова елементарно състояние на ума, когато имаме терористичен акт или бомба на летище." С други думи, трябва да се повиши нивото си на мислене /осведомеността на по-високо ниво, за да се види истината. Войната е ефективен инструмент за политически и социален контрол над голяма част от населението. Тя може да се използва за запазване на един народ разделен. Ако един народ е разделен, по-малко вероятно е да осъзнае истината. Конфликтите в сътресенията покриват земната история като обрив. Но много малко хора си дават сметка защо са започнали тези войни и с каква цел, просто защото не гледат на света от правилна перспектива.                                                                           Яхве, който всъщност, е африканският Яо, е изобразяван от фримасоните като полу-човек полу-змия?                                         
От Библията ни е известен конфликта между "Бог" и змията . "Бог" се опитва да скрие определен вид знание от човечеството, а змията иска да даде това знание на човечеството. Победителите от този конфликт ще бъдат тези, които ще контролират земята. В Едем, създадените от "Бог" направили един грях - яли от забранените плодове. Плодът е ябълка и представлява символа за определен вид знание . За да държат човека далече от това знание, боговете го заплашили, че ако се научи, ще умре.

Задаваме въпроса : "Защо трябва знанията за живота да бъдат грях? " (първородния грях). Ако сравним всичко това с нашият модерен свят ще стигнем до факта, че ние ​​живеем в подобна социална система. Тя изглежда, че е проектирана от приближените на този същият "Бог". С цел да останат на власт, те поддържат хората невежи.

Искате ли да тествате тази теория?
Напишете на лист хартия всички неща, които притежавате. След това, за всеки един елемент се запитайте: "Мога ли аз да измисля и създам този продукт?" За по-голямата част от нещата в дома си, които сте закупили, вие нямате познания за това как те са били измислени и създадени.

Надзирателите [Бог] е очевидно, че не искат човечеството да тръгне по пътя към духовно си израстване.

Един сигурен начин за това е знанието да се държи далеч от човешката раса. Информацията, която те не искат ние да научим не е от технологичен вид. Забранените знания са от съвсем друг вид. Методите , които използват за контрол над този свят, са онези с които държат хората в духовно невежество, не осъзнаващи затворническата система в която са затворени. В училище показваха ли ни нещо свързано с Масонството и как те управляват света?

Библията казва, че Сатаната е разрушител. В 4-та глава на Коринтяни е казано, че той контролира земята. Това не би трябвало да бъде изненада за вас, защото съвпада с всичко, което се случва сега на земята. Социалната система, в която живеем ни лъже непрекъснато. Тя кара съзнанието ни да мисли, че ние сме най-напредналите човешки същества, които някога са живели на земята, когато в действителност е вярно точно обратното. Ние сме зависими от системата за всички основни наши нужди. Дрехите идват от универсалните магазини, храната идва от магазини за хранителни стоки и домът, в който живеем не е проектиран и построен от нас самите. Мислите ли, че това е напредък?

Заключението е следното - ние можем да използваме технология, която ни се дава, но не можем да проектираме и изградим своя собствена, освен ако имаме много пари. Но кой контролира парите? Мисля, че вече всички знаем. Затворнически проектираната обществена система включва образование под схема, която произвежда роботи. Хора, които мислят по един и същ начин, приготвени за една трудовата подсистема, която лансира роботизираното поведение. Това прави по-лесно да се контролират хората, защото един робот никога няма да постави под съмнение управляващите и ще прави точно това, което всички останали правят.

Изглежда, че Сатаниел наистина е влязъл в ролята на Бог, за да заблуди човешката раса. Съвременните наблюдения доказват това . Тъмничарите са Създателите на робът Адам.

Историите за Битието по целият древен свят имат една обща тема, в която едно божествено същество създало човека от прах, кал или глина с божествено същество. Всички тези истории са подобни на библейската за Адам и Ева.                            
На първо място, в библията творческия акт се преписва на Елохимите – термин в множествено число, който трябва да се преведат като "Богове", а не "Бог" .

" Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ и по Наше подобие."
След това предложението е реализирано: "И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го създаде; мъж и жена ги направи." Предложението инициирано от множествено лице, което се разглежда като множествено число.

И второ, християните ще бъдат наясно от цитираният стих, в който се обяснява и защо е създаден Адам.
"Защото не е имало Адам, който да обработва земята."

Това са два много важни и обезпокоителни факти, за това кой е създал човека и защо.

(II Коринтяни 4). Битие 06:03 също така казва, че тези богове са били същества от плът и кръв , точно като нас.

На древните таблетки от Месопотамия е записано, че е имало време, когато не е имало хора на земята. Вместо това, Земята е била населена от боговете. Боговете работели в мините и използвали ресурсите на Земята. Животът на Земята не бил лесен за тези богове.

На една глинена таблетка се казва:
“Когато боговете, подобно на хората страдаха от непосилната работа, трудът на боговете бе голям, работата им беше тежка, а страданието много. Боговете не бяха доволни от положението си . Оплакваха се постоянно, бунтуваха се срещу своите лидери. Те се нуждаеха от разрешение на проблема, нова раса от роби, която поеме тяхната непосилна работа.”

И , разбира се, решение на проблема им е бил Адам.                                                                                Дървото на живота - ябълката, под която са се срещнали Адам и Ева!?                                                                                                   В град Ур, Ирак. Според преданието, това е мястото, където се е намирал раят на земята. Там Бог е сътворил Адам и Ева, а това е дървото на живота - ябълката, под която са се срещнали Адам и Ева.
От другата страна на това малко дворчe се намира малък християнски параклис, в който непрестанно горят свещи. Въпреки, че в този град живеят предимно мюсюлмани и араби, те уважават тази светиня.
Точно на стената, която виждате на снимката има надпис, който гласи:

                     "Святото дърво на Адам.

На това свещено място, където Тигър среща Ефрат, това свещено дърво на нашия баща Адам израстна символизирайки Райската Градина на Земята. Аврам се молеше тук две хиляди години преди Христа." Библейската Райска градина не е митологично, а реално място. То се намира на територията на днешен Ирак.

Библейската история за Адам и Ева често е неразбрана. Повечето смятат, че първородния грях има нещо общо с пола, голотата или секса. Но при едно правилно проучване вие ще откриете, че първородният грях в същност се състои в изучаването на някои видове знания.

Елита (Бог) не са искали човека да изучава истинското знание, защото то ще го доведе до разбирането, че земята е затвор, където духовните същества са попаднали в капан и ако не се учат на тези знания те ще бъдат завинаги контролирани от злото и никога няма да бъдат свободни.

Свободата е нещо, което те не искат да имаме, за това ни проектират образователна система, която създава хора, мислещи по един и същ начин. Много по-лесно за тях е да контролират един робот, отколкото един бунтовник.

Древните месопотамски текстове отразяват, че боговете (Бог) са били напълно облечени, докато са обслужвани от голи хора. Адам и Ева са покрусени от това, което голотата им символизира. Тя е символ на робството. Тези текстове отразяват също, че боговете имали мъжки и женски тела. Те се размножавали посредством полов акт. Древните месопотамци дори заявяват, че тези управляващи богове са имали човешки проститутки. Това ни напомня за начина, по който съвременните политици се държат.                                                                                                                Какво представляват братствата?
Някои хора погрешно смятат, че терминът Големият Брат "Big Brother" се отнася само за правителството на САЩ, когато в действителност се отнася до нещо много по-голямо. Днес Братствата представляват една широка мрежа от тайни общества, които вършат зло на човечеството. Групи от зли хора от двата пола, които се крият зад обществени програми с привидно добри намерения, които са дело на тъмните. Те правят плановете и схемите за собственото си удоволствие и полза.

Първото Братство е създадено, за да научи човека на духовната истина (забраненото знание). Принц Ea е лицето, което е създава тази организацията.

Както казват библейските, древно египетските и месопотамски текстове - Ea и неговото Братство бързо били победени от членовете на Бога. Тези самозвани богове разпространявали навсякъде лъжи, че Ea и неговото братство са зло и трябва да бъдат унищожени. Те покрили името му със зло, като Принц на мрака и въплъщение на злото . "Бог" от Битие в Библията очевидно не е Отец на Христос, защото Отец на Христос не би лъгал, с цел да попречи на хората да стигнат до знанието.

Ea, по-късно е известен като змията в Битието. Виждаме го в Библията, опитвайки се да научи човека на забраненото познание, докато по същото това време Сатанинските сили се представят с Божия образ и ни учат, че най-големият грях е човекът да иска да получи истинското знание .

Сравнявайки поведението на Бога в Едем и начина, по който управляват днешните правителства (Илюминати, масони, ционисти), ясно можем да видим, че те са едно и също. Те също са отговорни за структурата на обществената система.

Сега знаетекои са тези, които са ни направили толкова зависими .

На древните глинени таблетки от Месопотамия е показано, че Ea е отговорен за създаването на генетиката на Хомо сапиенс. Ea е син на Ану, който е бил господар на друг свят. Принц Ea е известен със титлата "EN.KI", което означава "Господ [или Принц] на Земята."

Месопотамските текстове обрисуват Принц Ea, като адвокат , който говори пред съвета на боговете от името на новата раса земята. Ea не бил съгласен с много от жестокостите, които други "богове", включително неговият полубрат Енлил, причинили на човешки същества. Много хора не са наясно с внезапното изчезване на неандерталците и внезапната поява на човешката цивилизация. Еволюцията не може да бъде толкова бърза!

Рязкото изчезване на неандерталците остава една от загадките и от критичните проблеми в изследванията на човешката еволюция. В Британската Енциклопедия е казано: "Факторите, отговорни за изчезването на неандерталците са важен проблем, на който все още няма ясен отговор."

Когато идеята за създаването на един примитивен работник стигнала до съвета на боговете, те се чудели как може да се създаде едно достатъчно интелигентно същество, което да използва инструменти и да се подчинява на заповеди? В шумерски текст е увековечен отговорът, даден от EA на събранието на Ануннаките, които смятали, че създаването на Адаму представлява решението на непоносимият им труд:                                                                                                                                             “Съществото, чието име изричате, съществува !
Всичко, което трябва да направим , е да добавим към него образа на боговете.”

Това са думите, които държат ключа за създаването на човечеството. Бомбата, която заплашва както креационизма (преподаван от църквата), така и еволюцията на Дарвин. Те говорят за едно същество, което вече съществува на земята. Кое е това същество ?

Ea е имал пред вид генетична манипулация на съществуващият маймуночовек /Apewoman/. С други думи, комбинация на неговите гени си с тази на неандерталците, модернизация на неандерталците към човешки същества. Древните шумери видели със собствените си очи неандерталците, те ги наричали "Apemen/Apewomen". Те смятали, че това е отделен вид, който не е свързани с хората. Терминът Адаму, който е ясно вдъхновение за библейското име "Адам", както и използването на понятието "образ" от шумерският текст, който се повтаря непокътнато в библейския текст, не са единствените улики за Шумерско-Месопотамският произход на Битието за създаване на човечеството. В Библията се използва множествено местоимение, което представя групата на Бог, за постигане на консенсус. Техните действия също губят своите загадъчни аспекти, когато вземем под внимание месопотамски източници.

Стихът :
"Бог каза : Да създадем хората по Нашия образ и по Наше подобие" разкрива не само Бог в множествено число, но също така отразява факта, че ние, хората, сме генетично свързани с Бога. Така че, тук имаме Библията, която заявява, че "Бог" е в множествено число и Той говори на публиката, която също е множествено число. Също така имаме и шумерските текстове, които ни казват, че боговете модернизирали примитивно същество.                                                                              Тази история за сътворението на човека дава отговор на загадката за внезапното изчезване на неандерталците . Това е единствената теория, която дава отговор на много въпроси без отговор.

Църквата никога не е казвала истината. Вина за това има Масонството, което официално си е присвоило цялото знание. Ако се върнем назад в историята и проследим влиянието на Братството над човечеството назад във времето, ще разкрием техните мотиви. През цялото времето това братство е било заето с преподаване на лъжи на човешката раса, за да я контролира и поробва по-лесно. Създаването на войни е просто за забавление, като най-важите събития винаги са центрирани около астрономическите обредни проекция на 19,5 и 33 градуса в почит на своя бог, Сатана .

Когато се сравнят съвременните наблюдения със случилото се в Едем и как тези факти се отнасят един към друг, ще разберем на какво се основават действителните събития. Масоните и Световният Елит са били заети през цялата история на човечеството да правят една постоянна смес от лъжи, която човека трябва да пие.

"Те са дошли на Земята преди милиони години, за да разпространяват отровата на омразата , войните и бедствията. Те все още са сред нас".                                                                                                                   Що е "Бог" и що са "богове"(Монотеизъм във ВЕДА и политеизъм в Абрахамизмът)                                                                 Понятието "дух" и "Бог" за абрахамските религии е ЕДНОЗНАЧНО и ЕКВИВАЛЕНТНО. "Бог=дух"( "Бог е Дух; и онези, които Му се покланят, с дух и истина трябва да се покланят". Йоана 4: 24 )

След като отричат понятията карма и ре-инкарнация абрахамските духове смело могат да си фантазират "ЩО Е БОГ". Само-рекламата, която си правят духовете еллох и аллах чрез Библия и Куран е, че "БОГ Е ЕДИН"(и това било или ДУХЪТ еллох или ДУХЪТ аллах), а всички "Източни религии", т.е. ДХАРМИЧНИТЕ религии(Санатана-дхарма) били ПОЛИ-ТЕИСТИЧНИ, т.е.- МНОГО БОГОВЕ.                                                                                                           1. В начало Бог създаде небето и земята.
2. А земята беше неустроена и пуста; и тъмнина покриваше бездната;
и Божият Дух се носеше над водата......
Битие 1


1) Нека първо да разгледаме дали Библията говори за "Един Бог" или - за МНОГО богове...

а) Сътворението на Човекът:
26. Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие; и нека владее над морските риби, над небесните птици, над добитъка, над цялата земя и над всяко животно, което пълзи по земята.
27. И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде.
28. И Бог ги благослови. И Бог им каза: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и я покорете, бъдете господари над морските риби, над въздушните птици и над всяко живо същество, което се движи по земята.
Битие 1:26-28

Дотука забелязваме, че човекът е по образ и подобие на този първи абрахамски бог, който има два МАТЕРИАЛНИ пола заповядвано му е да се плоди на Земята и да разполага с другите живи същества, както му е угодно.
-----


б) По-нататък се появват понятия, като "Божии синове" и "човешки дъщери".
"Божиите синове" били НЕФИЛИМИ в превод от еврит-паднали ангели.("Ангел" в превод на гръцки е "ангелой"- "вестител". Какво е ангелът?- Пак дух?.. не става ясно..."дух, вестител на Бог", т.е "дух вестител на Дух"(абрахамизмът е духовен...само духове духят..)

Като почнаха човеците да се размножават по лицето на земята и им се раждаха дъщери, Божите синове, като гледаха, че човешките дъщери бяха красиви, вземаха си за жени от всички, които избираха.
И тогава рече Господ: Духът, който съм му дал, не ще владее вечно в човека: в блуждаенето си той е плът, затова дните му ще бъдат 120 години.
В ония дни се намираха исполините на земята; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже.
Битие 6:1-4
----

в) "Божиите заповеди":
Абрахамският Бог не носител на ВЕДИ, а на запоВЕДИ. Ето 3 от тях:
3 да нямаш други богове, освен Мене.
4 Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята;
20 не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят,
Изход 20

Оттука разбираме, че има други богове, но абрахамският е ревнив, който наказва за грях по родствена линия(неговите критерии за 'грях' и 'праведност' са странни, меко казано), както и без никаква форма-безформен.



г) Богоизбраните, правоверни и православни абрахамци - бивши и бъдещи богове:
1. Бог стои в Божия събор,
съди сред боговете.
6. Аз казах: Богове сте вие;
всички сте синове на Всевишния.
7. А при все това вие ще умрете като хора
и ще паднете като един от князете.
Псалми 82:1-7

"Бог стои и съди боговете"...според абрахамизмът има "Бог" и "богове", които са смъртни, като човеците... това се наричало "МОНО-теизъм". Боговете са, разбира се, богоизбраните, правоверни и православни. Точка. Източните езичници са "много-божници", "поли-теисти". Точка.

Според този пасаж "богове" са "Синове на Всевишният" , което ще рече АВТОМАТИЧЕСКИ, че нефилимите от б) са богове.
И излиза, че има сред тези богове един специален Бог с ГЛАВНО "Б", който бил "Все-Вишен".
...и абрахамците все още твърдят, че са "моно-теисти", а "източните езичници" са били "поли-теисти"...


д) Едино-роденият Син на Богът "Исус Христос
34. Исус им отговори: Не е ли писано във вашия закон: "Аз казах, богове сте вие"?
35. Ако са наречени богове онези, към които дойде Божието слово, а Писанието не може да се наруши,
36. то на Този ли, Когото Бог освети и прати на света, казвате: Богохулстваш; защото казах: Аз съм Божий Син?
Йоан 10:34-36


Ето още малко богове...за цвят.... Божиите Синове са богове... колко са на брой?.. само абрахамските духове еллох(и аллах)знаят!!!...но иначе са МОНО!! - Едино-божни! Богът ражда богове, но тези богове не са Богът!! Христос е "едино-роденият Син на Богът", следователно "едино-роденият бог"(тъй като "Син на Богът" значи "бог").

Разбрахте ли сега абрахамската термонология за "Бог", "богове", "Синове на Богът", "родени синове на Бог" и "едино-роден Син на Богът"?- Ха, това е! ТОВА СЕ НАРИЧА АБРАХАМСКИ МОНО-ТЕИЗЪМ!

А, ако ви се струва объркано или забатачено от фантасмагория-сте виновни вие, тъй като не четете Библията със Светият дух!! А четете евангелието, като дяволът!                                                        
Омразните езичници с техните изображения на аватари са безбожни бесовски поли-теисти, МНОГОБОЖНИЦИ!!                                                                        Съгласно ВЕДА(в частност- Бхагавад Гита)-САМО КЛАСОВИТЕ са в състояние, извълнявайки задълженията си към деви(карма) и към Бог(дхарма), да разберат Богът КАТО ЛИЧНОСТ с Трансцедентална форма и име. Извънкласоите не са в състояние и се кланят на духове, за чиито мистицизъм е скрит Господ Шива, гуна-аватар на Богът за гуната ТАМАС(мрак, невежество, зло, инерция, майа, илюзия, материя)

Хората в гуната на доброто почитат полубоговете, в гуната на страстта — демоните;
а тези, които са в гуната на невежеството, почитат призраци и духове.
Бхагавад Гита 17:4

"Демон"(даймон) е упаднал дева-ит. Девите имат функцията да управляват материалната природа, оторизирани от Богът. Демоните присъстват в копията митологии на ВЕДА(примерно: Гръко-Римска, Египетска, Шумерска, т.нат.), както - и в материалистични, светски общества, примерно - днешните политици.


Аз съм източникът на всички духовни и материални светове.
Всичко води началото си от Мен.
Бхагавад Гита 10:8

Тези, които почитат полубоговете, ще се родят сред тях. Тези, които почитат прадедите, ще отидат при тях. Тези, които почитат призраци и духове, ще се родят сред тези същества,
а всички, които обожават Мен, ще живеят с Мен.
Бхагавад Гита 9:25

Мохамед и ислямът, пророкуван във ВЕДА(Бхавишйа-Пурана) преди ~5,000 години от Вйаса Дева. > www.youtube.com/watch                                                                  За душите, пребиваващи в мрак и невежество, Маха-дева, Господ Шива е "бог". Той е известен като "Бху-та_натха", господарят(царят) на призрачна същества-земните духове(бху-та) от Анта-ришка лока като пишачи, йакшаси и ракшаси. (виж ВЕДАическата Космогония) Той е господар на унищожението. Пряко или косвено поклонение на Шива се разглежда в много образи по целия свят. Неговата линга (фалически символ) е вид камък. "Ганга Деви"-живота в неговата сплъстена коса, като по този начин, където и Шива се появява, също така и водата на Ганг.  >www.youtube.com/watch   

Няма коментари:

Публикуване на коментар