Последователи

неделя, 11 януари 2015 г.

Злите сили в кали-йуга : духовете от Анта-рикша-лока на Аврамическите религии и нагите от Била-сварга-лока на Окултните Илюминати


"To beer or NOT two beer"- that is the question!
Фалшивите дилеми се изработват от най-тежките и най-падналите зли сили.
Може би в днешно време сте чували, че този, който търси причината на злото вкали-йуга  в конспиративните сили, е бил или "теоретик" или "старомоден"...а защо не - и "луд"?....
Причината в подобни твърдения се крие в дълбокото неразбиране на Екзистенцията, а още по- лошото- НЕЖЕЛАНИЕТО за Разбиране. Защото не е важно резултатът, а - желанието за него.
Заговорът има епитет "йудео-масонски", което презентира съответният дух от съответният локал, посочен в заглавието на публикацията.

  Злите сили знаят слабите места персонално!   


Във Ведаическите Арйански традиции Знанието се предава по дедуктивен способ(от-горе-на-долу с помощта на Духовен Авторитет). Той не се крие в тайни конспиративни(заговорнически)общества, тъй като целта не е материална изгода, а - освобождение на духовната душа от робството на материята(невежеството)
Обаче Знанието не се афишира, нито се предава на неподготвени-духовно или такива, които ще изспекулират с него за материални користни цели.
Последните такива са Аврамическите духове(ghosts, spirits) от Анта-ришка-лока със своите профански в духовно отношение Аврамически религии(в гунатана мрака-Тамас), както и свободните наги(змии, зидари, каменоделци) отБила-сварга-лока. (виж Ведаическа Космогония).

"Конспирация" значи ЗаговорТаен заговор. На тъмно. С цел користна; с цел оставане в материята, с цел, управляване(манипулиране) на материятабез желание за освобождение от нея и Прекрачване в Трансцеденталният свят. Иде от Лат. думи "Con Spiritus"("Чрез духове", паднали духове).

Анта-рикша -лока
духовете("бху-та") от
Бху-лока (Средната Земя)
Черен мага
Нека да си спомним от Бхагавад-Гита какви бяха причините за желанието на духовната душа за слизане в материалните светове? Те бяха свързани с  нежеланието за ЛЮБОВНО служене на Богът(Кришна), като Висш Авторитет. Те се манифестират в 2 основни възприятия на идентичността базирана на "аз-ът" на материална основа("ахам"- егото), като  1. "аз съм създателят-контрольор" и  2. "аз съм наслаждаващият се".
В Аврамическите религии доминира КОЛЕКТИВНИЯТ ПЛЕМЕНЕН "АЗ"(нагата Яллахова), а при илюминатскитесвободни наги- аз-ът , като его(ахам) дори не е обвързан и с племето(индивидуален), но с желание за НЕОБВЪРЗАНОСТ И СКРИШНА(Богът от Трансцедентът) "космополитна" циркулация из целият материален космос.
Била-сваргалока
нагите от Долната Земя
Сив Мага
Кришна-съзнание прокламира различно и от двете - аз-ът е индивидуален, но не е на материална основа- ахам(его), а е на Трансцедентална- "джива-атма".
В тази случай авторитетът на Аврамическите религии се идентифицира със "Сатана"(мракът във всяко едно отношение- "Тамас".)а авторитетът на Илюминати - с "Луцифер"(носител на външната светлина- "Раджас").

Ако трябва да направим сравнение с архетипи, то, първият е спекулант с Козирог и Шива, а вторият е спекулант с Водолеят и  Брахма и Везни и Лакшми-Радха. Ако трябва да определим точните архетипи на тези спекуланти са Скорпион и Овен-Марсовите архетипи на "прикритият в нощта" и "силният на денят" В кали-йуга управлява заговорът на мафиотите, като той се настанява предимно в религиите. (виж публикацията "Шива, маха дева ил от мракът..."

Та, иначе казано' в кали-йуга духовете отСредната Земя(нашата)-бхутани(ракшаси, йакшаси, пишачи, йавани, т.нат.) и духовете от Долната Земя(наги) са в кон-спирация(заговор)! Този заговор е насочен срещу душата, която желае или да премине или в Горната Земя, или да премине отвъд Нея - В Трансцеденталният свят. *виж "Ведаическа Космогония"
Общото между тези два, споменати, земни духа са - кървавите жертвоприношения. И наистина - кръвта е белег на  архетипите на  Марс (Мангала) - Овен и Скорпион!


По формата на шапката може да е ориентир за типът съзнание.
Сатурнова шапка.
Символизира Сатана:
кааба, кивотът, кубът .
Носена както от юдеи,
така и от масони.
Астрална шапка
Символизира Луцифер,
Свободната нага.

Черното бомбе е символ на Сатурн с пръстените("корзирката" му). "Козирка" идва от "коза", пак символ на Сатурн(Шива).  Островърхата шапка е символ на Плутон(Маха-Майа) или Пра-Лайа(разтварянето на материята в периферията на Галактиката). 
Островърхата шапка е засмукваща фуния. Същото нещо е и качулката. Под-земните наги имат "качулки". Особено популярен синтез на двете е т.нар. "черна качулка". Сатана(Яллахова)  многократно се кани на Луцифер в т.нар. Аврамически "свещни" книги, но- в крайна сметка в кали-йуга са в конспирация. Обединява ги синтеза на материалната изгода.
Ведаическата Астрология не заклеймява науката "Астрлогия", като "бесовска", а само я направлява в сакралната и част- Джйотиш(Сидерална Астрология).

При Сидералната Астрология се вземат за отправна точки
най-близкото небесно тяло до Земята - Луната(Чандра)
и най-отдалеченото- Галактическото Слънце(Брахма).
За това тя отчита действителното положение на небесните тела спрямо Земята


Бху-та
Флагът на Бхутандаващ и препратка освен към
 бхута от Анта-рикша лока,но и - нагитеот Била-сварга лока.
Топките, които държи, са яйца, откраднати от по-висши
планетарни системи, като Оригиналното Яйце е
Брахманда от Брахма лока(Галактическият Център).
Мойсей в компанията
на духове бхутас и Шива
Виж "Шива маха деваил от мракът..."








    .Бхута- भूत("земен дух") идва от "Бху"(Земята ни, Средната Земя). Доста близки от Индо-Европейското дърво са на Ирландски-"Bha", Английски- "Be(ing)", Латвийски-"But", Персийки- "Будан". Държавата "Bhutan" е точен смислов превод на "Антарикша лока""Бхутаанта" означава "краят на пребиваването на земните духове".. Става дума за високите места на планините, където обитава ШиваБхута е събирателно понятие за духовете(пакостливи)-  ракшаси/рикши, пишачийакхшаси(йах), йавани, т.нат.... Бхута в случая се използва като синоним на Тибет = Bhoṭa-anta (भोट-अन्त) = "Бхота-анта",Тö-bhöt, Tö-bäd ,Tǔ-bō.  Бхута са духове, които обитават високите места на планините, молещи Шива за инкарнация в грубо-материално тяло, за да могат да слязат в по-нисш локал. Аврамическите духове са от този сорт на "бхута". те са паднали духове. Шива има прозвище "Бхута-натха"- "Господарят на тези призрачни същества и духове".
"Анта-рикша" е синоним за атмосферата около Земята. Тя е част от 8-те "обитатели"- "Васу"


Това не е Мойсей, връщаш се от Лунната планина -Синай, а- Гандалф от "Огледалният свят" -Асгард/"Агарта".



Cernunnos - типичен ракшас на Келтският дух за "дивите неща":
Пентаграма(Астрално съзнание), рога, еленови(лунен символ), но може и кози,
 змия, стоеж в поза "лотос",  чувалче със златни монети,
знакът "М" на астрологичен знак "Скорпион".
По всичко личи, че тука се копира Шива.

Шива- "Бхута-Натха"  направлява духовете и е
Безформен и Безименен "бог" за невежите в гуната Тамас.
Обърнете внимание на белият бик(Дхарма-класов дълг), символ на Арйанството.
Бял е цветът на САТва гуна, както и Bulk=Balk(Bull=Balkans=Baal=Bell=бял=силен)

Тибетският Як(х) е остатък от Белият Бик Нанди на Шива-Бхута-Натха на духовете як(х)ши/якхшаси
Sanskrit: यक्ष yakṣa , Pāli: यक्ख yakkhaThai: ยักษ์ yaksaKorean: 야차/夜叉 yacha,
  Japanese: 夜叉 yashaChinese: 夜叉 yèchā or yaochā, Burmeseba-lu,
Един от 2-та клона на пренасяне на  култа към Ях(Яху) или Аху към Мала Азия е презКашмир и Тибет.
*виж публикацията "Шива, маха дева ил от мракът.... "
"Зион" също е пренесен в Мала Азия като термин от Тибет.

Якхша
4:33 и да положи ръката си на главата на приноса за грях и да го заколи в принос за грях, на мястото гдето колят всеизгарянето.
4:34 И свещеникът да вземе с пръста си от кръвта на приноса за грях и да я тури върху роговете на олтара за всеизгаряне, и тогава да излее всичката му кръв в подножието на олтара.
8:30 После Моисей взе от мирото за помазване и от кръвта, която беше върху олтара, та поръси Аарона и одеждите му, и синовете му и одеждите на синовете му, с него: така освети Аарона и одеждите му, и синовете му и одеждите на синовете му с него.
Левит 


Гоблин-нордически еквивалент на йакхшас
Якхши(Якхшаси) са идентични наРакши/Рикши(Ракшаси) това са били земните духове(бху-тас), подобни на елементалите = троловете и гноми/гоблини в Нордическата митология, тъй като са свързани с подземните планетарни системи на нагите(виж "Ведаическа Космогония").
Якхшите са били племенни духове-хранители(от Анта-ришка-лока), както същеврменно и са били пазители на подземни богатства(най-известният якхша/рикша е Кувера/Кубера, ковчежникът от Била-сварга-лока, локал, вече принадлежащ не на духовете, а на нагите(змии).Кувера и до ден днешен е едно най-ценените божества в Япония*.
-----------
*атаките на змиите-наги от Илюминати = последните събития Март 11, 2011, само доказва този факт!


гном/йакхша
Йа(к)хшите са били често покровителски духове на
 дадено населено място или водоем(езеро, река, т.нат.)
Боготворят се по един и същи начин както и нагите , 
женските духовена  плодородието, и майки богини,
 като, най-вероятно е произхода им е сред най-ранното
 коренно население на п-в Индустан(дравидите от
 Лемурия, Кумари-Кандам). Йакша-култът се е
 осъществал с  жрец, извършващ  жертвоприношения
 от Ведическият период, продължил да процъфтява и
 по времето на Кушанската династия. Кушанската
 династия е управлявала земите на Бактрия, която е
 била заселена от рудра-ически духове, мигрирали от
Лемурия/Кумари Кандам
(виж публ. " Шива, маха-дева ил от мракът...." ).
От това обяснение е видно защо дравидите в Индустан и друидите в Ирландия имат общи култови корени с "бху-тас"(земните духове), както и връзката снагите- резидентите на подземните планетарни системи. Това обяснява връзката между Далекоизточните дракони с Келтският дракон.
Кувера - ковчежникът на якхшите


Кувера е типичен гном от Нордическата митология-джудже с корем, едно око и криви зъби, украсен със скъпоценни камъни.
Борбата за скъпоценни камъни и метали на тези елементали-духове с нагите от подземните локали е описана в Нордическата митология, както и в творчеството на J.R.R.Tolkien


Якхшасите са типични земни духове(бхутас)-"елементали", които доказват връзката с подземните планетарни системи на нагите.Земните жители на Бху(Средната Земя) са "заложници" на теза два вида паднали същества, което и обектът на изследване на тази публикация.
Кувера с мангуста - Тибетка статуетка
Пазителят на Северът от нагите от юг.
Кувера е живял на Ланка(Кумари Кандам), но след
като потъва се премества в града Алака планината Гандхамадана,
Тибет-Хималая,, близо до Кайлаш на Шива..
Кувера, обяздил дракон-нага от низшите планети, в Японското изкуство.
In Tibet, the mongoose is considered a symbol of Kubera's 
victory over Nāgas—the guardians of treasures.
Kubera is usually depicted with a mongoose in Buddhist iconography.
В Бхагавад Гита Кришна се идентифицира с Кувера Б.Г 10:23
сред якхшите и ракшите от Анта-рикша лока
Трикольорът на гирляндата на Кришна - Арйанският трикольор
МезоАмерика(заедно с Кашмир) са известни като холографско място на Патала-лока(нагите),
Орелът Гаруда(вахана на Вишну), както и мангустата на Кувера,са техни врагове

Кувера, като Пазаител на Северът в Европа и АзияНагите от юг са негови вечни врагове.
Първоначалното значение е "не да гонят зли духове", а нагите от югът(Патала-лока),имаща
географско изражение на юг-(Ланка)Лемурия и на запад-Мезо-Америка.

Християните се самозаблуждават, считайки, че библейската история се е случила около Израел, а не - в Централна Азия, където тя наистина се е случила, 
така както днешните индуси са склонни да забравят, че много от най-важните им
 божества и религиозни сюжети са внос от Северът и Сибир(Сивир). 
В действителност, Кувера или Хебър е български туран.
(тъй като ракшасите са били по земите на Кушанската империя- древна Бактрияна българите). Кувера(Кубера) е асоцииран с Кубрат, тъй като носи името на негов син.
(много ценен сайт !!)
"Някои големи открития са съвсем различни от т.нар."истини", които хората учат вцърквите, синагогите и джамиите.
 В същото време, аз открих, че Индия някога управлявала целия свят. 
Също така, американските индианци не са се пръкнали от костенурки или от пустинята Мохаве
или пък са  "се появявали" от вътрешността на планината. 
Те са имигранти, точно както нас. 
Много племена са били тук само няколко стотин години преди пристигането на европейците. "

Джийн-Матлок

Авторът Gene Matlock постоянно бива цензуриран 
или направо изтриван в нетът от масоните.
Дори в Уикипедията са му изтрили профилът, 
заклеймявайки го като "псевдо-историк".
съвременна карта на света за "разпределение на костенурките"
Матлок прави анализ за разпределение на нагите(главно в Южното полукълбо)по разпределение на костенурките, тъй като "Кашяпа" на Санскрит е "море на костенурките" , а риши Кашапя е създател на нагитеКартата може да се нарече "разпределение на змийското семе". (виж краят на публикацията "Бог е Личност...." )

Кувера и Лакшми са тандем за божествено благоденствие
(Кубрат и Рада)
.
Кувера(вляво)е бил отначало демон,  после промотиран вдева отБрахма(за разлика от повечето деви, които следват деволюцията и отдавна са демони),поради покаяние от материята. Преди е бил цар наЛанка(Кумари Кандам, Лемурия), преди брат му Равана да го завладее. По-късно, когато Лемурия потъва се премества в Тибет при девите. Той е  единственият дев, който има вахана(возило) не животно, а- човек. "Рикшите"(вдясно) са кръстени на виханата на ракша(якша)Рикшатаднес популярна повече в Япония, отколкото в Индия, както е самият Кувераповече популярен в Япония, отколкото-в Индия  Джин-рик-ша jinrikisha 人力車  джин/jin = човек/human,  рики/riki = мощност, сила/power or force,  ша/sha = возило/vehicle), = "возило с човешка мощ"/"human-powered vehicle".

Келтски Драгон (флагът на Уелс)
Червеният цвят е символ на Астралното съзнание. 
Белият цвят-символ на Горната Земя(Брахма
Зеленият-на Средната Земя
Нагите от Била-сварга атакуват горният слой на Земните духове(бхутас)- Анта-рикша лока чрез ХААРП(HAARP)

......30 мин. преди земетресението в Сичуан, Китай, 2008 :
Това сравнение дава много добра връзка между окото(рептилното око, което вижда 
в тъмното и матрицата, 3-то око на Шива) в Анта-ришка лока набхутас(земните
 духове), чиято действителна цел е подземното царство на нагите от Била-сварга лока.
Масонски символ в ранна САЩ- "Присъедини се или умри"!

Илюминатска символика и хералдика:
Лицемерието с типична черта на Сивите магьосници от Луцифер:
На светло(пред публика) се тиражира хуманни цели("светски хуманизъм"),
а на тъмно си извършват ритуалите, чиито център е насочен под Земята...
"Annuit cœptis" означава "Одобрени Начинания", "Благословии".



Някой:  Всичко това е плод на фантазия и мъртва, архаична митология.
Аз: Не е ли  фантазията част от нашето възприятие?
Нарича се "Астрално съзнание"
Някой: Аз съм библейско-църковен християнин(може и- йудеин или мусулманин),
човек с родови традиции и всичкото това "езичество е от Сатаната".
Аз: Като си "традиционалист човек", защо ползваш компютър,
 а той не е ли "дело на Сатаната"?....
Някой: Такова е  времето-модерно. Трябва да се адаптирам към Съвремието.
Аз: Не е ли това Луцифер, който е победил твоят земен родов дух, 
който иска постоянно да се инкарнира в тяло за да докаже великостта си?
Някой: Вече религиите не ме интересуват. Аз съм просто практичен хуманист.
Аз: А какво е "Човекът".
Някой: Преход от животно към ангел.
Аз: А не е ли в твоят случай - от ангел към животно?....
Някой: Важното е да ги има и двете, не ме интересува посоката....
Аз: Значи цифрите и минералите са за тебе?....
Някой: Важното е да съм с "моят бог".
Аз: А кой е той?....
Някой: Ако ти Го покажа, няма да е нито Бог("аз съм"), нито да е мой(мама)!
Аз: Страховете ти "да знаеш Кой е Богът" идват 
от под-съзнанието ти, което се счита за Самият Бог.


 Илюминатска карта: "Братски режими"
Луцифериански порядък!
касае именно "свободните наги" от Била-сварга,
прокламиращи 'свобода' чрез диктатура за нея.
"Свободата" на масоните не е нищо друго освен
"свобода на инстинктите" -размножение, хранене,
страх от самосъхранение на тялото и спане, а
"излюпеното пиле"е от Космическото яйце-"Брахманда"
 символ на  търсене на материални резултати от духовността!

*Виж "Брахма- Арйанският дев"
Масоните копират хем Брахма за "Съзиданието",
хем Шива за налагане на деспотизмът за "свободата".
Прави впечатление шапката на масонът-
Сатурнова(Кааба-Кивот) форма, а- Луцифериански цвят.
Не случайно е свързна с турските фесове!
Рогата са символ на Лунният култ и демоните,
които се крият в ниските нива на матрицата от Богът.




Масоните("свободните каменоделци" на Кубът-Кааба/Кивотът) са инспирирани от нагата Луцифер, които служат на ракшасите юдеи, устремили се надолу към адът чрез нагата Яллахова. Масоните самопривидно(лицемерно) демонстрират Арйански брахманизъм. Обществата им са сформирани от членове, които не се кръщават чрез обрязване на мъжкият полов орган на 8-мия ден от рождението е както е "посвещението" при абрахамскитерашкаси/якхшаси и пишачи. Но пък за сметка на това - наказанието на масон излязъл доброволно от масонското братство или неспазил "масонската тайна"(Лунен култ), е същото както на йудей или мусулманин отрекъл се от вярата, която му се натрапва на 8-мия ден след раждането му, чрез обрязване на краекожието на главичката на половият му член-
 СМЪРТНА ПРИСЪДА ЧРЕЗ НАЗИДАТЕЛНА ЕКЗЕКУЦИЯ!







Открийте 10 божи прилики !




Няма коментари:

Публикуване на коментар